Jeste jaka muzika u pozadini, ko da im FMJAM produkciju radiSarajlija88 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jeste jaka muzika u pozadini, ko da im FMJAM produkciju radiSarajlija88 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dragan Petrovic i Ogi su iz RS jedini dobri, posto na ovu utakmicu ne mogu sudije iz Federacije (a tu su dobra dvojica iz Sarajeva)..4672980102091213 je napisao/la:Smijesan odabir sudija za utakmicu na Tusnju.Ni mi,ni Sloboda necemo biti zadovoljni poslije utakmice.Bjelica je seljacki sudija iz one ere kad gosti ne smiju pobjedit. Svira najvise faulova od svih sudija i vodi se seljackom logikom "svirni 50 prekida da utakmica brze zavrsi".Ne znam sta je s Valjicem ili Mujicem,ali ovaj je neznalica.
Valjda bude sve dobro,valjda bude 0 : 1tuzlak1987 je napisao/la:Dragan Petrovic i Ogi su iz RS jedini dobri, posto na ovu utakmicu ne mogu sudije iz Federacije (a tu su dobra dvojica iz Sarajeva)..4672980102091213 je napisao/la:Smijesan odabir sudija za utakmicu na Tusnju.Ni mi,ni Sloboda necemo biti zadovoljni poslije utakmice.Bjelica je seljacki sudija iz one ere kad gosti ne smiju pobjedit. Svira najvise faulova od svih sudija i vodi se seljackom logikom "svirni 50 prekida da utakmica brze zavrsi".Ne znam sta je s Valjicem ili Mujicem,ali ovaj je neznalica.
Slazem se stim da puno sudi faula, puno sjecka igru, stalno nesto sa igracima komentira. Tako je i u nasim a i jos par utakmice gdje sam ga gledao.4672980102091213 je napisao/la:Smijesan odabir sudija za utakmicu na Tusnju.Ni mi,ni Sloboda necemo biti zadovoljni poslije utakmice.Bjelica je seljacki sudija iz one ere kad gosti ne smiju pobjedit. Svira najvise faulova od svih sudija i vodi se seljackom logikom "svirni 50 prekida da utakmica brze zavrsi".Ne znam sta je s Valjicem ili Mujicem,ali ovaj je neznalica.
Ja mislio Grbic ZoranSabinho je napisao/la:Meni jr Valjic najjaci sudija u PLBIH, neka prica ko sta hoce.
Normalno da su ti rekli,ti iz SDA su oni koji se najviše i zalažu u tom pravcu jer nece da preuzmu odgovornost za sra.nje koje su nam servirali kroz sve ove godine pa im je daleko lakše da govore kako nema spasa,.Naravno da nam nema spasa bez potpisa reprograma i usvajanja novog statuta,.Neutral je napisao/la:
Meni su rekli da sam u sda jer sam rekao da klubu nema spasa![]()
Vjerovati u nekakav reprogram, vraćanje duga i sličnih stvari je u domenu naučne fantastike. Fuad ima ekonomiju u malom prstu, zadužen za crni fond u sda, kada nema para, on ih pronađe je odustao od Čelika svojevremeno, jedan od rijetkih koji je nešto mogao. Tad je već bilo jasno u kakvim se g.ovnima nalazi klub.
U posljednjih nekoliko godina bio sam na utakmici Čelik - Sloboda u 1 kolu i to je to.
Problem je sto je covjek sav novac koji je imao u Sarajevu ulozio i zeli da bude blizu. Bar u Zenici, kada je dosao rekli su mu da ostaje dvije godine, sada mu govore da uzme jednu platu i ide. Oni moraju znati da je dosao tu kada je mogao negdje drugo i da je tu ulozio u kucu/stan i neki biznis i da mora biti blizu ..a ne da bi isao u Krupu na Vrbasu za dosta manje novca od kuce.Beduin je napisao/la:Svidja mi se postojanje Sindikata profesionalnih fudbalera, samo je pitanje koliki uticaj ce imati kao i podrsku medija, klubova te samog Saveza.
Mozda bi oni mogli biti preteca osnivanja Udruzenja premijerligasa kao zasebnog i uticajnog tijela.
