Što Džeko kaže, moja poruka su golovi, e pa i tebi je to poruka od mene. Pjanic ovim ništa nece dobitiDylan Dog je napisao/la:ZOI84 je inače objektivna kad govori o Džeki ko Nedimko o Ibričiću
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Od Minkena,i to krvavu.ZOI84 je napisao/la:Na uzor sam mislila na terenu i to kako suti, trenira i korisi sanse kad ude, i od kud ti sad to daje psovao majku Manciniju, pa ne izmisljajCartman je napisao/la:I Dzeko je psovao Manciniu u Minhenu. Nikakav uzor on nije sto se toga tice niti je Pjanic nesto pogrijesio.ZOI84 je napisao/la:Pjanic je opsovao svom treneru tri puta starijem . Mada ne opravdavam ni Džeku ovdje, al totalno drugacija situacija, mali je prvo vrijedao Džeku, pa je Džeko reagovao na to

A mancini mu umjesto tenkjua odgovorio da odhjebe u troskoku ali za Bosnu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 nov 2012, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Odlicna reakcija Pjanica i onako se i treba ponasati prema kvazitrenerima koji 'treniraju' strogocu na pogresnim igracima!Odigras dobro ono vremena sto ti da,zabijes go,steknes podrsku navijaca i j.ebes treneru sve po spisku njemu u lice,a onda fakinski izjavis poslije da ga postujes i da nisi to uputio njemu,iako i sam Zeman zna da jeste!Po mom misljenju,tako se to radi,kad te neko upropastava bez ikakvog razloga! 

I sta sad, Zeman koji zna da mu je Mire psovao majku za nagradu ce ga staviti u prvih 11? Ako je vec psovao, pa nije majku morao, ima blazih psovkiNEZALAGANJE je napisao/la:Odlicna reakcija Pjanica i onako se i treba ponasati prema kvazitrenerima koji 'treniraju' strogocu na pogresnim igracima!Odigras dobro ono vremena sto ti da,zabijes go,steknes podrsku navijaca i j.ebes treneru sve po spisku njemu u lice,a onda fakinski izjavis poslije da ga postujes i da nisi to uputio njemu,iako i sam Zeman zna da jeste!Po mom misljenju,tako se to radi,kad te neko upropastava bez ikakvog razloga!

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne mora ga staviti,ali je pod velikim pritskom da to sad uradi,posebno zbog nekonstantnih rezultata ekipe.Ipak je to Italija,gdje ljudi znaju sta je fudbal,za razliku od glupih engleza koji i dalje skandiraju Manciniju.Nije morao to psovati,ali nesto jeste!ZOI84 je napisao/la:I sta sad, Zeman koji zna da mu je Mire psovao majku za nagradu ce ga staviti u prvih 11? Ako je vec psovao, pa nije majku morao, ima blazih psovkiNEZALAGANJE je napisao/la:Odlicna reakcija Pjanica i onako se i treba ponasati prema kvazitrenerima koji 'treniraju' strogocu na pogresnim igracima!Odigras dobro ono vremena sto ti da,zabijes go,steknes podrsku navijaca i j.ebes treneru sve po spisku njemu u lice,a onda fakinski izjavis poslije da ga postujes i da nisi to uputio njemu,iako i sam Zeman zna da jeste!Po mom misljenju,tako se to radi,kad te neko upropastava bez ikakvog razloga!

Pa jos bolje da ga ne stavi, onda im valja izgubit. Vezni red je za 50% jaci kad Pjana igra.
Zjevman sto je stavljao stavljao je.Cisto sumnjam nakon poraza u derbiju,da ce ga ovi vise trpiti.ZOI84 je napisao/la:I sta sad, Zeman koji zna da mu je Mire psovao majku za nagradu ce ga staviti u prvih 11? Ako je vec psovao, pa nije majku morao, ima blazih psovkiNEZALAGANJE je napisao/la:Odlicna reakcija Pjanica i onako se i treba ponasati prema kvazitrenerima koji 'treniraju' strogocu na pogresnim igracima!Odigras dobro ono vremena sto ti da,zabijes go,steknes podrsku navijaca i j.ebes treneru sve po spisku njemu u lice,a onda fakinski izjavis poslije da ga postujes i da nisi to uputio njemu,iako i sam Zeman zna da jeste!Po mom misljenju,tako se to radi,kad te neko upropastava bez ikakvog razloga!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja mu nebi Majku,ali bi mu unuku odero,mora biti kakva dobra Cehinjica od 20-tak godina 

