Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

A_d_0
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la A_d_0 » 03 feb 2010, 20:27

_dreamer_ je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:serite samo serite sad nevalja ni dzeko? haj sto nevalja ibisevic al ni dzeko nevalja :shock: :shock: . ma ja on je seljak a svi ste vi gradjani. kako bi ste se vi osjecali da zabijete GOLCINU i da vasa odbrana invalidska primi gol u zadnjoj minuti. a onaj spominje hasagica :lol: . DZEKO MAJSTORE SAMO NAPRIJED U VELIKI KLUB I TAMO **** NEKOM MATER SLOBODNO NAJJACI SI!
da yebe nekom mater slobodno??? koji si ti lik, da se ne izrazavam drugacije...
sta ces kad ga nerazumiju. ko da ostali igraci nepsuju samo ih ti ne razumijes u tom je caka.

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 03 feb 2010, 20:28

Madafaka je napisao/la:Naravno da mi ne smeta sto ebe mater, isti sam, ali nisam jedini koji je razumio da je opsovo B..., a to mi itekako smeta. A moze biti i da je opsovo faul, sto bi mi bilo drago, jer ipak B... ako psuje za mene je obicni retard.
opsovao je faul...i meni se prvi put ucinilo da je opsovao Boga...ali onda sam uzeo slusalice preslusao 5-6 puta i vidio da je faul u pitanju :D :D

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 feb 2010, 20:44

Mirza_Hordas je napisao/la:svakakvih forumaša ovdje :roll: :roll: :shock: vidim večina ga podržava zbog psovanja :roll: :roll: vaše mišljene, samo ga nastavite podržavati pa će te vidjeti kako će naš dijamant završiti
ti nikad ne psujes, a hordasu?

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 03 feb 2010, 20:56

Sve da je i opsovao Boga, ko ste vi da mu nešto prigovarate. U pm moralnih forumskih vertikala, svi bi se hebali a da im ne uđe. Džeko je nešto najvrednije što ova zemlja ima u sportskom životu i on je samo čovjek koji ima emocije i ponekad mora puknuti. Prvo na onog prosjačkog mamlaza, a sad ovo. Normalno da je ljut, godina jedna izgubljena, umjesto da se igrač njegove klase bori za onaj ušati pehar, on trune u prosječnom bundesligašu. Sa reprezentacijom se nije plasirao na Sp. Pod sumnju se dovodi njegova igračka klasa, uskoro puni 24 godine, što je mladost, ali Rooney je njegovo godište a već je ostavio neizbrisivi trag u engleskom fudbalu. Karijera kako je sad gore, tako sutra može biti dole. I on je toga svjestan, pod velikim je pritiskom i ovo što se njemu događa je sasvim prirodno. Očigledno da to neki smrtnici ne mogu shvatiti. Ja bi se više sikirao da se smije nakon poraza, on je financijski osigurao svoju egzistenciju i nije mu potrebna nervoza zbog poraza. Ali je ona ipak prisutna kod njega što je dokaz da ima motiva, gladi i želje a takav Džeko u reprezentaciji nam je neophodan. Eno neki dan Bišćan izboksao taksistu na mrtvo ime u Zagrebu, pa nikom ništa. Još poznat kao miran, tih 'dečec'. Kod nas se Džeko malo prodere i odmah škandal u naciji koja je poznata po kulturi dijaloga i elokvenciji. Sve bečka škola iz Donjeg Vakufa.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 03 feb 2010, 21:00

Offside je napisao/la:Sve da je i opsovao Boga, ko ste vi da mu nešto prigovarate. U pm moralnih forumskih vertikala, svi bi se hebali a da im ne uđe. Džeko je nešto najvrednije što ova zemlja ima u sportskom životu i on je samo čovjek koji ima emocije i ponekad mora puknuti. Prvo na onog prosjačkog mamlaza, a sad ovo. Normalno da je ljut, godina jedna izgubljena, umjesto da se igrač njegove klase bori za onaj ušati pehar, on trune u prosječnom bundesligašu. Sa reprezentacijom se nije plasirao na Sp. Pod sumnju se dovodi njegova igračka klasa, uskoro puni 24 godine, što je mladost, ali Rooney je njegovo godište a već je ostavio neizbrisivi trag u engleskom fudbalu. Karijera kako je sad gore, tako sutra može biti dole. I on je toga svjestan, pod velikim je pritiskom i ovo što se njemu događa je sasvim prirodno. Očigledno da to neki smrtnici ne mogu shvatiti. Ja bi se više sikirao da se smije nakon poraza, on je financijski osigurao svoju egzistenciju i nije mu potrebna nervoza zbog poraza. Ali je ona ipak prisutna kod njega što je dokaz da ima motiva, gladi i želje a takav Džeko u reprezentaciji nam je neophodan. Eno neki dan Bišćan izboksao taksistu na mrtvo ime u Zagrebu, pa nikom ništa. Još poznat kao miran, tih 'dečec'. Kod nas se Džeko malo prodere i odmah škandal u naciji koja je poznata po kulturi dijaloga i elokvenciji. Sve bečka škola iz Donjeg Vakufa.
odlican post,slazem se ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 03 feb 2010, 21:06

