FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Dejan, BL
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dejan, BL » 10 mar 2011, 16:56

FORZA ZELJO je napisao/la:Ispade da kod vas ima mnogo takvih "ostrašćenih ljudi", malo previše za moj ukus. Na sportskoj temi o Borcu, znači, nije politika. A da su svi djeca, nisu. Znam jer su pisali po sportsportu.
S druge strane, nađi mi slične postove na ovom forumu pa i na sa x-u(na temi SPORT). Toga nema, jer nas ne zanimate, realno. Pa prošle godine u kupu je kompletan stadion u BL skandirao ubij Turčina ili gazi balije, na travi je ležao Srđan Savić ili Srđan Stanić :mrgreen:
Mi i vi nismo, nadam se da nikad nećemo biti prijatelji. Nakon svega, vi ste opet radikalniji od nas. To jeste argument, meni ne može biti draži Borac od Veleža, upravo zbog navedenih stvari. Sport je nastavak ratovanja, "miroljubivog". Bez oružja. Vi ste dokazali ko ste i šta ste, u ratu, a niste se promijenili ni nakon rata. Meni je to dovoljno.
SVAKA CAST NA KOMENTRU!!
Jer ovaj isti Jovanbl i svi ovi takozvani Banjalucani koji se javljaju na ovoj temi su bili na stadionu i skandirali "ubi turcina" ( a ni jednog turcina na terenu ni na 100 km) i "ubi baliju" a na terenu kao sto kazes, Lazar Popovic, Srdjan Stanic i Savic, Radovanovic itd ...Sramota....i nije mi stid reci da je Banja Luka nazalost gdnjezdo cetnika....a jedan od najljebsih BOSANSKOHERCEGOVACKIH gradova....
Ugledaj te se na ZELJU kako ljudi igraju i muslimani, srbi i hrvati zajedno...kao
reprezentacija....pa u Borcu igraju Krunic i Maletic koji su igrali za Reprezentaciju BIH.

pozz svim normalin navijacima u Banja Luci AKO ih uopste ima...

SAMO Z E LJ O, sve ostalo sporedno ![/quote]

...J, to ne govorimo, i makedonci, hm lijepo nas počasti.
I još mislim da ste vi mnogo više opterećeni nama nego obrnuto. Hoćete stvorite neki idealan tip Borčevog navijača po vašem viđenju, ali su tamo fini momci koje je teško ponovo socijalizovati, prerasli su te godine zato bolje prestanite mlatiti praznu slamu

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 10 mar 2011, 17:15

veća je tragedija kad se na grbavici skandira ubij srbina kao protiv slavije ili borca,samim tim što ima srba u timu koliko hoćeš...molim moderatora da pobriše ove postove.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 10 mar 2011, 17:17

KAd se igra protiv sirokog ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 10 mar 2011, 17:19

Neprilagodjen je napisao/la:veća je tragedija kad se na grbavici skandira ubij srbina kao protiv slavije ili borca,samim tim što ima srba u timu koliko hoćeš...molim moderatora da pobriše ove postove.
Lažeš da se to skandiralo protiv Borca ;) Lijepo bi bilo da ponekad za promjenu odeš na neku utakmicu ;)

edit, zaboravih, protiv Slavije se to skandiralo jer su sokolovi počeli da pjevaju kad si bio malo dijete, komšija te silovao...............

