Safet Sušić - Pape

SGD53
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la SGD53 » 11 nov 2014, 21:11

Ja se pitam da se Safet Sušić povrijedi da li bi neko umjesto njega vodio tim ili bi išli dole bez selektora "jer ko će zamjeniti Safeta"
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 nov 2014, 21:14

Sabinho je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:a ne, trebam ga hvaliti i sloziti se da nam je dovoljno 3 boda iz 4 utakmice , izvinjavam se
Postoje opravdane i neopravdane kritike. Ti presudi kakva je ova gore.
Ma zaboli me trenutno qrac ko mi je drugi i treci golman, volio bi da imamo 9 bodova pa da mi je to najveca briga, brinem se sta ako ostvarimo ono sto Susic prizeljkuje, uzmemo bod, ustvari izgubimo jos 2 i ostanemo predzadnji sa 3 boda iz 4 utakmice

AhmoNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmoNY » 11 nov 2014, 21:15

SGD53 je napisao/la:Ja se pitam da se Safet Sušić povrijedi da li bi neko umjesto njega vodio tim ili bi išli dole bez selektora "jer ko će zamjeniti Safeta"
Cuj....
Pa povrijedjen je on uglavu odavno eto ko vodi tim. :kafa:

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 11 nov 2014, 21:16

adriano_leite je napisao/la: @Marley, fudbal nije ni fifa ni pes ni fm, danas svako igra fudbal i svako svakog moze pobijediti. Dokaz su i vece reprezentacije od nase koje gube utakmice od slabijih protivnika. Kiks je uvijek moguc, zato fudbal i jest zanimljiv. Izadji malo iz svijeta cyber fudbala i pogledaj utakmice i nedavne rezultate, svako svakog dobija, imena na papiru i imena klubova ne znace nista. Izgubili smo od Kipra i sta? Pjanic je penal profulao, da li je i to Pape kriv?

Zanimljivo je da svako ima pravo da pljuje selektora, jer kako je moguce da on nije izveo ekipu u formaciji koju forumasi zele :D.
Tacno je to sto kazes, desi se kiks,toga ima u fudbalu ali 3-4 losije utakmice za redom, to se vec ne moze nazvati kiksom. Onda ili je do trenera ili igraca. Igraci u svojim klubovima briljiraju, vecina ih je neizostavna u prvih 11 svojih timova, znaci do njih ne moze biti. Ostaje samo trener i njegova filozofija koju on prenosi na svoje igrace, oni igraju onako kako ih on postavi i da uputstva. Zar Susic nije taj koji je rekao na SP da nije gledao Nigeriju, pa kasnije da ga ne zanima Cipar i zacudo smo obe te utakmice kiksali. Znaci da covjek ne radi korektno svoj posao, ne analizira protivnike vec napamet baca formacije i taktike, ne prilagodjava se protivniku.

Mi jos od Slovacke lose stojimo protiv iole jacih ekipa. Sve te velike reprezentacije koje spominjes ce taj kiks negdje anulirati a gdje cemo mi ? Kiksali smo protiv Cipra i desetkovanog Velsa kojem nisu igrala barem 3 glavna igraca i vise jednostavno nemamo mjesta za jos jedan kiks, ipucali smo davno taj bonus i onda nas selektor jos izjavljuje da idemo tamo s ciljem da ne izgubimo iako i bez Dzeke imamo dovoljno kvaliteta da tamo ne idemo podvijenog repa Ugradjuje nam taj neki luzerski mentalitet cak i protiv reprezentacije poput Izraela.

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 11 nov 2014, 21:17

Kako je ruzno ovo omalovazavanje nasih igraca od strane papetovih sljedbenika...Malo-malo,ide recenica: Daleko smo mi od onoga kako sebe smatramo...
Ok precijenili se,pa hajde adriano leite,hajde calcio,ko je osim belgije u ovoj grupi jaci od nas ili barem isti kao mi??
Izrael??? Pa gdje igraju ti silni izraelci,ja ih ne vidjam u Barsi,Realu,Bajernu...Sitiju,Romi,Laciju,Deportivu,Bundes Ligi,Seriji A,Premijersipu...i kiprani izgleda sve zvijezda do zvijezde....
Slomiste ste ovde da prestavite nas kao prosjecnu ekipu od koje je safet susic napravio dobru reprezemntaciju,a kod nas u ekipi,napadac prvaka engleske...jedan od najboljih veznjaka italije,najbolji igrac lacija ove sezone,jedan od najboljih golmana premijersipa,standardni,nezamjenjivi stoper leverkuzena...igraci deportiva,verdera,hofenhajma...
kolko smo jaki da nam najbolji igrac poljske lige nema mjesta ni na klupi,kao ni za Cocalica najboljeg igraca Makabi haife,jednog od najjačih i najpoznatijih IZRAELSKIH klubova,da da istog onog izraela za kojeg nas trener kaze da ne idemo na pobjedu u mecu protiv njih...tolko smo jaki da nam napadaci iz Serije A nisu dovoljno dobri ni da budu isprobani na prijateljskim mecevima...

