Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 08 avg 2016, 20:14

Sarajlija88 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jeste jaka muzika u pozadini, ko da im FMJAM produkciju radi :D

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 08 avg 2016, 22:06

Ovaj Goran Brkic nije los igrac u Mladosti, mislim da je i on Husarin, steta.

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 09 avg 2016, 14:12

Smijesan odabir sudija za utakmicu na Tusnju.Ni mi,ni Sloboda necemo biti zadovoljni poslije utakmice.Bjelica je seljacki sudija iz one ere kad gosti ne smiju pobjedit. Svira najvise faulova od svih sudija i vodi se seljackom logikom "svirni 50 prekida da utakmica brze zavrsi".Ne znam sta je s Valjicem ili Mujicem,ali ovaj je neznalica.
Za zivot cijeli !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 avg 2016, 14:20

4672980102091213 je napisao/la:Smijesan odabir sudija za utakmicu na Tusnju.Ni mi,ni Sloboda necemo biti zadovoljni poslije utakmice.Bjelica je seljacki sudija iz one ere kad gosti ne smiju pobjedit. Svira najvise faulova od svih sudija i vodi se seljackom logikom "svirni 50 prekida da utakmica brze zavrsi".Ne znam sta je s Valjicem ili Mujicem,ali ovaj je neznalica.
Dragan Petrovic i Ogi su iz RS jedini dobri, posto na ovu utakmicu ne mogu sudije iz Federacije (a tu su dobra dvojica iz Sarajeva)..

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 09 avg 2016, 14:21

tuzlak1987 je napisao/la:
4672980102091213 je napisao/la:Smijesan odabir sudija za utakmicu na Tusnju.Ni mi,ni Sloboda necemo biti zadovoljni poslije utakmice.Bjelica je seljacki sudija iz one ere kad gosti ne smiju pobjedit. Svira najvise faulova od svih sudija i vodi se seljackom logikom "svirni 50 prekida da utakmica brze zavrsi".Ne znam sta je s Valjicem ili Mujicem,ali ovaj je neznalica.
Dragan Petrovic i Ogi su iz RS jedini dobri, posto na ovu utakmicu ne mogu sudije iz Federacije (a tu su dobra dvojica iz Sarajeva)..
Valjda bude sve dobro,valjda bude 0 : 1 :mrgreen:
Za zivot cijeli !

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 09 avg 2016, 14:32

Slazem se stim da puno sudi faula, puno sjecka igru, stalno nesto sa igracima komentira. Tako je i u nasim a i jos par utakmice gdje sam ga gledao.
NK Široki Brijeg

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 avg 2016, 14:50

Meni jr Valjic najjaci sudija u PLBIH, neka prica ko sta hoce.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 09 avg 2016, 15:06

Osijek kupio igraca od Slaven Belupa za 400 000€,a nasi klubovi nisu sposobni vise ni u Tursku prodat igraca za 50 maraka

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 09 avg 2016, 15:09

Sabinho je napisao/la:Meni jr Valjic najjaci sudija u PLBIH, neka prica ko sta hoce.
Ja mislio Grbic Zoran :shifty:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 avg 2016, 15:16

Neutral je napisao/la:
Meni su rekli da sam u sda jer sam rekao da klubu nema spasa :thumbup:

Vjerovati u nekakav reprogram, vraćanje duga i sličnih stvari je u domenu naučne fantastike. Fuad ima ekonomiju u malom prstu, zadužen za crni fond u sda, kada nema para, on ih pronađe je odustao od Čelika svojevremeno, jedan od rijetkih koji je nešto mogao. Tad je već bilo jasno u kakvim se g.ovnima nalazi klub.

U posljednjih nekoliko godina bio sam na utakmici Čelik - Sloboda u 1 kolu i to je to.
Normalno da su ti rekli,ti iz SDA su oni koji se najviše i zalažu u tom pravcu jer nece da preuzmu odgovornost za sra.nje koje su nam servirali kroz sve ove godine pa im je daleko lakše da govore kako nema spasa,.Naravno da nam nema spasa bez potpisa reprograma i usvajanja novog statuta,.

Naravno da se može spasiti Čelik ali treba dobra volja vladajucih struktura,ako se može izdvojiti 20 i kusur miliona za GGM,milione za rekonstrukciju Bilinog,milione za Arenu sasvim je jasno da se može pronaci neki model otplate Čelikovog duga,.

Ja bi se zaista složio s tobom u ovoj konstataciji da nam sa SDA na celu grada i vrlim ekonomom Kasumovicem nema spasa,.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 avg 2016, 15:45

Svidja mi se postojanje Sindikata profesionalnih fudbalera, samo je pitanje koliki uticaj ce imati kao i podrsku medija, klubova te samog Saveza.
Mozda bi oni mogli biti preteca osnivanja Udruzenja premijerligasa kao zasebnog i uticajnog tijela.

PS. Ovaj Bogicevic bas kukturno govori, bez nekih postapalica i skromnog, ulicnog vokabulara. Za razliku od npr. Ahmetovica ili Krpica, da ne spominjem veliki broj nasih trenera...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 avg 2016, 16:05

Beduin je napisao/la:Svidja mi se postojanje Sindikata profesionalnih fudbalera, samo je pitanje koliki uticaj ce imati kao i podrsku medija, klubova te samog Saveza.
Mozda bi oni mogli biti preteca osnivanja Udruzenja premijerligasa kao zasebnog i uticajnog tijela.