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 10 mar 2011, 17:23

Neprilagodjen je napisao/la:veća je tragedija kad se na grbavici skandira ubij srbina kao protiv slavije ili borca,samim tim što ima srba u timu koliko hoćeš...molim moderatora da pobriše ove postove.
Ne znam šta ti podrazumijevaš pod skandiranjem, ali kada jedan dio to pjeva to nije skandiranje stadiona, a kada pjeva čitav stadion onda jeste. Nikada nije čitav stadion na Grbavici to pjevao. Pa čak ni protiv te iste Slavije na toj utakmici.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 10 mar 2011, 17:29

Bosnier je napisao/la:KAd se igra protiv sirokog ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 10 mar 2011, 17:32

OBJE UTAKMICE NA MALIM EKRANIMA POLUFINALA KUPA BIH
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/obje ... nima/53218

Samo , po meni se ovo ne smije igrati u 17.00h. Trebalo bi to oko 18.30h!! :D :D :D
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 10 mar 2011, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 10 mar 2011, 17:38

Odgovorite na pitanje, osvojite ulaznicu

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/od ... e-ulaznicu

Zvanični portal fudbalskog kluba Željezničar ponovo nagrađuje! Učestvujte u nagradnoj igri, odgovorite tačno na naše pitanje i osvojite ulaznice za utakmicu Željezničar - Travnik!

Nagradno pitanje glasi:

Koji fudbaler Željezničara je odigrao sve prvenstvene utakmice u ovoj sezoni?

a) Srđan Stanić

b) Zajko Zeba

c) Srđan Savić - :D :D :D

Odgovore možete slati na našu e-mail adresu: [email protected]

Deset najbržih tačnih odgovora nagradićemo sa jednom ulaznicom za južnu tribinu. Imena dobitnika objavićemo na našem portalu (fkzeljeznicar.com), i na našoj facebook grupi, koju možete posjetiti putem linka: http://www.facebook.com/fkzeljeznicarcom.
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 10 mar 2011, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 10 mar 2011, 17:39

Ali brate kojeg datuma se igra ?

Nigdje nepise datum

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 10 mar 2011, 17:41

Dejan, BL je napisao/la:
FORZA ZELJO je napisao/la:Ispade da kod vas ima mnogo takvih "ostrašćenih ljudi", malo previše za moj ukus. Na sportskoj temi o Borcu, znači, nije politika. A da su svi djeca, nisu. Znam jer su pisali po sportsportu.
S druge strane, nađi mi slične postove na ovom forumu pa i na sa x-u(na temi SPORT). Toga nema, jer nas ne zanimate, realno. Pa prošle godine u kupu je kompletan stadion u BL skandirao ubij Turčina ili gazi balije, na travi je ležao Srđan Savić ili Srđan Stanić :mrgreen:
Mi i vi nismo, nadam se da nikad nećemo biti prijatelji. Nakon svega, vi ste opet radikalniji od nas. To jeste argument, meni ne može biti draži Borac od Veleža, upravo zbog navedenih stvari. Sport je nastavak ratovanja, "miroljubivog". Bez oružja. Vi ste dokazali ko ste i šta ste, u ratu, a niste se promijenili ni nakon rata. Meni je to dovoljno.
SVAKA CAST NA KOMENTRU!!
Jer ovaj isti Jovanbl i svi ovi takozvani Banjalucani koji se javljaju na ovoj temi su bili na stadionu i skandirali "ubi turcina" ( a ni jednog turcina na terenu ni na 100 km) i "ubi baliju" a na terenu kao sto kazes, Lazar Popovic, Srdjan Stanic i Savic, Radovanovic itd ...Sramota....i nije mi stid reci da je Banja Luka nazalost gdnjezdo cetnika....a jedan od najljebsih BOSANSKOHERCEGOVACKIH gradova....
Ugledaj te se na ZELJU kako ljudi igraju i muslimani, srbi i hrvati zajedno...kao
reprezentacija....pa u Borcu igraju Krunic i Maletic koji su igrali za Reprezentaciju BIH.

pozz svim normalin navijacima u Banja Luci AKO ih uopste ima...

