Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Rosicky
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Rosicky » 29 okt 2013, 14:40

I red je da ga se otjera,ubleha je i neznam zašto je još tu a mali Coquelin na posudbi koji je minimalno klasu iznad njega

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 29 okt 2013, 14:41

Frimpong je bio objavio na twitteru da treba da bude bijel da igra bar 30 minuta i onda je to obrisao.

Ako ce tako da sere nek ode, Miyaichi, Gnabry, Akpom treba da se ubijaju jel?

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 29 okt 2013, 14:50

BigBigBang je napisao/la:Da je Dzeko imao status HErnandeza, Ferguson bi ovde bio za vecinu navijaca trenerska ubleha koja je izlapila i koju je pojeo moderni fudbal a ti isti danas glorifikuju Fergusona.

Kakav Dzeko u Arsenalu, Dzeko je napadac koji se seta po terenu i ceka sansu na zicer, nikad on nece ko Giroud dobijati duele na sredini terena i raditi presing i igrati defanzivu, zato Dzeko kad bi dosao u Arsenal i tu bi iz rotacije ulazio u igru. Mislim polovnjak Negredo ga je izbacio iz prvih 11, haj Aguero je ponajbolji napadac na svijetu ali Negredo je prosjek teski...
Neki guraju Dzeku u Arsenal i govore da bi tu pokazao svoju klasu, ali sa tim setkanjem po terenu nikad ne bi zaigrao prije Giruda. Da je Dzeki Girudova borbenost, ili Girudu Dzekina zavrsnica obojica bi bili u top 5 napadaca na svijetu.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 29 okt 2013, 14:51

Frimpong je budala svoje vrste,onda nek se odrekne plaće dok ne bude igrao,ali će ugodno dobijat plaću do kraja sezone kad mu istječe ugovor nakon kojeg će dobiti zasluženu pedalu , i prijeći u neki mali tim ili možda čak u 2 ligu.genijalan potez wengera je bio ostaviti frimponga u klubu a kokelina poslat na posudbu,nema šta bravo majstore debilni.kolko će faliti pravi dmf vidjelo se protiv Dortmunda a još će više doć do izražaja u sljedećih tekmama,izgleda da će Flamini pauzirat više od 3 tjedna :x

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 29 okt 2013, 17:10

Postavite linkove za tekmu nemojte biti škrti.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 29 okt 2013, 17:39

U koliko je tekma btw?

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 29 okt 2013, 18:18

20:45

Podolski: Back on the pitch! Great feeling!
slika
Pld W D L
38 26 12 0

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 29 okt 2013, 18:19

AA23 je napisao/la:U koliko je tekma btw?
20:45...

Ma Frimpong je stvar proslosti. Simpatije je privukao kada je isamarao Nasrija i po tome ce ostati poznat. Koks jeste zadnji vezni po definiciji ali je i on dosta ofanzivan za svoje pozicije kao Song svojevremeno (samo Koks ima urodjenu tehniku) tako da dodje vise CM kao Ramsey ili Wilshere. A gotovo je sigurno da se zamjerio Wengeru i zato ce gotovo sigurno biti najuren.

Ovaj kup ima smisao i vrednost jedino kada ga osvoje omladinci. Gnabry je gotovo siguran za utakmicu. Treba ocekivati i Rya po lijevom krilu. Veceras treba ocekivati najvise i Haydena u ekipi. On bi mogao biti lijep zadnji vezni i ako bude igrao veceras i odigra kao protiv WBA mogao bi on vec sada da iskoristi guzvu i pokaze sta zna i u narednim utakmicama kao i Gnabry sto je iskoristio nedostatak pravih krila. ;)
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 29 okt 2013, 18:29

Moram da dodam da veceras ocekujem dominaciju Jenkinsona! On kao veliki gunner imace dodatnu motivaciju i ima da pokida mec!!! Samo pazite!

Takodje Wenger je nominovan za trenera godine dok se Ozil nalazi u konkurenciji od 23 igraca za zlatnu loptu. Logicno da nece uzeti ni jedan od njih dva ali je uspjeh biti i nominovan.

