FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dizdarevic
Musa Vukotic Drobarov Tomasevic
Djokanovic Cirjak
Ikic Varesanovic Suljic
Mulahusejinovic
Sa klupe ulaze Dzafic, Catakovic, Kapic, Avramovski(ako se oporavi), Ahmetovic, Kobiljar, Ramic, Trako
Stvarno bi imali veliku sirinu. Plus ovaj Krivokapic, i Rashid ako su vec dosli. Stvarno vrhunska ekipa, na zimu samo par korekcija i mislim da smo ko beton
Djokanovic Cirjak
Ikic Varesanovic Suljic
Mulahusejinovic
Sa klupe ulaze Dzafic, Catakovic, Kapic, Avramovski(ako se oporavi), Ahmetovic, Kobiljar, Ramic, Trako
Stvarno bi imali veliku sirinu. Plus ovaj Krivokapic, i Rashid ako su vec dosli. Stvarno vrhunska ekipa, na zimu samo par korekcija i mislim da smo ko beton
- Objektivac1946
- Kontakt:
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Trenutno na ljekarskimBenko123 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 12:02Dizdarevic
Djokanovic Cirjak
Ikic Varesanovic Suljic
Mulahusejinovic

Ljevak, dvometraš, naši papiri, bez ozbiljnije povrede u karijeri. Šarni brate svegat' 

Vukotic igrao zadnje dvije prijateljske, protiv Den Haga zabio gol.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Ovog Bosmana nema gdje nema, odakle im vise mehanizacija za silne projekte koje rade.
Idemo Vukota, top pojacanje.
- Shategabri
- Kontakt:
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sa Vukotom i ovom dvojicom sto trebaju da sarnu obesmislicemo ovu ligu. 

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Strašan igrac nema sta.
Odbranu kad uvedemo u red ova ekipa je beton bgm.Nema.pozicije gdje škripi,sigurno prvi put odkad igramo Premijer ligu.
Samo pregrmiti Tuzlu i Igman valjda ga dotad završimo.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 09 avg 2022, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
"Javnost je upoznata da će u narednom periodu, zbog renoviranja i postavljanja novog travnjaka na stadionu „Asim Ferhatović Hase“, FK Sarajevo odigravati svoje domaće utakmice na stadionu Bilino polje u Zenici.
NK Čelik Zenica ponosan je što svoje utakmice odigrava na stadionu Bilino polje, te što zbog kvalitete stadiona ima priliku „ugostiti“ ostale klubove da odigravaju svoje utakmice na našem stadionu, bilo to zbog renoviranja svojih stadiona ili odigravanja evropskih utakmica većeg nivoa.
Kako će FK Sarajevo već od srijede odigrati svoju prvu utakmicu kao domaćin na stadionu Bilino polje, Uprava i menadžment NK Čelik Zenica im želi puno sportskih uspjeha, te želimo da se osjećaju, i na stadionu, i u gradu Zenici, kao kod kuće", poručili su iz NK Čelik.
Bravo Čelik
NK Čelik Zenica ponosan je što svoje utakmice odigrava na stadionu Bilino polje, te što zbog kvalitete stadiona ima priliku „ugostiti“ ostale klubove da odigravaju svoje utakmice na našem stadionu, bilo to zbog renoviranja svojih stadiona ili odigravanja evropskih utakmica većeg nivoa.
Kako će FK Sarajevo već od srijede odigrati svoju prvu utakmicu kao domaćin na stadionu Bilino polje, Uprava i menadžment NK Čelik Zenica im želi puno sportskih uspjeha, te želimo da se osjećaju, i na stadionu, i u gradu Zenici, kao kod kuće", poručili su iz NK Čelik.
Bravo Čelik
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Strasno pojacanje bi bio, da se ne lazemo. Jos ne dolazi nespreman i zapusten, moze ubrzo odmah da uleti u prvu. Sad da li je realno da dođ...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Do 12.08. imamo fore da ga dovedemo, jer je do tad prelazni rok, cini mi se. Tako da, znat ce se to vrlo brzo.
Apsolutno, ovo se zove PRAVO pojačanje. Spreman, u najboljim godinama, i standardan u 5 puta jačoj ligi od naše. Ovo bi baš bomba bila.

