FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TeroweNth
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TeroweNth » 12 mar 2011, 23:45

slika

:lol: :lol: :lol:

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 12 mar 2011, 23:48

Savic veceras po mom misljenju jako dobro odigro,mozda i najbolji,Zeba klasika a bekovi Radovanovic i Markovic za desetku. Bajro mangup
...nisu mogli da te ugase!!!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 13 mar 2011, 00:49

Na jednom drugom forumu su postavljeni golovi... nick je Rookie. Izvinjavam se momku, ali vidim ovdje niko nije postavio a ima "znatiželjnih" kona :
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: rossoner, dana/u 13 mar 2011, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
Osim - drugo ime za Želju !

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 13 mar 2011, 00:53

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Osim - drugo ime za Želju !

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 13 mar 2011, 01:33

tm-ovac iz mase je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:Ovo je meni ljudi za 10 bilo veceras. Pored tri gola, jos smo imali tri cista zicera. Mada su i gosti imali 3 ili 4 dobre prilike. Sve u svemu cista 10 i veliki + ovim rezervama. Bajrin gol moze konkurisati za naj gol kola u evropi. :D :D :D

Samo mene ljudi nesto zabrinjava i veoma sam razocaran. Naime, prosle god smo imali prosjek 8.000 po tekmi, a ove god 4.000!! Mislim zalosno je da Zeljo ima 4.000 a prvak i finalist kupa. To me pravo zabrinjava u poslijednje vrijeme. Sta se dogada sa nasim navijacima?? Ovi momci sto dodu, naprave atmosferu za 10 i tu im moram kapu skinuti, ali gdje su ostali??

FORZAAA ZELJOoOoOoOoOoO!!!!!!!!!!!!!!

BRATE...PUSTENO 4000 U PRODAJU I TI HOCES 8000... :o

Utakmica odlicna, igra zadovoljavajuca, atmosfera na nivou !
Valjda je sad Bajro prvi napadac ?
Znam ja to brate sve, nego mi nesto krivo nema one euforije kao prosle god!!! :D :D :D Sjecas se i sam kolika je navala bila!!! :D :D :D Mislim govorim ti ovo, je ova ekipa stvarno zasluzuje podrsku, stvarno su se borili svi za jednoga. Joj kada sam Bajru vidio da je zabio onaj gol, meni suze na oci!! :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 mar 2011, 03:29

Dobra utakmica Zelje sa puno trke igrali smo presing negdje u 80 minuti :D puno smo brza ekipa od travnika, Bajro i Zeba fulali mrtvace pa je razultat mogao u najmanju ruku biti i puno veci al igra raduje bolje nego i protiv olimpica par jako dobrih akcija i prelijep gol Bajre vrijedi istaci da su i Bajro i Nikolic pokazali da mogu biti jako opasni u napadu Bajro golom a Nikolic cim mu se malo otvorilo jakim sutom, bio je jednom i sam cekao loptu ali se Stanic cini mi se spetljao...uglavnom ja sam zadovoljan vidjenim ovako igra aktuelni sampion.Markovicev prvi gol u plavom dresu i opet mislim nas najbolji igrac u ovoj utakmici, po prvi put su zaigrali Nikolic i Zola i obadvojica su se po meni pokazali jako dobro mozda je malo bilo nekog grca al i to je normalno.Trka i agresivnost stvarno na nivou opet smo promasili dvije kolosalne prilike al nadoce i to na svoje.Colic mozda najlosi pojedinac ako bi vec nekoga morao izdvojiti kao najlosijeg u ekipi, brzo oslobadjanje lopte i brza igra nego je do sada bio slucaj travnik kad je god krenuo naprijed dobio je gol...sampionska krece plava pruga...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 13 mar 2011, 05:58

MinistaR je napisao/la:Ali spiker je glavni: Elvir Bolić, ovaj Čolić... :mrgreen:

Još ovaj monotoni voditelj na TV Vogošća kaže: Željo će preko Evrope pokušati izboriti Kup. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kad se igra KUP? spiker na stadionu kaze srijeda 17.3 :) a satnicu je pomjerao par puta. Mozda otici u utorak pa cekati kad se raja pocne skupljati

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 13 mar 2011, 09:26

Prvo je bilo dogovoreno u 18:00, ali se zbog TV prenosa prebacio za 17h...Zato se spiker nije ispravljao drugi put kad je rekao 17:00 !
TM87

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 13 mar 2011, 10:00

Ja se nebih složio sa Amarovom izjavom.
Realno bi bilo da je rezultat glasio 7:1, a ne 4:1.

Bajro je zabio momački gol... Rijetko viđen gol na terenima PL BiH.
Sada je Amar izvukao keca iz rukava, mislim da je Bajro upravo taj kec.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 13 mar 2011, 10:10

Ma pustite spikera. Izgleda da su mu mezu sklonili, pa cug'o na suho.

Osjetio sam vidan napredak u igri Travnika. Prije su marisali samo kući, sada marišu i na strani. Pred kraj utakmice smo uspostavili ravnotežu u marisanju.

Elvir Čolić je bio najlošiji. Što neko pokraj mene reče, pravo dobar igrač i to pokazao u Veležu, ali kako je došao u Želju kao da je ograisao. Nadam se da ću pružati igre bar kao u Veležu.

