Jesmo u slucaju da imamo zdrave Dzeku, Ibisevica, Salihovica i Kolasinca, da nam nisu roviti Bicakcic i Begovic i da nam ostali prvotimci u vidu Hajrovica, Mujdze i Besica ne sjede na klupi u svojim klubovima.Rusilac je napisao/la:Selektor Izraela Eli Gutman: "Cilj protiv BiH je pobjeda i sve cemo uciniti da je ostvarimo"
(Vazna napomena,radi se o selektoru reprezentacije koja docekuje za dvije klase jaceg protivnika od sebe)
Selektor BiH Safet Susic:"Bez Dzeke moramo se pomiriti s tim da u Izrael vise ne idemo na pobjedu vec idemo pokusati ne izgubiti utakmicu"
(Vazna napomena,radi se o selektoru reprezentacije koja je za dvije klase jaca od Izraela)
Braco,ne da je ovo za osude,ovo je za zatvora,za masovne demonstracije,za psihijatriju.....
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
[/quote]
Ima ono krilo što igra za Charlton
[/quote]
Hocete rec da Celtic,Grashoppers,Almeria,Cska,Fc Zürich,Austria Bec nisu veliki klubovi ??? A gdje to igraju nasi igraci sa ovog spiska pa kao ismijavate izjavu Hadzibegica ??? Covjek je potpuno u pravu i reko je istinu ![/quote]
Da li je ijedan igrac iz tih klubova koje si nabrojao njihov najbolji igrac?[/quote]
a ko je to njihov najbolji igrac de mi reci ??? ja ti mogu rec da Damari(Austria Bec),Hemed(Almeria),Biton(Celtic) spadaju medju njihove najbolje igrace ! pricamo o izjavi Faruka da njihovi igraci igraju u velikim(dobrim) evropskim klubovima ,i to je istina.
Ima ono krilo što igra za Charlton

Hocete rec da Celtic,Grashoppers,Almeria,Cska,Fc Zürich,Austria Bec nisu veliki klubovi ??? A gdje to igraju nasi igraci sa ovog spiska pa kao ismijavate izjavu Hadzibegica ??? Covjek je potpuno u pravu i reko je istinu ![/quote]
Da li je ijedan igrac iz tih klubova koje si nabrojao njihov najbolji igrac?[/quote]
a ko je to njihov najbolji igrac de mi reci ??? ja ti mogu rec da Damari(Austria Bec),Hemed(Almeria),Biton(Celtic) spadaju medju njihove najbolje igrace ! pricamo o izjavi Faruka da njihovi igraci igraju u velikim(dobrim) evropskim klubovima ,i to je istina.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
ma netrebamo brinuti
na centaršuteve sa krila Lulića sa jedne i Hajrovića sa druge strane u pogotke će ladno pretvoriti Edin Višća (glavom) 

- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Jadno je da se Papetoljupci uvijek vracaju na ovih 2-2 kad Hadzibegic nesto protiv Susica kaze.gazijabih je napisao/la:Svaku kritiku mogu da shvatim, ali ne i od ljudi koji su vodili reprezentaciju i hvalili se kako je uspjeh nerješeno protiv Farskih Ostrva sa Hibićem, Varešanovićem, Mujdžom, Bolićem itd...itd...
Pa da se prisjetimo:
http://www.youtube.com/watch?v=4QF-yS4-S7A
Sta je veci debakl:
Farska Ostrva - Bosna i Hercegovina 2-2, utakmica igrana 9.6.1999. Tu godinu su Farska Ostrva zavrsila na 112. mjestu Fifine liste (nakon remija sa nama su bili na najboljoj poziciji ikad - 104.), dok smo mi tu zavrsili na 75 mjestu. Tad i nismo bili neka jaka ekipa. Razlika na fifinoj listi je otprilike 37 mjesta.
Bosna i Hercegovina - Kipar 1-2, utakmica igrana 9.9.2014. Kipar na 140. (nakon pobjede nad nama skocili na 85. mjesto) a mi na 19. mjestu Fifine liste (nakon te utakmice pali na 25. poziciju). Razlika na fifinoj listi 121 mjesto.
Jos jedna usporedba
Prvih 11 protiv Farskih Ostrva: FK Sarajevo, Iskra Bugojno, NK Osijek, Bursaspor, Sevilla, Zadar, Bursaspor, Dinamo, Fenerbahce, Dinamo, Monza
Prvih 11 protiv Kipra: Stoke City, Hajduk, Kuban, Hoffenheim, Lazio, Everton, Roma, Deportivo, Rennes, Hajduk, Man City, Stuttgart
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Hajde da si rekao Hajrovic jos i nekako bi moglo proc pa sve da je Adilovic umjesto Visce ali ovono rules je napisao/la:ma netrebamo brinutina centaršuteve sa krila Lulića sa jedne i Hajrovića sa druge strane u pogotke će ladno pretvoriti Edin Višća (glavom)

