FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zna li neko, jel juga fakat zatvoren i sutra?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jeste zatvoren je jug, karte za sjever 5KMBianconeri1988 je napisao/la:Zna li neko, jel juga fakat zatvoren i sutra?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Neprilagodjen je napisao/la:ma dobar je lazo,ali jedini je problem što je izraziti dešnjak a ima obadvije lijeveovo je savrsena prilika u ove 3-4 utakmice dok nema lazara da se ovi ostali napadaci pokazu, da vidimo jesmo li bili u pravu sto smo kritikovali lazara ili smo bili u krivu

pa zar je toliko tesko stajati po snijegu, na ovom suncu ?pile87 je napisao/la:Jeste zatvoren je jug, karte za sjever 5KMBianconeri1988 je napisao/la:Zna li neko, jel juga fakat zatvoren i sutra?
Za zivot cijeli!
tesko cistit snijeg .... udarila vrucina u glavu ...pile87 je napisao/la:Jeste zatvoren je jug, karte za sjever 5KMBianconeri1988 je napisao/la:Zna li neko, jel juga fakat zatvoren i sutra?

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ma nece biti jug zatvor?? Sta pricate gluposti??
Sta treba opet da se razbolim na onom sjeveru??!!!
Sta treba opet da se razbolim na onom sjeveru??!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
U prodaji će biti pušteno 4.000 ulaznica po cijeni od 5 KM za sjever i jug, te 15 za Zapad. Osim je iskoristio da pozove navijače da u što većem broju podrže ekipu uoči veoma važnih utakmica.
Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
saad mi nista nije jasno xD jel zatvoren jug il nije xDThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:U prodaji će biti pušteno 4.000 ulaznica po cijeni od 5 KM za sjever i jug, te 15 za Zapad. Osim je iskoristio da pozove navijače da u što većem broju podrže ekipu uoči veoma važnih utakmica.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
- pintol_TM87
- Kontakt:
kad dodjemo saznat cemoamer_zeljoo je napisao/la:saad mi nista nije jasno xD jel zatvoren jug il nije xDThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:U prodaji će biti pušteno 4.000 ulaznica po cijeni od 5 KM za sjever i jug, te 15 za Zapad. Osim je iskoristio da pozove navijače da u što većem broju podrže ekipu uoči veoma važnih utakmica.

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Bogi je dobro..poceo je sa trenaznim procesom i posto si ga spomenuo danas mu je rodjendan....kosewsko hill je napisao/la:Joj kad pročitam da Travnik dolazi da se nadigrava suze mi krenu![]()
Šehić,Marković,Mešić,Vasilić,Radovanović,Svraka,Savić,Zeba,Višća,Bešlija,Baljić(?)...Ovo bi možda mogao biti sastav za sutra al Amar je Amar
Zna li neko konkretno kako je Bogičević? Meni je on jedan od najboljih stopera koje sam gledao u dresu ŽElje.
Bogi sretan 28 rodjus

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
zna li neko da li vaze godisnje za tekmu protiv sirokog (znam da vaze polugodisnje, ali nisam siguran za godisnje)?
- Capt_Billy
- Kontakt:
I ja imam tu godisnju, i koliko su mi rekli nece vaziti. Ali opet, te informacije same dobio od ljudi koji su informisani kao ti i ja. Volio bih da se netko javi tko zna konkretnu informaciju!!! Hvala unaprijed!!!fcz je napisao/la:zna li neko da li vaze godisnje za tekmu protiv sirokog (znam da vaze polugodisnje, ali nisam siguran za godisnje)?