Ne zasluzujemo mi ni Evropsko ni SP ni koji klinac ,nego Bracu gumenu glavu i razne Demirovice,Jakirevice i ostale sufte. Fuj kakvi ste mozgovi. Zato sto smo takav narod i ne zasluzujemo nimalo srece i radosti u zivotu. Danas serete po Dzeki,a sutra vjerovatno po Papetu,ceka se samo jedan krivi potez,prekosutra.......ma naci ce se vec neko da ga popljujemo

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 03 feb 2010, 21:12

JameS 23 je napisao/la:
Offside je napisao/la:Sve da je i opsovao Boga, ko ste vi da mu nešto prigovarate. U pm moralnih forumskih vertikala, svi bi se hebali a da im ne uđe. Džeko je nešto najvrednije što ova zemlja ima u sportskom životu i on je samo čovjek koji ima emocije i ponekad mora puknuti. Prvo na onog prosjačkog mamlaza, a sad ovo. Normalno da je ljut, godina jedna izgubljena, umjesto da se igrač njegove klase bori za onaj ušati pehar, on trune u prosječnom bundesligašu. Sa reprezentacijom se nije plasirao na Sp. Pod sumnju se dovodi njegova igračka klasa, uskoro puni 24 godine, što je mladost, ali Rooney je njegovo godište a već je ostavio neizbrisivi trag u engleskom fudbalu. Karijera kako je sad gore, tako sutra može biti dole. I on je toga svjestan, pod velikim je pritiskom i ovo što se njemu događa je sasvim prirodno. Očigledno da to neki smrtnici ne mogu shvatiti. Ja bi se više sikirao da se smije nakon poraza, on je financijski osigurao svoju egzistenciju i nije mu potrebna nervoza zbog poraza. Ali je ona ipak prisutna kod njega što je dokaz da ima motiva, gladi i želje a takav Džeko u reprezentaciji nam je neophodan. Eno neki dan Bišćan izboksao taksistu na mrtvo ime u Zagrebu, pa nikom ništa. Još poznat kao miran, tih 'dečec'. Kod nas se Džeko malo prodere i odmah škandal u naciji koja je poznata po kulturi dijaloga i elokvenciji. Sve bečka škola iz Donjeg Vakufa.
sto sad Donji Vakuf se spominje ja sam odatle :roll: :roll:

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 03 feb 2010, 21:15

MElloo je napisao/la:
JameS 23 je napisao/la:
p.s dobar post :D

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 03 feb 2010, 21:16

MElloo je napisao/la:
JameS 23 je napisao/la:
Nisam mislio ništa loše. Može i gornji vakuf ako ti paše. xD
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 03 feb 2010, 22:27

Offside je napisao/la:Nisam mislio ništa loše. Može i gornji vakuf ako ti paše. xD
:lol: :lol: :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 03 feb 2010, 22:37

Stvarno ovi sto govore da je opsovao Boga ne cuju dobro majkemi, fino se razumije da je na kraju reko "Je*o ga faul"
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 feb 2010, 22:42

CeMa je napisao/la:Stvarno ovi sto govore da je opsovao Boga ne cuju dobro majkemi, fino se razumije da je na kraju reko "Je*o ga faul"
A sta i da je opsovao Boga?Momak iznerviran sam igra vec cijelu poluszonu,Misketa i Grafite ni na mapi,Josue kao da i ne igra,normalno da je nervozan,a vezano za psovke,k'o odrasta u mahali - psuje,to ne moze svak' skontati a i ne mora!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 03 feb 2010, 22:49