PS. Ovaj Bogicevic bas kukturno govori, bez nekih postapalica i skromnog, ulicnog vokabulara. Za razliku od npr. Ahmetovica ili Krpica, da ne spominjem veliki broj nasih trenera...
Problem je sto je covjek sav novac koji je imao u Sarajevu ulozio i zeli da bude blizu. Bar u Zenici, kada je dosao rekli su mu da ostaje dvije godine, sada mu govore da uzme jednu platu i ide. Oni moraju znati da je dosao tu kada je mogao negdje drugo i da je tu ulozio u kucu/stan i neki biznis i da mora biti blizu ..a ne da bi isao u Krupu na Vrbasu za dosta manje novca od kuce.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 avg 2016, 16:21

Beduin je napisao/la:Svidja mi se postojanje Sindikata profesionalnih fudbalera, samo je pitanje koliki uticaj ce imati kao i podrsku medija, klubova te samog Saveza.

Problem je sto je covjek sav novac koji je imao u Sarajevu ulozio i zeli da bude blizu. Bar u Zenici, kada je dosao rekli su mu da ostaje dvije godine, sada mu govore da uzme jednu platu i ide. Oni moraju znati da je dosao tu kada je mogao negdje drugo i da je tu ulozio u kucu/stan i neki biznis i da mora biti blizu ..a ne da bi isao u Krupu na Vrbasu za dosta manje novca od kuce.
Znam to, nadam se ispravnoj odluci u konacnici i da ce taj Sindikat i u buducnosti biti na strani igraca i njihovih prava te dobiti vecu paznju i podrsku.
Samo bih volio da iz toga nastane ponovna ideja o Udruzenju premijerligasa i da se krene u borbu protiv nametanja odluka Saveza, u svakom smislu.

075 ❤

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 09 avg 2016, 16:26

Beduin je napisao/la:

Znam to, nadam se ispravnoj odluci u konacnici i da ce taj Sindikat i u buducnosti biti na strani igraca i njihovih prava te dobiti vecu paznju i podrsku.
Samo bih volio da iz toga nastane ponovna ideja o Udruzenju premijerligasa i da se krene u borbu protiv nametanja odluka Saveza, u svakom smislu.
Pitanje je da li to udruzenje zeli Zeljeznicar, Sarajevo ?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 avg 2016, 16:32

JohnCheese - puno se vec pisalo oko toga, ali vidjecemo u narednom periodu. Za pocetak je dobro imati makar ovaj Sindikat fudbera, ako bude sve islo kako oni zamisljaju, a i mi prizeljkujemo, nadam se u dubucnosti da ce prevladati i razum po pitanju zastite klubova/trenera... hajmo prvo dati podrsku postojecem Sindikatu. :)

075 ❤

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 09 avg 2016, 16:43

Beduin je napisao/la:JohnCheese - puno se vec pisalo oko toga, ali vidjecemo u narednom periodu. Za pocetak je dobro imati makar ovaj Sindikat fudbera, ako bude sve islo kako oni zamisljaju, a i mi prizeljkujemo, nadam se u dubucnosti da ce prevladati i razum po pitanju zastite klubova/trenera... hajmo prvo dati podrsku postojecem Sindikatu. :)
Svakako, puna podrska sindikatu!
Rade lavovski posao, probijaju led, prvi su skupili dovoljno snage da se bore protiv sistema :clap:
Prizeljkujem i uniju trenera sto prije tu ne vidim neku veliku prepreku, a za udruzenje klubova kao sto rekoh, nadam se, ali ne vjerujem da to zaista zele uprave klubova poput Zelje, Zrinjsko, Sarajeva

Svabo je to...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 avg 2016, 17:01

JohnCleese je napisao/la:a za udruzenje klubova kao sto rekoh, nadam se, ali ne vjerujem da to zaista zele uprave klubova poput Zelje, Zrinjsko, Sarajeva
Željo je bio inicijator svakog dosadašnjeg pokušaja formiranja udruženja premijerligaša, zato ne prdi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 09 avg 2016, 17:17

Virtu4l je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:a za udruzenje klubova kao sto rekoh, nadam se, ali ne vjerujem da to zaista zele uprave klubova poput Zelje, Zrinjsko, Sarajeva
Željo je bio inicijator svakog dosadašnjeg pokušaja formiranja udruženja premijerligaša, zato ne prdi.
Znam, svi su bili inicijatori samo da sjediste udruzenja bude u njihovoj avliji.
Skoro svi su bili za udruznje kada je ono trebalo biti u Banja Luci, ali sve se na kraju izjalovi, kao da nisu znali da je sve to suplja. :roll:

Isto tako Azmir je skoro govorio da je potrebno udruzenje, samim tim rame je uz rame sa upravom "velikog kluba"....
Pricam o sadasnjim uslovima, realnom vremenu i o jednom istinskom i stvarnom udruzenju, ne onome fiktivnom sto se u proslosti potezalo politike radi i u kojem se unaprijed znao negativan ishod, ako nista zbog sjedista...

Svabo je to...

dobrinja1
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja1 » 09 avg 2016, 19:36

evo jedna fina prica o jednom od nasih najznacajnih stadiona :) uzivajte

[youtube][/youtube]

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 09 avg 2016, 19:37

Sabinho je napisao/la:Meni jr Valjic najjaci sudija u PLBIH, neka prica ko sta hoce.
Kaljanac odličan isto tako, šteta što ne dobija jače utakmice. A i pitar je vam taki!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.