PS. Ovaj Bogicevic bas kukturno govori, bez nekih postapalica i skromnog, ulicnog vokabulara. Za razliku od npr. Ahmetovica ili Krpica, da ne spominjem veliki broj nasih trenera...
Znam to, nadam se ispravnoj odluci u konacnici i da ce taj Sindikat i u buducnosti biti na strani igraca i njihovih prava te dobiti vecu paznju i podrsku.tuzlak1987 je napisao/la:Problem je sto je covjek sav novac koji je imao u Sarajevu ulozio i zeli da bude blizu. Bar u Zenici, kada je dosao rekli su mu da ostaje dvije godine, sada mu govore da uzme jednu platu i ide. Oni moraju znati da je dosao tu kada je mogao negdje drugo i da je tu ulozio u kucu/stan i neki biznis i da mora biti blizu ..a ne da bi isao u Krupu na Vrbasu za dosta manje novca od kuce.Beduin je napisao/la:Svidja mi se postojanje Sindikata profesionalnih fudbalera, samo je pitanje koliki uticaj ce imati kao i podrsku medija, klubova te samog Saveza.
Mozda bi oni mogli biti preteca osnivanja Udruzenja premijerligasa kao zasebnog i uticajnog tijela.
PS. Ovaj Bogicevic bas kukturno govori, bez nekih postapalica i skromnog, ulicnog vokabulara. Za razliku od npr. Ahmetovica ili Krpica, da ne spominjem veliki broj nasih trenera...
Pitanje je da li to udruzenje zeli Zeljeznicar, Sarajevo ?Beduin je napisao/la:Znam to, nadam se ispravnoj odluci u konacnici i da ce taj Sindikat i u buducnosti biti na strani igraca i njihovih prava te dobiti vecu paznju i podrsku.tuzlak1987 je napisao/la:Problem je sto je covjek sav novac koji je imao u Sarajevu ulozio i zeli da bude blizu. Bar u Zenici, kada je dosao rekli su mu da ostaje dvije godine, sada mu govore da uzme jednu platu i ide. Oni moraju znati da je dosao tu kada je mogao negdje drugo i da je tu ulozio u kucu/stan i neki biznis i da mora biti blizu ..a ne da bi isao u Krupu na Vrbasu za dosta manje novca od kuce.Beduin je napisao/la:Svidja mi se postojanje Sindikata profesionalnih fudbalera, samo je pitanje koliki uticaj ce imati kao i podrsku medija, klubova te samog Saveza.
Samo bih volio da iz toga nastane ponovna ideja o Udruzenju premijerligasa i da se krene u borbu protiv nametanja odluka Saveza, u svakom smislu.
Svakako, puna podrska sindikatu!Beduin je napisao/la:JohnCheese - puno se vec pisalo oko toga, ali vidjecemo u narednom periodu. Za pocetak je dobro imati makar ovaj Sindikat fudbera, ako bude sve islo kako oni zamisljaju, a i mi prizeljkujemo, nadam se u dubucnosti da ce prevladati i razum po pitanju zastite klubova/trenera... hajmo prvo dati podrsku postojecem Sindikatu.
Željo je bio inicijator svakog dosadašnjeg pokušaja formiranja udruženja premijerligaša, zato ne prdi.JohnCleese je napisao/la:a za udruzenje klubova kao sto rekoh, nadam se, ali ne vjerujem da to zaista zele uprave klubova poput Zelje, Zrinjsko, Sarajeva
Znam, svi su bili inicijatori samo da sjediste udruzenja bude u njihovoj avliji.Virtu4l je napisao/la:Željo je bio inicijator svakog dosadašnjeg pokušaja formiranja udruženja premijerligaša, zato ne prdi.JohnCleese je napisao/la:a za udruzenje klubova kao sto rekoh, nadam se, ali ne vjerujem da to zaista zele uprave klubova poput Zelje, Zrinjsko, Sarajeva
Kaljanac odličan isto tako, šteta što ne dobija jače utakmice. A i pitar je vam taki!Sabinho je napisao/la:Meni jr Valjic najjaci sudija u PLBIH, neka prica ko sta hoce.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.