PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
sta je onda problem sa Tuzlom ? Lapo konj lapo magarac ?
FrantoBauzek je napisao/la:U nedostatku argumenata pribjegava se sibicarskim floskulama. Takvi odgovori su odraz intelektualnog deficita.
Ne znam ko je sta pisao, ali dok vas pisam po faci i govorim:"Aaaa", vase je da kazete:"joj jest vruce"
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
belosevic28
- Kontakt:
E cuj sehidila, a Bosna s ponosom i dalje nosi ime Bosna i ima vise Evropskih trofeja neg tvoj kozojebski fudbalski klub domacih... Doduse, i nije tesko, obzorom da slovom i brojem imate NULA trofeja
Toliko o propadanju, ili tonenju kako volite...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
poklopi te franto argumentima, a ti preskači kozliće.
franto, jeste imali neki vaterpolo klub prije rata?
franto, jeste imali neki vaterpolo klub prije rata?
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.
Operite oralni instrument kad eglenišete o Bosni. I ovakva kakva je, ugašena ili poluugašena, veća je od vašeg i košarkaškog i nogometnog kluba zajedno. Prvak Evrope, hej! Neko ima trofej/e, i to bitne, Kinđeta, Haseta i Papeta, a neko ni stid jer nema ništa od tog. Ko vam je kriv kad ste prosrpski orijentirani. Dajte im na uvce Bože pravde.
Zadnja izmjena: High, dana/u 15 nov 2016, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
belosevic28
- Kontakt:
Evo ovoga sto se nafur'o da je ratov'o samo sto je sebi dodijelio nick Pukovnik 
kad budem želio da čujem tvoje mišljenje kupiću ti mozak.belosevic28 je napisao/la:Evo ovoga sto se nafur'o da je ratov'o samo sto je sebi dodijelio nick Pukovnik
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.
-
belosevic28
- Kontakt:
Jesi to sam smislio ili si u pomoc pozvao svoju cetu vojske 
Ljudi moji, hocemo li halaliti KK Bosna? Od mene joj halal, jest da mi je Dino osto neke pare duzan.
Ono kad te gura citava drzava, SDA cernobilci trpaju pare u klub, drzavne firme daju sakom i kapom a dodjemo mi pa vas otresemo 35 razlike
pa u po sarajeva vam penetrirali u oralni otvor redovno! Kad jedan od osnivaca ABA lige zavrsi zadnji gdje vam je komplet liga gangbang zadavala i to u prvoj sezoni. Sta dalje da pricam sramotili drzavu na čelu s onim indijancima, bilo je i vrijeme da sehidite. Nikad se ne vratili vise stoko primitivna 
Sloboda Tuzla
Zaboravio si spomenuti Radovana i baciti se u kahr za vašom, bre, srpskom himnom.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Rece debil hladno da neko ima Delibasica i to hladno pravi od njega Sandzakliju.
Necete Sandze oteti jednog od najvecih Tuzlanskih sinova i izdanaka nase kosarke.
Delibasic je Tuzlak, izdanak KK Sloboda Tuzla. Sve ostale lazi koje prosipas na ovom forumu mozda bi upalile na nekom forumu u juznoj Srbiji ali ovdje ne.
Necete Sandze oteti jednog od najvecih Tuzlanskih sinova i izdanaka nase kosarke.
Delibasic je Tuzlak, izdanak KK Sloboda Tuzla. Sve ostale lazi koje prosipas na ovom forumu mozda bi upalile na nekom forumu u juznoj Srbiji ali ovdje ne.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Na vrijeme je Kinđe otišao iz prosrpske zabiti i postao to što i jeste.carapa je napisao/la:Rece debil hladno da neko ima Delibasica i to hladno pravi od njega Sandzakliju.
P. S.
Sandže vas, izgleda, često nabijaju, čim ih toliko častite fašizmom u komentarima. Gledaj ti neokomunizma i fašizma.
Zadnja izmjena: High, dana/u 15 nov 2016, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
- IlProfessore
- Kontakt:
Gdje li su sada ona dva tuzlanska kera što mene prozivaju za okretanje teme sa sportske na, ove njihovom srcu draže i lakše, patriotske teme 
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Sarajlije imaju moc gledanja u buducnost i kolektivno strajkaju gladju od 91 zbog gasenja kk bosna. Svaka cast
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Alija i BakirIlProfessore je napisao/la:Gdje li su sada ona dva tuzlanska kera što mene prozivaju za okretanje teme sa sportske na, ove njihovom srcu draže i lakše, patriotske teme
Sloboda Tuzla
Zašto tuzlanski kicoši šaraju spomenik u sarajevskom parku koji nosi ime po Tuzlaku, Mirzi Delibašiću? Koja hipokrizija ove kurtizane koja vonja na čarapu.
Zadnja izmjena: High, dana/u 15 nov 2016, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
- IlProfessore
- Kontakt:
Jasmin Imamović Faraon? Is that you?fukaratz je napisao/la:Alija i BakirIlProfessore je napisao/la:Gdje li su sada ona dva tuzlanska kera što mene prozivaju za okretanje teme sa sportske na, ove njihovom srcu draže i lakše, patriotske temeznam da ih je qurac tuzlanskog kera pravio ali ipak moras imati postovanja prema bivsem predsjedniku i sadasnjem clanu predsjednistva!
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- elamalakia
- Kontakt:
kakvi se ovdje mitovi prosipaju, to je za gindisa
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.