FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pabizo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pabizo » 25 okt 2012, 12:18

DevilS je napisao/la:Saznajte koja četiri evropska kluba žele Amera Dupovca
Navodno su ova četiri kluba već u januaru spremna da se bore za Dupovca, kojem ugovor sa Sarajevom ističe na ljeto naredne godine....
Amer Dupovac, fudbaler FK Sarajevo i mladi bh. reprezentativac, nalazi se na meti četiri evropska kluba.

Italijanski mediji prenose da se Rennes, Bologna, Chievo i Torino interesuju za mladog defanzivca bordo momčadi.

Navodno su ova četiri kluba već u januaru spremna da se bore za Dupovca, kojem ugovor sa Sarajevom ističe na ljeto naredne godine. :)
Bilo bi dobro da je tako jarane ali se TEŠKO prodaju nogometaši iz naše države,,,,,

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 25 okt 2012, 12:39

jovanmaksimovic je napisao/la:njegove izjave o zelji i osimu samo govore koliki je on komplexas i seljak... :roll: ali eto, neka se i to svidja nekim na forumu... to dovoljno govori o njihovom mentalnom sklopu... ;)

btw, sretan vam rodjendan!!!

kad smo kod mentalnog sklopa, koliko se ja sjecam a ima haman mjesec i po od kad je Amar Osim srao po Saidu, nicim izazvan ....tako dda!!!! ovo ga dodje ko neka replika :D dokle ce vidjetcemo ..... :D

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 25 okt 2012, 12:41

SarajlijaTM je napisao/la:
moustapha je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la: Jel to najbolje sto si mogao da smislis? :lol:
S obzirom da radite klasicnu opstrukciju teme, nema potrebe nista vise ni pisati. Ovo sto je Said rekao je samo uvod za derbi, ostatak mozete cuti sa Istoka, kad krene pjesma: "ONI TI GA PUSE, SAIDEEEEEE".
Tema je FK Sarajevo,a ne klub obozavalaca saida kugle,forum se sastoji od oprecnih misljenja,a ne od jednoumlja,a ako tako hoces idi napravi sebi blog,pa pisi i uzivaj.

A malo promjeni CD,smisli sta novo,ovaj ti se vec izgrebao,mora da si ga i ti PREĆERAO ko idol ti :lol: :lol: :lol:
haj uzdravlje,odo ja na kaficu,vidi finog dana 8-)
Taj Said Kugla je igrac Sarajeva isto kao sto je Amar Zvaljo trener Zelje i prema tome sa pricom o Saidu nisi promasio temu,ali ako pricas o Zvalji i provociras onda vec jesi...

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 25 okt 2012, 12:47

BegAx je napisao/la:Said je za tornjaka Besliju doktor nauka.

:D

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 25 okt 2012, 12:48

@HzSM
Shvatamo frustracije i primitivno vrijedjanje.. Amar Osim je krivac sto ste marginalci zadnjih godina.. Samo nastavite.. Od vecine vas se vise i ne ocekuje..
[youtube][/youtube]
JEDAN JE BESLIJA MIRSAD :mrgreen: :mrgreen:
BUDI ŽELJO !!!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 25 okt 2012, 12:53

BegAx je napisao/la:Said je za tornjaka Besliju doktor nauka.
Evo momak vam je objasnio.
1946

High

Post Postao/la High » 25 okt 2012, 13:05

Da se osvrnem na ovu hajku koja je prisutna već neko vrijeme zbog Saidove izjave. Nemoguće je i sasvim poražavajuće čitati neke komentare koji dovode u pitanje sve što je neko postigao, ali ti isti kritikuju sve što mogu pronaći, neki minus, nedostatak ili višak, kako bi što više srozali ili ponizili tog i tog. Momka ste ismijavali kad je tek potpisao za ovaj klub, pa vas je sve popišao partijama i onim što je postigao za ovo malo vremena. Za tako malo vremena, a tako puno kila i nedostataka, ili, opet kažem, višaka, postao je miljenik navijača. Ne zbog izjava tipa ove, jer mu je ovo skoro prva izjava u ovom tonu, već zbog partija, poniženja vaših na derbiju, ubacivanjem lopte i onog travara zajedno sa istom. I tad vam je bio debeo, pa vam je uvalio golčinu. Pa su krenule tekme u EL, gdje je dostigao vrhunac na Koševu protiv Levskog, čitava država pričala o njemu, bio u kombinaciji za reprezentaciju, ali je, na nečiju žalost, ali i radost ostao van iste. Ono što je očigledno, to je da Said igra sve bolje i bolje, i da popravlja svoju spremu i aktivnost na terenu, sviđalo se to nekome ili ne. I sad, kad je skoro pa predobar na terenu, nalazite mane u izgovoru, fondu riječi, koncepcije rečenica, dijalekta i ostalog. On je fudbaler, ne? Zašto to niste prije spominjali, i prije je pričao par puta pa vam to nije bilo važno. Već sad, kad je postao ikona FK Sarajevo, ali i lige, nalazite gluposti kakve samo bolesna i zavidna osoba može naći ili izmisliti. Uzmite gramatiku i pročitajte nešto o dijalektu, o akcentu i ostalom. U svakom kraju se drugačije izgovaraju riječi, koriste se druge, pogodne za to područje. Ako niste povoljni komentirati nešto o tome, onda je bolje ne izmišljati i ne blatiti čovjeka zbog ničega. Sve i svašta ću pročitati na forumu, a nije ni čudo kad je pola vas nepismeno, a mislite da se u sve razumijete, što je naravno, poražavajuće. Akcenat i dijalekt su apsolvirani, nađite mu drugu manu. Recimo, krenite od frizure, balavi jadovi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 25 okt 2012, 13:13

