Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Sto novinari nemaju muda da Mourinha konkretno pitaju razmislja li o ostavci? Znali su maltretirat Muzurovica i Baku. Gdje je sad zapelo?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ja bi stvarno volio da se admin izjasni o ovome i da nam da odgovor .Cartman je napisao/la:Sto novinari nemaju muda da Mourinha konkretno pitaju razmislja li o ostavci? Znali su maltretirat Muzurovica i Baku. Gdje je sad zapelo?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
To se ja odavno pitam. Ovaj sajt je katastrofa ziva. Nikakva kritika na racun repke, stvarno zalosno.avenija je napisao/la:ja bi stvarno volio da se admin izjasni o ovome i da nam da odgovor .Cartman je napisao/la:Sto novinari nemaju muda da Mourinha konkretno pitaju razmislja li o ostavci? Znali su maltretirat Muzurovica i Baku. Gdje je sad zapelo?
Al admin se sad pravi slijep. Nama kao korisnicima su duzni odgovorit. Zbog nas postoje
Zadnja izmjena: szlaja, dana/u 14 okt 2010, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
- nikad_izvini
- Kontakt:
Zaboravio si da spomeneš jednu iznimno (ne)bitnu razliku. A to je da smo mi igrali "prijateljsku" utakmicu a vamo se igrala kvalifikacionaharishp je napisao/la:Utakmica BIH-Azerbejdjan Bilino polje rezultat 1-0 za BIH.nikad_izvini je napisao/la:Engleska: Hart, G. Džonson, Kol, Džerard, Ferdinand, Leskot, Jang, Beri, Krauč, Runi i A. Džonson. Sa klupe su ušli: Rajt-Filips i Dejvis.
Crna Gora: Božović, Baša, Jovanović, Vukčević, Đalović, Bošković, Novaković, Peković, Zverotić, Džudović i Savić. Igrali su još: Kašćelan, Bećiraj i Delibašić.
CG bez Vučinića i Jovetića![]()
Čuo sam za Božovića(kloca)Bašu, Vukčevića i Đalovića(Rijeka). Ovi ko Luxemburg ako se pita @harishp, možda i gori.
Realno, ko ima bolju ekipu. Mi ili CG
Igrace BIH repke u toj utakmici ni google ne moze pronaciAzerbejdjan skoro sa slicnim sastavom koji jucer po gujci dade Turcima a selektor isto isti Berthi vamo,Berthi tamo.
Tako da ne idemo vise u te nebuloze i poredjenja.
Kao sto rece,nisi realan ni sekunde.

Čuj naše rezerve ko igrači Luxemburga

@szlaja, šta ćemo mi. Pa pitaj @harishp-a nakon Rumuna. Baš me zanima kakvo će onda biti objašnjenje. Očekujem nešto tipa "igrači bojkotuju Papeta" ili prljavi Rumuni su se valjali i udarali a nama nisu dali da igramo

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
@Nikad izvini.Sta se sekiras.Bunoza i ostala mladjarija ce razbucati Rumuniju ,Bjelorusiju napraviti Crnorusijom i mirna Bosna.
Nesto slicno,kao sto su napravili dar mar u mladoj repci i kvalifikacijama.
Nesto slicno,kao sto su napravili dar mar u mladoj repci i kvalifikacijama.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
nisam ni ocekivao pametniji odgovor. Kad se nema sta rec bolje udri po glupostima. Ima li gdje forum za odrasle?
Ima u Srebreniku xxx forum,sto pitas.szlaja je napisao/la:nisam ni ocekivao pametniji odgovor. Kad se nema sta rec bolje udri po glupostima. Ima li gdje forum za odrasle?
Klin se klinom izbijalo vazda,kao i gluposti glupostima.
Zar ocekujes na neke neargumentovane postove ,nesto drugacije.
Kad se stane na loptu i realno pocne razmisljati,mozda.Do tada.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- nikad_izvini
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Bunjozu umjesto Spahica,Medu umjesto Misketa,Zeca umjesto Dzeke,Bilbiju umjesto Vede,Rahimica umjesto Rahimica![]()
I opa talaharaj,veselo vece
Moze Blan mjenjati tako boli ga briga,dok kod nas te zamijene bi bilo ko' sa Musom Pusom.
harishp je napisao/la: Pa zato Luxemburg napati svakog ali vecinom izgube.imaju rastrcane Bunjoze ali Terryjevce ni za lijeka.
nikad_izvini je napisao/la:* Name: Elsad Zverotić
* Position: Defender
* Date of birth (age): 31/10/1986 (23)
* Country: Montenegro
* Club: Luzern (Switzerland SUI)
* Name: Miodrag Džudović
* Date of birth (age): 06/09/1979 (31)
* Club: Spartak Nalchik (Russia RUS)
* Name: Mladen Božović
* Position: Goalkeeper
* Date of birth (age): 01/08/1984 (26)
* Club: Videoton (Hungary HUN)
* Name: Marko Baša
* Date of birth (age): 29/12/1982 (27)
* Country: Serbia
* Club: Lokomotiv Moskva (Russia RUS)
* Name: Milan Jovanović
* Date of birth (age): 21/07/1983 (27)
* Club: Spartak Nalchik (Russia RUS)
* Name: Branko Bošković
* Position: Midfield
* Date of birth (age): 21/06/1980 (30)
* Club: Rapid Wien (Austria AUT)
* Name: Simon Vukčević
* Date of birth (age): 29/01/1986 (24)
* Club: Sporting (Portugal POR)
* Name: Milorad Peković
* Date of birth (age): 05/08/1977 (33)
* Club: Fürth (Germany GER)
* Name: Mladen Kašćelan
* Date of birth (age): 13/02/1983 (27)
* Club: Jagiellonia Białystok (Poland POL)
* Name: Fatos Bećiraj
* Position: Forward
* Date of birth (age): 05/05/1988 (22)
* Club: Dinamo Zagreb (Croatia CRO)
* Name: Mirko Vučinić
* Position: Forward
* Date of birth (age): 01/10/1983 (27)
* Club: Roma (Italy ITA)
Ovo su igrači koji su odigrali 3 i 4 utakmice za CG![]()

