Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Jako bitan igrac za nas, svaku utakmicu daje 100 %, i sigurno da zasluzuje sve pohvale. To sto ga neki navijaci nesto ne gotive, pa Boze moj.. cesto je i neopravdano kritikovan! Kao i svaki covjek ima i nekih gresaka, ali nije nase da sudimo... interesuje nas samo sport, i dok je tako svakom nasem igracu treba pruziti podrsku!
Nekad se fkt pretjera u kritikama. Nije neki igrac ali ono sto ocekujes od njega to ispuni. Korektno i borbeno, neces od njega ocekivati svjetske perfomanse.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Isti Emir Spahic. Solidno, korektno, pa onda nekog stocira, napravi gresku, i tako to.
Srdjan Stanic pitarski ker
Pa to i jesu teme za idiote.invincible1921 je napisao/la:mozda grijesim, al ne izgleda mi vranjes kao neko kome bi bilo stalo do bilo cega sto ima "dublje" znacenje, poput patriotizma, nacije i ostalog.
Da ne iskoristim kakvu uvredu, ali najblaze receno ne izgleda mi on dovoljno inteligentan za takvo nesto.
Vranjes sinoc odlican a odlicnu partiju je krunisao time sto nije isao slaviti pobjedu sa tim klosarima.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Boli te qrtz Ogi izudarao si Arnautovića sinoć, ti si heroj nacije

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ako cemo gledati samo pruzeno na terenu, jedan od tri nasa najstandardnija igraca od SP-a pa na ovamo. Da mu pamet nije oruzje je evidentno, nije to nikakva tajna ali ono sto pruza u reprezentativnom dresu je neupitno.
joker90 je napisao/la:Tuzla je uz Ognjena!!

- Marsal
- Kontakt:
Zato sto tako kazu patriote iz Minhena i Viene.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Zašto tjerati ekstra defanzivca?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kao i obicno, gine na terenu. Hvala ti Ogi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Bas tako a decko je sinoc ostavio srce na terenu tako dasamocelik je napisao/la:Ne bih ni ja slavio sa ljudima koji nisu u stanju makar aplauzom nagraditi konstantno odlične igre za reprezentaciju. Pa oni njemu godinama svaku utakmicu psuju i vrijeđaju ga. Puna podrška Ogi. Prava raja je uz tebe.

P.S. kao sto neko rece, sve to patriote iz Minhena i Vienne

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
naravno, uvijek bili uz nase reprezentativcejoker90 je napisao/la:Tuzla je uz Ognjena!!

Sloboda Tuzla
- Evolution87
- Kontakt:
Bravo ogi vojvodo
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ja iz Minhena danas u Beču šetnjom gradom odlijepio par onih malih sličica sa likom Vranješa gdje piše persona non grata.delko je napisao/la:P.S. kao sto neko rece, sve to patriote iz Minhena i Vienne

Da bas patriotizam i nacije imaju duboko znacenje u pm. Posljednje utočište za hulje, kad nemas nista i nigdje ne pripadaš onda imas patriotizam i svoju naciju. Jbo te nacija.invincible1921 je napisao/la:.mozda grijesim, al ne izgleda mi vranjes kao neko kome bi bilo stalo do bilo cega sto ima "dublje" znacenje, poput patriotizma, nacije i ostalog.
Da ne iskoristim kakvu uvredu, ali najblaze receno ne izgleda mi on dovoljno inteligentan za takvo nesto.
Don't hate what you don't understand.
- Principatus
- Kontakt:
"Vranješ je te večeri igrao pod temperaturom od 38 stepeni, pa zbog upale grla, sinusa i dišnih puteva neće biti na raspolaganju Prosinečkom za prijateljsku utakmicu protiv Španije."
Dakle bez Vranjes na Spaniju. Onako odigrati pod temperaturom.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Po zalaganju pri samom vrhu, kao nekada Spahic. 

jesi li to tek saznao da je bez vranjesa veceras?Principatus je napisao/la:"Vranješ je te večeri igrao pod temperaturom od 38 stepeni, pa zbog upale grla, sinusa i dišnih puteva neće biti na raspolaganju Prosinečkom za prijateljsku utakmicu protiv Španije."
znas li da nema i pjanica:-)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.