GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
"Od prvog ugovora nisam ništa dobio. Dobivao sam 400 maraka mjesečno od Mamićeve agencije, dobio sam auto i 12 tisuća eura. Svaka tri mjeseca i 5000 eura od kojih sam 1000 morao davati Zdravkovom sinu Mariju", nastavio je Eduardo.
- anton 1983
- Kontakt:
Poludio maminjo skroz na skroz...Ne znam dal postoji neko s kim se nije posvađao! Baš je mene jučer nazvo i reko nabijem i tebe na ****!
Ako mu ovo nije "kraj" onda stvarno ne znam...Svi su ga se odrekli i sad je samo na svima njima da te sve "prijetnje" i sranja prenesu sa riječi na djelo. Ako se ispostavi na kraju da će Maminjo iz svega ovoga izaći neokrznut, onda će ljudi bar znati, od ćega su napravljeni njegovi "protvnici" i u koje i kakve se ljude uzdaju, kako bi se njega maknulo...
Ako mu ovo nije "kraj" onda stvarno ne znam...Svi su ga se odrekli i sad je samo na svima njima da te sve "prijetnje" i sranja prenesu sa riječi na djelo. Ako se ispostavi na kraju da će Maminjo iz svega ovoga izaći neokrznut, onda će ljudi bar znati, od ćega su napravljeni njegovi "protvnici" i u koje i kakve se ljude uzdaju, kako bi se njega maknulo...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- Jack777Pott
- Kontakt:
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
rekao sam ja vec - sad ili nikad.
jednostavno svi su se ogradili od njega, cak je navodno rekao sukeru i hns-u da ce obrisati pod njima.to ce biti zanimljivo.ako mu se dokaze krivnja u slucaju eduarda prijeti mu zatvorska kazna do 10 godina zbog utaje poreza
jednostavno svi su se ogradili od njega, cak je navodno rekao sukeru i hns-u da ce obrisati pod njima.to ce biti zanimljivo.ako mu se dokaze krivnja u slucaju eduarda prijeti mu zatvorska kazna do 10 godina zbog utaje poreza
- anton 1983
- Kontakt:
Si reko?nate je napisao/la:rekao sam ja vec - sad ili nikad.
Em su se ogradili, em ih je on sve napo. Sad ga samo lova vadi...nate je napisao/la:jednostavno svi su se ogradili od njega, cak je navodno rekao sukeru i hns-u da ce obrisati pod njima.to ce biti zanimljivo.ako mu se dokaze krivnja u slucaju eduarda prijeti mu zatvorska kazna do 10 godina zbog utaje poreza
A ovo za zatvor, to baš nisam ziher. Pa na kaj je on u tom slučaju uopće mogo platit porez?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Kuže je vani.Uspješno odrađen prvi dio terapije.Za 10-ak dana natrag u bolnicu.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Privređivao je novac koji nije prijavljivao. Isto kao bilo koji drugi obrtnik koji radi "na crno".anton 1983 je napisao/la:A ovo za zatvor, to baš nisam ziher. Pa na kaj je on u tom slučaju uopće mogo platit porez?
Hayley <3
- anton 1983
- Kontakt:
Kako je privređivao ako mu ga ovaj nije dao? Nije mi baš to sve tak jasTno...Mislim da lupetaš bez veze...badblueboylivno je napisao/la:Privređivao je novac koji nije prijavljivao. Isto kao bilo koji drugi obrtnik koji radi "na crno".
A i otkad se to u HR ide u zatvor ako se utaji porez? Nama bi bilo bolje da ga se naknadno plati!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pa da Silva je rekao da mu je davao, koliko, 1000 eura mjesečno nakon što bi dobio plaću. Ili možda laže?

Zadnja izmjena: badblueboylivno, dana/u 20 mar 2013, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Hayley <3
- anton 1983
- Kontakt:
Pa kak je to dokaz?badblueboylivno je napisao/la:Pa da Silva je rekao da mu je davao, koliko, 1000 eura mjesečno nakon što bi dobio plaću. Ili možda laže?
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pa ako mu je davao, i ako se to dokaže na sudu, onda je Mamić počinio djelo utaje poreza. Ako se dokaže suprotno, i ako da Silva laže, onda nema utaje poreza.
Ne znam što je nejasno.
Ne znam što je nejasno.
Hayley <3
- anton 1983
- Kontakt:
Zato što se to nemre dokazati. Kako će se DOKAZATI prelazak noFca ako ti Eduardo sam kaže da nemam nikakvu potvrdu za to?badblueboylivno je napisao/la:Pa ako mu je davao, i ako se to dokaže na sudu, onda je Mamić počinio djelo utaje poreza. Ako se dokaže suprotno, i ako da Silva laže, onda nema utaje poreza.
Ne znam što je nejasno.
Ovdje se to uopće niti ne pokušava dokazati/osporavati, nego poništiti nekakav ugovor.
