Safet Sušić - Pape

ComeOn
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la ComeOn » 12 nov 2014, 14:43

Virtu4l je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Spineru,i dalje je nas postojeci roster neuporedivo jaci od izraelskog.
ComeOn je napisao/la:O cemu ba vi raspravljate vezano za Izraelske igrace?
Pa njihovi klubovi igraju u Evropi redovno. Pa koliko toliko. Gdje igra Hajduk, Zrinjski, Aalen
Nadalje, jel ovaj isti Izrael igrao sa Portugalom kuci 3:3 ? Da li ste gledali utakmicu? Portugal se provukao u 93. minuti golom Coentraa.
Jel Izrael igrao u proslim kvalifikacijama za SP sa Portugalom u grupi i u Portugalu tijesnu utakmicu?
Dogovorite se momčiluci, na istoj ste strani :rol:
Virtualni bubuljicavi streberu, koji visis na ovom forumu 24/7, ja i rusilac nismo koliko vidim na istim talasnim duzinama. Isto tako vidim da niti smo protivrijecili jedan drugome, a niti smo jedan drugog citirali.

Jel ti to pokusavas ispast smijesan? :facepalm: :kafa:

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 12 nov 2014, 14:44

Safet "teleca glava" Susic ijavljuje da ne moze pozvati igraca koji do sad nije bio pozvan i isproban. Pa zovi i isprobaj ih covjece. 3 godine si imao. 3 godine se pise da nemamo rezervnog napadaca a igramo formaiju sa 2 napadaca. :facepalm:

A evo vidim i propustili smo sanse da zakazemo prijateljske utakmice, belgija, Hrvatska i ostali danas igraju prijateljske, koji neigraju danas igraju u sledece sedmice. Svaka reprezentacija se ubi da odigra sto vise utakmica, nama dovoljno. :crazy: Sajo kao vec zna koliko ima, odnosno nema, napadaca.

Evo prijateljskih utakmica danas i sledece sedmice, jer je ovo jedan od rijetkih Fifa termina gdje se mogu zakazati zvanicne prijateljske utakmice. Svi ih igraju osim nas. :puke:

slika
slika

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 12 nov 2014, 14:46

Ma kakve prijateljske, da nam je trening odradit do nedjelje

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 12 nov 2014, 14:47

Cirkus od repke si napravio. Hvala ti na tome, tele.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 12 nov 2014, 14:47

Sabinho je napisao/la:Nisam nikakav spiner, nabrojao sam ti cinjenicu. Njima je Mujdza isto ono sto je nama Ben Haim, dakle igrac za kojeg nikad nisu culi. Drugo sto je on u nasim ocima nedostatkom kvalitetnih opcija evoluirao u Danija Alvesa.
Ma nemoj,koji Haim(Tal ili Talal :mrgreen: ),onaj iz Čarltona ili onaj iz Petah Tikve?
Budi ozbiljan decko.
Oni nemaju igraca klase Harisa Medunjanina koji je nas deseti igrac po kvalitetu.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 12 nov 2014, 14:49

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Safet "teleca glava" Susic ijavljuje da ne moze pozvati igraca koji do sad nije bio pozvan i isproban. Pa zovi i isprobaj ih covjece. 3 godine si imao. 3 godine se pise da nemamo rezervnog napadaca a igramo formaiju sa 2 napadaca. :facepalm:

A evo vidim i propustili smo sanse da zakazemo prijateljske utakmice, belgija, Hrvatska i ostali danas igraju prijateljske, koji neigraju danas igraju u sledece sedmice. Svaka reprezentacija se ubi da odigra sto vise utakmica, nama dovoljno. :crazy: Sajo kao vec zna koliko ima, odnosno nema, napadaca.

Evo prijateljskih utakmica danas i sledece sedmice, jer je ovo jedan od rijetkih Fifa termina gdje se mogu zakazati zvanicne prijateljske utakmice. Svi ih igraju osim nas. :puke:

slika
slika
I naravno , Kovac pozvao 23 igraca i protiv Argentine izvodi B ekipu da vidi sta ima sta nema. A do tad, Pape otkazuje treninge u strahu od povreda. Mozda jos i da im pragove skinu, ne daj Boze povrijedice se..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 nov 2014, 14:49

Spisak ekipa koje je Izrael pobjedio u zadnje 4 godine:

Latvija
Gruzija
Latvija opet
Malta
Luksemburg
Luksemburg opet
Finska
Sjeverna Irska
Honduras
Honduras opet
Kipar
Andora

:bow: :bow: :bow: :bow:

I onda neki Papetovi podanici imaju obraza napisati nešto u stilu "da li ce hejteri zacepiti gubice u slucaju pobjede protiv Izraela" :bow:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 12 nov 2014, 14:50

Oni koji su igrali loptu od vas vrlo dobro znaju da preskakanje treninga je jos gora stvar......Upravo zbog toga dolaze povrede.... Vecina igraca nije trenirala od subote a to je za profesionlca jako mnogo vremena...

