Isto kao da imamo 20 CM i 10 AMF. Sredina bolja ne moze biti. Daj boze da Jukic odigra utakmicu zivota.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prije ce prodati zemlju Tibri pa ce tu da nikne par zgrada, po uzoru na Highbury. Al tu je Olimpik, stabilni kolektiv.
Dobar sastav, idemo po 3 boda.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- ElCartel11
- Kontakt:
Uci u nastavak sezone sa jednim ozbiljnim krilom koji je propustio pola priprema zbog povrede i evo opet se ocito povrijedio je neozbiljno. Pogotovo jos kad ti je otisao Tatar sa krila koji je imao vrh statistiku.
Nadao sam se novom krilu ali cemo ocito tu gledati superbrzog Krleta.
Nadao sam se novom krilu ali cemo ocito tu gledati superbrzog Krleta.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 06 mar 2021, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Okrenu se Vinko kupu

J.ebem ga a za kapitena sam ga stavio ovo kolo na fantasy

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Smatram da sredina nije baš najbolje izgledala protiv kona, pogotovo u prvom poluvremenu.
Volio bih vidjeti Sušića u paru sa Đokanovićem, a na AMF nekog drugog.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Kod Zrinjskog Govedarica u spicu,zanimljiva odluka bez 9-tke prave igraju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vala nista u derbiju pokazao nije, daj da vidimo Jukica od cega je.
15.10.2013.
- hordasDoboj
- Kontakt:
I proslu su tako igrali.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Fani je vise joker sa klupe.. kad se odbrana umori da on uskoci i odradi svoje kao protiv Buducnost, Radnik, Borac..
Gledajuci klupu nece ni danas biti vise od 2 izmjene sem ako prinudnih nebude.Ovdje samo Handzic ima neke ozbiljne minute .
Velkoski i Jukić krila, ASEX fudbal će da bude 
Ko da kreneš mlohavog khurac da guziš

Ko da kreneš mlohavog khurac da guziš
Bez cmiljanica i kanurica na zrinjski?
Igraju visoki presing, ne mogu reći da nam to odgovara.
- feniksptica
- Kontakt:
Kako smo samo kvanitativno popunjeni na krilima..kvaliteta vise nema nego ima. Za nas nivo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Al se kone raspadoše, Badžak ako ode oni će završit ko Čelik za dvije godine maksimalno.
Elem, dobar sastav. Drago mi je da je Jukić dobio šansu, kad će ako neće sad. Očekujem od Tine i Mešanovića da preuzmu konce i odvedu nas na korak do titule.
IGRAJ SARAJEVO
Elem, dobar sastav. Drago mi je da je Jukić dobio šansu, kad će ako neće sad. Očekujem od Tine i Mešanovića da preuzmu konce i odvedu nas na korak do titule.
IGRAJ SARAJEVO
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.