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
jel mu psovao na našem ili na francuskom
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Cudo pa nije bila ona klasicna bosanska psovka: "yebem ti sve ti yebem" 
Al' nek je to uradio..svakako bi zeman treb'o dobit nogu..

Al' nek je to uradio..svakako bi zeman treb'o dobit nogu..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
E neka mu je otreso a ne ko Džeko, što više šuti i trpi ovaj ga vise prca!
ma zeman je stara budala, ali pjanić mi je čudan, u lyonu kod dva trenera ne igra, u romi ne igra... 

u lyonu je igro kod prvog trenera,a igro je i u romi kod enrikeadijalog je napisao/la:ma zeman je stara budala, ali pjanić mi je čudan, u lyonu kod dva trenera ne igra, u romi ne igra...
nije igrao kod puela i gardeaarelinho je napisao/la:u lyonu je igro kod prvog trenera,a igro je i u romi kod enrikeadijalog je napisao/la:ma zeman je stara budala, ali pjanić mi je čudan, u lyonu kod dva trenera ne igra, u romi ne igra...
Džeko šuti, koristi prilike, ali kad zabije za titulu, onda zaganja trenera i okupa ga šampanjcem pred čitavom publikom i još konta neće mu to zamjeriti.ZOI84 je napisao/la:Na uzor sam mislila na terenu i to kako suti, trenira i korisi sanse kad ude, i od kud ti sad to da je psovao majku Manciniju, pa ne izmisljajCartman je napisao/la:I Dzeko je psovao Manciniu u Minhenu. Nikakav uzor on nije sto se toga tice niti je Pjanic nesto pogrijesio.ZOI84 je napisao/la:Pjanic je opsovao svom treneru tri puta starijem . Mada ne opravdavam ni Džeku ovdje, al totalno drugacija situacija, mali je prvo vrijedao Džeku, pa je Džeko reagovao na to
Ako hoćeš primjer nekoga ko strpljivo čeka svojih pet minuta, to je Mirza Teletović.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
LiliumBosniacum je napisao/la:Vala ovdje bi se i vaterpola moglo igrati.
Kako je ovo ko stvoreno za pjanu, sutevi iz daljeni su ubitacni u ovim vremenskim uslovima, valjda zaigra.
Svaka ti cast..

Džeko šuti, koristi prilike, ali kad zabije za titulu, onda zaganja trenera i okupa ga šampanjcem pred čitavom publikom i još konta neće mu to zamjeriti.ZOI84 je napisao/la:Na uzor sam mislila na terenu i to kako suti, trenira i korisi sanse kad ude, i od kud ti sad to da je psovao majku Manciniju, pa ne izmisljajCartman je napisao/la:I Dzeko je psovao Manciniu u Minhenu. Nikakav uzor on nije sto se toga tice niti je Pjanic nesto pogrijesio.ZOI84 je napisao/la:Pjanic je opsovao svom treneru tri puta starijem . Mada ne opravdavam ni Džeku ovdje, al totalno drugacija situacija, mali je prvo vrijedao Džeku, pa je Džeko reagovao na to
Ako hoćeš primjer nekoga ko strpljivo čeka svojih pet minuta, to je Mirza Teletović.[/quote]
Ah pun forum pedagoda moralista il ne znam ti ja čega već ne
Ma ajde, ako će mu zamjeriti što ga je sa šampanjcem gonjao u proslavi, nek' ide u 3 p.i.z.d.e materine
Kakvi apsurdi neće pasti na pamet ovim našim forumašima

Kakvi apsurdi neće pasti na pamet ovim našim forumašima

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!