Naucilo ga ono **** od Mourihna, skino ga ovdje 1/1.messilla je napisao/la:Cristiano Ronaldo: This referee is not ready for these kind of games."
Cristiano Ronaldo: "We played against 12. It's always the same. They don't allow us. Maybe they wanted Barça back in the Liga"
Cristiano Ronaldo: "I'm not looking for excuses, but this ref is not at the required level for a game like this."
Cristiano Ronaldo: "If Barcelona lost today, they would have been out of the race. After five years here I finally understand how things work."
Cristiano Ronaldo: "You (media) have been here for many years more than me. I have never seen RMA been favoured by the referees..."
Cristiano Ronaldo: "I'm sure that no matter all this, we will win the Liga"
Cristiano Ronaldo: "We are sad because we deserved more, but we're fine."
Cristiano Ronaldo: "Real Madrid is the biggest club in the world."
Cristiano Ronaldo: "They don't want us to win La Liga."
Ma ne mozes ovoliko plakati, majku mu yebem.
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Neymar dajver No.1 veceras je pao nakon svakog kontakta la bukvalno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- anonymousHD
- Kontakt:
Smešno suđenje i na jednu stranu i na drugu.
Prvo oni sitni prekršaji, kada te igrač napadne malo dirne za dres, sudija odmah svira prekršaj, pa nije balet majku mu ****.
Drugo oni prilasci sudiji od strane Busquetsa, Pique, Xavija, Xabija, Ramosa, Pepea i ostalih, za to odmah treba davati kartone. Koji ti **** imaš išta govoriti sudiji, mrš!
Treće, dva penala apsolutno niđe veze. Prvo na Ronaldu, drugo na Iniesti. Nijedan ni drugi loptu nemaju, već im pobegla, vide da ne mogu da dođu do njih odmah padaju.
Sve u svemu dobra tekma, predobra, možda i najbolja u zadnjih par godina. Realno rezultat bi trebao da bude 3-3, ali šta je tu je.
Prvo oni sitni prekršaji, kada te igrač napadne malo dirne za dres, sudija odmah svira prekršaj, pa nije balet majku mu ****.
Drugo oni prilasci sudiji od strane Busquetsa, Pique, Xavija, Xabija, Ramosa, Pepea i ostalih, za to odmah treba davati kartone. Koji ti **** imaš išta govoriti sudiji, mrš!
Treće, dva penala apsolutno niđe veze. Prvo na Ronaldu, drugo na Iniesti. Nijedan ni drugi loptu nemaju, već im pobegla, vide da ne mogu da dođu do njih odmah padaju.
Sve u svemu dobra tekma, predobra, možda i najbolja u zadnjih par godina. Realno rezultat bi trebao da bude 3-3, ali šta je tu je.
Ipak ta titula ide Ronaldu on je suvereni vladar , covjek je padao i bez kontakta.emir18 je napisao/la:Neymar dajver No.1 veceras je pao nakon svakog kontakta la bukvalno.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Normalno da ce padati kada ima 36 kila zive vage,on fizicki ne moze izdrzati bilo kakav muski duel zato svaki faul nad njim i izgleda kao pogibeljan,.Vecina igraca Barselone je u tom fazonu,njihova je sreca sto su dobro zasticeni od strane sudija pa im se za svaki minimalan kontakt svira faul i protivnicke ekipe su vec naviknute da se protiv Barse ne moze igrati "muski" fudbal s obzirom da svaki pokusaj istog rezultira zavrsetak meca sa igracem manjeemir18 je napisao/la: Neymar dajver No.1 veceras je pao nakon svakog kontakta la bukvalno.
Zamisli da je Kolosinac startao na Neymara onako kao na Jesea ,izbio bi ga na drugi red tribina
- PatrickBateman
- Kontakt:
Meni samo nije jasno odakle Ronaldu motiv raditi toliko na svome tijelu a onda padati na zemlju pri najmanjem kontaktu...
Zelja da svijetu dokaze da i zene mogu ravnopravno igrati fudbal.PatrickBateman je napisao/la:Meni samo nije jasno odakle Ronaldu motiv raditi toliko na svome tijelu a onda padati na zemlju pri najmanjem kontaktu...
Johnny b, how much there is to see
Pazi samo izjava Realovaca. Sudije im krive. Bune se radi navodnog simulianja Nejmara, a zaboravljaju da i oni imaju najmanje 10 teatralnih padova za vrijeme utakmice.