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 12 nov 2014, 14:51

Donnie Darko je napisao/la:Spisak ekipa koje je Izrael pobjedio u zadnje 4 godine:

Latvija
Gruzija
Latvija opet
Malta
Luksemburg
Luksemburg opet
Finska
Sjeverna Irska
Honduras
Honduras opet
Kipar
Andora
ja druze, al mi smo izgubili od Kipra, znaci logicno je ocekivati da izgubimo i od Izraela koji ih je dobio. Bod ko kuca :kafa:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 nov 2014, 14:52

tuzlak1987 je napisao/la:Sta se imaju dogovarat, ti i tvoja druzina vec trazite razloge za eventualan remi ili poraz, a utakmica za par dana. Nije ni pocela..
Uvijek neki razlozi.
Ne znam za tu družinu o kojoj pričaš, ali ja očekujem pobjedu kvalitetnije ekipe, a to smo mi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 12 nov 2014, 14:52

Donnie Darko je napisao/la:Spisak ekipa koje je Izrael pobjedio u zadnje 4 godine: Latvija, Gruzija, Latvija opet, Malta, Luksemburg, Luksemburg opet, Finska, Sjeverna Irska, Honduras, Honduras opet, Kipar, Andora. :bow:

I onda neki Papetovi podanici imaju obraza napisati nešto u stilu "da li ce hejteri zacepiti gubice u slucaju pobjede protiv Izraela" :bow:
Takva slicna lista je i ekipa sto je Kipar pobjedio, samo i BiH je na njoj sad. :hmmmmm:

Pape Hvala :salut:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 12 nov 2014, 14:52

mirzatele je napisao/la:Ma kakve prijateljske, da nam je trening odradit do nedjelje
:thumbup: Ako izdrzimo do 60-te minute odlicno.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 12 nov 2014, 14:53

Donnie Darko je napisao/la:Spisak ekipa koje je Izrael pobjedio u zadnje 4 godine:

Latvija
Gruzija
Latvija opet
Malta
Luksemburg
Luksemburg opet
Finska
Sjeverna Irska
Honduras
Honduras opet
Kipar
Andora

:bow: :bow: :bow: :bow:

Znaš li ti koliko je Kipar jak? :urnebes:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 nov 2014, 14:54

Minjore je napisao/la: I naravno , Kovac pozvao 23 igraca i protiv Argentine izvodi B ekipu da vidi sta ima sta nema. A do tad, Pape otkazuje treninge u strahu od povreda. Mozda jos i da im pragove skinu, ne daj Boze povrijedice se..
Kovac je pozvao 34 igraca a ne 23 protiv Argentine. Igrat ce sa B momcadi protiv velike Argentine i cuvati igrace za Italiju. Cak ce i jednog Kramarica cuvati da ne igra protiv Argentine znaci treceg napadaca. Pape je trebao samo prepisati uspijesan recept a ne da izmislja toplu vodi i zivi od njegove "igracke" slave iz PSG-a i realno loseg rezultata na samom SP kojega mu je par novinara predstavilo kao neki mega uspijeh pa se covjek umislio i poceo da radi jos pet puta gore greske. Safet Susic do Nigerije je bio ok uz par manjih pogresaka ( nepozivanje najboljih novih igraca i tako jacanje klupe, igra bez zadnjeg veznog u kvalifikacijama ). Poslje Nigerije je sve sto radi on jako jako lose osim utakmice protiv Belgije.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 12 nov 2014, 14:58, ukupno mijenjano 2 puta.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 nov 2014, 14:54

Ljudi taj Izrael je obicna reprezentacija, cak ispod i Velsa kojeg su Hrvatska i Srbija napucale. Izrael je ekipa koja vrijedi ko jedan nas igrac, Edin Dzeko.

Ciji je ubjedljivo najbolji igrac nazad Tal Ben Haim, igrac koji je svoj zenit imao prije 5-6 godina i koji sada igra drugu Englesku ligu. Iz godine u godinu samo pada u slabiji klub.
Ostali nazad nisu kvalitet da uopste izadju iz Izraelske lige..

