Safet Sušić - Pape

Cartman
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Cartman » 14 okt 2010, 00:02

Sto novinari nemaju muda da Mourinha konkretno pitaju razmislja li o ostavci? Znali su maltretirat Muzurovica i Baku. Gdje je sad zapelo?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 14 okt 2010, 00:04

Cartman je napisao/la:Sto novinari nemaju muda da Mourinha konkretno pitaju razmislja li o ostavci? Znali su maltretirat Muzurovica i Baku. Gdje je sad zapelo?
ja bi stvarno volio da se admin izjasni o ovome i da nam da odgovor .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 14 okt 2010, 00:05

avenija je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Sto novinari nemaju muda da Mourinha konkretno pitaju razmislja li o ostavci? Znali su maltretirat Muzurovica i Baku. Gdje je sad zapelo?
ja bi stvarno volio da se admin izjasni o ovome i da nam da odgovor .
To se ja odavno pitam. Ovaj sajt je katastrofa ziva. Nikakva kritika na racun repke, stvarno zalosno.

Al admin se sad pravi slijep. Nama kao korisnicima su duzni odgovorit. Zbog nas postoje
Zadnja izmjena: szlaja, dana/u 14 okt 2010, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 14 okt 2010, 00:06

harishp je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Engleska: Hart, G. Džonson, Kol, Džerard, Ferdinand, Leskot, Jang, Beri, Krauč, Runi i A. Džonson. Sa klupe su ušli: Rajt-Filips i Dejvis.

Crna Gora: Božović, Baša, Jovanović, Vukčević, Đalović, Bošković, Novaković, Peković, Zverotić, Džudović i Savić. Igrali su još: Kašćelan, Bećiraj i Delibašić.

CG bez Vučinića i Jovetića :lol:

Čuo sam za Božovića(kloca) :mrgreen: Bašu, Vukčevića i Đalovića(Rijeka). Ovi ko Luxemburg ako se pita @harishp, možda i gori.

Realno, ko ima bolju ekipu. Mi ili CG :lol:
Utakmica BIH-Azerbejdjan Bilino polje rezultat 1-0 za BIH.
Igrace BIH repke u toj utakmici ni google ne moze pronaci :lol: Azerbejdjan skoro sa slicnim sastavom koji jucer po gujci dade Turcima a selektor isto isti Berthi vamo,Berthi tamo.
Tako da ne idemo vise u te nebuloze i poredjenja.
Kao sto rece,nisi realan ni sekunde.
Zaboravio si da spomeneš jednu iznimno (ne)bitnu razliku. A to je da smo mi igrali "prijateljsku" utakmicu a vamo se igrala kvalifikaciona :lol: Al eto, u pravu si, do igrača je. CG je klasičan primjer za to :lol: Znaš da si me nasmijao :lol:
Čuj naše rezerve ko igrači Luxemburga :lol: Zato su CG jedna prestrašna ekipa. Zverotić je igračina, Đudović također, Peković(al u košarci), Bećiraj koji ne igra u Dinamu. Zato Bunoza i naši ostali nisu. Šta će Wisla Krakov, Jagelonija je za njih ekipa :lol: :lol:

@szlaja, šta ćemo mi. Pa pitaj @harishp-a nakon Rumuna. Baš me zanima kakvo će onda biti objašnjenje. Očekujem nešto tipa "igrači bojkotuju Papeta" ili prljavi Rumuni su se valjali i udarali a nama nisu dali da igramo :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2010, 00:10

