Nije ni trudan bioManijakdolopate je napisao/la: ↑01 sep 2020, 20:17Može li neko provjeriti je li Zec imao ospice dok je bio mali, samo još to nije prebolovao kod nas.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ako ode još jednom u izrael možda i zatrudni
-
- Kontakt:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Bio je Haris, ali otpao zbog rezultata iz Izraela i svega ovog.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Dobar DamkeavalPacidoroP je napisao/la: ↑01 sep 2020, 21:25Testiro se u 9 ujutro, sutradan u 12 prije podne bilo.
24 h se ceka za nas obicne smrtnike

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Bio je dobar rival od 2-1 do 4-4 u drugom setudelinjo je napisao/la: ↑01 sep 2020, 21:26Dobar DamkeavalPacidoroP je napisao/la: ↑01 sep 2020, 21:25Testiro se u 9 ujutro, sutradan u 12 prije podne bilo.
24 h se ceka za nas obicne smrtnike![]()

Pa moguce onda da ce i nasi dobiti ujutro rezultate cim nema do sada nista.
Ma i ono mu pustio 4 goema u drugom setu cisto jer su haveri vjeruj mi,da mu je trebalo 3 puta po 6 0 i bilo bi tolikoavalPacidoroP je napisao/la: ↑01 sep 2020, 21:28Bio je dobar rival od 2-1 do 4-4 u drugom setudelinjo je napisao/la: ↑01 sep 2020, 21:26Dobar DamkeavalPacidoroP je napisao/la: ↑01 sep 2020, 21:25
Testiro se u 9 ujutro, sutradan u 12 prije podne bilo.
24 h se ceka za nas obicne smrtnike![]()
![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma ja ono njegovo.
Ako nas ko izvuče protiv makabija to će biti on.
Ako nam ko redovno bude vadio živce po našim njivama, to će ponovo biti on. I tako sve do derbija gdje će opet lomiti one salcine pidre hodzice
Frajer igrac za europe i za derbija
Ovo i Veseli naucio photoshop 

-
- Kontakt:
Ministarstvo porodice, omladine i sporta je dijelilo novac po konkursu, a najviše je na kraju otišlo u redove FK Borac iz Banjaluke.
Naime, kako se može vidjeti iz revizije budžeta Vlade RS za 2019. godinu, ovom sportskom kolektivu ministarstvo je dalo 3,35 miliona KM, objavio je Capital.
Pomoć od Vlade dobili su i drugi sportski klubovi. pa su tako Zvijezda, Radnik i Modriča dobili zajedno oko 370.000 KM.
Naime, kako se može vidjeti iz revizije budžeta Vlade RS za 2019. godinu, ovom sportskom kolektivu ministarstvo je dalo 3,35 miliona KM, objavio je Capital.
Pomoć od Vlade dobili su i drugi sportski klubovi. pa su tako Zvijezda, Radnik i Modriča dobili zajedno oko 370.000 KM.
Don't be sikirli

Da me ne shvatite pogresno, sve je okej i u najboljem redu, mozete se opustiti, ali ne znas nikad ko moze iskoristiti bilo sta iz ove situacije. Eto nedavno te svi naguzise, ****, nasi, jos gurbeti jedva docekali da i oni brk omaste.
Ma objavit će se, ako ima i ako nema. Ali svakako da se to pusti da klub odluči o objavljivanju a ne mahala
Znam ja sve i imam misljenje o ovoj situaciji, ali treba sacekati dok se klub ne oglasi zbog nekog postovanja prema klubu za koji navijamo. Kad objave onda cu se nadovezati detaljnije na jedan dio tvog posta.balkanika je napisao/la: ↑02 sep 2020, 00:58Don't be sikirlijednom smo se oprzili na objavljivanje rezultata javno. Bilo bi dobro da i ostali ovdje koji znaju drze jezik za zubima.
Da me ne shvatite pogresno, sve je okej i u najboljem redu, mozete se opustiti, ali ne znas nikad ko moze iskoristiti bilo sta iz ove situacije. Eto nedavno te svi naguzise, ****, nasi, jos gurbeti jedva docekali da i oni brk omaste.

Prije par sedmica smo pisali o nekom bonusu ukoliko aek udje u EL, da li je to bila istina ili samo suplja?
Zeljeznicar za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.