- tuzlak1987
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la: Jesmo u slucaju da imamo zdrave Dzeku, Ibisevica, Salihovica i Kolasinca, da nam nisu roviti Bicakcic i Begovic i da nam ostali prvotimci u vidu Hajrovica, Mujdze i Besica ne sjede na klupi u svojim klubovima.
Pa sta i da je on zdrav kad ga je drtina izbacila iz svih kombinacija jer je direktna konkurencija Susicu zbog sposobnosti da igra lijevo uz Lulica. Samim tim vratio Lulica na beka, Tinu stavio na krilo.
Providni ste, a mi nismo mala djeca.
Inace Besic je spreman 110% i nema veze to sto ne igra toliko, u najboljoj je formi od svih 22 igraca na terenu sto ce igrati. Bicakcic je oporavljen potpuno, Begovic je dobio udarac nije povrijedjen. On ce biti spreman potpuno..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 12 nov 2014, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ne nisu,veci su Zrinjski,Aalen,Siroki Brijeg,Basaksehir,Hajduk, itd...tuzlak1987 je napisao/la:
Cuj Almeria i Zurich veliki klubovi..

Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Donnie Darko
- Kontakt:
A ne znam ni zašto Kolašinca spominju. U nedostatku Džeke i Sušića, glavnih oružja ove reprezentacije, zadnja stvar koja nam treba je neki tamo prvotimac Šalkea koji nije igrač od golova i asistencija.
Izistanak Vršajevića je hendikep, Kolašinac manje više.
Izistanak Vršajevića je hendikep, Kolašinac manje više.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa momce nije ti niko kriv sto Safet zove igrace iz Zrinjskog i Aalena pored Sehica i Burica.bhfanatic14 je napisao/la:Ne nisu,veci su Zrinjski,Aalen,Siroki Brijeg,Basaksehir,Hajduk, itd...tuzlak1987 je napisao/la:
Cuj Almeria i Zurich veliki klubovi..Vidjet cemo u nedjelju koji su veci
Ili sto zove igraca Sirokog pored igraca Zelje i Sarajeva. Ljubimce iz Hajduka i tako dalje..
O cemu ba vi raspravljate vezano za Izraelske igrace?
Pa njihovi klubovi igraju u Evropi redovno. Pa koliko toliko. Gdje igra Hajduk, Zrinjski, Aalen
Nadalje, jel ovaj isti Izrael igrao sa Portugalom kuci 3:3 ? Da li ste gledali utakmicu? Portugal se provukao u 93. minuti golom Coentraa.
Jel Izrael igrao u proslim kvalifikacijama za SP sa Portugalom u grupi i u Portugalu tijesnu utakmicu?
1:1 na kraju bilo!!!!!
Jel to bio isti onaj Portugal koji je nas raskovao u Portugalu na proste faktore?
Mi sa ovom LAZNOM POSTAVOM gubimo lagano u Haifi, a vi nastavite potcjenjivati njihove igrace.
Pa njihovi klubovi igraju u Evropi redovno. Pa koliko toliko. Gdje igra Hajduk, Zrinjski, Aalen
Nadalje, jel ovaj isti Izrael igrao sa Portugalom kuci 3:3 ? Da li ste gledali utakmicu? Portugal se provukao u 93. minuti golom Coentraa.
Jel Izrael igrao u proslim kvalifikacijama za SP sa Portugalom u grupi i u Portugalu tijesnu utakmicu?
1:1 na kraju bilo!!!!!
Jel to bio isti onaj Portugal koji je nas raskovao u Portugalu na proste faktore?
Mi sa ovom LAZNOM POSTAVOM gubimo lagano u Haifi, a vi nastavite potcjenjivati njihove igrace.

Zadnja izmjena: ComeOn, dana/u 12 nov 2014, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
šalio sam se naravno , ali nebi me iznenadilo da Pape tako nešto u nedjelju napravi , jer mali je od zadatkaAjax je napisao/la:Hajde da si rekao Hajrovic jos i nekako bi moglo proc pa sve da je Adilovic umjesto Visce ali ovono rules je napisao/la:ma netrebamo brinutina centaršuteve sa krila Lulića sa jedne i Hajrovića sa druge strane u pogotke će ladno pretvoriti Edin Višća (glavom)
![]()