Sajo objasnio. :mrgreen:

Malo nam je popravio raspoloženje :P , ali u Gradačcu sada moramo pobijediti, inače će biti vrlo loše pred derbi..

Utakmica je u subotu u 14:30.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 25 okt 2012, 13:15

Sarajevo1946 je napisao/la:Sajo objasnio. :mrgreen:

Malo nam je popravio raspoloženje :P , ali u Gradačcu sada moramo pobijediti, inače će biti vrlo loše pred derbi..

Utakmica je u subotu u 14:30.
Jednostavno moraju pobjediti. Kako ne znam. Nogama, rukama... nebitno ali moraju pobjediti. Bilo bi **** pred derbi da zijane.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 okt 2012, 13:16

High je napisao/la:Da se osvrnem na ovu hajku koja je prisutna već neko vrijeme zbog Saidove izjave. Nemoguće je i sasvim poražavajuće čitati neke komentare koji dovode u pitanje sve što je neko postigao, ali ti isti kritikuju sve što mogu pronaći, neki minus, nedostatak ili višak, kako bi što više srozali ili ponizili tog i tog. Momka ste ismijavali kad je tek potpisao za ovaj klub, pa vas je sve popišao partijama i onim što je postigao za ovo malo vremena. Za tako malo vremena, a tako puno kila i nedostataka, ili, opet kažem, višaka, postao je miljenik navijača. Ne zbog izjava tipa ove, jer mu je ovo skoro prva izjava u ovom tonu, već zbog partija, poniženja vaših na derbiju, ubacivanjem lopte i onog travara zajedno sa istom. I tad vam je bio debeo, pa vam je uvalio golčinu. Pa su krenule tekme u EL, gdje je dostigao vrhunac na Koševu protiv Levskog, čitava država pričala o njemu, bio u kombinaciji za reprezentaciju, ali je, na nečiju žalost, ali i radost ostao van iste. Ono što je očigledno, to je da Said igra sve bolje i bolje, i da popravlja svoju spremu i aktivnost na terenu, sviđalo se to nekome ili ne. I sad, kad je skoro pa predobar na terenu, nalazite mane u izgovoru, fondu riječi, koncepcije rečenica, dijalekta i ostalog. On je fudbaler, ne? Zašto to niste prije spominjali, i prije je pričao par puta pa vam to nije bilo važno. Već sad, kad je postao ikona FK Sarajevo, ali i lige, nalazite gluposti kakve samo bolesna i zavidna osoba može naći ili izmisliti. Uzmite gramatiku i pročitajte nešto o dijalektu, o akcentu i ostalom. U svakom kraju se drugačije izgovaraju riječi, koriste se druge, pogodne za to područje. Ako niste povoljni komentirati nešto o tome, onda je bolje ne izmišljati i ne blatiti čovjeka zbog ničega. Sve i svašta ću pročitati na forumu, a nije ni čudo kad je pola vas nepismeno, a mislite da se u sve razumijete, što je naravno, poražavajuće. Akcenat i dijalekt su apsolvirani, nađite mu drugu manu. Recimo, krenite od frizure, balavi jadovi.
Kontradiktoran si, prvo govoris da svi ponizavaju Saida zbog izjave koju je dao u takvom sitlu kakvom je dao, pa onda ti ponizavas taj ostatak koji ga vrijedja recenicom balavi jadovi.Kakve veze imaju akcenat i dijalekt sa DESAJE SE, SKLON SAM ALKOHOLU, AL NE PIJEM, SKLON SAM NOCNIM IZLASCIMA, AL NE VOLIM GLASNU MUZIKU, PA NE IZLAZIM TOLIKO CESTO, VOLIO BIH IZACI SA MANEKENKOM, IAKO MI FIZICKI IZGLED NIJE BITAN, MOZE I RUZNA, IAKO IMA DJEVOJKU, to nema veze sa akcentom i dijalektom, vec sa mentalnim sklopom pojedinca, ukoliko takav pojedinac moze biti ikona jednog kluba kakav je FKS, onda samo naprijed, siroko vam polje.
Za zivot cijeli!

