Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Fozgen
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Fozgen » 03 feb 2010, 23:17

Ma ne znam sto se toliko pozivate na ostale neke klubove, ko da su oni svi cvjecke.

Joj vi ste meni legende koji ocrnjuju Dzeku.
Vid razlike, ak gledas fudbal onda se desi i ovo, a kada se nesto slicno desava garant ne pjevaju pjesmice, al neko rece vi ne kuzite njihove psovke pa vam ne zvuci kao da psuju.
[youtube][/youtube]

A iz prostog razloga jer ne gledas ovo.

[youtube][/youtube]

:oops:

NemRes od fudbala pravit balet jbga.

Fakat ne znam sta vi ocekujete od igraca? Jel mu iko od vas napravio karijeru?
Povucite liniji izmedju recimo fudbala i tenisa, sportovi nebo i zemlja razlika, od samog imidza, treniranja, odrastanja, ulaganja itd. i opet i u tenisu imas svega ( primjer Serene Williams ).
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 03 feb 2010, 23:28

I ja mislim da je opsovao faul, jer nema logike da neko ko uci fatihu pred svaku tekmu bude toliki licemjer i onda to psuje, al nije bitno. On je samo covjek i normalno da ce se iznervirati kad ne mogu pobjediti 10 utakmica, i jos fasuju gol u 93. minuti. Fudbaleri nisu bas pretjerana gospoda, pa da se svi ibretimo ako opsuju. Njegova greska je jedino bila sto ga je kamera snimila u tom trenutku...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 feb 2010, 00:14

paja_patak je napisao/la:za stolom svabo plan kazne kuje
balkancu dzeki ne daju da psuje
oho mu se ako za ovo reis sazna
zabrana ulaska u dzemat bice mu kazna
Sto, jel za faul :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 04 feb 2010, 00:45

ljubav je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la: A sta i da je opsovao Boga?Momak iznerviran sam igra vec cijelu poluszonu,Misketa i Grafite ni na mapi,Josue kao da i ne igra,normalno da je nervozan,a vezano za psovke,k'o odrasta u mahali - psuje,to ne moze svak' skontati a i ne mora!
Neka psuje, ali neka to radi u svojoj kuci, a ne na nacionalnoj televiziji.

On ima moralnu obavezu prema maleljetnim gledateljima, nekim je cak idol, da se ponasa uzorno.
Barem nije napumpo Misketovu ženu, zato Britanac tišu.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 feb 2010, 01:56

Cudno ovdje se prica preko nekoliko stranica o ovoj (dosadnoj) temi, dok se u Njemackoj niko za to interesuje, kratko registrirano i to je to. Ali samo nastavite, moze se sigurno jos mnogo o tome reci.
Prijedlog: Probajte video unazad slusati i onda tumaciti Dzekine rijeci, mozda je jos nesto sakriveno reko. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dr_arsla
Kontakt:

Post Postao/la dr_arsla » 04 feb 2010, 02:17

ljubav je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la: A sta i da je opsovao Boga?Momak iznerviran sam igra vec cijelu poluszonu,Misketa i Grafite ni na mapi,Josue kao da i ne igra,normalno da je nervozan,a vezano za psovke,k'o odrasta u mahali - psuje,to ne moze svak' skontati a i ne mora!
Neka psuje, ali neka to radi u svojoj kuci, a ne na nacionalnoj televiziji.

On ima moralnu obavezu prema maleljetnim gledateljima, nekim je cak idol, da se ponasa uzorno.

prvo nije nacionalna televizija vec drzavna a drugo to sto bi se Edin morao ponasat uzorno ok, slazem se ali sta je definicija ili od ceg se sastoji uzorno ponasanje?? ako je psovat nakon onakve utakmice neprimjerno ponasanje...sta li je onda radio u svoje doba Effenberg, Klinsman, Basler, da samo spomenem neke od njemacki idola i velikana koji su redovno imali ispade slicne i gore od gore navedenog.

Osim toga samo da dodam da je bezsmisleno zeliti cuti na snimku da Edin psuje boga jer ni blizu slicna rijec nije izgovorena ( vjerovatno je opsovo bezpotrebni faul koji je doveo do izjednacenja) osim toga Edin ne pripada generaciji koja psuje boga a taman i da jeste pa zar to zasluzuje toliko pljuvanje i toliku raspravu..