Šta ako postoji svjedok? Šta ako se javi još igrača koji su bili u istoj/sličnoj situaciji?
- Sportfanatik
- Kontakt:
Čop zbog ozljede leđa propušta ostatak sezone
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- anton 1983
- Kontakt:
Onda će se o tome raspravljati...kaliterna je napisao/la:Šta ako postoji svjedok? Šta ako se javi još igrača koji su bili u istoj/sličnoj situaciji?
Inaće da sam imao život kao Eduardo odmah bi potpisao takav ugovor bez obzira koliko bi u budučnosti zarađivao, jer ruku na srce, bez mamića i Dinama, Dudu bi sada prosio kruh...
Ajde sada zamisli situaciju da ti nemaš posao i ja ti ga sredim, ali pod uvjetom da mi daješ trećinu svoje plaće. Naravno, ti bi pristao jer bolje išta nego ništa, ali sigurno ne bih u tvojim očima bio pozitivac za kakvog predstavljaš Mamića. I vjerovatno bi me zakonski gonio kada ne bi više ovisio o meni.anton 1983 je napisao/la:Onda će se o tome raspravljati...kaliterna je napisao/la:Šta ako postoji svjedok? Šta ako se javi još igrača koji su bili u istoj/sličnoj situaciji?
Inaće da sam imao život kao Eduardo odmah bi potpisao takav ugovor bez obzira koliko bi u budučnosti zarađivao, jer ruku na srce, bez mamića i Dinama, Dudu bi sada prosio kruh...
A to da bi prosio kruh objesi mačku o rep. Ne prose ni igrači iz HNL-a (nego žive puno bolje od hr prosjeka), a da prosi jedan Eduardo. Možda ne bi dogurao do tu gdje je danas, ali bi nekim težim putem napravio pristojnu karijeru.
- Jack777Pott
- Kontakt:
Koje rasprave. Treba otvorit temu Zdravko Mamic. Ja se uvijek ponadam nesto novo, kad ono ista prica po tko zna koji put.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- anton 1983
- Kontakt:
A zašto bi ja to sebi ciganski objasnio kako si ti to napravio?kaliterna je napisao/la:
Ajde sada zamisli situaciju da ti nemaš posao i ja ti ga sredim, ali pod uvjetom da mi daješ trećinu svoje plaće. Naravno, ti bi pristao jer bolje išta nego ništa, ali sigurno ne bih u tvojim očima bio pozitivac za kakvog predstavljaš Mamića. I vjerovatno bi me zakonski gonio kada ne bi više ovisio o meni.
A to da bi prosio kruh objesi mačku o rep. Ne prose ni igrači iz HNL-a (nego žive puno bolje od hr prosjeka), a da prosi jedan Eduardo. Možda ne bi dogurao do tu gdje je danas, ali bi nekim težim putem napravio pristojnu karijeru.
Zašto ja to ne bi sebi objasni ovako:
Dođe meni neki lik i veli mi ja ću tebi dati plaću od 5000 kn, ali te uvodim u poso u kojem ti jednog dana ako ćeš biti dobar možeš imati i 50 000 kn i 500 000 kn mjesečno. Znači sve je na tebi, a ti se dokaži. Ako propadneš, ja sam spušio tu plaču koju sam ti sada dao.
No ako ti jednog dana uspiješ i budeš zarađivao 50 000 ili 500 000 mjesečno tiš meni dati 20% ( a ne **** trećinu kako si ti to cigasnki reko), od te zarade.
šefe di je papir, daj olovku, di da potpišem!!!!
da da @antone lako je to ovako pisat.
ali to je lihvarski ugovor.to ne postoji nigdje u svijetu.oduzeo mu je kucu,auto, a ako se ne daj boze eduardu nesto desi osiguranje ne ide njegovoj zeni vec mamicu.
ali to je lihvarski ugovor.to ne postoji nigdje u svijetu.oduzeo mu je kucu,auto, a ako se ne daj boze eduardu nesto desi osiguranje ne ide njegovoj zeni vec mamicu.
- anton 1983
- Kontakt:
Pa sigurno nije iovako teško pisati, no meni se nogometaši gade, jer tak i onak preveč zarađuju, a to što ti ne vidiš dalje od stabla, jer se radi o Mamiću to je drugi par cipela.nate je napisao/la:da da @antone lako je to ovako pisat.
Ako sud poništo, poništi ga i to je to.
Pa što ti misliš kakve ugovore ti igrači potpisuju sa agentima, ako ne lihvarske?
Ljudi se ovdje ponašaju kao da igrači OSTALi nemaju agenet koji ne kradu okolo, kako od kluba tako od igrača...
I ne znam zašto se ovo uopće vodi na sudu u ZG, pa to je nešto što bi UEFA trebala presuditi, po mom mišljenju.
Nemoj bit na strani Eduarda samo zato kaj se radi o Mamiću, jer svi mi u Eduardovoj situaciji bi potpisali ono što mu je mamić ponudio i dao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.