High

Post Postao/la High » 25 okt 2012, 13:24

Je l' ti se to ne sviđa kako sam te opisao? Kojeg ti više ****a svaki put nešto komentiraš kad je u pitanju skoro svaki igrač FK Sarajevo, član Uprave, ili Kluba generalno? Meni puca neka stvar što ćeš ti prijaviti post svaki put, prelaziš granicu i ja te prvi neću podnositi više. Ako imaš neki problem što te tako nazivam, pošalji mi u PP, pa ćemo u čet'ri oka to otkloniti. Ne pada mi na pamet odgovarati ti na svaki post, al' pretjeruješ. Sedam dana ću te podnositi, osmi neću jer si opterećen ovom temom. Je l' vidiš da si opčinjen nekim stvarima? Kakav ti paćenik moraš biti da premotavaš izjavu par puta i nalaziš mane, pamtiš i zapisuješ kako bi postavio na neki forum i kao oblatio nekoga. Priča čudno i to je većinom zbog svog akcenta i dijalektizma odakle dolazi, to je to. Da ima lapsusa u koncepciji riječi, naravno da ima. Nacrtaj sebi neku granicu i ne škodi nama ostalim, daviš nas.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 25 okt 2012, 13:26

Mozda nemam pravo da komentarisem, niti mi je u cilju da vrijedjam inteligenciju Saida, ili pojedinaca koji razmisljaju kao on. Ali ne mogu da ne napisem nista, kao sto nisam napisao ono jutro kada su novine, cini mi se avaz objavili intervju AMara Osima, i njegov komentar o Saidu Huseinovicu, cini mi se poslije fantasticne predstave istog poslije Levskog. Uzmite orginalni Osimov intervju gdje govori o Saidu i procitajte vise puta. Osim je pohvalio Saida kao rijetko kojeg igraca u premier ligi. To sto je polupismeni novinar izvukao iz njegove recenice, i stavio u naslov tekstza parafraziram: "Said nebi imao mjesta u Zelji", a Saidu neko prenio ko Osima ne moze organski, i ne posmatra stvari realno,to je druga stvar. Ali ne mogu da shvatim da je procitao tekst i ovako plitko razmislja. Evo potrudio sam se pa da Vam izvucem pitanje i odgovor na Osimovo misljenje o Saidu:

Za Saida Husejinovića su mnogi nakon Levskog ustvrdili da je "isti Pape", „liči na Papeta“... Da nisu malo pretjerali?

- Ma nisu, ima tu nešto. Hej, gledam ga, a dobro se sjećam Papeta, majke mi ima nešto. Ima tu neku opasnu "mandžu". Čovječe, povuče je dobro, zna proći, ima neki za.... cug. Dobro je je što će takav igrač igrati u našoj ligi, čuo sam da je produžio ugovor. Dobar, dobar.

A na pitanje bi li imao mjesta u Zelji, iako pitanje po sebi je glupo ako mu je covjek za nekog igraca premier lige rekao sta je rekao, Amar kaze:

Bi li Husejinović imao mjesta u ekipi koju Vi vodite s klupe?

-Eh, sad. Ne možeš reći da ne bi, ali ne znam bi li nama odgovarao, mi igramo puno drugačije. Čini mi se da je gore cijela ekipa podređna njemu. Moraš ga čekati. Ne znam bi li ga mi mogli čekati, ako me razumijete šta hoću reći. Morali bi mijeniti cijeli sistem igre i prilagoditi ga njemu, jer je on igrač kojem moraš prilagoditi ekipu.