@Nikad izvini.Sta se sekiras.Bunoza i ostala mladjarija ce razbucati Rumuniju ,Bjelorusiju napraviti Crnorusijom i mirna Bosna.
Nesto slicno,kao sto su napravili dar mar u mladoj repci i kvalifikacijama.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 14 okt 2010, 00:12

nisam ni ocekivao pametniji odgovor. Kad se nema sta rec bolje udri po glupostima. Ima li gdje forum za odrasle?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2010, 00:16

szlaja je napisao/la:nisam ni ocekivao pametniji odgovor. Kad se nema sta rec bolje udri po glupostima. Ima li gdje forum za odrasle?
Ima u Srebreniku xxx forum,sto pitas.
Klin se klinom izbijalo vazda,kao i gluposti glupostima.
Zar ocekujes na neke neargumentovane postove ,nesto drugacije.
Kad se stane na loptu i realno pocne razmisljati,mozda.Do tada.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 14 okt 2010, 00:20

harishp je napisao/la:Bunjozu umjesto Spahica,Medu umjesto Misketa,Zeca umjesto Dzeke,Bilbiju umjesto Vede,Rahimica umjesto Rahimica :mrgreen:
I opa talaharaj,veselo vece :roll:
Moze Blan mjenjati tako boli ga briga,dok kod nas te zamijene bi bilo ko' sa Musom Pusom.
harishp je napisao/la: Pa zato Luxemburg napati svakog ali vecinom izgube.imaju rastrcane Bunjoze ali Terryjevce ni za lijeka.
nikad_izvini je napisao/la:* Name: Elsad Zverotić
* Position: Defender
* Date of birth (age): 31/10/1986 (23)
* Country: Montenegro
* Club: Luzern (Switzerland SUI)

* Name: Miodrag Džudović
* Date of birth (age): 06/09/1979 (31)
* Club: Spartak Nalchik (Russia RUS)

* Name: Mladen Božović
* Position: Goalkeeper
* Date of birth (age): 01/08/1984 (26)
* Club: Videoton (Hungary HUN)

* Name: Marko Baša
* Date of birth (age): 29/12/1982 (27)
* Country: Serbia
* Club: Lokomotiv Moskva (Russia RUS)

* Name: Milan Jovanović
* Date of birth (age): 21/07/1983 (27)
* Club: Spartak Nalchik (Russia RUS)

* Name: Branko Bošković
* Position: Midfield
* Date of birth (age): 21/06/1980 (30)
* Club: Rapid Wien (Austria AUT)

* Name: Simon Vukčević
* Date of birth (age): 29/01/1986 (24)
* Club: Sporting (Portugal POR)

* Name: Milorad Peković
* Date of birth (age): 05/08/1977 (33)
* Club: Fürth (Germany GER)

* Name: Mladen Kašćelan
* Date of birth (age): 13/02/1983 (27)
* Club: Jagiellonia Białystok (Poland POL)

* Name: Fatos Bećiraj
* Position: Forward
* Date of birth (age): 05/05/1988 (22)
* Club: Dinamo Zagreb (Croatia CRO)

* Name: Mirko Vučinić
* Position: Forward
* Date of birth (age): 01/10/1983 (27)
* Club: Roma (Italy ITA)

Ovo su igrači koji su odigrali 3 i 4 utakmice za CG :lol:
:lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2010, 00:22

Sta bi Rijeka i igraci Rijeke rekli :lol:
Nadji im profil@nikad izvini,pa da prohaberimo koju i o tome. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 okt 2010, 00:27, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 14 okt 2010, 00:22

harishp je napisao/la:
szlaja je napisao/la:nisam ni ocekivao pametniji odgovor. Kad se nema sta rec bolje udri po glupostima. Ima li gdje forum za odrasle?
Ima u Srebreniku xxx forum,sto pitas.
Klin se klinom izbijalo vazda,kao i gluposti glupostima.
Zar ocekujes na neke neargumentovane postove ,nesto drugacije.
Kad se stane na loptu i realno pocne razmisljati,mozda.Do tada.
Koliko sam opazio, ti baš ne barataš sa argumentima :lol: Ponavljaš ko papagaj da su igrači krivi, da su nam rezerve ko igrači Luxemburga i slično.
Uozbilji se malo. Možda je ovo preozbiljno za tebe ? :mrgreen: Možemo se i grudvati :lol:

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 14 okt 2010, 00:23

Dabogda sad izgubili i od Mionice a da na kraju budemo u BARAZU.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2010, 00:25

