SVAKA CAST NA KOMENTRU!!FORZA ZELJO je napisao/la:Ispade da kod vas ima mnogo takvih "ostrašćenih ljudi", malo previše za moj ukus. Na sportskoj temi o Borcu, znači, nije politika. A da su svi djeca, nisu. Znam jer su pisali po sportsportu.
S druge strane, nađi mi slične postove na ovom forumu pa i na sa x-u(na temi SPORT). Toga nema, jer nas ne zanimate, realno. Pa prošle godine u kupu je kompletan stadion u BL skandirao ubij Turčina ili gazi balije, na travi je ležao Srđan Savić ili Srđan Stanić![]()
Mi i vi nismo, nadam se da nikad nećemo biti prijatelji. Nakon svega, vi ste opet radikalniji od nas. To jeste argument, meni ne može biti draži Borac od Veleža, upravo zbog navedenih stvari. Sport je nastavak ratovanja, "miroljubivog". Bez oružja. Vi ste dokazali ko ste i šta ste, u ratu, a niste se promijenili ni nakon rata. Meni je to dovoljno.
Jer ovaj isti Jovanbl i svi ovi takozvani Banjalucani koji se javljaju na ovoj temi su bili na stadionu i skandirali "ubi turcina" ( a ni jednog turcina na terenu ni na 100 km) i "ubi baliju" a na terenu kao sto kazes, Lazar Popovic, Srdjan Stanic i Savic, Radovanovic itd ...Sramota....i nije mi stid reci da je Banja Luka nazalost gdnjezdo cetnika....a jedan od najljebsih BOSANSKOHERCEGOVACKIH gradova....
Ugledaj te se na ZELJU kako ljudi igraju i muslimani, srbi i hrvati zajedno...kao
reprezentacija....pa u Borcu igraju Krunic i Maletic koji su igrali za Reprezentaciju BIH.
pozz svim normalin navijacima u Banja Luci AKO ih uopste ima...
SAMO Z E LJ O, sve ostalo sporedno ![/quote]
...J, to ne govorimo, i makedonci, hm lijepo nas počasti.
I još mislim da ste vi mnogo više opterećeni nama nego obrnuto. Hoćete stvorite neki idealan tip Borčevog navijača po vašem viđenju, ali su tamo fini momci koje je teško ponovo socijalizovati, prerasli su te godine zato bolje prestanite mlatiti praznu slamu