FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajevo1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajevo1946 » 24 okt 2012, 21:49

Pa ako ga je iko gotivio i podržavao, ja sam, ali tanko je to. Možda je danas imao voljni momenat za razliku od ostalih i on je igrač koji zna sa loptom, ali izuzev Hiberniansa, on ništa nije pokazao.

Said je odigrao odličnu utakmicu, mnogo je pretrčao i nudio se, bukvalno sam igrao. Inače, on individualno trenira i dosta je smršao, pa ga moram pohvaliti.

Hadžija je već pokazao da je najveće pojačanje ove sezone, još su se Torlak i Tatomirović borili, ostalo 0. Sesar katastrofa, kao i Suljić. Ni Radan ne zaostaje...

Ademoviću treba utakmica, po meni zna igrat, ali vidjet ćemo...

Jović je za mene glavni odgovorni za ispadanje. Tamo je eksperimentisao, sad gura Karamatića, a nije ga bilo 10 utakmica nigdje. Lako je sad pričati, ali garantujem da bi opasniji bili sa Suljićem desno i Belim lijevo i da je Zlatković igrao, koji nije ni na klupi bio.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 okt 2012, 22:16

Sarajevo1946 je napisao/la:Pa ako ga je iko gotivio i podržavao, ja sam, ali tanko je to. Možda je danas imao voljni momenat za razliku od ostalih i on je igrač koji zna sa loptom, ali izuzev Hiberniansa, on ništa nije pokazao.

Said je odigrao odličnu utakmicu, mnogo je pretrčao i nudio se, bukvalno sam igrao. Inače, on individualno trenira i dosta je smršao, pa ga moram pohvaliti.

Hadžija je već pokazao da je najveće pojačanje ove sezone, još su se Torlak i Tatomirović borili, ostalo 0. Sesar katastrofa, kao i Suljić. Ni Radan ne zaostaje...

Ademoviću treba utakmica, po meni zna igrat, ali vidjet ćemo...

Jović je za mene glavni odgovorni za ispadanje. Tamo je eksperimentisao, sad gura Karamatića, a nije ga bilo 10 utakmica nigdje. Lako je sad pričati, ali garantujem da bi opasniji bili sa Suljićem desno i Belim lijevo i da je Zlatković igrao, koji nije ni na klupi bio.
NEČU DA ULAZIM SA TOBOM U RASPRAVU ALI ĆINI MI SE DA SE ZNA KOJU SU SUDBINU JADNIKU (MISLIM NA KARAMATIĆA)ODREDILI ŠTETA BAR PO MENI NEČU VIŠE DA SE RASPRAVLJAM OKO TOG NEKOM NE LEŽI I TAČKA.
Sarajevo ljubavi moja!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 okt 2012, 22:37

zrinja1905 je napisao/la:sretan vam rođendan uz želju da iduće sezone izbjegnete HŠK ZRINJSKI u kupu kako bi imali sanse sto dalje proci :lol: :lol: :lol:
Forca HSK Zrinjski gdje se ovo tvoje moze lajkovat :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 24 okt 2012, 23:00

Grbavica moj zivot je napisao/la:
Ekonomista je napisao/la:Jao Saida kralja na izvoru.ba. :D
Gospodin, obrazovan i nacitan.
Njega ce neko nalemati, to je cinjenica. U ovom intervjuu je pokazao kakva je seljacina. Mnoge legende Sarajeva nisu davale ovakve izjave iako su npr djeca Sarajeva i sigurno mrze Zelju. Treba biti umjeren i paziti sta se prica, i neke stvari ostaviti za sebe. Ipak zivimo u istom gradu...
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 24 okt 2012, 23:12

FK Sarajevo osnovan je na današnji dan prije 66 godina. U bogatoj historiji kluba bilo je, pobjeda i poraza,
radosti i tuge, ali za navijače bordo kluba, ljubav prema voljenom klubu je vječna.

