Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Stvarno se vidi kod nekih igrača nezainteresiranost. Pa hebemu mater ima li trener da kaže u svlačionici prije meča da pokušaju bez glupih kartona i rasprava. Tko to prekrši, na klupu pa će se naučiti pameti. Zato će Mourinhno uvijek biti otac, preselio je jednog Ikera na klupu, ne bi mu bio problem ni čitavu retardiranu obranu.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- RickBlaine
- Kontakt:
Mourinho im to sigurno nikada nije rekaoToxicity je napisao/la:Pa hebemu mater ima li trener da kaže u svlačionici prije meča da pokušaju bez glupih kartona i rasprava.

Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Kod Mourinha su se pošteno znali pobiti i zaraditi kartoneRickBlaine je napisao/la:Mourinho im to sigurno nikada nije rekao

"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
- RickBlaine
- Kontakt:
Nije bolan, cini ti se. Ne postoji ekipa koja ne protestira i kada treba i kada ne treba, nogometasi su glupi i svi su cigani (bez iznimke) koji zele na sve moguce nacine pokusati pomoci svome timu. Sad, sumnjam da je doslo do toliko velike mentalitetne promjene u glavama igraca Madrida nakon sto je Ancelotti zamijenio Jozu.
Ista prica, isti likovi. Ramos ubi, Pepe ubi, Ronaldo se ironicno smije i trazi za svaku penal, Marcelo standardno "pistotonira", Xabi konstruktivno uz fin vokabular. Jedino Benzemu uvijek bolio kurrac
5 bodova. Nije nedostizno. Al' matematika nam ne ide na ruku, budimo realni.
Ista prica, isti likovi. Ramos ubi, Pepe ubi, Ronaldo se ironicno smije i trazi za svaku penal, Marcelo standardno "pistotonira", Xabi konstruktivno uz fin vokabular. Jedino Benzemu uvijek bolio kurrac

5 bodova. Nije nedostizno. Al' matematika nam ne ide na ruku, budimo realni.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- Consigliere
- Kontakt:
Pola covjek, pola crveni!
Inace, da Pepe ulozi bar dio svoje energije koju trosi na svadjanje sa protivnickim igracima i sucima, na koncentraciju i igru primili bi barem jedan gol manje ove sezone. Tinejdzer Varane bolji od obojice.
Benzema
Bale
Ronaldo
Jednostavno, ova utamica se nije mogla dobiti, kad se sve sabere i oduzme. Valjda Villarreal izvuce sta veceras, da nam ne pobjegnu opet.

Inace, da Pepe ulozi bar dio svoje energije koju trosi na svadjanje sa protivnickim igracima i sucima, na koncentraciju i igru primili bi barem jedan gol manje ove sezone. Tinejdzer Varane bolji od obojice.
Benzema

Bale

Ronaldo

Jednostavno, ova utamica se nije mogla dobiti, kad se sve sabere i oduzme. Valjda Villarreal izvuce sta veceras, da nam ne pobjegnu opet.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Sto kolutas za Ronalda, covjek je bio povrijedjen, van stroja 3 sedmice. Do sad je sam nosio Real i hrpu preplacenih idiota. Ne moze svake sedmice dat tri gola i dodat dvije asistencije.
Dzaba ti 10 Ronalda kad budala dobije onakav crveni. Hej bolan pa koliki idiot moras biti da se laktas pred sudijom a imas zuti (prvi zuti je, doduse greska sudije).
Dzaba ti 10 Ronalda kad budala dobije onakav crveni. Hej bolan pa koliki idiot moras biti da se laktas pred sudijom a imas zuti (prvi zuti je, doduse greska sudije).
- Consigliere
- Kontakt:
Ovo kolutanje je za ovu utakmicu, kao i za ostala dva igraca... Promasio serviranog mrtvaca, a zatim bespotrebno silovao sut i grijesio kod najjednostavnijih dodavanja. Pa, niko nije nedodirljiv majku mu... Kako dobije hvalospjeve nakon svake dobre tekme, dobice i kritiku.
Covjek je uputio 4,5 udaraca i nijedan u okvir. Znaci danas ga nije islo nikako i umjesto da to druge hablecine zapnu, oni ko pomrli izgledaju. Ne bojim se ja za njega, on ce opet u sljedecoj zabit dva gola. Bojim se za ove idiote Di Mariu, Pepea, Benzemu, Ramosa.
Btw, Arbeloa sljedecu tekmu mora igrat stopera, kako li ce to izgledati.
Da je dao onaj cist gol u 9 minuti dobili bi 3:0.Mozambik je napisao/la:Covjek je uputio 4,5 udaraca i nijedan u okvir. Znaci danas ga nije islo nikako i umjesto da to druge hablecine zapnu, oni ko pomrli izgledaju. Ne bojim se ja za njega, on ce opet u sljedecoj zabit dva gola. Bojim se za ove idiote Di Mariu, Pepea, Benzemu, Ramosa.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Da je babi mudo....
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Bit ce bolje , bit ce decima.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
U nedjelju bez Ramosa i Pepea na Mestalli.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Na ljeto dovesti Iniga nema vise smisla gledati Ramosove gluposti,il ga baciti na beka na stoperu vise stete nego koristi od njega.Protiv Valencije nek nam je Bog na pomoci,ako zijanimo bodove prvenstvo je za nas zavrseno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Apolonovac ukroćen.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za jučerašnji remi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Čuj Cristiano 6,5. Trebali su mu dati još jednu nagradu od Marce za nastup na toj utakmici.
Al Ramos dobi 4

- Consigliere
- Kontakt:
Gledam Suareza protiv Tottenhama, i sta im covjek radi i onda se sjetim Benzeme, nase zbunjoze
Jos nam ga nudili ljudi, i nismo htjeli

Jos nam ga nudili ljudi, i nismo htjeli

Benzemu,Ramosa i 50 miliona za Suareza i svi zadovoljni 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I na kraju dovedemo Bale-a za duplo vecu lovu,al ima se vjerovatno iduce godine tandem CR,Sule,BaleConsigliere je napisao/la:Gledam Suareza protiv Tottenhama, i sta im covjek radi i onda se sjetim Benzeme, nase zbunjoze![]()
Jos nam ga nudili ljudi, i nismo htjeli![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.