Pozdrav domovini, tj Grbavici,
večeras smo hladno mogli da im utrpamo 8 komada, bez obzira na realan ishod koji vidje šef struke, to što se nije iz prve šutiralo na ziceru spada u domen fudbalske vještine, da ne kažem znanja, znaju svi oni koji su gledali, ono smirivanje lopte pa šteljenje da se opali po golu, i pušagija jer se ljudi porazmjeste k'o figure na šahovskoj ploči, da ne ponavljam situacije koje smo večeras vidjeli. Ovaj Travnik odrasmo k'o da krvi nemaju u sebi, jer gledao sam kako smo igrali jesenas pa mi nisu jasni, biće da veziri samo na svom minderu znaju igrati.
Ovo neka bude opomena pred Široki, ovakve ispuštene šanse kao danas,se ne smiju ponoviti, hrabro i kao da imaš 100 godina iskustva ljuljaj ka golu, jer idemo na revanš, zato tresi i sa 20 metara, treba ponijeti zalihu sa sobom. Ako ih sada neizbacimo iz kupa, kada ćemo?
Sve pohvale igračima za današnju tekmu i stručnom štabu, organizacija za ulaz na južnu tribina katastrofa, ko je bio vidio je koliko malo je snijega bilo, tek u tragovima, ali je lakše bilo izorganizovati security samo na sjeveru. Glup na shvata
Da, kritikujem što treba kritikovati, jer volim što je moje.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...