SAMO Z E LJ O, sve ostalo sporedno !
...J, to ne govorimo, i makedonci, hm lijepo nas počasti.
I još mislim da ste vi mnogo više opterećeni nama nego obrnuto. Hoćete stvorite neki idealan tip Borčevog navijača po vašem viđenju, ali su tamo fini momci koje je teško ponovo socijalizovati, prerasli su te godine zato bolje prestanite mlatiti praznu slamu[/quote]

Jel ovdje nesto nije jasno???ne kontam ti post druze...mi optereceni, ja sam mozda jednom u zivotu izasao na vas forum, nit me briga nit me zanima sta se tamo desava a ima vas ovdje koji visite, a neki cak i taktiku odreduju i pricaju gdje i kako bi LAZO trebao da igra. Ja sam gore naveo ako ih ima, za normalne navijace mislim. Moze biti da si ti jedan od njih, ali rijetkih. U Sarajevu kad Borac gostuje ne skandira se ubi srbina ili slicno. To neces cuti, mozda od par nekih klinaka , ali od cijele GRBAVICE sigurno neces. A kod vas je cijeli stadion skndirao pa i oni stariji ljudi od 50 i kusur godina.
Nemoj tako nego pogledaj malo oko sebe i na stadionu, svaka tebi cast ako si posten i vise gledas na fudbal nego na nacionalost al da vas je bogdom malo vise kao ti ova drzava bi bila EXTRA.
POZZ jos jednom

Z E LJ O ! ! !
BAS SVE TI DAJEMO.....

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 10 mar 2011, 17:43

Bosnier je napisao/la:Ali brate kojeg datuma se igra ?

Nigdje nepise datum
Sada u Srijedu!! :D :D 16.03.2011

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 10 mar 2011, 17:48

tm84 je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Stole vidim da si dobro potkovan starim rezama pa ako ti nije frka bilo bi mi drago da postavis ovdje nas omjer protiv Beogradzana, Splicana i Zagrebcana..
nadam se da se stole nece ljutiti :)

Crvena Zvezda: 67 17 13 37 86-141
Partizan: 68 20 18 30 70-104
Dinamo: 66 22 16 28 83-101
Hajduk: 66 17 19 30 81-118
Brate hvala. Jel se moze naci ovo igdje na netu? Protiv Dinama pravo dobar omjer ako se uzme u obzir novac koji su oni imali i mi za vrijeme bivse Yuge. Protiv Partizana prihvatljivo a vec protiv Zvezde i Hajduka moze se diskutovat. P.S ovdje mislim na omjer pobjede/porazi a ne gol razlika :mrgreen:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 10 mar 2011, 17:49

Kad će više objaviti ko je dobio ulaznice!? :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 10 mar 2011, 17:52

ko nam je najstandardinji

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 10 mar 2011, 17:54

zeljocity je napisao/la:
tm84 je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Stole vidim da si dobro potkovan starim rezama pa ako ti nije frka bilo bi mi drago da postavis ovdje nas omjer protiv Beogradzana, Splicana i Zagrebcana..
nadam se da se stole nece ljutiti :)

Crvena Zvezda: 67 17 13 37 86-141
Partizan: 68 20 18 30 70-104
Dinamo: 66 22 16 28 83-101
Hajduk: 66 17 19 30 81-118
Brate hvala. Jel se moze naci ovo igdje na netu? Protiv Dinama pravo dobar omjer ako se uzme u obzir novac koji su oni imali i mi za vrijeme bivse Yuge. Protiv Partizana prihvatljivo a vec protiv Zvezde i Hajduka moze se diskutovat. P.S ovdje mislim na omjer pobjede/porazi a ne gol razlika :mrgreen:
ne znam da li mozes naci, ali ja sam ovo skupljao sam preko raznoraznih stranica cisto radi sebe i statistike, ako te interesuje jos koji tim iz bivse juge ili iz ostalih liga, napisi... sve to imam u svojoj datoteci...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 10 mar 2011, 18:02

Kakav nam je omjer protiv Veleza za vrijeme Yuge? Isto sam negdje bio nasao da npr. ako je Partizan bolji od Dinama onda je Hajduk bolji od Partizana a Zvezda bolja od Hajduka a onda Dinamo ima bolji omjer protiv Zvezde ako me razumijes pravo cudno mi bilo na prvi pogled. Sad ne kazem da je ovako kako sam ja napisao ali u tom smislu je bilo nesto.

