PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
ih tako i meni kaju sehidio,a ja sam tu.miseva nidje,jos sam ponio i misomora za svaki slucaj.
pazi pita ko isilovci komentari "svi na bosnu",izgleda imaju neku samoubilacku misiju...
a tekst...
a tekst...
Ko je kriv za gašenje KK Bosne?
Suptilno samoubistvo iz zasjede
-
jurisicduska
- Kontakt:
Šta uostalom jedan tuzlak zna o sportu. Ja ne znam šta ćete vi na sportskom forumu, vi ste više za ove poljoprivredne, stočarstvo, ratrarstvo, pčelarstvo.
- brkatasomina
- Kontakt:
Vidiš produkta našeg dragog pastrve...guro ćunu duboko u zemljujurisicduska je napisao/la:Šta uostalom jedan tuzlak zna o sportu. Ja ne znam šta ćete vi na sportskom forumu, vi ste više za ove poljoprivredne, stočarstvo, ratrarstvo, pčelarstvo.
Nevesinjska krtola

Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.
rece lik sa zenskim nikomjurisicduska je napisao/la:Šta uostalom jedan tuzlak zna o sportu. Ja ne znam šta ćete vi na sportskom forumu, vi ste više za ove poljoprivredne, stočarstvo, ratrarstvo, pčelarstvo.
dakle sarajevski talibani,ocekujem u subotu 20:00 opsti juris, pizda ko izda 
udruzenje pcelara sjeveroistocne bosne gasi kk bosnu. ne pomaze ni aktivno sajber kmecanje.
sramota.
sramota.
- TobeYarabi
- Kontakt:
jel to nindja opet iziso iz kaveza?
bosnom behar probeharao.
svi u skenderiju...
jurissss
svi u skenderiju...
jurissss
-
predmetmrznje
- Kontakt:
2013
2016
Dijete kreten
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Hebi se Ibro vise i ti i tvoja taktika na bod. Vjerovao sam u tebe ali ti stvarno pojma nemas. Umjesto da danas imamo 4 boda vise. Ti mi nakon datog gola postavljas neke vagina taktike. Bjeri pusi qurac
2016
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:GRANDE IBRO
![]()
![]()
![]()
Povratak Ibre Rahimića u Velež mnogi su doživjeli samo kao dobru reklamu za obje stranke, no dojučerašnji trener Mladosti ima velike planove s Rođenima.
Dijete kreten
Prvi i jedini mostarski šampion
- brkatasomina
- Kontakt:
Nemoj da te ništa ne iznenadi od ovog nevesinjskogatačkog lažova. To je ta seljačka demagogija koja je okupirala naš Mostar. Žali bože fine gradske raje, došli divlji otjerali pitome.
-
predmetmrznje
- Kontakt:
Neka da vidimo šta će napisat...brkatasomina je napisao/la:Nemoj da te ništa ne iznenadi od ovog nevesinjskogatačkog lažova. To je ta seljačka demagogija koja je okupirala naš Mostar. Žali bože fine gradske raje, došli divlji otjerali pitome.
smilje 1.25
kočerin 1.75
bijele čarape 2.10
Prvi i jedini mostarski šampion
- brkatasomina
- Kontakt:
Noći u zagrebačkom zatvoru s kraja 80 ih...kvota nema blokiran par 
- TobeYarabi
- Kontakt:
primjeceni ste u mostarupredmetmrznje je napisao/la:Neka da vidimo šta će napisat...brkatasomina je napisao/la:Nemoj da te ništa ne iznenadi od ovog nevesinjskogatačkog lažova. To je ta seljačka demagogija koja je okupirala naš Mostar. Žali bože fine gradske raje, došli divlji otjerali pitome.
smilje 1.25
kočerin 1.75
bijele čarape 2.10

- brkatasomina
- Kontakt:
Pripadniče kluba koga je Udba osnovala a yalija podržala, zamjeno si obale, mi smo ipak onaj civilzovani i razvijeniji dio grada...
Ovi tifozi žutih tabana ipak više preferiraju crvenu boju..idu ko bik na nju
Ovi tifozi žutih tabana ipak više preferiraju crvenu boju..idu ko bik na nju
- FrantoBauzek
Teniski klub Sloboda je bio na tronu sve godine igranja tenisa u SR BiH, a dugo vremena imao, i dalje ima najdominantniju ulogu u tenisu BiH. Kada se organizovalo takmicenje na nivou Jugoslavije, dva puta su zavrsavali kao prvaci.jurisicduska je napisao/la:Šta uostalom jedan tuzlak zna o sportu. Ja ne znam šta ćete vi na sportskom forumu, vi ste više za ove poljoprivredne, stočarstvo, ratrarstvo, pčelarstvo.
ZKK Jedinstvo bile prvakinje Evrope 1989. KK Sloboda Dita(trenutno ugasena) je prvi kosarkaski klub u BiH.
Tuzlak Mirza Delibasic najbolji bh igrac svih vremena, Tuzlanka Razija Mujkanovic najbolja bh kosarkasica svih vremena.
Tuzlanka Svetlana Kitic proglaslena najboljom rukometasicom svijeta svih vremena.
Ne bih plivanje i ostale sportove da spominjem, jer iako su daleko najjaci, nisu ti sportovi na tom nivou po svjetskom standardu.
I da, SD Sloboda je najvece sportsko drustvo u BiH. Ali sta zna jedan Tuzlak o sportu?
Pa ja bih rekao, da je Tuzlak/Tuzla pojam i sinonim za sport u BiH
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
-
jurisicduska
- Kontakt:
Zaboravio si boćanje i preskakanje kozlića.
-
belosevic28
- Kontakt:
Evo frante legende, sad ce ''izvuci iz rukava'' da su imali i tim u hokeju na ledu 
Pod ovim ''Sta jedan Tuzlak zna o sportu'', duska je mislio na cinjenicu da vam se svi ti klubovi pogasise. Znas i sam situaciju sa OKK Sloboda, e zato mi animiramo sve moguce i ''nemoguce'' kako nebi dopustili da se gigant bh kosarke ugasi ili ne ode kao Sloboda u nekakav OKK... I dodje papak iz Gojakovica i ismijava to sto pozivamo SVE da pomognu Bosnii...e na to se mislili franto kompjuteru...
Pod ovim ''Sta jedan Tuzlak zna o sportu'', duska je mislio na cinjenicu da vam se svi ti klubovi pogasise. Znas i sam situaciju sa OKK Sloboda, e zato mi animiramo sve moguce i ''nemoguce'' kako nebi dopustili da se gigant bh kosarke ugasi ili ne ode kao Sloboda u nekakav OKK... I dodje papak iz Gojakovica i ismijava to sto pozivamo SVE da pomognu Bosnii...e na to se mislili franto kompjuteru...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- FrantoBauzek
U nedostatku argumenata pribjegava se sibicarskim floskulama. Takvi odgovori su odraz intelektualnog deficita.
Ne znam ko je sta pisao, ali dok vas pisam po faci i govorim:"Aaaa", vase je da kazete:"joj jest vruce"
Ne znam ko je sta pisao, ali dok vas pisam po faci i govorim:"Aaaa", vase je da kazete:"joj jest vruce"
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Gigant BH kosarke na Royal misliš? Bosna je davnih dana sehidila
pozdrav za Konakovica i ostalu raju lapo Foca lapo Sandzak
dok je vas bit ce i sehera ovakvog krnjavog, poseljacenog i primitivnog 
Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.