Tako sam i mislioMoR je napisao/la:Koja je bolja opcija za izvršit samoubistvo, prerezati vene na lijevoj ili na desnoj ruci?

Tako sam i mislioMoR je napisao/la:Koja je bolja opcija za izvršit samoubistvo, prerezati vene na lijevoj ili na desnoj ruci?
Još na pdfu barcelone smo kontali da ti nisi dobar nikako, a evo i ovde to potvrđuješ.adriano_leite je napisao/la: Pape i njegove taktike su te lansirale u top 20 na svijetu, do neki dan smo bili nepoznanice na fudbalskoj mapi. Previse mi dizemo ekipu u nebesa, daleko smo mi od kvaliteta kakvim sami sebe smatramo.
Virtu4l je napisao/la:Tako sam i mislioMoR je napisao/la:Koja je bolja opcija za izvršit samoubistvo, prerezati vene na lijevoj ili na desnoj ruci?
Da nam je neko drugi selektor sad bi se pitali da li Mahmut ili Đurić.Virtu4l je napisao/la:Šta ti misliš ko je u ovoj situaciji bolja opcija u napadu, Višća ili Hajrović.MoR je napisao/la:Usput, ima li neko informaciju da li je ijedan selektor IKAD, otkazao trening radi straha od povreda?
Ma samo da vidim hoće li čovjek napokon progovoriti koju o fudbalu.Sabinho je napisao/la:Zavisi od covjeka do covjeka.
Jesi to odspavao rundu? Sta ima, kako je? Eto ti podocnjaci otekli. Idi jedi sta.Virtu4l je napisao/la:Tako sam i mislioMoR je napisao/la:Koja je bolja opcija za izvršit samoubistvo, prerezati vene na lijevoj ili na desnoj ruci?
Slazem se da ovo sa Vranjesom izgleda pomalo neozbiljno. On je pokazivao potencijal, igrao u solidnim klubovima, u Turskoj njegov klub ispao iz prve lige, a onda je valjda trebao preci u Anderlecht pa je negdje zapelo. Tako je zavrsio u Pribramu. Hajde recimo da je on prosjek, ako imamo silom prilika nekoliko prosjecnih igraca, to ne znaci da svaki prosjek sa bh. pasosom zbog toga mora dobiti poziv u reprezentaciju.skyisthelimit je napisao/la:Znaci kad se Dzeko oprosti ne treba zvati i stvarati novog napadaca jer nece biti njegova klasa.calcio je napisao/la:
Pa zar nije tako? Godinama smo imali Muslimovica koji je redovno dobijao pozive kao treca opcija dok je igrao na ozbiljnom nivou. Ovo sto sada imamo nije do koljena Muslimovicu. I nemojte mi sada pricati o tome kako je desetak golova u ceskoj ligi impresivna statistika jer naravno da nije. Onaj Harba koji je presao u Cesku iz Olimpika (veznjak-krilo) ode tamo pa zabije 12 golova.
Jesu prosjek, ali i mi smo postali prosjek. Sto ce reci da prosjek ide uz prosjek uz par izuzetaka. I Vranjes nije ni prosjek pa dobija poziv. I Vranjes igra u ceskoj pa dobija poziv. I Vranjes nakon nastupa na svjetskom kao slag jedva pronalazi klub u zacelju ceske lige. Za koji jos nije nastupio. I Vranjes kao takav redovno dobija poziv. Jesam li rekao da redovno dobija poziv ?
Samo da po ko zna koji put pažnju sa činjenica ispisanih o selektoru, skreneš prema korisniku lično. Prikice, osim što si pronicljiv, mnogo si providanVirtu4l je napisao/la:Ma samo da vidim hoće li čovjek napokon progovoriti koju o fudbalu.Sabinho je napisao/la:Zavisi od covjeka do covjeka.
JonSnow je napisao/la:Upravu je bio Sušić kad je rekao : "Bog zna kad ćemo opet na neko prvenstvo." Dobro se pobrinuo da sljedeće ne vidimo.
Na lijevoj, da se desnom mozes dokrajciti ako ne bude islo po planuMoR je napisao/la:Koja je bolja opcija za izvršit samoubistvo, prerezati vene na lijevoj ili na desnoj ruci?Virtu4l je napisao/la:Šta ti misliš ko je u ovoj situaciji bolja opcija u napadu, Višća ili Hajrović.MoR je napisao/la:Usput, ima li neko informaciju da li je ijedan selektor IKAD, otkazao trening radi straha od povreda?
To bi samo lud čovjek pokušao u ovom trenutku. Morao sam potvrditi neke svoje, sada već osnovane, sumnje.MoR je napisao/la:Samo da po ko zna koji put pažnju sa činjenica ispisanih o selektoru, skreneš prema korisniku lično.
Dabome da jesi, kad si pronicljiv forumaš.Virtu4l je napisao/la:To bi samo lud čovjek pokušao u ovom trenutku. Morao sam potvrditi neke svoje, sada već osnovane, sumnje.MoR je napisao/la:Samo da po ko zna koji put pažnju sa činjenica ispisanih o selektoru, skreneš prema korisniku lično.
Taman tako će nekako i Safet uraditi.bulbasor je napisao/la:Na lijevoj, da se desnom mozes dokrajciti ako ne bude islo po planuMoR je napisao/la:Koja je bolja opcija za izvršit samoubistvo, prerezati vene na lijevoj ili na desnoj ruci?Virtu4l je napisao/la: Šta ti misliš ko je u ovoj situaciji bolja opcija u napadu, Višća ili Hajrović.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.