Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Kako je ovo promaklo ljudima. Izgleda da se Kikser odlučio malo posvađati najvećim Madridistom u klubu zato što čovjek govori što misli, staje na stranu Mourinha i najboljeg golmana Reala - Diega.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
I tom ikeru se treba zahvaliti u januaru,nikakve koristi od njega,samo probleme pravi,posvadjao je pola svlacionice.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnju pobjedu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
i gdje se vidi ta svađaArbeloa17 je napisao/la:Kako je ovo promaklo ljudima. Izgleda da se Kikser odlučio malo posvađati najvećim Madridistom u klubu zato što čovjek govori što misli, staje na stranu Mourinha i najboljeg golmana Reala - Diega.
[youtube][/youtube]

e što volite i vi ta žutila tipa Messijev stari upravlja narko-kartelima i valja gudru omladini po južnoj americi

Treba otjerati Ikera,sta ce on levat 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Jasta je nego levat,da valja igrao bi,logicno.
Cuj gdje se vidi ,arbeloa nece da ga pogleda ni da pozdavi ,i on pita gdje se vidi.
Iker poznati unistavac odnosa u svlacionici,treba se ostaviti nogometa i baviti novinarstvom ,sa onom svojom pickom,pun je dojava uvijek.
Cuj gdje se vidi ,arbeloa nece da ga pogleda ni da pozdavi ,i on pita gdje se vidi.
Iker poznati unistavac odnosa u svlacionici,treba se ostaviti nogometa i baviti novinarstvom ,sa onom svojom pickom,pun je dojava uvijek.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
izgleda da za kraljevski klub navijaš od dolaska ronaldasuhi je napisao/la:I tom ikeru se treba zahvaliti u januaru,nikakve koristi od njega,samo probleme pravi,posvadjao je pola svlacionice.

Nad tobom sunce najljepše sja
Čovjek je u životu pogledao više treninga Reala nego neki forumaši utakmica.
Ne razumijem zasto vi toliko branite kiksera ?
Da smo nacisto,ja sam navijac reala od 97 godine ,zadnje 3 sezone nisam propustio ni jednu utakmicu doslovno,cak ni one pred sezonske.
Iker nije u formi zadnje 2 sezone ni blizu one u kakvoj je bio nekad,zadnji put kad je istrcao na loptu uspjesno ne pamti ni on sam.
Nije on na klupi jer je Diego "daleko" bolji golman od njega. Iker je pojevo g**** kad se uzdizao u svlacionici iznad moua i ostalih igraca,glumio neku glumu,a sto je najgore prenosio sve svojoj dragoj zenici koja je to objavljivala po medijima. Iker je glavni kriva sto je prosla sezona bila katastrofa,i sto je mou otisao. Pojedini igraci u Realu su previse ufurani,tu spada i Ramos koji je najveca rupa u odbrani trenutno u evropi uz Luiza ,ne postoje vise umisljeni igraci od njih a da mogu toliko kiksati na terenu. I sinoc je kriv za oba gola ,i kod prvog i drugog njegov igrac je dao go.Pepe je isto glumac,koji je lizao guzicu mouu dok je igrao,dok ga varane nije izbacio koji je bolji od pepea i ramosa skupa. Al ramos je drugi kapiten tako da je to jedini razlog sto je igrao vise od pepea.
Izgubili smo najboljeg trenera kojeg smo mogli imati zbog pojedinaca koje vise branite, i kojeg cemo ikad imati i koji da je ostao uz 1-2 pojacanja ne bi licili na ovaj propuh od ekipe i to da svaku drugu utakmicu ne mozes gledati koliko su nezainteresovani na terenu .
Nisam ja protiv toga da iker brani,iskreno to mi je najmanje bitno ,moze i onaj pachecho kako mu je ime na go sto se mene tice.Al mi je na vrh neke stvari da zadnjih 10 godina ,real ne moze odrzati istu ekipu i istog trenera duze od 2 sezone,ili zbog Pereza ili zbog ovih glumaca koji se ponasaju ko da je klub njihov. Normalno da necemo nikad nista osvojiti,kad se napravi pomak i smire se s trosenjem bezveznih para na precijenjene igrace,i dovede se dobar
trener kao sto je Mou,onda dodje neki iker i ramos i pepe nesto se kur*e i glume.
Da smo nacisto,ja sam navijac reala od 97 godine ,zadnje 3 sezone nisam propustio ni jednu utakmicu doslovno,cak ni one pred sezonske.
Iker nije u formi zadnje 2 sezone ni blizu one u kakvoj je bio nekad,zadnji put kad je istrcao na loptu uspjesno ne pamti ni on sam.
Nije on na klupi jer je Diego "daleko" bolji golman od njega. Iker je pojevo g**** kad se uzdizao u svlacionici iznad moua i ostalih igraca,glumio neku glumu,a sto je najgore prenosio sve svojoj dragoj zenici koja je to objavljivala po medijima. Iker je glavni kriva sto je prosla sezona bila katastrofa,i sto je mou otisao. Pojedini igraci u Realu su previse ufurani,tu spada i Ramos koji je najveca rupa u odbrani trenutno u evropi uz Luiza ,ne postoje vise umisljeni igraci od njih a da mogu toliko kiksati na terenu. I sinoc je kriv za oba gola ,i kod prvog i drugog njegov igrac je dao go.Pepe je isto glumac,koji je lizao guzicu mouu dok je igrao,dok ga varane nije izbacio koji je bolji od pepea i ramosa skupa. Al ramos je drugi kapiten tako da je to jedini razlog sto je igrao vise od pepea.
Izgubili smo najboljeg trenera kojeg smo mogli imati zbog pojedinaca koje vise branite, i kojeg cemo ikad imati i koji da je ostao uz 1-2 pojacanja ne bi licili na ovaj propuh od ekipe i to da svaku drugu utakmicu ne mozes gledati koliko su nezainteresovani na terenu .
Nisam ja protiv toga da iker brani,iskreno to mi je najmanje bitno ,moze i onaj pachecho kako mu je ime na go sto se mene tice.Al mi je na vrh neke stvari da zadnjih 10 godina ,real ne moze odrzati istu ekipu i istog trenera duze od 2 sezone,ili zbog Pereza ili zbog ovih glumaca koji se ponasaju ko da je klub njihov. Normalno da necemo nikad nista osvojiti,kad se napravi pomak i smire se s trosenjem bezveznih para na precijenjene igrace,i dovede se dobar
trener kao sto je Mou,onda dodje neki iker i ramos i pepe nesto se kur*e i glume.
Iker kao jedan od najvecih Spanaca ikada sa 31 godinom,djete kluba,legenda...smjesni ste vi sa takvim misljenjem prvo podcjenjujes Isca kojem je ovo prva sezona u Madridu,kako je Ozil igrao u prvoj?
.
Protjerajmo sve Madridiste sta ce nam,ima Valdes slobodan tamam da ga dovedemo eno i Harta kud ces bolje...Iker mrs iz kluba nema veze sto si bio dio najveci trenutaka u historiji kluba i jedan od najvazniji igraca...Svaki normala navijac i pravi Madridista ce stati iza ikera,a i shvatam to Real se je poceo pratiti dolaskom Ronalda,Ozila, Kake ne mozete vi razumjeti ko je San Iker
[youtube][/youtube]
Jedan jedini,uz Raula najveci Madridista, Hala San iker nama dugo i ostao u klubu do kraja karijere..:Kafa:

Protjerajmo sve Madridiste sta ce nam,ima Valdes slobodan tamam da ga dovedemo eno i Harta kud ces bolje...Iker mrs iz kluba nema veze sto si bio dio najveci trenutaka u historiji kluba i jedan od najvazniji igraca...Svaki normala navijac i pravi Madridista ce stati iza ikera,a i shvatam to Real se je poceo pratiti dolaskom Ronalda,Ozila, Kake ne mozete vi razumjeti ko je San Iker
[youtube][/youtube]
Jedan jedini,uz Raula najveci Madridista, Hala San iker nama dugo i ostao u klubu do kraja karijere..:Kafa:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Ikera svi postuju, zato i jest uz Raula najveci. Samo ga nepostuju Mourinholjupci da tako kazem. Ne znam zasto Lopez JOS ima mjesto ispred njega. Broj primljenih golova po utakmici se povecava. Ali dobro za konkurenciju.
RIP CITY!
Lillard0 je napisao/la:Ikera svi postuju, zato i jest uz Raula najveci. Samo ga nepostuju Mourinholjupci da tako kazem. Ne znam zasto Lopez JOS ima mjesto ispred njega. Broj primljenih golova po utakmici se povecava. Ali dobro za konkurenciju.
Taj isti mou je uspio sto nije niko godinama prije njega,uspio skinuti sramotu koju nam je barca nanosila iz sezone u sezonu,iako je Perez trosio svaku put sve vise i vise,ko da mu je Mamic rodjak neki. 3 polufinala LPa u 3 sezone
I ko je kriv za ispadanje ? PEPE sto se ponasa kao de u gladijatorskoj areni ili ramos cija se lopta i dalje trazi ?
Smijesni ste ,HALA iker
Cinjenica je da je MOU kaznio IKERa jer je iznosio stvari iz slacionice u javnost.
Cinjenica je da je KLUB iznad TRENERA a da je TRENER iznad IGRACA.
Cinjenica je da svi igraci koje je MOU trenirao su izjavili da bi bili spremni poginuti za njega.
Cinjenica je da u tu grupu ne spada samo IKER i PEPE.
Cinjenica je da je MOU najveci trener ikad.
Cinjenica je da vi ovdje navijate za IKERa umjesto za REAL
Cinjenica je da svi igraci koje je MOU trenirao su izjavili da bi bili spremni poginuti za njega.