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Sta bi Rijeka i igraci Rijeke rekli 
Nadji im profil@nikad izvini,pa da prohaberimo koju i o tome.

Nadji im profil@nikad izvini,pa da prohaberimo koju i o tome.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 okt 2010, 00:27, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- nikad_izvini
- Kontakt:
Koliko sam opazio, ti baš ne barataš sa argumentimaharishp je napisao/la:Ima u Srebreniku xxx forum,sto pitas.szlaja je napisao/la:nisam ni ocekivao pametniji odgovor. Kad se nema sta rec bolje udri po glupostima. Ima li gdje forum za odrasle?
Klin se klinom izbijalo vazda,kao i gluposti glupostima.
Zar ocekujes na neke neargumentovane postove ,nesto drugacije.
Kad se stane na loptu i realno pocne razmisljati,mozda.Do tada.

Uozbilji se malo. Možda je ovo preozbiljno za tebe ?

Dabogda sad izgubili i od Mionice a da na kraju budemo u BARAZU.
Mozemo @zlaja,samo ja se uvijek zeznem pa umjesto grudve uzmem kamen.
Al ne zamjeri,nece te nista boliti.Gadzat cu u glavu,ne brini.
Al ne zamjeri,nece te nista boliti.Gadzat cu u glavu,ne brini.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma ima ovdje skromnih navijaca zadovoljnim ovom patnjom od igre i neznalicom od velikog legendarnog igraca i nule od trenera.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ovo ti je prva argumentovana tvrdnjaharishp je napisao/la:Mozemo @zlaja,samo ja se uvijek zeznem pa umjesto grudve uzmem kamen.
Al ne zamjeri,nece te nista boliti.Gadzat u glavu,ne brini.

Samo, fulio si nick

PS levat Bunoza je odigrao 6 od 8 utakmica za Wislu. Majstor Zverotić je odigrao 8 za Jageloniju. Jedan je u rangu igrača Luxemburga a drugi je vodeći u grupi dobivši Švicu, Bugare, Vels uz otet bod Engleskoj.
Malo se koprcaš, a

Stvarno si majstor

- nikad_izvini
- Kontakt:
Nisu oni skromni, oni su realnidema je napisao/la:Ma ima ovdje skromnih navijaca zadovoljnim ovom patnjom od igre i neznalicom od velikog legendarnog igraca i nule od trenera.

Sušić je zato veliki mag, skontao(@harishp je ovo od njega "prepisao") čovjek da su igrači ala Bunoza i Cocalić na nivou igrača Luxemburga, šta će mu oni. Da bi dobio Albaniju, moraš imati bolju i jaču ekipu. Kao CG npr, kod njih igraju sve veliki majstori iz prejakih ekipa

KAPA DO PODAnikad_izvini je napisao/la:Nisu oni skromni, oni su realnidema je napisao/la:Ma ima ovdje skromnih navijaca zadovoljnim ovom patnjom od igre i neznalicom od velikog legendarnog igraca i nule od trenera.Albanija je zajebana
Francuska je prejaka
Rumunija je gadna a Bjelorusija borbena. Mi realno nemamo šta da tražimo u borbi za vrh. Ono malo šanse što smo imali su upropastili igrači
Neće da igraju, Džeko hoće da ostane u Wolfsburgu, mrsko mu da igra za reprezentaciju. Ko se još prodao preko reprezentacije
![]()
Sušić je zato veliki mag, skontao(@harishp je ovo od njega "prepisao") čovjek da su igrači ala Bunoza i Cocalić na nivou igrača Luxemburga, šta će mu oni. Da bi dobio Albaniju, moraš imati bolju i jaču ekipu. Kao CG npr, kod njih igraju sve veliki majstori iz prejakih ekipaBiH nema nikakvu ekipu jer je izgubila od Rijeke
Ne igra Đalović bezveze tamo
Bunoza je u repci BIH i u mladoj i u seniorima pozvan.To se nesto preskocilo.
O kakvom ti prepisivanju zboris.
Djalovic ode na Evropsko mozda a mi kad ni sa Bracom,Baljicem,Barbarezom nismo mogli.Kako cemo tek sad.
Nije samo Djalovic,zaboravio si i na Janeze.