Ne postoji sudija koji bi mogao maksimalno kvalitetno suditi duel dvi ovako prgave ekipe.
PS
Dajver? Kakva je ovo rijec? Malo me zainteresovala, ali je ni google nije uspjeo pronaci. Izbacilo mi nekog ljekara Dika Dajvera iz Konektiketa. Mozda neka poveznica sa njim.
Ne postoji sudija koji bi mogao maksimalno kvalitetno suditi duel dvi ovako prgave ekipe.
PS
Dajver? Kakva je ovo rijec? Malo me zainteresovala, ali je ni google nije uspjeo pronaci. Izbacilo mi nekog ljekara Dika Dajvera iz Konektiketa. Mozda neka poveznica sa njim.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
PatrickBateman je napisao/la:Meni samo nije jasno odakle Ronaldu motiv raditi toliko na svome tijelu a onda padati na zemlju pri najmanjem kontaktu...
Ja te volim, volim Željo..
Dva dana bi im trebalo da ga "sastave"chily-rz je napisao/la:Normalno da ce padati kada ima 36 kila zive vage,on fizicki ne moze izdrzati bilo kakav muski duel zato svaki faul nad njim i izgleda kao pogibeljan,.Vecina igraca Barselone je u tom fazonu,njihova je sreca sto su dobro zasticeni od strane sudija pa im se za svaki minimalan kontakt svira faul i protivnicke ekipe su vec naviknute da se protiv Barse ne moze igrati "muski" fudbal s obzirom da svaki pokusaj istog rezultira zavrsetak meca sa igracem manjeemir18 je napisao/la: Neymar dajver No.1 veceras je pao nakon svakog kontakta la bukvalno.
Zamisli da je Kolosinac startao na Neymara onako kao na Jesea ,izbio bi ga na drugi red tribina
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
PatrickBateman je napisao/la:Meni samo nije jasno odakle Ronaldu motiv raditi toliko na svome tijelu a onda padati na zemlju pri najmanjem kontaktu...
+1
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Simulant.Valencia je napisao/la: PS
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sve naslovnice ce pokupit Messi(i treba sa 3 gola)
Al sinoc je Andres urninisao vise nego iko ..
Al sinoc je Andres urninisao vise nego iko ..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Inače Monolog i ostali navijači Reala znaju bolje od Mendiete i Solarija, ako je iko večeras pokraden to je Barcelona.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Pa monlog vise mrzi Madrid od tebe tuko 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:Pa monlog vise mrzi Madrid od tebe tuko
Šta mu bi pa me stavi u koš Madriđana, jbt?!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
Vandelanoite
- Kontakt:
HAHAHAHA ma vidim da nešto pametuje gore al bitno je da narod shvati suštinu postaRaul_64 je napisao/la:Pa monlog vise mrzi Madrid od tebe tuko
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Ima ali nije vise sudija, CollinaValencia je napisao/la:Pazi samo izjava Realovaca. Sudije im krive. Bune se radi navodnog simulianja Nejmara, a zaboravljaju da i oni imaju najmanje 10 teatralnih padova za vrijeme utakmice.![]()
PS
Kako moj stari kaze " Prije nego sto je utakmica pocela dao bi Ramosu,Pepeu,Busqetsu, Mascheranu po crveni "
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Pa sta je onda ono bilo protiv Manchester Uniteda kad su dali Naniju bezveze crveni a i hiljadu gresaka je i bilo u utakmicimessilla je napisao/la:Cristiano Ronaldo: This referee is not ready for these kind of games."
Cristiano Ronaldo: "We played against 12. It's always the same. They don't allow us. Maybe they wanted Barça back in the Liga"
Cristiano Ronaldo: "I'm not looking for excuses, but this ref is not at the required level for a game like this."
Cristiano Ronaldo: "If Barcelona lost today, they would have been out of the race. After five years here I finally understand how things work."
Cristiano Ronaldo: "You (media) have been here for many years more than me. I have never seen RMA been favoured by the referees..."
Cristiano Ronaldo: "I'm sure that no matter all this, we will win the Liga"
Cristiano Ronaldo: "We are sad because we deserved more, but we're fine."
Cristiano Ronaldo: "Real Madrid is the biggest club in the world."
Cristiano Ronaldo: "They don't want us to win La Liga."
Ma ne mozes ovoliko plakati, majku mu yebem.
....Manchester United fan since 1993....
Najjaca mu je izjava kako Real nikad nije bio poguran od strane sudaca, otkad je on dosao u klub...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.