1946-2012
F.K.SARAJEVO

Ekonomista
Kontakt:

Post Postao/la Ekonomista » 24 okt 2012, 23:19

MinjonKocka je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:
Gospodin, obrazovan i nacitan.
Njega ce neko nalemati, to je cinjenica. U ovom intervjuu je pokazao kakva je seljacina. Mnoge legende Sarajeva nisu davale ovakve izjave iako su npr djeca Sarajeva i sigurno mrze Zelju. Treba biti umjeren i paziti sta se prica, i neke stvari ostaviti za sebe. Ipak zivimo u istom gradu...
Vidi ovih huligana. :lol:

Sta ima veze sto je covjek rek'o otvoreno da vas mrzi. :mrgreen:
Bordo bijeli!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 24 okt 2012, 23:24

**** sad, ispali pa sta ;) Trebali smo ih proci ali se nije dalo.U prvoj utakmici nije dao sudija u drugoj je falilo malo srece i zalaganja.Makar im na trudu i htjenju ne mozes zamjerit nista ;)
Sad pobjedit sve do kraja u ligi i to je to.

SARAJVO

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 24 okt 2012, 23:40

Ekonomista je napisao/la:
Vidi ovih huligana. :lol:

Sta ima veze sto je covjek rek'o otvoreno da vas mrzi. :mrgreen:
Nek' mrzi on koga god hoce,al nek' se ne pojavljuje u medijima vise.Odgledo sam jedan dio bilo mi je i previse.
svoj ti pos'o !

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 24 okt 2012, 23:40

samosarajvo je napisao/la:**** sad, ispali pa sta ;) Trebali smo ih proci ali se nije dalo.U prvoj utakmici nije dao sudija u drugoj je falilo malo srece i zalaganja.Makar im na trudu i htjenju ne mozes zamjerit nista ;)

SARAJVO

Bojim se da ovaj dio nikako ne kontam.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 24 okt 2012, 23:48

exbabilon je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:**** sad, ispali pa sta ;) Trebali smo ih proci ali se nije dalo.U prvoj utakmici nije dao sudija u drugoj je falilo malo srece i zalaganja.Makar im na trudu i htjenju ne mozes zamjerit nista ;)

SARAJVO

Bojim se da ovaj dio nikako ne kontam.
Nemoj replicirat, sad ce te izvrijedjat i reci ce da si ti njihovim postom tesko uvrijedio! Alergicni su na ukazivanje gresaka, valjda vole da zive u svom svijetu, svijetu "divova" gdje im je svako plijen.
Razumijes ti mene burazere moj :)

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 24 okt 2012, 23:51

Care jel mi mozes poslati link njegove izjave na pp? Ili neko drugi.
Hvala unaprijed.

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 25 okt 2012, 00:26

svaka čast saidu na izjavama o uskoprugaškoj skupini konduktera i skretničara!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 25 okt 2012, 00:33

njegove izjave o zelji i osimu samo govore koliki je on komplexas i seljak... :roll: ali eto, neka se i to svidja nekim na forumu... to dovoljno govori o njihovom mentalnom sklopu... ;)

btw, sretan vam rodjendan!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 okt 2012, 00:33

pacovi_tu_ima je napisao/la:svaka čast saidu na izjavama o uskoprugaškoj skupini konduktera i skretničara!
Da,samo je pokazao da smo mi (Zeljo) veliki klub! ;)

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 25 okt 2012, 00:49

odem da pogledam sta said ima da kaze... pored toga sto nije u stanju sklopit prosto prosirenu recenicu xD
rekao je jos neke stvari, iskren da budem ovim se ne treba niko ponositi, doduse nije vama ovo prvi intervju ovakav imali ste i crnogorskog mesija xD
inace cuo sam pricu (od zagrizenih pitara) da ste znali da nemate sta traziti u kupu da se fokusirate na prvenstvo, imal tu sta ill?

i jos nesto nek mi neko prokomentarise sto je stariji osim nastelio dortmundu pobjedu, ipak ste i vi to osjetili na svojoj kozi pa znate kako je