bistrikboy je napisao/la:
CeMa je napisao/la:Stvarno ovi sto govore da je opsovao Boga ne cuju dobro majkemi, fino se razumije da je na kraju reko "Je*o ga faul"
A sta i da je opsovao Boga?Momak iznerviran sam igra vec cijelu poluszonu,Misketa i Grafite ni na mapi,Josue kao da i ne igra,normalno da je nervozan,a vezano za psovke,k'o odrasta u mahali - psuje,to ne moze svak' skontati a i ne mora!
Potpuno ga shvatam sto je iznerviran jer, kao sto si reko sam igra u wolsburgu i nije ni cudo da psuje, ali mi je drago da nije Boga opsovao, jer ja licno nikad ne psujem Boga tako da ne volim ni kad drugi psuju (mada da sam na njegovom mjestu vjerovatno bi mi nekad izletila koja psovka s obzirom kako igra wolsburgova odbrana ove sezone)
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 03 feb 2010, 22:51

bistrikboy je napisao/la: A sta i da je opsovao Boga?Momak iznerviran sam igra vec cijelu poluszonu,Misketa i Grafite ni na mapi,Josue kao da i ne igra,normalno da je nervozan,a vezano za psovke,k'o odrasta u mahali - psuje,to ne moze svak' skontati a i ne mora!
Neka psuje, ali neka to radi u svojoj kuci, a ne na nacionalnoj televiziji.

On ima moralnu obavezu prema maleljetnim gledateljima, nekim je cak idol, da se ponasa uzorno.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 03 feb 2010, 22:53

I da je opsovao Boga, nije ni prvi niti zadnji sto je opsovao.
Momak je pod velikim medijskim pritiskom i treba ga shvatiti.
Nije lako svaki dan citati u novinama kako te sele od Arsenala, Milana, Manchestera, Intera, Liverpula a na kraju nista od toga jer se klub zajebava sa visinom odstete. A ni poraz u kvalifikacijama sigurno nije pomogao da se bolje osjeca.
Zato momci ohladite sa napadima na Dzeku jer on to nije zasluzio, zaduzio nas je sa odlicnim partijama za reprezentaciju. Tako da nije fer da ga sad blatimo, pa vi mislite da oni ne citaju sta navijaci pisu po internetu ili da neko iz njegove porodice ovo ne cita? Sta mislite kako se oni osjecaju kad ga blate bez razloga?

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 03 feb 2010, 23:00

prvo ne moze niko sa sigurnoscu reci sta je opsovao............cisto sumnjam da je opsovao Boga...........ako jeste ,to po meni nije u redu , ali zbog njega, ni zbog kog drugog..........i neki bi mu odma skalp skidali ovdje.........nidje veze........meni je gori sve i jedan koji se valja po terenu i folira, a 99 posto je takvih igraca..........to su ubice fudbala, i njih treba da je stid, a niko to ne komentarise i ne kritikuje............ momci koji primaju k srcu ove stvari kao nas Dzeko....i ovako reaguju iskreno....njima je mjesto na fudbalskim terenima...........

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 feb 2010, 23:04

Koliko ce vam se puta ponoviti nije opsovao Boga!!!!

I dosta vise rasprave, za jednu psovku 5 stranica ispisali, sto je dosta, dosta je.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 03 feb 2010, 23:08

ako se ovako bude ponašao u man utd, barci ili liverpoolu mislim da će teško ostati u klubu ili će platiti novčanu kaznu ili leti na klupu pa će dobijati zadnje minute utakmice....npr ako ode u man utd kod fergusona neće više biti svađe, psovanja i drugih gluposti.....trebao bi se kontrolisati

jestel se zapitali šta ako počne psovati u reprezentaciji :? :? npr 6-7 igrača je pravo loše odigralo a jedini se džeko trudio, hoćel on sada isto ovako početi psovati....mislim da to sušić neće tolerisati
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 03 feb 2010, 23:13

omerbavarac je napisao/la:Koliko ce vam se puta ponoviti nije opsovao Boga!!!!

I dosta vise rasprave, za jednu psovku 5 stranica ispisali, sto je dosta, dosta je.
kao sto rekoh....cisto sumnjam da je tako nesto opsovao.....nije mi taj tip......

hebo majku nekad pomislim kad ovako raspravljam sa likovima koji ga blate......sa kim se uopste raspravljam, ko su likovi.......ne mogu da vjerujem da jednog takvog KLASU SPORTASA, BOSANCA kakvog ne pamtim da smo imali u moderno doba fudbala, pojedini blate........jednostavno lagano ostajem bez texta.......jer sve vise vjerujem da smo generalno gledajuci g.ovna....... i ne cudi me sto neko izabere drugu drzavu da igra

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 feb 2010, 23:13

ma daj dosadni ste vise....... jos cete mu poceti prigovarati sto se gura i bori za loptu na terenu.
jer nije se fino gurati, kulturnije je pitati igraca "jeli mogu da posudim loptu na sekundu".
lijepa rijec otvara svaka vrata :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, LukavacBHF, Proximic i 19 gostiju.