Jel ti mozes mozda to postavit negdje na forumu (mozda vec ima nisam siguran) pa da ostane "upamceno" na netu :D
Who is your čampion??

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 10 mar 2011, 18:08

zeljocity je napisao/la:Kakav nam je omjer protiv Veleza za vrijeme Yuge? Isto sam negdje bio nasao da npr. ako je Partizan bolji od Dinama onda je Hajduk bolji od Partizana a Zvezda bolja od Hajduka a onda Dinamo ima bolji omjer protiv Zvezde ako me razumijes pravo cudno mi bilo na prvi pogled. Sad ne kazem da je ovako kako sam ja napisao ali u tom smislu je bilo nesto.

Jel ti mozes mozda to postavit negdje na forumu (mozda vec ima nisam siguran) pa da ostane "upamceno" na netu :D
zvezda: bolji omjer od partizana i dinama
partizan: bolji omjer od hajduka i dinama
hajduk: bolji omjer od zvezde
dinamo: bolji omjer od hajduka

napomena: za vrijeme bivse juge!

a ako te interesuju velikani bh fudbala i omjeri protiv njih:
sarajevo: 63 21 23 19 85-83
velez: 71 30 19 22 100-90
sloboda: 52 18 15 19 67-69
celik: 42 20 9 13 60-39
borac: 39 16 12 11 66-53
Zadnja izmjena: tm84, dana/u 10 mar 2011, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 10 mar 2011, 18:12

tm84 je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Kakav nam je omjer protiv Veleza za vrijeme Yuge? Isto sam negdje bio nasao da npr. ako je Partizan bolji od Dinama onda je Hajduk bolji od Partizana a Zvezda bolja od Hajduka a onda Dinamo ima bolji omjer protiv Zvezde ako me razumijes pravo cudno mi bilo na prvi pogled. Sad ne kazem da je ovako kako sam ja napisao ali u tom smislu je bilo nesto.

zvezda: bolji omjer od partizana i dinama
partizan: bolji omjer od hajduka i dinama
hajduk: bolji omjer od zvezde
dinamo: bolji omjer od hajduka

napomena: za vrijeme bivse juge!

a ako te interesuju velikani bh fudbala i omjeri protiv njih:
sarajevo: 63 21 23 19 85-83
velez: 71 30 19 22 100-90
sloboda: 52 18 15 19 67-69
celik: 41 20 9 13 60-39
borac: 39 16 12 11 66-53
sloboda: 52 18 15 19 67-69 :?: Ovo nisam znao. Hvala na infou.
Who is your čampion??

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 10 mar 2011, 18:34

banovan je napisao/la: Ispade da kod vas ima mnogo takvih "ostrašćenih ljudi", malo previše za moj ukus. Na sportskoj temi o Borcu, znači, nije politika. A da su svi djeca, nisu. Znam jer su pisali po sportsportu.
mislio sam da ti odgovorim, ali sam ipak odustao, jer sa podebljanim si rekao sam sve o sebi i svojoj filozofiji
nema svrhe ... odustajem

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 10 mar 2011, 18:59

jovanbl je napisao/la:
banovan je napisao/la: Ispade da kod vas ima mnogo takvih "ostrašćenih ljudi", malo previše za moj ukus. Na sportskoj temi o Borcu, znači, nije politika. A da su svi djeca, nisu. Znam jer su pisali po sportsportu.
mislio sam da ti odgovorim, ali sam ipak odustao, jer sa podebljanim si rekao sam sve o sebi i svojoj filozofiji
nema svrhe ... odustajem
@Jovanebl, Bio bi iskren, bar prema sebi da si ovo boldirao...
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.