Igrač br. 6
- Principatus
- Kontakt:
Re: Ognjen Vranješ
Znam, procitao sam upravo da nema ni Pjanica, bit ce veselo. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ogi gine u repci pa makar u srcu nosio i etiopiju lipo me zaboli qrac
naprijed rejal
Sinoc se vidjelo koliko je falio, i pod temperaturom je nas najbolji desni bek.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sta je smijesno, ovo je vec zalosno da ovako naziva ljude i ovoliko se kurci i prkosi, da su Bosnjaci Albanci ili Hrvati i da imaju imalo ponosa ovome kretenu bi odavno odzvonilo.
keno83 je napisao/la:Sta je smijesno, ovo je vec zalosno da ovako naziva ljude i ovoliko se kurci i prkosi, da su Bosnjaci blizu Albancima ili Hrvatima i da imaju imalo ponosa ovome kretenu bi odavno odzvonilo.
- Nerminovic
- Kontakt:
Jbt ga dok nam treba neka ga,kad ne bude nabiti nogom i to je to kao i svakog uostalom.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ide se u krajnost, zamjera se covjeku da sto nije otisao pred navijace koji ga ne zele, mislim koji je smisao ici pred tribinu da bi te neko gadjao psovao, pa tada bi bio jos gluplji...
Vranjes je napravio neke greske, ali ako se poziva u reprezentaciju i daje 100% to mu je i osnovni zadatak. Da je ponekad budaletina ni to ne moze niko osporiti.
Vranjes je napravio neke greske, ali ako se poziva u reprezentaciju i daje 100% to mu je i osnovni zadatak. Da je ponekad budaletina ni to ne moze niko osporiti.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
joker90 je napisao/la:Počasni gradjanin Tuzle!

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kakav bolan najbolji desni bek. Liminitiran igrac, sklon velikim greskama i kartonima.bhsport je napisao/la:Sinoc se vidjelo koliko je falio, i pod temperaturom je nas najbolji desni bek.
Ne zamjerim mu ja sekunde sto nije otisao pred navijace, ali ovako izazivat belaj je idiotluk, a na kraju krajeva skodi samo sebi
Pogrdno je prozivat ljude na osnovu posla. Al nek ih proziva kada misle da su reprezentacija. Očito da nemaju intelektualce među sobom.keno83 je napisao/la:Sta je smijesno, ovo je vec zalosno da ovako naziva ljude i ovoliko se kurci i prkosi, da su Bosnjaci Albanci ili Hrvati i da imaju imalo ponosa ovome kretenu bi odavno odzvonilo.
Prozivo bi ih i ti da tu yebu mater, vrijeđaju te i šta sve ne.keno83 je napisao/la:Ne zamjerim mu ja sekunde sto nije otisao pred navijace, ali ovako izazivat belaj je idiotluk, a na kraju krajeva skodi samo sebi
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ovakav propuh u glavi sto ima van terena ima i na terenu. Dinamovci su mu zahvalni sto su dozivili da prezime u Evropi.keno83 je napisao/la:Ne zamjerim mu ja sekunde sto nije otisao pred navijace, ali ovako izazivat belaj je idiotluk, a na kraju krajeva skodi samo sebi
- Goalgetter
- Kontakt:
Glup je, sta drugo reci.
Taman se malo slegla cijela prica, i on je sve zapoceo opet. Cak i BHF, koji su isto tvrdoglavi, prestali su ga vrijedjati tokom utakmice, i pustili su ga da igra, ne znam sto mu je ovo trebalo. Zalaze se, igra super, i ovo stvarno nije trebao uraditi. Dobro pa do sljedece utakmice ima par mjeseci.

Licemjerno je kritikovati ga sto nije otisao pred navijace kad ga je isti taj BHF prozvao nepozeljnim. Jeste da i on moze bez ovih prozivanja preko instagrama, ali jbg dokazalo se vec u proslosti da nije bas najbistrija sijalica u sobi.
Pustite covjeka neka vodi rat sa BHF-om. 

Ja mu samo zamjeram sto vrijedja ljude koji na takav nacin zaradjuju i prehranjuju svoju porodicu, jako ruzno od njega.
Do kada će ovo nepismeno četničko krme igrati za reprezentaciju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.