Imali ste vi i u prošlosti finih kriminalnih eksponata u klubu, svaka čast.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Elaboriraj.Sky9 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 09:14Imali ste vi i u prošlosti finih kriminalnih eksponata u klubu, svaka čast.![]()
![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Joj legende su pitari, sa glavnim ljudima podzemlja uvijek šurovali. Skidam kapu. 
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Takvi ljudi su nezaobilazan faktor u ovom regionu
Ne odgovara ni meni al tako je bilo i bit će BEGLERBEZE.......,, bit će glavnih ljudi iz podzemlja, bili su prije vas, a bit će i poslije vas
Zadnja izmjena: Dovoljan, dana/u 30 okt 2022, 09:28, ukupno mijenjano 1 put.
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Samo spominjane Aston Ville u kontekstu neuspjeha, dovoljno govori koliko zapravo malo do nimalo znanja imaš o nogometu općenito.Antipolitika3 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 21:02Koji vas klub iz stranih liga podsjeca na Slobodu?
Mene Aston Vila totalno nebitan klub ,samo bezveze sutaju loptu godinama.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Vas ono baš ne zaobilaze
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- kolezeljovac
- Kontakt:
Je li istina Boga Vam da Faćo i dalje ima kontakt direktni sa trenerima Sarajeva. Mislim ne možemo mi zajebavati zbog Zule i sličnih, ali kriminalci kao Faćo, Stojnić su ozbiljni likovi i puno opasniji za razliku od Zule, Bombe i drugih...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Popio sam koju pa sam okasnio, al' dana igra sedmerostruki šampion!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
kone bi uskoro mogle zapjevat
BAS SVE TI DAJEMO

BAS SVE TI DAJEMO
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
-
LeonProfessional
- Kontakt:
Kakav je čovjek, hoće li izraditi?kolezeljovac je napisao/la: ↑30 okt 2022, 00:06Upravo mi je stigla informacija da je Kulenović usmeno dogovorio dolazak u FKŽ. Ako ga ko poznaje nek provjeri![]()
Realno, ne treba od njeg Ronalda praviti. Želji treba golgeter koji ima 15+ golova u nogama. Kulenović je simpatičan.
Ara je sigurno u slobodnom padu, slomljen i fizički i psihički. Ako povreda nije hronična, valjalo bi pokušati da se podigne.
Željo nema neke pare. Nekih ekstra igrača slobodnih nema na zimu. Tako da, ne bih se nešto posebno nadao. Gurati ovako, pa šta bude. Više me zabrinjava ova sigurnost i skauta i navijača Borca, da će Borac biti 2. a Željo 4.
- kolezeljovac
- Kontakt:
I FKS je u kontaktu s njim. Nije u dobrom odnosu nikako s Borcem, naši su s njegovim menadžerom u kontaktu i imaju navodno neki dogovor.LeonProfessional je napisao/la: ↑30 okt 2022, 10:00Kakav je čovjek, hoće li izraditi?kolezeljovac je napisao/la: ↑30 okt 2022, 00:06Upravo mi je stigla informacija da je Kulenović usmeno dogovorio dolazak u FKŽ. Ako ga ko poznaje nek provjeri![]()
Realno, ne treba od njeg Ronalda praviti. Želji treba golgeter koji ima 15+ golova u nogama. Kulenović je simpatičan.
Ara je sigurno u slobodnom padu, slomljen i fizički i psihički. Ako povreda nije hronična, valjalo bi pokušati da se podigne.
Željo nema neke pare. Nekih ekstra igrača slobodnih nema na zimu. Tako da, ne bih se nešto posebno nadao. Gurati ovako, pa šta bude. Više me zabrinjava ova sigurnost i skauta i navijača Borca, da će Borac biti 2. a Željo 4.![]()
Što se tiče Borca, Borac iduću nedjelju poslije tekme na Grbavici zaostaje za nama 4 boda i do kraja sezone će nam puhati u leđa... U naredne tri tekme igraju sve na strani ako sam dobro shvatio sinoć komentatora...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
LeonProfessional
- Kontakt:
Ti već upisao bodove.kolezeljovac je napisao/la: ↑30 okt 2022, 10:03I FKS je u kontaktu s njim. Nije u dobrom odnosu nikako s Borcem, naši su s njegovim menadžerom u kontaktu i imaju navodno neki dogovor.LeonProfessional je napisao/la: ↑30 okt 2022, 10:00Kakav je čovjek, hoće li izraditi?kolezeljovac je napisao/la: ↑30 okt 2022, 00:06Upravo mi je stigla informacija da je Kulenović usmeno dogovorio dolazak u FKŽ. Ako ga ko poznaje nek provjeri![]()
Željo nema neke pare. Nekih ekstra igrača slobodnih nema na zimu. Tako da, ne bih se nešto posebno nadao. Gurati ovako, pa šta bude. Više me zabrinjava ova sigurnost i skauta i navijača Borca, da će Borac biti 2. a Željo 4.![]()
Što se tiče Borca, Borac iduću nedjelju poslije tekme na Grbavici zaostaje za nama 4 boda i do kraja sezone će nam puhati u leđa... U naredne tri tekme igraju sve na strani ako sam dobro shvatio sinoć komentatora...