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 04 feb 2010, 09:45

Edine legendo!!!
BLUE NATION.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 feb 2010, 10:46

Joj Dzeke sto psuje,al aj sve je za ljude,dobro sam se nasmijao :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 04 feb 2010, 10:51

Principatus je napisao/la:Cudno ovdje se prica preko nekoliko stranica o ovoj (dosadnoj) temi, dok se u Njemackoj niko za to interesuje, kratko registrirano i to je to. Ali samo nastavite, moze se sigurno jos mnogo o tome reci.
Prijedlog: Probajte video unazad slusati i onda tumaciti Dzekine rijeci, mozda je jos nesto sakriveno reko. :D
sejtn :mrgreen:

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 04 feb 2010, 11:07

ajde završite sa glupostima. Molim ove vjernike da imenuju i Džeku za još jednog u nizu islamofobičara (iako psuje faul) i da nastavimo sa pričom o džeki kao majstoru majstora- sto on jest. a to sto mozda ne zna neki ajet ili slicno ga ne cini losijim covjekom i zato NE SERITE!!!!!!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 04 feb 2010, 11:28

Offside je napisao/la: Barem nije napumpo Misketovu ženu, zato Britanac tišu.
Je li to Terry radio pred milionskim auditorijumom u sred bijela dana na drzavnoj televiziji?
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 04 feb 2010, 11:37

ljubav je napisao/la:
Je li to Terry radio pred milionskim auditorijumom u sred bijela dana na drzavnoj televiziji?
branis teriya a pljujes po dzeki :shock: :roll:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 04 feb 2010, 11:40

CRNI_SA je napisao/la:
ljubav je napisao/la:
branis teriya a pljujes po dzeki :shock: :roll:
i ti bi da si englez... samo ne kontam sto mu je nick "ljubav" sto nije "love"
100% sportski i krajnje opušten potpis

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 04 feb 2010, 11:58

[
i ti bi da si englez... samo ne kontam sto mu je nick "ljubav" sto nije "love"[/quote]
kakav englez :o volio bi on da je englez :lol: ali na zalost za njega je obicni bosanceros kao i svi mi ovdje :lol:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 04 feb 2010, 12:06

ljubav je napisao/la:
Jeste li vas dvojica uopste svjesni razlike između ova dva događaja? To jeste ako se ovo s Dzekom uopste moze nazvati nekim događajem ili skandalom. Kako mozete ove dvije stvari uopste stavljati u isti kos?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 04 feb 2010, 12:08

ja smijesni komentara Allahu dragi, ne mogu da vjerujem!! Umjesto da pisete hvalospjeve o dzekinom golu hamburgu, vi komentarisete njegovu najobicniju psovku, za ne povjerovati!!!!
Volim te Bosno!!!

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 04 feb 2010, 13:36

...pa pratite li vi utakmice ...ima li ijedan igrac na ovom svijetu da ne psuje na utakmici???? a vi jedva docekali da nekog naseg pljujete zato sto je opsovao yebeni FAUL.... a ako ste vi kontali da je opsovao nesto drugo preslusajte jos jednom...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 feb 2010, 14:36

Ma Dzeki svaka cast. Dokazo je da ga jos zanima Wolfsburg i da ima jos veliku motivaciju. Covjek ima ambicije, i naravno da igritiraju ove stvari. Svaka mu cast! Misimovic mi je drag, ali jedino sto mi smeta kod njega je sto je uvjek mrtav-hladan. Treba malo emocija u nogometu. Mislim da Dzeko moze bit pravi lider, i buduci kapiten repke u buducnosti. Naravno kad Spahic zavrsi karijeru.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 feb 2010, 17:43

Sevap je zaključat' ovu temu, da se unesreće ovi što se svađaju s Džekom :lol:
Najjači je komentar da zbog ovog psovanja neće nikad zaigrati za vrhunski tim :lol:
Kad se ovako oštro psovke osuđuju, pomisli čovjek da samo Bogovi pišu po ovom forumu.
Naročito je jadno da svi ti koji se svađaju s Džekom :lol: osjećaju radost i ponos kad taj isti Džeko igra k'o sat. Pa kako vas nije stid?!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 04 feb 2010, 17:47

Željovac je napisao/la:Sevap je zaključat' ovu temu, da se unesreće ovi što se svađaju s Džekom :lol:
Najjači je komentar da zbog ovog psovanja neće nikad zaigrati za vrhunski tim :lol:
Kad se ovako oštro psovke osuđuju, pomisli čovjek da samo Bogovi pišu po ovom forumu.
Naročito je jadno da svi ti koji se svađaju s Džekom :lol: osjećaju radost i ponos kad taj isti Džeko igra k'o sat. Pa kako vas nije stid?!
Koji komentar :D
Citav fudbalksi svijet u Dzeki samo vidi $$$$$$$$$$.
Cuj kaze nema lik kulture :shock:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hurem, jasmin10, Scholl i 25 gostiju.