Zeba, opet najbolji na Grbavici, iako je slabo šutirao kod onog zicera. Ostalo sve dobro uradio. Žao mi, što ne opali onu, čini mi se 15-ku Travnika, pred kraj utakmice. Neki grmalj ima dva metra i 120 kg u sebi. Zeba, nakon 18 kola ima toliko golova i asistencija. Gol ili asistencija po jednom kolu.

Bajro dao fantastičan gol. Žao mi je što ne dade i onaj zicer iako mu je čovjek visio na leđima u tom trenutku.

Šeha dva puta dribla i ne postavlja živi zid za slobodnajk na 27-28 metara. Imao sam osjećaj, da bi ga Amar zamjenio nakon onog drugog driblinga, da je imao pravo na to. Amar zove Šehu, a on mu nešto maše rukom, k'o biva u redu je, ne sjekiraj se. Amar poludio.

Uz Zebu, bolji od ostalih Bajro, Savić, Višća, Svraka, Marković, .....ma svi su bili dobri. Bolje reći našto lošiji od ostatka ekipe, E. Čolić.

Skupa sa rajom sa zapadne tribine, bilo je blizu 5 milja. Moja procjena i to minimalna.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 13 mar 2011, 10:17

na sjeveru je moralo biti jače od 5.000 ljudi, raje je bilo više nego stolica.

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 13 mar 2011, 10:17

Bajro je odusevio, samo se nadam da ce igrati i dalje, da nece vracati lazara u prvih 11, dosta je vise, pa lazo nije gola dao ima godina a momak udje i prva sansa i zavali ga
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 13 mar 2011, 10:17

Ma analiza uglavnom ista, svi solida osim možda Čolića, ali kad Mirso tu zaigra nema zime. Bajro po meni duplo bolji od Laze, nema straha fino kontroliše loptu, ne boji se krenuti 1 na 1, sve u svemu samo nek nastavi ovako ;)
Gledalaca oko 6000, što je extra, mislim da ni prošle godine nije više bilo protiv Travnika. Polako sve dolazi na svoje.
Sad u srijedu samo pobjediti bez primljenog gola pa makar 1-0, a dva razlike bi bilo idealno.

I umalo da zaboravim, Sejo Bajraktarević nije za oficijelnog spikera, ne znam zašto su njega stavili, frajer je lost in space :lol:
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 13 mar 2011, 10:32

Posjeta fantastična između 4 i 5 milja,sigurno najveća ovog kola, a igrali smo protiv Travnika.Kada sam čuo koliko koštaju karte u Zenici,Mostaru,B.Luci pa i kod pitara poredeći sa našim cijenama onda je ovo više nego solidno.Prošle godine je posjeta bila slična tek se digla nakon pobjede nad Širokim kad se ukazala nada za titulom tada je počelo dolaziti od 6 do 8 milja.
TM87

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 13 mar 2011, 10:40

tm-ovac iz mase je napisao/la:Posjeta fantastična između 4 i 5 milja,sigurno najveća ovog kola, a igrali smo protiv Travnika.Kada sam čuo koliko koštaju karte u Zenici,Mostaru,B.Luci pa i kod pitara poredeći sa našim cijenama onda je ovo više nego solidno.Prošle godine je posjeta bila slična tek se digla nakon pobjede nad Širokim kad se ukazala nada za titulom tada je počelo dolaziti od 6 do 8 milja.
Upravo to, mislim da nam je prelomna i sad protiv Širokog...
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 13 mar 2011, 10:47

Zasto su manijaci na sjeveru a ne na jugu,prosli put je bio snijeg ,pa sam konto da je radi toga?

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 13 mar 2011, 10:50

magic je napisao/la:Zasto su manijaci na sjeveru a ne na jugu,prosli put je bio snijeg ,pa sam konto da je radi toga?
nastavi kontat, pa kad skontas opet, napisi to ovde i oni ce ti reci jel to istina ili nije :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Džoka_TM
Kontakt:

Post Postao/la Džoka_TM » 13 mar 2011, 10:52

magic je napisao/la:Zasto su manijaci na sjeveru a ne na jugu,prosli put je bio snijeg ,pa sam konto da je radi toga?
Iz uprave su poručili da je led,te da postoji velika mogućnost od povreda navijača.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 13 mar 2011, 12:11

rossoner je napisao/la:Na jednom drugom forumu su postavljeni golovi... nick je Rookie. Izvinjavam se momku, ali vidim ovdje niko nije postavio a ima "znatiželjnih" kona :
[youtube][/youtube]
Još ljepši nego uživo. 8-) :mrgreen:

Jedan ovakav u srijedu i sve OK. 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 13 mar 2011, 12:19

ellaxaz je napisao/la:
rossoner je napisao/la:Na jednom drugom forumu su postavljeni golovi... nick je Rookie. Izvinjavam se momku, ali vidim ovdje niko nije postavio a ima "znatiželjnih" kona :
[youtube][/youtube]
Još ljepši nego uživo. 8-) :mrgreen:

Jedan ovakav u srijedu i sve OK. 8-)
Ma Bajro mašina !!!
Imao je jedan strašan prodor kad je prošao 3 - 4 igrača Travnika i ostao na nogama iako su ga udarali.Mislim da bi stvarno bilo fer da Bajro počne protiv Širokog !
G R B A V I C A 2

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 48 gostiju.