Mi kad bi dobili sljedeće dvije tekme, to bi bio san. Direktno protiv konkurenata. Doduše ova Tuzla nekako pada, ne znam ni šta će sa Jovićem biti. Jedino da im Dudić dođe pa mu se sve vrati što nije u Sarajevu.
- Avanti1926
- Kontakt:
Dobro si shvatio sinoć komentatora, igramo na Grbavici, pa u Trebinju, pa Bijeli Brijeg, i najboljoj našoj partiji se nadam upravo na Grbavicikolezeljovac je napisao/la: ↑30 okt 2022, 10:03I FKS je u kontaktu s njim. Nije u dobrom odnosu nikako s Borcem, naši su s njegovim menadžerom u kontaktu i imaju navodno neki dogovor.LeonProfessional je napisao/la: ↑30 okt 2022, 10:00Kakav je čovjek, hoće li izraditi?kolezeljovac je napisao/la: ↑30 okt 2022, 00:06Upravo mi je stigla informacija da je Kulenović usmeno dogovorio dolazak u FKŽ. Ako ga ko poznaje nek provjeri![]()
-
LeonProfessional
- Kontakt:
Jašta, sad imate isti teren, cijelu sedmicu trenirati na njemu i bit ćete spremni.Avanti1926 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 10:11Dobro si shvatio sinoć komentatora, igramo na Grbavici, pa u Trebinju, pa Bijeli Brijeg, i najboljoj našoj partiji se nadam upravo na Grbavicikolezeljovac je napisao/la: ↑30 okt 2022, 10:03I FKS je u kontaktu s njim. Nije u dobrom odnosu nikako s Borcem, naši su s njegovim menadžerom u kontaktu i imaju navodno neki dogovor.LeonProfessional je napisao/la: ↑30 okt 2022, 10:00
Kakav je čovjek, hoće li izraditi?
Što se tiče Borca, Borac iduću nedjelju poslije tekme na Grbavici zaostaje za nama 4 boda i do kraja sezone će nam puhati u leđa... U naredne tri tekme igraju sve na strani ako sam dobro shvatio sinoć komentatora...![]()
Jel šuštala lopta sinoć po hibridu?
- svrakino1921
- Kontakt:
Ako bude delegiran Irfan Peljto kao glavni sudija sljedece kolo na LJEPOTICI -Zeljo-Borac
Zeljo glat gubi utakmicu
Zeljo glat gubi utakmicu
U pravu si ti, ali donekle. Ne može FK Sarajevo, niti bilo ko, bilo kome biti policajac. Odgovoran si za svoje postupke u svakom momentu. Vezati to za klub, ili nešto drugo, pokazatelj je nezrelog načina razmišljanja.
Ono što klub može, a to je suspendovati i/ili raskinuti ugovor o sponzorstvu zbog novonastale situacije.
- westsideSB96
- Kontakt:
Sedmerostruki šampion NKŠB.
NKŠB ponos HRHB
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Koliko samo mislis da znas sve a ustvari si samo mahalusa obicna, nisi svjestan.kolezeljovac je napisao/la: ↑30 okt 2022, 09:36Je li istina Boga Vam da Faćo i dalje ima kontakt direktni sa trenerima Sarajeva. Mislim ne možemo mi zajebavati zbog Zule i sličnih, ali kriminalci kao Faćo, Stojnić su ozbiljni likovi i puno opasniji za razliku od Zule, Bombe i drugih...
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Čekajte ljudi, pa kako je jedan od komšija, tj. najvećih mitomana i falsifikatora apsolutno svega, usporedio Slobodu (najbezuspješniji i najbesmisleniji fudbalski klub ikad) sa Aston Villom, jednim od najtrofenijih engleskih klubova ikad
Ovo dovoljno govori kakvi fudbalski analfabeti pišu ovdje, zadojeni svim drugim pogrešnim stvarima mimo fudbala.
Ovo dovoljno govori kakvi fudbalski analfabeti pišu ovdje, zadojeni svim drugim pogrešnim stvarima mimo fudbala.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 27 gostiju.