Ne smijem ni zamislit odbranu Musa - Drobarov - Vukotić - Tomašević

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mislim da se mora, bez prekida svezati neki kontinuitet nastupa u Premijer ligi, da bi se stekli uslovi za državljanstvo.bordobijeli4 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 12:00Ima li ikakvih sansi da Cirjak dobije nase papire.. covjek je 3 godine i 4 mjeseca u bh ligi...???
- JavierBosnia
- Kontakt:
Drago mi je da su oni preuzeli posao, samo pritisak iz kluba da se to radi na vrijeme i bez prekida i bit ce dobroLovacnaJelene je napisao/la: ↑09 avg 2022, 12:11Ovog Bosmana nema gdje nema, odakle im vise mehanizacija za silne projekte koje rade.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Kontakti između FK Sarajevo i Vukotića su uspostavljeni, a to nam je potvrdio i ovaj rođeni Kraljevčanin.
- Istina je. Imao sam kontakt sa sportskim direktorom Emirom Hadžićem i ostalo je na tome. Vidjet ćemo, imam još godinu dana ugovora ovdje u klubu. Lagao bih da kažem da nije istina, a isto tako da ću doći, jer ne zavisi sve od mene - rekao je Vukotić za "Avaz".
Vukotić je od 2015. do 2018. godine nastupao za Krupu, iz koje je ostvario transfer u Beveren. Povratak u BiH sada je vrlo izgledna opcija.
- Imao sam prije dva mjeseca poziv od Borca. Nisam razmišljao o povratku, ali stvari su se promijenile ovdje, jer moj klub je trenutno u nekim finansijskim problemima. Sarajevo je opet jedan od najvećih klubova u BiH, tako da je sve otvoreno - dodao je Vukotić.
On ima bh. državljanstvo što bi svakako bila olakšavajuća okolnost za FK Sarajevo.
- Istina je. Imao sam kontakt sa sportskim direktorom Emirom Hadžićem i ostalo je na tome. Vidjet ćemo, imam još godinu dana ugovora ovdje u klubu. Lagao bih da kažem da nije istina, a isto tako da ću doći, jer ne zavisi sve od mene - rekao je Vukotić za "Avaz".
Vukotić je od 2015. do 2018. godine nastupao za Krupu, iz koje je ostvario transfer u Beveren. Povratak u BiH sada je vrlo izgledna opcija.
- Imao sam prije dva mjeseca poziv od Borca. Nisam razmišljao o povratku, ali stvari su se promijenile ovdje, jer moj klub je trenutno u nekim finansijskim problemima. Sarajevo je opet jedan od najvećih klubova u BiH, tako da je sve otvoreno - dodao je Vukotić.
On ima bh. državljanstvo što bi svakako bila olakšavajuća okolnost za FK Sarajevo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ali komentari za Vukotica " da valja ostao bi tamo " **** li vam majku valja li vam iko
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nema drzavljanstvo veze sa nastupima, treba 5 godina provesti u drzavi da se ostvari pravo. Ima i drugih nacina naravno al ne znam ispunjava li Cirjak te uslove.Lucas je napisao/la: ↑09 avg 2022, 12:37Mislim da se mora, bez prekida svezati neki kontinuitet nastupa u Premijer ligi, da bi se stekli uslovi za državljanstvo.bordobijeli4 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 12:00Ima li ikakvih sansi da Cirjak dobije nase papire.. covjek je 3 godine i 4 mjeseca u bh ligi...???
You are someone else I am still right here
Naravno da se lahko ne odbija najveći klub u državi, kao borac sto je odbio..miky_hz je napisao/la: ↑09 avg 2022, 12:48Kontakti između FK Sarajevo i Vukotića su uspostavljeni, a to nam je potvrdio i ovaj rođeni Kraljevčanin.
Bordo bijeli za život cijeli!!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Maroon1946, MSOZ101, Proximic i 37 gostiju.