Djalovic ode na Evropsko mozda a mi kad ni sa Bracom,Baljicem,Barbarezom nismo mogli.Kako cemo tek sad.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ne kažem da bi sigurno bili prvi ili drugi u našoj grupi da je Sušić probao još igrača u prijateljskim a možda ih i ubacio u nekim kvalifikacionim utakmicama. Kažem da bi nam pojedini igrači sigurno više pomogli od nekih koji su igrali. Imali smo 4 prijateljske utakmice prije početka kvalifikacija. Jedan termin smo propustili jučer.szlaja je napisao/la:KAPA DO PODAnikad_izvini je napisao/la:Nisu oni skromni, oni su realnidema je napisao/la:Ma ima ovdje skromnih navijaca zadovoljnim ovom patnjom od igre i neznalicom od velikog legendarnog igraca i nule od trenera.Albanija je zajebana
Francuska je prejaka
Rumunija je gadna a Bjelorusija borbena. Mi realno nemamo šta da tražimo u borbi za vrh. Ono malo šanse što smo imali su upropastili igrači
Neće da igraju, Džeko hoće da ostane u Wolfsburgu, mrsko mu da igra za reprezentaciju. Ko se još prodao preko reprezentacije
![]()
Sušić je zato veliki mag, skontao(@harishp je ovo od njega "prepisao") čovjek da su igrači ala Bunoza i Cocalić na nivou igrača Luxemburga, šta će mu oni. Da bi dobio Albaniju, moraš imati bolju i jaču ekipu. Kao CG npr, kod njih igraju sve veliki majstori iz prejakih ekipaBiH nema nikakvu ekipu jer je izgubila od Rijeke
Ne igra Đalović bezveze tamo
4 + 1 utakmica. I šta ovaj mazlum radi. Igra sa Salihovićem prve tri utakmice. Likom koji ima suspenziju 4 kvalifikacione utakmice. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Nije probao Bunozu, forsirao Marvca

To je jedini čovjek koji je isplivao prije početka kvalifikacija. Jel moralo tako da bude ? To nikad nećemo saznati. Zašto. Jer ovaj nije zvao neke "nove/stare" igrače. Imao je vremena. Tja, oni su svejedno u rangu igrača Luxemburga. Ko kaže, @harishp tako kaže

Onda mi dođe lik i kaže da "neće da odgovara na "neargumentovane postove"

Uh ja zaboravio da ovaj na Zeljinoj temi uhvati ko pijan plota.Pa sve argumente ispuca,niko nije u pravu @nikad izvini jeste.
U pravu si,sve sto kazes tako je.
Ali ima jedan problem liku ziku.
U pravu si,sve sto kazes tako je.

Ali ima jedan problem liku ziku.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- nikad_izvini
- Kontakt:
Koliko je igrao Bunoza ? Uporedi njegovo igranje i igranje svjetskog kloca Mravca. Pa čovjek je odronjen od kako igra za BiH. Ko je sjebo penal u Belgiji. Mravac sjebo. Ko se gubio ko abdest protiv Šveda i Švaba. Mravac. Ko starta protiv Albanije, Mravac starta. Ko je sjebo gol. Mravac + konj Hasagić sjebali gol. Cirkus. Jahića nema na mapi. Pa čovjek je magistar za Mravca. Čovjek je magistar za Pjenića na mjestu zadnjeg veznog igrača. Pjanić i Misimović NE MOGU igrati zajedno. Igra BiH je PROVALJENA. Igramo kroz sredinu, bez krila. Zatvori sredinu terena i ne stvaramo šanse. To je valjda svima jasno, osim Sušiću. Al ****, tako nam grah pao. Vama braniteljima i nama koji se nerviramo.harishp je napisao/la:Bunoza je u repci BIH i u mladoj i u seniorima pozvan.To se nesto preskocilo.![]()
Ispadamo iz ovih kvalifikacija ko kruške nakon utakmice sa Rumunijom. Ako se ovako nastavi, a čini se da hoće, stavljam pare na Rumune. Ako se već nerviram, daj da zaradim. Na Francuzima sam zaradio. To nema veze sa patriotizmom. Sa realnošću itekako ima

PS dječače, još fudbala moraš da pratiš da bi ozbiljno mogli pričati. Eto, poštujem, dokazao si koliko znaš

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.