Sta je ba donio jednu titulu,a toliko izvikan trener,ja sam licno ocekivao vise al sta ces nisu mu se neke stvari poklopile,Mou je morao i mogao puno vise al ga je opsjeddnutost Barcom unistila..to je cinjenica,u 3 sezone koliko je bio tu 2 je Real izgledao prelose,jednu mu se sve poklopilo i to je to,misljenja sam da ce i Carlo imati vise uspjeha od njega...
suhi je napisao/la:Cinjenica je da je MOU kaznio IKERa jer je iznosio stvari iz slacionice u javnost.
Činjenica je da je Zemlja okrugla, ali ima budala na svakom ćošku.
emir18 je napisao/la:Sta je ba donio jednu titulu,a toliko izvikan trener,ja sam licno ocekivao vise al sta ces nisu mu se neke stvari poklopile,Mou je morao i mogao puno vise al ga je opsjeddnutost Barcom unistila..to je cinjenica,u 3 sezone koliko je bio tu 2 je Real izgledao prelose,jednu mu se sve poklopilo i to je to,misljenja sam da ce i Carlo imati vise uspjeha od njega...
Mou je napravio kostur ekipe ,u prvoj sezoni je doveo igrace koji su tek trebali da se dokazu ,napravio je od tih igraca igracine u odnosu sta su bili kad su dosli ,od ozila ,khedire ,di marie ,varanea ,napravio je od ronalda igraca koji ne misli samo na sebe.
u drugoj sezoni je izdominirao ligu ko nikad niko ,da ne trazim statistike i to ,to se zna,u LPa mu je falilo malo srece da ode do kraja.
u trecoj sezoni mu je sav rad unistio sveti iker i ostali umisljeni sveci.
Ancelloti bi logicno trebao imati vise uspjeha jer je dobio gotovu ekipu,sa igracima koje je mou doradio i psihicki i fizicki,i jedini igrac kojeg je trebao dovesti je bale jer je imao gotovo sve,al real ko real,prodaj pola ekipe pa svaki put ispocetka.
Cak i patetiko bolje igra od nas,sreca sto barca nije ni blizu one ekipe kakva je bila dok je mou bio tu ,inace bi sad kasnili i vise bodova.
Jel to Diego kriv za dva gola sinoc ? Jel bi to Iker odbranio one udarce ? Jel to Diego kriv sto ispred sebe ima najglupljeg stopera na planeti ? Jeste toliko glupi pa mislite da se prima puno golova zbog Diega a ne zbog Ramosa i Pepea?
Diego je maximalno iskoristio povredu Ikera i brani odlicno. Izbite si iz glave to kako Ikera klub ne postuje. Jel nepostivanje staviti na gol golmana koji je u boljoj formi od njega ?
Ja ne mogu vjerovati da je Perez Ramosa i 60 miliona stavio u istu recenicu. Jos kad skontas da su Ramos i Pique cinili stoperski par svjetskog i europskog prvaka...
Obicni profiteri od sistema koji fura Spanija...
Diego je maximalno iskoristio povredu Ikera i brani odlicno. Izbite si iz glave to kako Ikera klub ne postuje. Jel nepostivanje staviti na gol golmana koji je u boljoj formi od njega ?
Ja ne mogu vjerovati da je Perez Ramosa i 60 miliona stavio u istu recenicu. Jos kad skontas da su Ramos i Pique cinili stoperski par svjetskog i europskog prvaka...
geoxx je napisao/la:Jel to Diego kriv za dva gola sinoc ? Jel bi to Iker odbranio one udarce ? Jel to Diego kriv sto ispred sebe ima najglupljeg stopera na planeti ? Jeste toliko glupi pa mislite da se prima puno golova zbog Diega a ne zbog Ramosa i Pepea?
Napokon neko razuman

Malo offtopic ....ali kako ce Španija primati golove na narednom Mundijalu upravo zbog njih dvojicegeoxx je napisao/la:Jel to Diego kriv za dva gola sinoc ? Jel bi to Iker odbranio one udarce ? Jel to Diego kriv sto ispred sebe ima najglupljeg stopera na planeti ? Jeste toliko glupi pa mislite da se prima puno golova zbog Diega a ne zbog Ramosa i Pepea?
Diego je maximalno iskoristio povredu Ikera i brani odlicno. Izbite si iz glave to kako Iker klub ne postuje. Jel nepostivanje staviti na gol golmana koji je u boljoj formi od njega ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.