Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 24 mar 2014, 02:00

messilla je napisao/la:Cristiano Ronaldo: This referee is not ready for these kind of games."
Cristiano Ronaldo: "We played against 12. It's always the same. They don't allow us. Maybe they wanted Barça back in the Liga"
Cristiano Ronaldo: "I'm not looking for excuses, but this ref is not at the required level for a game like this."
Cristiano Ronaldo: "If Barcelona lost today, they would have been out of the race. After five years here I finally understand how things work."
Cristiano Ronaldo: "You (media) have been here for many years more than me. I have never seen RMA been favoured by the referees..."
Cristiano Ronaldo: "I'm sure that no matter all this, we will win the Liga"
Cristiano Ronaldo: "We are sad because we deserved more, but we're fine."
Cristiano Ronaldo: "Real Madrid is the biggest club in the world."
Cristiano Ronaldo: "They don't want us to win La Liga."

Ma ne mozes ovoliko plakati, majku mu yebem. :roll:
Naucilo ga ono **** od Mourihna, skino ga ovdje 1/1.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 24 mar 2014, 02:03

Neymar dajver No.1 veceras je pao nakon svakog kontakta la bukvalno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 24 mar 2014, 02:08

Smešno suđenje i na jednu stranu i na drugu.

Prvo oni sitni prekršaji, kada te igrač napadne malo dirne za dres, sudija odmah svira prekršaj, pa nije balet majku mu ****.
Drugo oni prilasci sudiji od strane Busquetsa, Pique, Xavija, Xabija, Ramosa, Pepea i ostalih, za to odmah treba davati kartone. Koji ti **** imaš išta govoriti sudiji, mrš!
Treće, dva penala apsolutno niđe veze. Prvo na Ronaldu, drugo na Iniesti. Nijedan ni drugi loptu nemaju, već im pobegla, vide da ne mogu da dođu do njih odmah padaju.

Sve u svemu dobra tekma, predobra, možda i najbolja u zadnjih par godina. Realno rezultat bi trebao da bude 3-3, ali šta je tu je.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 24 mar 2014, 02:09

emir18 je napisao/la:Neymar dajver No.1 veceras je pao nakon svakog kontakta la bukvalno.
Ipak ta titula ide Ronaldu on je suvereni vladar , covjek je padao i bez kontakta.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 24 mar 2014, 02:10

emir18 je napisao/la: Neymar dajver No.1 veceras je pao nakon svakog kontakta la bukvalno.
Normalno da ce padati kada ima 36 kila zive vage,on fizicki ne moze izdrzati bilo kakav muski duel zato svaki faul nad njim i izgleda kao pogibeljan,.Vecina igraca Barselone je u tom fazonu,njihova je sreca sto su dobro zasticeni od strane sudija pa im se za svaki minimalan kontakt svira faul i protivnicke ekipe su vec naviknute da se protiv Barse ne moze igrati "muski" fudbal s obzirom da svaki pokusaj istog rezultira zavrsetak meca sa igracem manje :mrgreen:

Zamisli da je Kolosinac startao na Neymara onako kao na Jesea ,izbio bi ga na drugi red tribina :mrgreen:

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 24 mar 2014, 02:13

Meni samo nije jasno odakle Ronaldu motiv raditi toliko na svome tijelu a onda padati na zemlju pri najmanjem kontaktu...

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 24 mar 2014, 02:15

PatrickBateman je napisao/la:Meni samo nije jasno odakle Ronaldu motiv raditi toliko na svome tijelu a onda padati na zemlju pri najmanjem kontaktu...
Zelja da svijetu dokaze da i zene mogu ravnopravno igrati fudbal. :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 24 mar 2014, 08:08

Pazi samo izjava Realovaca. Sudije im krive. Bune se radi navodnog simulianja Nejmara, a zaboravljaju da i oni imaju najmanje 10 teatralnih padova za vrijeme utakmice. :mrgreen:

Ne postoji sudija koji bi mogao maksimalno kvalitetno suditi duel dvi ovako prgave ekipe.

PS

Dajver? Kakva je ovo rijec? Malo me zainteresovala, ali je ni google nije uspjeo pronaci. Izbacilo mi nekog ljekara Dika Dajvera iz Konektiketa. Mozda neka poveznica sa njim. :roll:
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 24 mar 2014, 08:38

PatrickBateman je napisao/la:Meni samo nije jasno odakle Ronaldu motiv raditi toliko na svome tijelu a onda padati na zemlju pri najmanjem kontaktu...
Ja te volim, volim Željo..