Vec su pocele i spekulacije za zimu tako da iz Italije "dovodimo" Condrada iz Firence! Malumbu se spominje kao alternativa za zadnjeg veznom sto bi po meni bilo odlicno. Za napadaca tu su dva imena. Navodno nam Dortmund nudi Lewu za 8 miliona eura samo da ne zavrsi u Baji dok iz Italije stize da ce poslati ponudu i za Faraona! Meni se taj klinac ne svidja, mnogo je navikan a i sklon je povredama. Ono, zar imamo manjak povredjenih igraca pa ih treba i uvozit? :roll: :mrgreen:
Takodje se spominje da ce prodati Podolskog Dortmundu!? :roll:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 29 okt 2013, 18:35

Gunner4 je napisao/la:Moram da dodam da veceras ocekujem dominaciju Jenkinsona! On kao veliki gunner imace dodatnu motivaciju i ima da pokida mec!!! Samo pazite!

Takodje Wenger je nominovan za trenera godine dok se Ozil nalazi u konkurenciji od 23 igraca za zlatnu loptu. Logicno da nece uzeti ni jedan od njih dva ali je uspjeh biti i nominovan.

Vec su pocele i spekulacije za zimu tako da iz Italije "dovodimo" Condrada iz Firence! Malumbu se spominje kao alternativa za zadnjeg veznom sto bi po meni bilo odlicno. Za napadaca tu su dva imena. Navodno nam Dortmund nudi Lewu za 8 miliona eura samo da ne zavrsi u Baji dok iz Italije stize da ce poslati ponudu i za Faraona! Meni se taj klinac ne svidja, mnogo je navikan a i sklon je povredama. Ono, zar imamo manjak povredjenih igraca pa ih treba i uvozit? :roll: :mrgreen:
Takodje se spominje da ce prodati Podolskog Dortmundu!? :roll:

ja očekujem dominaciju Čelzia ...gledajući njihov rooster,teško da nešto možemo napravit...
A.F.C. Bournemouth!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 29 okt 2013, 18:38

rambo16 je napisao/la:
ja očekujem dominaciju Čelzia ...gledajući njihov rooster,teško da nešto možemo napravit...
Ma ja i nisam rekao da ce cijela ekipa da dominira nego veliki Carl Jenkinson!!! :D :D
Carl Jenkinson, defanzivac Arsenala, koji pruža solidne partije od kada je došao na Emirates, iznenadio je svog saigrača, Nicklasa Bendtnera.
Bendtner je ostao "šokiran" načinom na koji je engleski defanzivac otišao na trening. Jenkinson je pokazao da silno želi izboriti mjesto u prvom timu londonskog kluba.

"Jenkinson je ostavio svoje auto i trčao je dva kilometra do stadiona na trening", napisao je danski napadač na svom Twitter profilu.
Moram za ovog zmaja pod hitno da smislim neki nadimak! :D :D ;)

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 29 okt 2013, 19:24

Cuadrado gunneru da te ispravim :mrgreen: Il

Očekujem pobjedu Chelskya jer očito da imaju jači roster za ovu utakmicu od nas, no na Emiratesu se igra tako da su čuda moguća :mrgreen:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 29 okt 2013, 19:58

Arsenal team to play Chelsea: Fabianski, Jenkinson, Vermaelen, Koscielny, Monreal, Ramsey, Wilshere, Rosicky, Cazorla, Ryo, Bendtner

#Arsenal subs: Viviano, Sagna, Hayden, Yennaris, Ozil, Giroud, Park
Pld W D L
38 26 12 0

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 29 okt 2013, 19:59

Sta je ovo, ja sam konto da ce Vodja izvest onu djecicu. Nadam se samo da ce svi zavrsit zdravi, nimalo nam ne treba neka nova povreda.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 29 okt 2013, 20:00

slika

Emirates Stadium pre-match.

yebo crveni tepih

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 29 okt 2013, 20:01

Toliko o Arsenalovoj djeci u sastavu. :lol:
pi.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 29 okt 2013, 20:02

Tweeds_10 je napisao/la:Toliko o Arsenalovoj djeci u sastavu. :lol:
Hajd mi majke ti objasni sta je smijesno, evo marka odma.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 29 okt 2013, 20:04

Već je od prije poznato da on ima problema nekih, ne zamjeri mu.

Iznenadi me Arsene sa ovim timom, očekivao sam Akpoma, Bellerina i kompaniju nikako ovu ekipu, al dobro. Krivo mi što je Ramseya stavio u prvi tim, čovjek je vidno umoran i ne treba mu ova tekma nikako :)

Unstoppable
Kontakt:

Post Postao/la Unstoppable » 29 okt 2013, 20:05

Tweeds_10 je napisao/la:Toliko o Arsenalovoj djeci u sastavu. :lol:
al bas :lol:

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 29 okt 2013, 20:06

U sastavu su opet samo 3 prvotimca iz proslog perioda,mada sam ja misljenja da je i Ramsey trebao odmoriti.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.