Spineru,i dalje je nas postojeci roster neuporedivo jaci od izraelskog.Sabinho je napisao/la:Jesmo u slucaju da imamo zdrave Dzeku, Ibisevica, Salihovica i Kolasinca, da nam nisu roviti Bicakcic i Begovic i da nam ostali prvotimci u vidu Hajrovica, Mujdze i Besica ne sjede na klupi u svojim klubovima.Rusilac je napisao/la:Selektor Izraela Eli Gutman: "Cilj protiv BiH je pobjeda i sve cemo uciniti da je ostvarimo"
(Vazna napomena,radi se o selektoru reprezentacije koja docekuje za dvije klase jaceg protivnika od sebe)
Selektor BiH Safet Susic:"Bez Dzeke moramo se pomiriti s tim da u Izrael vise ne idemo na pobjedu vec idemo pokusati ne izgubiti utakmicu"
(Vazna napomena,radi se o selektoru reprezentacije koja je za dvije klase jaca od Izraela)
Braco,ne da je ovo za osude,ovo je za zatvora,za masovne demonstracije,za psihijatriju.....
-
- Kontakt:
Vidis razumijemo setuzlak1987 je napisao/la:Pa momce nije ti niko kriv sto Safet zove igrace iz Zrinjskog i Aalena pored Sehica i Burica.bhfanatic14 je napisao/la:Ne nisu,veci su Zrinjski,Aalen,Siroki Brijeg,Basaksehir,Hajduk, itd...tuzlak1987 je napisao/la:
Cuj Almeria i Zurich veliki klubovi..Vidjet cemo u nedjelju koji su veci
Ili sto zove igraca Sirokog pored igraca Zelje i Sarajeva. Ljubimce iz Hajduka i tako dalje..

Stadion Koševo
Stadion Koševo
Rusilac je napisao/la:Spineru,i dalje je nas postojeci roster neuporedivo jaci od izraelskog.
Dogovorite se momčiluci, na istoj ste straniComeOn je napisao/la:O cemu ba vi raspravljate vezano za Izraelske igrace?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Bila je slika pobjeda Izraela kod kuce, nije bas nesto dobra. Vecinom L reprezentacije. Ali hajmo slavit poraz od Kipra, samo jedan razlike, sila su.
Celik!3,2,2.
Znam da si salio. Salihovic je uvijek po meni imao bolji centarsut od Lulica koji ima samo brzinu vise manje i to je i pokazivao Salihovic kada se nije trosio na beku. Sto se tice ove utakmice mislim da ipak Pape nije toliko naivan da mu jedan Visca odigra spica prije Hajrovica. Mada nikad ne reci nikad kada je rijec o Safetu. Jedino moguce rijesenje je Hajrovic mada je i on veliko pitanje kako ce to odigrati. Samo bar ima neku visinu i zna se zagraditi. Jaci je u igri jedan na jedan. Visca ce se pogubiti kao onih 30 minuta protiv Argentine na SP gdje je bio katastrofalan a sad bi jos trebao spica da igra vidim.no rules je napisao/la:šalio sam se naravno , ali nebi me iznenadilo da Pape tako nešto u nedjelju napravi , jer mali je od zadatkaAjax je napisao/la:Hajde da si rekao Hajrovic jos i nekako bi moglo proc pa sve da je Adilovic umjesto Visce ali ovono rules je napisao/la:ma netrebamo brinutina centaršuteve sa krila Lulića sa jedne i Hajrovića sa druge strane u pogotke će ladno pretvoriti Edin Višća (glavom)
![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta se imaju dogovarat, ti i tvoja druzina vec trazite razloge za eventualan remi ili poraz, a utakmica za par dana. Nije ni pocela..
Uvijek neki razlozi.
Uvijek neki razlozi.
U zivotu nisam cuo trenera da kaze da ide na bod. Slusao sam razne kloceve prije gostujucih utakmica protiv Uniteda pod Fergusonom, protiv Citya, Chelsea i tako dalje, nikad niko nije izjavio da ide na bod. Moras barem rec da ides na pobjedu. Ali ovaj nas konj zato javno kaze da ide na bod protiv Izraela, ali nije to nista novo, isto je izjavio i prije utakmice u Tirani i branio se protiv mrtve Albanije zadnjih 20 minuta. Izveo Dzeku i tako dalje.
ODLAZI TELETINO
ODLAZI TELETINO
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
zapetinho de zavidovichi **** je u pet godina koristio četiri napadača, od toga dvojica već odavno nisu sa nama(zec i muslimović), dok su džeko i ibišević povrijeđeni... nije očekivao povrede u pet godina, **** - dešava se... toliko igrača je 'afirmisao' kroz repku, ali napadača jednostavno nema 

Nisam nikakav spiner, nabrojao sam ti cinjenicu. Njima je Mujdza isto ono sto je nama Ben Haim, dakle igrac za kojeg nikad nisu culi. Drugo sto je on u nasim ocima nedostatkom kvalitetnih opcija evoluirao u Danija Alvesa.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.