Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

PIKE
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la PIKE » 26 okt 2013, 23:58

Orion87 je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Kad se vracaju Diaby i Podolski?
Diaby tamo nekad u martu,a Podolski bi trebao pocetkom novembra biti spreman..
za Diabyija je tačno, ali za Podolskog griješiš pošto će lik u ponedjeljak tek početi da trčkara pomalo.. znači nema teoretske šanse da on bude takmičarski spreman početkom novembra... tek nekad tamo krajem novembra MOŽDA, a početkom decembra VJEROVATNO će biti spreman ;)

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 26 okt 2013, 23:59

PIKE je napisao/la:
Orion87 je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Kad se vracaju Diaby i Podolski?
Diaby tamo nekad u martu,a Podolski bi trebao pocetkom novembra biti spreman..
za Diabyija je tačno, ali za Podolskog griješiš pošto će lik u ponedjeljak tek početi da trčkara pomalo.. znači nema teoretske šanse da on bude takmičarski spreman početkom novembra... tek nekad tamo krajem novembra MOŽDA, a početkom decembra VJEROVATNO će biti spreman ;)
Pa dobro,mada mogao bi nas konačno medicinski tim iznenaditi i da bar Poldi bude spreman tamo poslije reprezentativne pauze u novembru,bar se tako nadam.. :D :D
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 27 okt 2013, 00:06

Cekaj, odakle to sad Diaby u Martu? pa on se povrijedio sad u Martu i rekli su 8-9 mjeseci i to i dalje stoji na sluzbenoj stranici a zadnji put Wenger je to spominjao u Augustu. Mislim ne bi bilo iznenadjenje da sa 9 mjeseci to naraste na 12 ali to jos nigdje nije sluzbeno objavljeno.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 27 okt 2013, 00:12

skoro je telegraph ili neki od britanskih novina objavio da se povrijedio tokom rehabilitacijskog procesa, navodno ga nema do marta, samo se šuti u klubu.. sad šta je istina u svemu tome, Boga pitaj

inače, Diaby se odrekao plate dok god bude povrijeđen.. potez za svaku pohvalu :D

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 27 okt 2013, 00:12

Ako ga ne bude do marta, nece imati sta jesti :D :D
Pld W D L
38 26 12 0

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 27 okt 2013, 00:18

anell je napisao/la:Ako ga ne bude do marta, nece imati sta jesti :D :D
ma biće sergije petkom poslije džuma namaza

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 27 okt 2013, 00:31

[youtube][/youtube]

Kakvog mi krilnog igrača za budućnost imamo, još Bellerinu da krene davati šanse na desnom beku, Zelalema polako u vatru gurat, Akpoma isto i imamo finu ekipicu za budućnost. Za Olssona još ne znam šta bi od njega moglo bit :mrgreen: I još jednog, Isaaca Haydena 8-)

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 27 okt 2013, 10:05

Hayden će biti strašan. On i Zelalem će se najviše pokazati..

btw.

1 Olivier Giroud Arsenal 4
2 Aaron Ramsey Arsenal 4
3 David Silva Manchester City 3
4 Mesut Özil Arsenal 3

Nasa trojica igraca u top 4 asistenata EPL-a, 10 assista i to pokazuje koliko su nam kljucni ovi igraci.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 27 okt 2013, 15:02

Breaking News : Mathiue Flamini Ruled Out For 3 Weeks

previše u pm,veći nedostatak nego da nam nedostaje Ozil.

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 27 okt 2013, 15:07

Hoće li Volkot biti u konkurenciji za mec protiv Liverpula?

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 27 okt 2013, 15:52

Although he has scored 8 goals so far this season and looks very likely to surpass the 17 goals total he scored for the gunners last season, there are still some Arsenal fans who believe Olivier Giroud is not good enough.

Arsenal the gunners put Crystal Palace to the sword yesterday, some Arsenal fans were interviewed by Arsenalfantv ( a youtube channel ) and surprisingly, one of those interviewed was full of criticism of Arsenal’s performance and he even went as far as calling Olivier Giroud a “waste of time”.

Below is the said interview :

" onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 27 okt 2013, 16:07

Zanimljiv interviju. Velika mana Olija je nezabijanje ziicera, koji dosta puta ovise o daljnem toku utakmice (pobjedi).