Mozemo @zlaja,samo ja se uvijek zeznem pa umjesto grudve uzmem kamen.
Al ne zamjeri,nece te nista boliti.Gadzat cu u glavu,ne brini.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 14 okt 2010, 00:27

Ma ima ovdje skromnih navijaca zadovoljnim ovom patnjom od igre i neznalicom od velikog legendarnog igraca i nule od trenera.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 14 okt 2010, 00:29

harishp je napisao/la:Mozemo @zlaja,samo ja se uvijek zeznem pa umjesto grudve uzmem kamen.
Al ne zamjeri,nece te nista boliti.Gadzat u glavu,ne brini.
Ovo ti je prva argumentovana tvrdnja :lol:
Samo, fulio si nick :lol:

PS levat Bunoza je odigrao 6 od 8 utakmica za Wislu. Majstor Zverotić je odigrao 8 za Jageloniju. Jedan je u rangu igrača Luxemburga a drugi je vodeći u grupi dobivši Švicu, Bugare, Vels uz otet bod Engleskoj.

Malo se koprcaš, a :lol: Nema veze, samo nastavi argumentovano :lol: Probudio sam se sad cerekajući, valja mi na posao sutra.
Stvarno si majstor :lol:

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 14 okt 2010, 00:38

dema je napisao/la:Ma ima ovdje skromnih navijaca zadovoljnim ovom patnjom od igre i neznalicom od velikog legendarnog igraca i nule od trenera.
Nisu oni skromni, oni su realni :lol: Albanija je zajebana :lol: Francuska je prejaka :lol: Rumunija je gadna a Bjelorusija borbena. Mi realno nemamo šta da tražimo u borbi za vrh. Ono malo šanse što smo imali su upropastili igrači :lol: Neće da igraju, Džeko hoće da ostane u Wolfsburgu, mrsko mu da igra za reprezentaciju. Ko se još prodao preko reprezentacije :lol:
Sušić je zato veliki mag, skontao(@harishp je ovo od njega "prepisao") čovjek da su igrači ala Bunoza i Cocalić na nivou igrača Luxemburga, šta će mu oni. Da bi dobio Albaniju, moraš imati bolju i jaču ekipu. Kao CG npr, kod njih igraju sve veliki majstori iz prejakih ekipa :lol: BiH nema nikakvu ekipu jer je izgubila od Rijeke :lol: Ne igra Đalović bezveze tamo :lol:

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 14 okt 2010, 00:43

nikad_izvini je napisao/la:
dema je napisao/la:Ma ima ovdje skromnih navijaca zadovoljnim ovom patnjom od igre i neznalicom od velikog legendarnog igraca i nule od trenera.
Nisu oni skromni, oni su realni :lol: Albanija je zajebana :lol: Francuska je prejaka :lol: Rumunija je gadna a Bjelorusija borbena. Mi realno nemamo šta da tražimo u borbi za vrh. Ono malo šanse što smo imali su upropastili igrači :lol: Neće da igraju, Džeko hoće da ostane u Wolfsburgu, mrsko mu da igra za reprezentaciju. Ko se još prodao preko reprezentacije :lol:
Sušić je zato veliki mag, skontao(@harishp je ovo od njega "prepisao") čovjek da su igrači ala Bunoza i Cocalić na nivou igrača Luxemburga, šta će mu oni. Da bi dobio Albaniju, moraš imati bolju i jaču ekipu. Kao CG npr, kod njih igraju sve veliki majstori iz prejakih ekipa :lol: BiH nema nikakvu ekipu jer je izgubila od Rijeke :lol: Ne igra Đalović bezveze tamo :lol:
KAPA DO PODA