- Capt_Billy
- Kontakt:
nista ne uradise po pitanju statuta , suspenzija nam se smijesi , a izgleda je to jedino pravo rjesenje jer se mi nikad uozbiljiti necemo

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
- Capt_Billy
- Kontakt:
Nista moj druze, ovo treba kao i kod engleza sto je bilo, pa fino 5 god bez evrope pa neka onda pocnu krasti jedni druge!!!!miki 90 je napisao/la:nista ne uradise po pitanju statuta , suspenzija nam se smijesi , a izgleda je to jedino pravo rjesenje jer se mi nikad uozbiljiti necemo![]()
![]()
![]()

- AmanijakzO
- Kontakt:
Za utakmicu Željezničar Travnik
IZVUČENI DOBITNICI ULAZNICA
Piše: A. Beganović
Petak, 11.03.11. 17:53.
U okviru 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine sutra će na Grbavici snage odmjeriti Željezničar i Travnik, a Željezničar i SportSport.ba sa ulaznicama su nagradili deset najsretnijih posjetioca našeg portala.
U jesenjem dijelu sezone Travnik je rezultatom 2:1 savladao Željezničar. Ko je postigao gol za momčad s Grbavice, glasilo je pitanje u nagradnoj igri. Tačan odgovor je Zajko Zeba.
Ulaznice su dobili: Damir Ramić, Mirsad Ibrahimović, Denisa Leventa, Amela Karkelja, Ajdin Kurtović, Darko Ninić, Aldin Ždralović, Lejla Sahović, Selmir Opardija i Semir Handžić.
Sretni dobitnici ulaznice mogu podići sutra od 14 do 17 sati sati u prostorijama SportSport.ba u zgradi Energoinvesta, ulica Hamdije Čemerlića 2, 17. sprat.
www.sportsport.ba
IZVUČENI DOBITNICI ULAZNICA
Piše: A. Beganović
Petak, 11.03.11. 17:53.
U okviru 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine sutra će na Grbavici snage odmjeriti Željezničar i Travnik, a Željezničar i SportSport.ba sa ulaznicama su nagradili deset najsretnijih posjetioca našeg portala.
U jesenjem dijelu sezone Travnik je rezultatom 2:1 savladao Željezničar. Ko je postigao gol za momčad s Grbavice, glasilo je pitanje u nagradnoj igri. Tačan odgovor je Zajko Zeba.
Ulaznice su dobili: Damir Ramić, Mirsad Ibrahimović, Denisa Leventa, Amela Karkelja, Ajdin Kurtović, Darko Ninić, Aldin Ždralović, Lejla Sahović, Selmir Opardija i Semir Handžić.
Sretni dobitnici ulaznice mogu podići sutra od 14 do 17 sati sati u prostorijama SportSport.ba u zgradi Energoinvesta, ulica Hamdije Čemerlića 2, 17. sprat.
www.sportsport.ba
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Vazit ce i godisnje ulaznice za kup utakmicu sa Sirokim.Capt_Billy je napisao/la:I ja imam tu godisnju, i koliko su mi rekli nece vaziti. Ali opet, te informacije same dobio od ljudi koji su informisani kao ti i ja. Volio bih da se netko javi tko zna konkretnu informaciju!!! Hvala unaprijed!!!fcz je napisao/la:zna li neko da li vaze godisnje za tekmu protiv sirokog (znam da vaze polugodisnje, ali nisam siguran za godisnje)?![]()
![]()
![]()
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jug zatvoren zbog leda na tribini

Ž '21!
pa ja da polomis ruku, nogu...razbijes glavu bila bi ti kriva uprava sto je otvorila jugBianconeri1988 je napisao/la:Jug zatvoren zbog leda na tribini![]()
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
Ja kakvih sve "problema" kod nas nećeš naći, sve nešto nerješivo. Pa nije Južni pol ako je južna tribina.
Neka opet kao i za prvu tekmu opet odreaguje naš član uprave, Direktor Selim Babić i RAD, dva šmrka iz cisterne za pranje ulica saperu one stolice za sat ujutro.
Neka opet kao i za prvu tekmu opet odreaguje naš član uprave, Direktor Selim Babić i RAD, dva šmrka iz cisterne za pranje ulica saperu one stolice za sat ujutro.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
Trenutno korisnika/ca: Armija1987, Bing [Bot], TOMCRAFT i 126 gostiju.