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 27 okt 2013, 17:03

Durden je napisao/la:Hoće li Volkot biti u konkurenciji za mec protiv Liverpula?
Mislim da nece
Pld W D L
38 26 12 0

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 okt 2013, 21:54

Hajde neka neko nabroji te zicere? Da nisam gledao utakmcie fakat bi pomislio da covjek toliko fula zicere, a ono nije puno gori od najboljih spiceva svijeta. Samo sto se kod nas svaka iole dobra prilika gleda k'o zicer. Osuta iz mrtvog ugla zicer, osuta ovako zicer, osuta glavom kao jucer zicer, ono nidje veze.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 27 okt 2013, 22:02

Vala ono juce ako nije bio zicer (sa 3 metra glavom promasi cijeli gol onda nista nije zicer). Istina je da i najbolji spicevi svijeta fulaju zicere ali razlika npr. izmedju Aguera i njegovog fulanja je ta da on na mecu kad fuli dvije 1000% sanse opet na kraju zabije 1-2 gola pa to niko i ne pamti.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 okt 2013, 22:07

Nije ono bio zicer ono je bila odlicna prilika. On je bio tu negdje oko stative i sutao glavom, sad reci da je to potpuni zicer je malo previse. Ali hajmo nek i jest, svi zaboravljaju odlicno kretanje prije tog suta, a i svi zaboravljaju jedno SAVRSENO proigravanje nakon kojeg je Gnabry pogodio stativu. Svi to zaboravljaju, svi zaboravljaju onolike asistenciej i onu borbu. Aguero daje golove, ali je ucestvovao u isto golova kao i Giroud, znaci direktno. I nije zahvalno porediti Aguera i Girouda, razlicit tip igraca, obojica imaju nekih svojih prednosti. Npr. Aguero zavrsnica, dribling i brzina, Giroud igra glavom,borba i odlicno prvo dodavanje. Ako ce Giroud imati na kraju 30 asistencija i ni jedan gol u ligi ja bih izabrao da bude nas prvi spic.

Il' ga dao il' asistirao to je jedan gol za Arsenal, sto je meni bitnije od toga da li ga je dao on ili Ramsey ili pak Arteta.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 27 okt 2013, 22:15

Dobar je Giroud ali ima tu manu sa zavrsnicom, ja sam zadovoljan njegovim ucinkom pa i golgeterskim on je zabio 8 golova u svim takmicenjima sto je veoma dobro i ako nastavi sigurno na kraju sezone moze ici preko 20+. Nije on kriv sto nije doveden neki veliki igrac u napadu koji ce u bitnoj utakmici da zabije iz jedine sanse gol. Sto se tice tog sa 30 asistencija to je nemoguce jer napadac mora zabijati a ako ne zabija on jednostavno ne moze igrati pa cak ni to da samo asistira jednostavno susa u golovima kod napadaca odrazi na kompletnu formu.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 okt 2013, 22:21

Ma dobro to je bilo vise ono da bude, naravno da nece i da ce on davati golove(sudeci po onome kako je krenuo), ali ce i mnogo asistirati sto mnogi spicevi ne mogu da rade. Nema vise od 5-6 igraca sa boljom zavrsnicom, samo pitanje je koliko bi mi dobili sa njima? Sigurno da se oni ne bi borili kao on niti onako asistirali. Nije najbolji, ali je najborbeniji.
Celik!3,2,2.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 27 okt 2013, 22:32

PIKE je napisao/la:Što napadača ? :?
Mislim jest Giroud danas odigrao ispod prosjeka, može on to puno bolje, al ga je umor stigao to je očigledno, jbeš ovu tekmu protiv Chelsea, ovaj miki maus kup mozemo ispast komotno sto se mene tiče ha ja :D
Brate dragi nebi bilo lose osvojiti ni miki maus kup. Mislim, bolje ista nego ista na kraju sezone.
Nemoj neko da shvati pogresno ;)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 okt 2013, 22:38

Pa nista il miki maus kup za Arsenal je nista. Miki maus jedino dobija na vrijednosti ako ga mladici osvoje, ovako je smijesno takmicenje.
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.