Dreba biti realan i posten i reci da je Said malo pretjerao. Jest nabrijan i iskompleksiran Zeljom, ali sto se tice Amara, on ga je pohvalio i ima misljenje o njemu kao rijetko kojem igracu Zelje (bar javno). E sad sto je on "plitak", to je druga tema.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 okt 2012, 13:31

High je napisao/la:Je l' ti se to ne sviđa kako sam te opisao? Kojeg ti više ****a svaki put nešto komentiraš kad je u pitanju skoro svaki igrač FK Sarajevo, član Uprave, ili Kluba generalno? Meni puca neka stvar što ćeš ti prijaviti post svaki put, prelaziš granicu i ja te prvi neću podnositi više. Ako imaš neki problem što te tako nazivam, pošalji mi u PP, pa ćemo u čet'ri oka to otkloniti. Ne pada mi na pamet odgovarati ti na svaki post, al' pretjeruješ. Sedam dana ću te podnositi, osmi neću jer si opterećen ovom temom. Je l' vidiš da si opčinjen nekim stvarima? Kakav ti paćenik moraš biti da premotavaš izjavu par puta i nalaziš mane, pamtiš i zapisuješ kako bi postavio na neki forum i kao oblatio nekoga. Priča čudno i to je većinom zbog svog akcenta i dijalektizma odakle dolazi, to je to. Da ima lapsusa u koncepciji riječi, naravno da ima. Nacrtaj sebi neku granicu i ne škodi nama ostalim, daviš nas.
slika
Za zivot cijeli!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 25 okt 2012, 13:32

Stvarno kakvih debila ima na ovom forumu za ne povjerovati molim vas kone da nas popustite ni ja nisam doborodosao ni bilo ko na vasoj temi i fkt od jutros vi ne popustate Saida itd...!!
Bas se pitam cemu vodi ovo sve?, ja bi zamolio bordo bracu @High i druge da ovo stave na ignore jer beze cu se iznerivrati i opsovati i dobiti ban, a nema potrebe za tim toliko.
onntopic:U subotu u Gradačac stiže Sarajevo
Kuntić: Sarajevo je favorit, ali ima i loših strana :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 25 okt 2012, 13:39

DevilS je napisao/la:Stvarno kakvih debila ima na ovom forumu zane povjerovati molim vas kone da nas popustite ni ja nisam doborodosao ni bilo ko na vasoj temi i fkt od jutros vi ne popustate Saida itd...!!
Bas se pitam cemu vodi ovo sve?, ja bi zamolio bordo bracu @High i druge da ovo stave na ignore jer beze cu se iznerivrati i opsovati i dobiti ban, a nema potrebe za tim toliko.
Ja ti predlaze leksilium, ako ce ti biti lakse psuj... Ne pise Forumu ovog portala da je navijacima Zelje zabranjeno komentarisati na temi Sarajeva i obratno, tako da svaki drugi post, ondosno komentar na temama uglavnom ovih klubova npr. "zamolio bih vas da ne komentarisete na nasoj temi" cini mi se nemaju smisla, i to treba banovati, po meni. >Druga stvar, zasto se ne bi komentarisalo i ne slagalo sa izjavama trenutno najboljeg igraca Sarajeva, na temi tog kluba. Sta sad, moram se slagati da ne bih bio debil, ili da ti i slicni ne bi psovali. Znaci gluposti ima milion, ali pricati cinjenicama- Zasto ne?

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 25 okt 2012, 13:42

Popij ti jedan pisi ti ali ima ovdje od jutros i provokacija na njegov racun od kona tako da nevidim gresku da sam ja pogrijesio kako god samo vi nastavite kad bude poslije banova i putovanja kasno ce biti za plakanjem. ;)
Bujrum samo vi dolazite kone i pisite sta hocete svkao ima pravo na to ja od sada samo opcija ignore.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 25 okt 2012, 13:58

Saide majstore :D Samo je bio brutalno iskren
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 25 okt 2012, 14:01

SH7!! is the best u inat ljubomornim dusama nek im je to jasno, ali to ce se pokazati i na derbiju aBd jos malo... ;)
Fali mi sad @ramiral sa onom svojom konstatacijom:VOLIM VOLIM koji kralj majkemi. :D :D

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 okt 2012, 14:01

@High mnogo nas je eb'o Said.. Zamisli dobijes :?: :?: :?: :lol: Zeta, 4 mjesto, derbi nerijeseno na Kosevu... Cuj ponizio nase.. HAHAHA
Bio je u kombinaciji za repku, pa je dosla Zeta i ispao je iz iste.. Said je igrac kojeg moras cekati da igra, na utakmici uradi 6,7 dobrih poteza, i prodora i to je sve. Mozda opet na derbiju da gol, ali primit' cete 2, tako da nek vam opet bude legenda, ikona kluba, itd. a mi cemo osvajati duple krune... 8-)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 25 okt 2012, 14:04

Zivi bili pa vidjeli to dupla kruna mozda ono drugo necemo se lahko predati sigurno vam to kazem. ;)
Sacekajmo jos malo do derbija i onda cemo pricati jos bolje pred derbi ili poslije derbija. :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72, THEC, Varijantas8 i 50 gostiju.