:lol: :lol: najsmjesnije su horde zla :lol: :lol:
frakcija fgr xD

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 25 okt 2012, 01:26

Prvo bih želio da čestitam rođendan FK Sarajevu,sa malim zakašnjenjem,vaši igrači su morali,ali morali veceras pobijediti ovu tekmu,bar zbog rođendana kluba,ako ništa drugo,i samo da kažem za Saida da je pretjerao sa ovim izjavama,nicim izazvan ovo reci,može samo iskompleksirana osoba.. za Sarajevo su igrali i Hase i Pape i Paja itd,pa nikad nisu rekli da mrze gradskog rivala,isto tako je bilo na suprotnoj strani.. ovim je samo pokazao svoj karakter,karakter jednog primitivca,poletio da se uliže navijačima,da se razumijemo on je paklen igrač,jedan od najboljih u našoj ligi ali karakter 0 bodova.. evo ja prvi nikad ne mogu reci da mrzim FK Sarajevo,to je klub iz mog grada,klub za koji navijaju neke moje komšije,pojedini članovi obitelji itd,i odgojen sam tako da ne mogu nikoga mrziti.
P.S. ne obazirite se na pojedine provokacije,jednostavno ih iskulirajte,uredu normalno zezanje pred derbi al neke stvari u današnjem vaktu što ne bi trebale biti normalne su normalne kod nas..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 25 okt 2012, 01:31

jug-onostalgicar je napisao/la:odem da pogledam sta said ima da kaze... pored toga sto nije u stanju sklopit prosto prosirenu recenicu xD
rekao je jos neke stvari, iskren da budem ovim se ne treba niko ponositi, doduse nije vama ovo prvi intervju ovakav imali ste i crnogorskog mesija xD
inace cuo sam pricu (od zagrizenih pitara) da ste znali da nemate sta traziti u kupu da se fokusirate na prvenstvo, imal tu sta ill?

i jos nesto nek mi neko prokomentarise sto je stariji osim nastelio dortmundu pobjedu, ipak ste i vi to osjetili na svojoj kozi pa znate kako je

:lol: :lol: najsmjesnije su horde zla :lol: :lol:
frakcija fgr xD
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 25 okt 2012, 01:43

Reporter - Dragan Jovic ili Amar Osim?
Kugla (Said Husejnovic) - Dragan Jovic je definitivno najbolji trener premier lige.

Reporter - Amar Osim nije toliko dobar po tvom misljenju?
Kugla (Said Husejnovic) - Po mom ne. Ja ne bih mogao kod njega igrati.

Reporter - Zbog cega?
Kugla (Said Husejnovic) - Ja ne bih mogao kod njega igrati. Zbog prica koje cujem.

Reporter - koje su to price?
Kugla (Said Husejnovic) - Pa neka drugi kazu.

Reporter - Zbog cega nisi potpisao za Zeljeznicar?
Kugla (Said Husejnovic) - Nije mi drag klub, nikada mi nije ni bio, u Bosni mogu samo za FK Sarajevo igrati?

Reporter - Manijaci ili Horde Zla?
Kugla (Said Husejnovic) - Ne mogu se Manijaci porediti sa Hordama Zla. Nema sanse. Sta kod da rade urade bolje nego Manijaci.

Dobro, sustinski volim kada neko iznese jedan iskren intervju bez imalo stida i laganja. Ja cu mu samo poruciti, hvala ti Saide na ovome. ;) Mislim da si nam ovim ucinio ogromnu uslugu.

EDIT: Torlaku stvarno kapa dole. ;)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 25 okt 2012, 02:00, ukupno mijenjano 1 put.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 okt 2012, 01:59

Said je lik samo takav.....plakao sam mu od smijaha...kako si luuuuuuuuud :D :D :lol: :lol: :lol:

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 25 okt 2012, 03:26

Nemoj te ljudi pricati o vecerasnjoj utakmici u kontekstu ne zalaganja nasih momaka. Sto ste ba tako subjektivni,pojedini cak i licemjeri?! Ja ne znam s koje tribine i s koje distance vi pojedinci gledate utakmice,ako uopste i jeste konkretno veceras prisustvovali tekmi,obzirom na nebulozne izjave tipa,nije bilo zalaganja,i nije bilo volje. Itekako je bilo volje,ali ono cega nije bilo je adekvatna priprema same tekme,sto ce reci da Jovic kao prvi covjek strucnog staba treba i trebao je u izjavama istaci da preuzima odgovornost kako on kaze zbog "pirove pobjede sa mnogo zrtava". Razlog ovakvog ishoda utakmice kojoj sam veceras nazocio, s moje tacke gledista je "destruktivac" u nasem timu u vidu A.Suljica,nemam zaista nista protiv tog "poletarca",ali na njegovom mjestu da sam bio ja bi zatrazio izmjenu,jer mi obraz ne bi dozvolio takvo blamiranje,s druge strane kako vjerovatno i on sam razmislja ako ovakva "predstava" koju je pruzio ne tangira njegovog sefa,odnosno i nakon prvog poluvremena on ostaje a Zare (odigrao sasvim korektno) izlazi,govori u prilog tome da mu se moze jer toboze uziva ne ograniceno povjerenje,a zbog cega,to valjda samo Jovic zna,mozda izmedju ostalog zbog toga sto zahvaljujuci Deji a protiv Borca,ne fasovasmo gol,a samim tim mozda i da popusimo neke bodove,naravno jer poletarac glumi driblera i u ulozi zadnjeg igraca!?? !! Nakon cega D.J. izjavi kako ce morati porazgovarati s poletarcem. Nakon vecerasnje izvedbe pomenutog pitam se o kakvom razgovoru se tu radilo,covjek je totalno bio indisponiran,ne zna jel poso il doso,za onakvo spustanje/asistenciju glavom od strane Hadzije,gdje ovaj ne uspije pogoditi cio fudbal,a parkticno je to bio zicer u visini penala,malo iskosa,kod rezultata 1:1 negdje oko polovine drugog poluvremena,poslije tako necega nema se tu sta vise reci, i ne treba ni spominjati koliko je negativno uticao na kompletnu koncepciju u fazi napada,gdje se jednostavno sve se zavrsavalo kad dodje u posjed lopte. Neko je rekao da je siguran da bi bilo super da je Suljic igrao desno umjesto lijevo, Beli naprijed lijevo,sa Zlatkovicem pozadi. Pa upravo se i desio taj scenario u drugom dijelu,Suljic desno,Beli (naprijed)lijevo, i naravno sve sto je proslo bilo je po lijevoj strani. Jovicu zamjeram na forsiranju Suljica,dok se svjesno zrtvuje Zare,koji je sigurno po mom misljenju korisniji igrac od Suljica bar u ovom periodu kad bi i ja za 90 min. imao na kontu nekoliko preciznih dodavanja,bez da prije toga pod obavezno moram predriblati,sebe,sudiju,obici oko korner zastavice dva kruga,i onda poslati loptu u aut...hebo ti driblanje sve visee,znas li dodati loptu na prvu,ikaaaad

Zrinjski kanta tim,definitivno,ali i kao takvi uspjeli su realizovati 90% uspjesnih pasova,kratkih ili dugih,samo zbog toga jer nemaju destruktivca u vezi.
Kanta su iz prostog razloga jer su igrali formaciju 9-0-1,a imaju toliko snage i istrcati poneku kontru,a da nisu kanta pred kraj kada je Sedin visio u njihovom kaznenom kao treci spic,da su znali zabili bi dva gola. I nisu imali dvije 100% nego jednu,onu sa Vucinom,a smijem se kladiti da covjek nije imao u toj sansi preveliku ambiciju da zabije,takav se dojam stekao vecini raje na istoku.

Uskoro u prvenstvu kad opet dolazi Zrinjski,bice pometeni,jer smo imali veceras posjed glupo je reci ali nevjerovatan posjed lopte,rekao bih 80%,prakticno igralo se cijelo vrijeme na njihovoj polovini sa ponekim njihovim izletom u kontri. I pored toga,nadigrani su i porazeni!!

S ovakvom igrom i pristupom,posebno u drugom poluvremenu mi cemo razguliti selju,jer seljo ne igra taj bunker,zele se nadigravati ali daleko od toga da ce zaboraviti na svoj gol.

Saida podrzavam u svakoj rijeci vezano za izjavu koju je dao,a reci cu i to,jedina licnost koja dolazi iz tog kluba koju bas cijenim je fudbalska gromada u liku Ivice Osima,i zelim covjeku dug zivot,da ga zdravlje sluzi,i naravno da je u vrhu kuce bh fudbala.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.