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 24 mar 2014, 08:44

chily-rz je napisao/la:
emir18 je napisao/la: Neymar dajver No.1 veceras je pao nakon svakog kontakta la bukvalno.
Normalno da ce padati kada ima 36 kila zive vage,on fizicki ne moze izdrzati bilo kakav muski duel zato svaki faul nad njim i izgleda kao pogibeljan,.Vecina igraca Barselone je u tom fazonu,njihova je sreca sto su dobro zasticeni od strane sudija pa im se za svaki minimalan kontakt svira faul i protivnicke ekipe su vec naviknute da se protiv Barse ne moze igrati "muski" fudbal s obzirom da svaki pokusaj istog rezultira zavrsetak meca sa igracem manje :mrgreen:

Zamisli da je Kolosinac startao na Neymara onako kao na Jesea ,izbio bi ga na drugi red tribina :mrgreen:
Dva dana bi im trebalo da ga "sastave" :mrgreen: :mrgreen: Maloprije napisah na drugom forumu (aorry za off btw) raja govori kako bi Kolasinac mogao u EPL. Reko sa Silvom iz City-a jednom ako se "sastavi" ode Silvi karijera u nepoznato :lol: :lol: :lol: Nane mi moje i sa ovim bi isto bilo. Sto se ove tekme tice, bilo je veselo pravo. Penala sto se tice meni ono nad Ronaldom penala vidjelo nije. Odskace i odbija se ko da ga je sama struja strefila. Nad Neymarom nije bilo puno kontakta ali samim tim sto ga je tupan Ramos oborio dok je ovaj bio u prilici za gol-penal se za to svira. I posto je Neymar bio zadnji igrac za to Ramos dobija crveni. MEni je to glupo pravilo al hajd. Na Iniesti penal cist ko suza. Obojica navrli ko sivonje da ga obore :? :? Samo mi nije jasno kako Alonsa onako izlevati? Pa mogo je i sam skontati da samim tim sto su dvojica oko Inijeste da ce se i najmanji faul svirati. :| :| Elem sve u svemu,ja zadovoljan. NEk se malo zakuhalo u prvenstvu :mrgreen: :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 mar 2014, 10:27

+1

:lol:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 mar 2014, 10:28

Valencia je napisao/la: PS

Dajver? Kakva je ovo rijec? Malo me zainteresovala, ali je ni google nije uspjeo pronaci. Izbacilo mi nekog ljekara Dika Dajvera iz Konektiketa. Mozda neka poveznica sa njim. :roll:
Simulant.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 mar 2014, 10:30

Sve naslovnice ce pokupit Messi(i treba sa 3 gola)
Al sinoc je Andres urninisao vise nego iko ..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 24 mar 2014, 10:31

Inače Monolog i ostali navijači Reala znaju bolje od Mendiete i Solarija, ako je iko večeras pokraden to je Barcelona.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 mar 2014, 10:33

Pa monlog vise mrzi Madrid od tebe tuko :lol:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 mar 2014, 10:37

Raul_64 je napisao/la:Pa monlog vise mrzi Madrid od tebe tuko
:lol:
Šta mu bi pa me stavi u koš Madriđana, jbt?! :lol: :oops:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 24 mar 2014, 10:37

Raul_64 je napisao/la:Pa monlog vise mrzi Madrid od tebe tuko :lol:
HAHAHAHA ma vidim da nešto pametuje gore al bitno je da narod shvati suštinu posta :D
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 24 mar 2014, 10:38

Valencia je napisao/la:Pazi samo izjava Realovaca. Sudije im krive. Bune se radi navodnog simulianja Nejmara, a zaboravljaju da i oni imaju najmanje 10 teatralnih padova za vrijeme utakmice. :mrgreen:

Ne postoji sudija koji bi mogao maksimalno kvalitetno suditi duel dvi ovako prgave ekipe.

PS

Ima ali nije vise sudija, Collina :D svima bi davo crvene kartone.

Kako moj stari kaze " Prije nego sto je utakmica pocela dao bi Ramosu,Pepeu,Busqetsu, Mascheranu po crveni " :lol:
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 24 mar 2014, 10:41

messilla je napisao/la:Cristiano Ronaldo: This referee is not ready for these kind of games."
Cristiano Ronaldo: "We played against 12. It's always the same. They don't allow us. Maybe they wanted Barça back in the Liga"
Cristiano Ronaldo: "I'm not looking for excuses, but this ref is not at the required level for a game like this."
Cristiano Ronaldo: "If Barcelona lost today, they would have been out of the race. After five years here I finally understand how things work."
Cristiano Ronaldo: "You (media) have been here for many years more than me. I have never seen RMA been favoured by the referees..."
Cristiano Ronaldo: "I'm sure that no matter all this, we will win the Liga"
Cristiano Ronaldo: "We are sad because we deserved more, but we're fine."
Cristiano Ronaldo: "Real Madrid is the biggest club in the world."
Cristiano Ronaldo: "They don't want us to win La Liga."

Ma ne mozes ovoliko plakati, majku mu yebem. :roll:
Pa sta je onda ono bilo protiv Manchester Uniteda kad su dali Naniju bezveze crveni a i hiljadu gresaka je i bilo u utakmici :lol:
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 24 mar 2014, 10:55

Najjaca mu je izjava kako Real nikad nije bio poguran od strane sudaca, otkad je on dosao u klub...

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.