NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: NBA kviz :)
nije, treba napomenuti da se nagrada od 1981. dodjeljuje od strane novinara, a prije toga su igraci birali MVP-a, a najveca razlika u glasovima se desila kada su novinari biralifilip13 je napisao/la:wilt i još neko?

evo mala pomoc, desilo se posle 1995. godine
Anfernee "Penny" Hardaway #1
shaq?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ajverson?Tracy3McGrady je napisao/la:Jeste, a ko je drugi
Gojko Cimirot
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
nejose je napisao/la:Ajverson?Tracy3McGrady je napisao/la:Jeste, a ko je drugi
Gojko Cimirot
Gojko Cimirot
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Nisam znao gdje da postavim, pa evo ovdje cu. Ja ne znam odgovor, ali da vidim da li neko od vas zna koji igrac je imao najviše zakucavanja u jednoj utakmici ? Ko je taj i koliko je imao zakucavanja u utakmici ?
- majestic24
- Kontakt:
Belmin6 je napisao/la:Nisam znao gdje da postavim, pa evo ovdje cu. Ja ne znam odgovor, ali da vidim da li neko od vas zna koji igrac je imao najviše zakucavanja u jednoj utakmici ? Ko je taj i koliko je imao zakucavanja u utakmici ?
Hmmm,ja pojma nemam. Tu je griffin u vrhu sigurno.
Sjecam se da je prije par godina na utakmici NYK i jos nekog kluba ,mislim da su bili wariorsi bilo oko 25 zakucavanja
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Belmin6 je napisao/la:Nisam znao gdje da postavim, pa evo ovdje cu. Ja ne znam odgovor, ali da vidim da li neko od vas zna koji igrac je imao najviše zakucavanja u jednoj utakmici ? Ko je taj i koliko je imao zakucavanja u utakmici ?
Zanimljivo pitanje i vjerovatno negdje postoji odg. Meni je nekako mrsko googlati pa valjda ce neko mladji

Trenutno najvise zakucavanja u sezoni imaju Tyson Chandler & Anthony Davis. Treci je DeAndre Jordan. Slijede Andre Drummond, rookie Jabari Parker...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
jedino logicno je wilt chamberlain, ali vjerovatno tada nisu brojali zakucavanja...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Ma ta statistika se vodi tek u zadnje vrijeme, a i to neslužbeno, tako da ne vjerujem da postoji ispravan odgovor.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Hvala vam. 

statni play koje ekipe ima manje od 3 asista prosječno?
jose je napisao/la:Houston

jedini igrač u istoriji nba koji u karijeri ima prosječno preko 10 skokova i 5 asista?
bird?filip13 je napisao/la:jedini igrač u istoriji nba koji u karijeri ima prosječno preko 10 skokova i 5 asista?
KK_Bosna je napisao/la:bird?filip13 je napisao/la:jedini igrač u istoriji nba koji u karijeri ima prosječno preko 10 skokova i 5 asista?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.