U vezi igraci koji igraju u Celticu Biton i Kayal su cesto rezerve. Kao i dosta puta Natcho u Cska. Hamed iz Almerie je isto rezervni napadac tamo..

Po meni su najvece opasnosti Damari, Vermouth, Ben Haim mladji, Dabbur ako bude igrao. Ali uglavnom kada se sve sabere i oduzme reprezentacija koja se definitivno moze pobjediti i koja nikada nije ostvarila nikakav plasman bas zbog limitiranosti koju posjeduje

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 nov 2014, 14:54

Virtu4l je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Sta se imaju dogovarat, ti i tvoja druzina vec trazite razloge za eventualan remi ili poraz, a utakmica za par dana. Nije ni pocela..
Uvijek neki razlozi.
Ne znam za tu družinu o kojoj pričaš, ali ja očekujem pobjedu kvalitetnije ekipe, a to smo mi.
Nakon povreda, razlika nije velika. Uz to sigurno imaju boljeg trenera (ne poznajem lika, ali gori od Safeta ne moze bit), i imaju domaci teren. Znaci utakmica je apsolutno otvorena, dajem prednost Izraelu zbog toga sto je u njih pozitivna atmosfera i imaju samopouzdanje, dok nasi igraju kao da ce ih neko upucat ako pogrijese. Zbog katastrofe protiv Kipra cemo citave kvalifikacije igrat u grcu.

Eh sad me zanima samo koliko su oni napaljeni na nas. Mrze li nas? Znaju li za onu zastavu u Mejdanu? Gledaju li na nas kao muslimane, prijatelje Palestine? To moze bit vazno zbog atmosfere na tribinama. Znat cemo odma kad bude himna.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 12 nov 2014, 15:01

Cartman je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Uvijek neki razlozi.
Nakon povreda, razlika nije velika. Uz to sigurno imaju boljeg trenera (ne poznajem lika, ali gori od Safeta ne moze bit), i imaju domaci teren. Znaci utakmica je apsolutno otvorena, dajem prednost Izraelu zbog toga sto je u njih pozitivna atmosfera i imaju samopouzdanje, dok nasi igraju kao da ce ih neko upucat ako pogrijese. Zbog katastrofe protiv Kipra cemo citave kvalifikacije igrat u grcu.

Eh sad me zanima samo koliko su oni napaljeni na nas. Mrze li nas? Znaju li za onu zastavu u Mejdanu? Gledaju li na nas kao muslimane, prijatelje Palestine? To moze bit vazno zbog atmosfere na tribinama. Znat cemo odma kad bude himna.
Ja znam da naš Sajo samo cash voli, nikakve Palestince i bakrače, samo money :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 12 nov 2014, 15:05

ja dos'o samo da kazem da tinu **** strinu
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 nov 2014, 15:08

@ComeOn

Lose ti je rezonovanje, sto si se uhvatio samo Portugala (ekipe kojoj redovno otkidaju bodove reprezentacije slabije od Izraela, tipa Albanije, Islanda, i sl., i to u Lisabonu...), a zanemario silne poraze Izraela na domacem terenu od strasnih Bjelorusa, Slovaka, Srba, itd. Izrael nnekoliko godina vec nije pobjedio kod kuce, ne jaku, vec solidnu ekipu...najteza utakmica koju su u posljednjih 10 utakmica dobili kod kuce jeste ona protiv svjetske VELESILE Finske.
Bez obzira sto smo oslabljeni mi smo i dalje kvalitetniji i favoriti u ovoj utakmici...medjutim, na klupi nam sjedi SAFET SUSIC.
Da Ciro vodi ovu utakmicu, cjepnuli bismo Zidove s 3 razlike...kad se samo sjetim sta smo radili Belgijancima bez tada ponajboljih igraca Vede i Salihovica (povrijedjeni).
Fazon je sto je Ciro kao strucnjak iz svakog igraca znao izvuci maksimum, bez obzira na koju poziciju na terenu ga stavio da igra, za razliku od amatera Papeta koji se totalno pogubio evo vec godinu i pol.

najgore je sto ce i dalje ostati na klupi repke, jer cemo mi pobijediti izrael...ne njegovom zaslugom, naravno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 nov 2014, 15:10

Ajzea je napisao/la:ja dos'o samo da kazem da tinu **** strinu
:clap:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.