Lord Of The Rings...part four" Four Towers"TMmanija2012 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 16:21Miske dok ne napravio one 4 kule nece nas popustatiSvuci u ravan i kupi , po oprobanom receptu sda old school
![]()
Directed by Senad Misimović aka Fake Hadžija
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Lord Of The Rings...part four" Four Towers"TMmanija2012 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 16:21Miske dok ne napravio one 4 kule nece nas popustatiSvuci u ravan i kupi , po oprobanom receptu sda old school
![]()
Odlično, Foco je već bolji od Zubanovica
Upravo zato nikad necemo ni napredovat. Zabio je gol sad moze uvaljivat koga stigne.MojaMalenkost je napisao/la: ↑16 jan 2024, 19:17Nema ni jedan razlog da se Farisu pola rijeci kaze. Nije on ni najmanje kriv sto je dio rostera. Hadisu sve i da hocu nesto lose da kazem jednostavno ne mogu. Onim golom na lovoru me kupio za citav zivot.
Ebiga, za uvaljivanje je potrebno dvoje. Ne bi on mogao nikoga uvaliti da ga mi nismo spremni primiti. 5.6.1998. sam dozivio nesto sto za pet zivota vise necu dozivjeti i nesto o cemu generacije poslije zubandana mogu samo mastati. I danas kad sam syeban pogledam te klipove da se malo dozovem. Ja cu na tome biti zahvalan do smrti.Pablo11 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 19:29Upravo zato nikad necemo ni napredovat. Zabio je gol sad moze uvaljivat koga stigne.MojaMalenkost je napisao/la: ↑16 jan 2024, 19:17Nema ni jedan razlog da se Farisu pola rijeci kaze. Nije on ni najmanje kriv sto je dio rostera. Hadisu sve i da hocu nesto lose da kazem jednostavno ne mogu. Onim golom na lovoru me kupio za citav zivot.
Toliko uvreda na Zubanov račun....i niko da napiše kako je bio tu i posudio kada se za licencu borilo. Ali zato o hadžiji roman što je posudio. I vratilo mu se. A za Zubana nisam siguran da je vraćena posudba.MojaMalenkost je napisao/la: ↑16 jan 2024, 19:34Ebiga, za uvaljivanje je potrebno dvoje. Ne bi on mogao nikoga uvaliti da ga mi nismo spremni primiti. 5.6.1998. sam dozivio nesto sto za pet zivota vise necu dozivjeti i nesto o cemu generacije poslije zubandana mogu samo mastati. I danas kad sam syeban pogledam te klipove da se malo dozovem. Ja cu na tome biti zahvalan do smrti.Pablo11 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 19:29Upravo zato nikad necemo ni napredovat. Zabio je gol sad moze uvaljivat koga stigne.MojaMalenkost je napisao/la: ↑16 jan 2024, 19:17Nema ni jedan razlog da se Farisu pola rijeci kaze. Nije on ni najmanje kriv sto je dio rostera. Hadisu sve i da hocu nesto lose da kazem jednostavno ne mogu. Onim golom na lovoru me kupio za citav zivot.
VeteranSA je napisao/la: ↑16 jan 2024, 18:36Lord Of The Rings...part four" Four Towers"TMmanija2012 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 16:21Miske dok ne napravio one 4 kule nece nas popustatiSvuci u ravan i kupi , po oprobanom receptu sda old school
![]()
Directed by Senad Misimović aka Fake Hadžija
Sta im vrijedi kad ce talenti sa 23 godine imati prednost
Trenutno korisnika/ca: b00t, Blackwargreymon, Hrasno15, nebeskasila, sassari, StevieG8, WeekendOffender i 91 gost.