Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Znam ja to brate sve, nego mi nesto krivo nema one euforije kao prosle god!!!tm-ovac iz mase je napisao/la:Capt_Billy je napisao/la:Ovo je meni ljudi za 10 bilo veceras. Pored tri gola, jos smo imali tri cista zicera. Mada su i gosti imali 3 ili 4 dobre prilike. Sve u svemu cista 10 i veliki + ovim rezervama. Bajrin gol moze konkurisati za naj gol kola u evropi.![]()
![]()
![]()
Samo mene ljudi nesto zabrinjava i veoma sam razocaran. Naime, prosle god smo imali prosjek 8.000 po tekmi, a ove god 4.000!! Mislim zalosno je da Zeljo ima 4.000 a prvak i finalist kupa. To me pravo zabrinjava u poslijednje vrijeme. Sta se dogada sa nasim navijacima?? Ovi momci sto dodu, naprave atmosferu za 10 i tu im moram kapu skinuti, ali gdje su ostali??
FORZAAA ZELJOoOoOoOoOoO!!!!!!!!!!!!!!
BRATE...PUSTENO 4000 U PRODAJU I TI HOCES 8000...![]()
Utakmica odlicna, igra zadovoljavajuca, atmosfera na nivou !
Valjda je sad Bajro prvi napadac ?
Kad se igra KUP? spiker na stadionu kaze srijeda 17.3MinistaR je napisao/la:Ali spiker je glavni: Elvir Bolić, ovaj Čolić...![]()
Još ovaj monotoni voditelj na TV Vogošća kaže: Željo će preko Evrope pokušati izboriti Kup.![]()
![]()
Upravo to, mislim da nam je prelomna i sad protiv Širokog...tm-ovac iz mase je napisao/la:Posjeta fantastična između 4 i 5 milja,sigurno najveća ovog kola, a igrali smo protiv Travnika.Kada sam čuo koliko koštaju karte u Zenici,Mostaru,B.Luci pa i kod pitara poredeći sa našim cijenama onda je ovo više nego solidno.Prošle godine je posjeta bila slična tek se digla nakon pobjede nad Širokim kad se ukazala nada za titulom tada je počelo dolaziti od 6 do 8 milja.
nastavi kontat, pa kad skontas opet, napisi to ovde i oni ce ti reci jel to istina ili nijemagic je napisao/la:Zasto su manijaci na sjeveru a ne na jugu,prosli put je bio snijeg ,pa sam konto da je radi toga?
Iz uprave su poručili da je led,te da postoji velika mogućnost od povreda navijača.magic je napisao/la:Zasto su manijaci na sjeveru a ne na jugu,prosli put je bio snijeg ,pa sam konto da je radi toga?
Još ljepši nego uživo.rossoner je napisao/la:Na jednom drugom forumu su postavljeni golovi... nick je Rookie. Izvinjavam se momku, ali vidim ovdje niko nije postavio a ima "znatiželjnih" kona :
[youtube][/youtube]
Ma Bajro mašina !!!ellaxaz je napisao/la:Još ljepši nego uživo.rossoner je napisao/la:Na jednom drugom forumu su postavljeni golovi... nick je Rookie. Izvinjavam se momku, ali vidim ovdje niko nije postavio a ima "znatiželjnih" kona :
[youtube][/youtube]![]()
![]()
Jedan ovakav u srijedu i sve OK.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 48 gostiju.