FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Međutim, Željezničar može očekivati i određene bonuse na osnovu klauzula iz ugovora. Ukoliko se AEK plasira u Ligu prvaka u narednih pet godina, Plavi će, kako saznaje portal Klix.ba, inkasirati dodatnih 150.000 eura, dok bi plasman u Evropsku ligu za isti period donio 100.000 eura. Također, Željo će prema ugovoru računati i na 20 posto eventualnog narednog transfera Šabanadžovića.
Zeljeznicar za zivot cijeli!
Pa kad ce rezultati profesore sve vam ****
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Previše smo pozitivnih imali da bi očekivali da prođe bez i jednog slučaja. Ono što je najbitnije je da se smanji broj i da ovi koji su pozitivni nemaju simptome, a da ostali već danas krenu sa treninzima. Slijedi nam jako težak raspored. Izrael, Široki, Krupa na Grbavici, derbi na Koševu. Tu još negdje treba i ovaj Zrinjski ubaciti. Svi ostali uveliko treniraju i spremaju se a mi smo evo već osmi dan na prinudnom raspustu.
Naravno koji je broj 5 ili 6Dejan1921 je napisao/la: ↑02 sep 2020, 10:12Previše smo pozitivnih imali da bi očekivali da prođe bez i jednog slučaja. Ono što je najbitnije je da se smanji broj i da ovi koji su pozitivni nemaju simptome, a da ostali već danas krenu sa treninzima. Slijedi nam jako težak raspored. Izrael, Široki, Krupa na Grbavici, derbi na Koševu. Tu još negdje treba i ovaj Zrinjski ubaciti. Svi ostali uveliko treniraju i spremaju se a mi smo evo već osmi dan na prinudnom raspustu.
- svrakino1921
- Kontakt:
Samo da obavjestim goste teme ds su rezultati testiranja na Covid-19 tek sutra
- Nastrojeni
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑02 sep 2020, 10:25Samo da obavjestim goste teme ds su rezultati testiranja na Covid-19 tek sutra

- Nastrojeni
- Kontakt:
Bili su rezultati...
Ja iskreno veze nemam, i sam čekam objavu, ovo je nešto što logično zaključujem. Mada ovo sa koronom kod nas je sve osim logičnog, tako da sve je moguće.Vanadij je napisao/la: ↑02 sep 2020, 10:24Naravno koji je broj 5 ili 6Dejan1921 je napisao/la: ↑02 sep 2020, 10:12Previše smo pozitivnih imali da bi očekivali da prođe bez i jednog slučaja. Ono što je najbitnije je da se smanji broj i da ovi koji su pozitivni nemaju simptome, a da ostali već danas krenu sa treninzima. Slijedi nam jako težak raspored. Izrael, Široki, Krupa na Grbavici, derbi na Koševu. Tu još negdje treba i ovaj Zrinjski ubaciti. Svi ostali uveliko treniraju i spremaju se a mi smo evo već osmi dan na prinudnom raspustu.
Bitno je da momci budu dbr, ovi sti budubtu ce dati max sigurno i bez obzira na sve imamo sanse i u izraelu kako godDejan1921 je napisao/la: ↑02 sep 2020, 10:32Ja iskreno veze nemam, i sam čekam objavu, ovo je nešto što logično zaključujem. Mada ovo sa koronom kod nas je sve osim logičnog, tako da sve je moguće.Vanadij je napisao/la: ↑02 sep 2020, 10:24Naravno koji je broj 5 ili 6Dejan1921 je napisao/la: ↑02 sep 2020, 10:12Previše smo pozitivnih imali da bi očekivali da prođe bez i jednog slučaja. Ono što je najbitnije je da se smanji broj i da ovi koji su pozitivni nemaju simptome, a da ostali već danas krenu sa treninzima. Slijedi nam jako težak raspored. Izrael, Široki, Krupa na Grbavici, derbi na Koševu. Tu još negdje treba i ovaj Zrinjski ubaciti. Svi ostali uveliko treniraju i spremaju se a mi smo evo već osmi dan na prinudnom raspustu.
Ma otkazati utakmicu u Izraelu i posvetiti se prvenstvu...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- avalPacidoroP
- Kontakt:
I kakvi su
rezultati su bili pozitivni al u onim radnjama na sjeveru,na kraju jučerašnjeg dana 
Ne znam kakve veze ima bilo 1,2,5 ili 10 isto je. Igraj s kim mozes, ubaci juniore. Rezultatski se nista ne nadaju, iako je ljudski nadat se.
Mozda ni nasim nije u interesu opet dole ici, tako da su i te opcije otvorene.
Mozda ni nasim nije u interesu opet dole ici, tako da su i te opcije otvorene.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
NOVA TESTIRANJA, NOVI POZITIVNI SLUČAJEVI: Željezničar u problemu sa koronavirusom
izvor sportske
bit ce haman izlazak zelje u evropu pojeo vuk kenjca
izvor sportske
bit ce haman izlazak zelje u evropu pojeo vuk kenjca
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
U tekstu stoji 5 pozitivnih, a naslov ko da je 25 pozitivnih. Prosle sedmice je bilo 11. Sve ispod tog broja znaci da situacija ide na bolje. Ne moze se jos ocekivati da nema niko.
Jedan novi,4 su retestirana,i dalje su pozitivni,iako im je izolacija od 14 dana već prošla.Ostaće vjerovatno još 7 dana do novog testiranja prije polaska.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Dosta bolja situacija u svakom slucaju nego prosle sedmice. Do Sirokog moze se ocekivati da od ta 4 bar 2 budu na raspolaganju. Cim nije buknulo do sada moglo bi se reci da smo se spasili i prosli krizni period.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.