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2010, 00:50

Bunoza je u repci BIH i u mladoj i u seniorima pozvan.To se nesto preskocilo. :roll:
O kakvom ti prepisivanju zboris. :lol:
Djalovic ode na Evropsko mozda a mi kad ni sa Bracom,Baljicem,Barbarezom nismo mogli.Kako cemo tek sad.
Nije samo Djalovic,zaboravio si i na Janeze.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 14 okt 2010, 00:56

szlaja je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:
KAPA DO PODA
Ne kažem da bi sigurno bili prvi ili drugi u našoj grupi da je Sušić probao još igrača u prijateljskim a možda ih i ubacio u nekim kvalifikacionim utakmicama. Kažem da bi nam pojedini igrači sigurno više pomogli od nekih koji su igrali. Imali smo 4 prijateljske utakmice prije početka kvalifikacija. Jedan termin smo propustili jučer.
4 + 1 utakmica. I šta ovaj mazlum radi. Igra sa Salihovićem prve tri utakmice. Likom koji ima suspenziju 4 kvalifikacione utakmice. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Nije probao Bunozu, forsirao Marvca :lol: Igra mu cijelo vrijeme Misimović a ne igra Štilić. Cocalića nema na mapi. Zato Pjanić igra zadnjeg veznog igrača. Pa onda to ponovi protiv Francuske pa se čudi što su nas otresli ko slinu. Čuj Pjanić zadnji veznjak :lol: Vladavića ne zove. Naljutio se na Muratovića, ne zove ni njega. Lulića je vidio na TV-u :lol: Za Mujdžu kapa do poda.
To je jedini čovjek koji je isplivao prije početka kvalifikacija. Jel moralo tako da bude ? To nikad nećemo saznati. Zašto. Jer ovaj nije zvao neke "nove/stare" igrače. Imao je vremena. Tja, oni su svejedno u rangu igrača Luxemburga. Ko kaže, @harishp tako kaže :lol:
Onda mi dođe lik i kaže da "neće da odgovara na "neargumentovane postove" :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2010, 01:00

Uh ja zaboravio da ovaj na Zeljinoj temi uhvati ko pijan plota.Pa sve argumente ispuca,niko nije u pravu @nikad izvini jeste.
U pravu si,sve sto kazes tako je. :mrgreen:
Ali ima jedan problem liku ziku.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 14 okt 2010, 01:06

harishp je napisao/la:Bunoza je u repci BIH i u mladoj i u seniorima pozvan.To se nesto preskocilo. :roll:
O kakvom ti prepisivanju zboris. :lol:
Djalovic ode na Evropsko mozda a mi kad ni sa Bracom,Baljicem,Barbarezom nismo mogli.Kako cemo tek sad.
Nije samo Djalovic,zaboravio si i na Janeze.
Koliko je igrao Bunoza ? Uporedi njegovo igranje i igranje svjetskog kloca Mravca. Pa čovjek je odronjen od kako igra za BiH. Ko je sjebo penal u Belgiji. Mravac sjebo. Ko se gubio ko abdest protiv Šveda i Švaba. Mravac. Ko starta protiv Albanije, Mravac starta. Ko je sjebo gol. Mravac + konj Hasagić sjebali gol. Cirkus. Jahića nema na mapi. Pa čovjek je magistar za Mravca. Čovjek je magistar za Pjenića na mjestu zadnjeg veznog igrača. Pjanić i Misimović NE MOGU igrati zajedno. Igra BiH je PROVALJENA. Igramo kroz sredinu, bez krila. Zatvori sredinu terena i ne stvaramo šanse. To je valjda svima jasno, osim Sušiću. Al ****, tako nam grah pao. Vama braniteljima i nama koji se nerviramo.
Ispadamo iz ovih kvalifikacija ko kruške nakon utakmice sa Rumunijom. Ako se ovako nastavi, a čini se da hoće, stavljam pare na Rumune. Ako se već nerviram, daj da zaradim. Na Francuzima sam zaradio. To nema veze sa patriotizmom. Sa realnošću itekako ima :mrgreen:

PS dječače, još fudbala moraš da pratiš da bi ozbiljno mogli pričati. Eto, poštujem, dokazao si koliko znaš :lol: A da se ipak grudvamo :lol: Preteško je ovo za tebe :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.