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 11 nov 2014, 21:25

adriano_leite je napisao/la: @Marley, fudbal nije ni fifa ni pes ni fm, danas svako igra fudbal i svako svakog moze pobijediti. Dokaz su i vece reprezentacije od nase koje gube utakmice od slabijih protivnika. Kiks je uvijek moguc, zato fudbal i jest zanimljiv. Izadji malo iz svijeta cyber fudbala i pogledaj utakmice i nedavne rezultate, svako svakog dobija, imena na papiru i imena klubova ne znace nista. Izgubili smo od Kipra i sta? Pjanic je penal profulao, da li je i to Pape kriv?

Zanimljivo je da svako ima pravo da pljuje selektora, jer kako je moguce da on nije izveo ekipu u formaciji koju forumasi zele :D.

Zasto nije stvorio treceg napadaca ? Ne sad, vec ranije. Zasto tu rezervu nije dovodio na okupljanja da se upozna sa ekipom pa sad ne bi bilo problema sa napadacem. Koja je funkcija Vranjesa u ekipi ? Zasto spominje da nema poziva igracima koji ne igraju a iste poziva ?
Koga ce uvesti u igru ako kojim slucajem budemo gubili ?
Hajde trolooo pametna da cujem.
15.10 - 15.06 ...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 nov 2014, 21:27

O tome ti i pricam. Jasna je problematika da nemamo predvidjen broj bodova i napadaca pa ovi novinarcici pokusavaju izvuci maksimum iz toga.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

AhmoNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmoNY » 11 nov 2014, 21:29

Safet Susic, oktobar 2015: Da mi je neko ponudio 4. mjesto na kraju, odmah bi pristao.

:kafa:

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 11 nov 2014, 21:34

Prosto je nevjerovatno , kako je ova karikatura od selektora uspila da sroza reprezentaciju.. Bruka..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 nov 2014, 21:35

Bit će nešto slično ovome: "4. mesto nije neuspjeh, danas svi igraju fudbal. U igri su još SP 2018., euro 2020, SP 2022...

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 11 nov 2014, 21:39

sanelmasetic je napisao/la:Prosto je nevjerovatno , kako je ova karikatura od selektora uspila da sroza reprezentaciju.. Bruka..
Ma ja jod uvijek ne vjerujem da neko sa ovolikim IQ-om dijeli zrak sa svima nama. Pa covjek apsolutno ne registruje sta govori jer da njemu i na sekundu dode do mozga sve ovo sto nama valja i izjavljuje u novinama, obijeden sam da to nebi izgovorio. :kafa: :kafa:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 nov 2014, 21:40

Šta adriano se aktiviro, sad ipak nismo toliko jaki kolko smo mislili, ali nije do selektora ništa, pa haj što lažeš nas, al što bolan sebe lažeš
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 11 nov 2014, 21:41

Ja stvarno ne znam, pa majka mu stara da čovjek bira gluplje izjave ne bi ih mogao naći glupljih nego što ovaj retard izjavljuje. Ovo je stvarno smiješno.

Pa jel' ovom maloumniku jasno da mi zaostajemo u grupi i da nemamo baš prava na neke kalkulacije? Majmuneeeeeeeeeeeeee

Pape kao igrač ; kapa do poda

Selektor ; Paša moj idi sviraj gusle...**** od repke retardu
Zadnja izmjena: Urbinato, dana/u 11 nov 2014, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 nov 2014, 21:42

legenda reala je napisao/la:Šta adriano se aktiviro, sad ipak nismo toliko jaki kolko smo mislili, ali nije do selektora ništa, pa haj što lažeš nas, al što bolan sebe lažeš
Kakav im je jos argument preostao osim toga da nismo jaki kako mislimo, da nemamo kvalitet itd. :damn:

AhmoNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmoNY » 11 nov 2014, 21:42

Gori ste vi sto ste se nesto nadali posle onog protiv Kipra tj. uopste kad je ovaj ostao na klupi.

[youtube][/youtube]
Kod Papeljubaca.... :opaopa:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 11 nov 2014, 21:44

Urbinato je napisao/la:Ja stvarno ne znam, pa majka mu stara da čovjek bira gluplje izjave ne bi ih mogao naći glupljih nego što ovaj retard izjavljuje. Ovo je stvarno smiješno.

Pa jel' ovom maloumniku jasno da mi zaostajemo u grupi i da nemamo baš prava na neke kalkulacije? Majmuneeeeeeeeeeeeee
Mislis da se trebas izvinuti majmunima :kafa: Fine su to zivotinje i nisu zasluzile da se porede sa ovom spodobom zvanom Safet. ;) ;)

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 nov 2014, 21:47

adriano_leite je napisao/la: Pape i njegove taktike su te lansirale u top 20 na svijetu, do neki dan smo bili nepoznanice na fudbalskoj mapi. Previse mi dizemo ekipu u nebesa, daleko smo mi od kvaliteta kakvim sami sebe smatramo.

:wtf:
slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 11 nov 2014, 21:51

AhmoNY je napisao/la:Gori ste vi sto ste se nesto nadali posle onog protiv Kipra tj. uopste kad je ovaj ostao na klupi.

[youtube][/youtube]
Kod Papeljubaca.... :opaopa:
Tacno sam oplako na ovaj polomljeni kisobran na samom pocetku :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

saransak
Kontakt:

Post Postao/la saransak » 11 nov 2014, 21:52

slika

AhmoNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmoNY » 11 nov 2014, 21:53

Pape nije glup :kafa:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.