daBaby je napisao/la:Važe li godišnje karte za tekmu protiv Širokog ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
AMAR OSIM!!!
Ja znam da polugodišnje važe,za godišnje nisam siguran,mislim da ne važe,ali eto ako neko može provjerit pa da znamocsh je napisao/la:daBaby je napisao/la:Važe li godišnje karte za tekmu protiv Širokog ?
Ko ne voli Želju,ne voli ni ljude
- bistrikboy
- Kontakt:
Pa koji qrac onda serete nakon svake tekme Lazi?tm-ovac iz mase je napisao/la:Ne mislim da je Lazo klasa za Želju, ali ne mislim da ce ijedan napadac (Baljić,Nikolić,Spahić) nesto bolje odigrati...
Nisam ja da sudim, ali statistika može itekako !
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ma koji qrac pricaju o tebi sve da mi daju ja odustao nebi gdje god da ides bicu ja uz tebe jer tebe volim ostale ko j..be !
G R B A V I C A 2
Upravu si,pisalo je za polugodisnje,ne znam ni ja za godisnje mada mislim da ne vaze!Mashke je napisao/la:Ja znam da polugodišnje važe,za godišnje nisam siguran,mislim da ne važe,ali eto ako neko može provjerit pa da znamocsh je napisao/la:daBaby je napisao/la:Važe li godišnje karte za tekmu protiv Širokog ?
AMAR OSIM!!!
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:Pa koji qrac onda serete nakon svake tekme Lazi?tm-ovac iz mase je napisao/la:Ne mislim da je Lazo klasa za Želju, ali ne mislim da ce ijedan napadac (Baljić,Nikolić,Spahić) nesto bolje odigrati...
Nisam ja da sudim, ali statistika može itekako !
Pa ne zna...Necu ga hvalit kad NE ZNA ! A ovo govorim jer nemamo boljeg...iz toga slijedi da trebamo kupit nekog !
TM87
Ne govorim ja ovdje o zabijanju golova, nego govorim o vaznosti Lazara Popovica za Zeljeznicar, odnosno za samu igru Zeljeznicara. Svjestan sam cinjenice da ne zabija koliko bi trebao, ali doprinosti tome da ostali igraci zabijaju, doprinosi tome da Zeljo moze stalno na protrcavanja da stvara prilike, doprinosi tome da skoro 90% vazdusnih duela on dobija, doprinosi tome da zna stati na loptu zagradit se i ne izgubit loptu, dakle igra se skoro pa zasniva na njemu. U to ces se uvidjeti u narednim utakmicama, samo nemoj da pljujes kasnije po onome sto si pisao . . .harinjo je napisao/la:samo ću te pitati jednu stvar,bez namjere da ulazimo u raspravu.........DALI JE POSAO CENTARFORA DA DAJE GOLOVE,i dali se na kraju sezone gleda učinak centarfora kroz golove i asistencijejuveboy je napisao/la:Eh tek sad ce se vidjeti uistinu koliko Lazar Popovic vrijedi za Zeljeznicar, samo me brine cinjenica da bez njega ne bude nekih vecih podbacaja pa da izgubimo i Kup i Titulu :S:S Niste svejesni koliko Lazar Popovic pridonosi igri Zeljeznicara, Amar to najbolje zna... Forza Zeljo, ima li tekma protiv Sirokog na TV-u ?lazar je centarfor pa pogledaj njegov učinak i prema tome napiši jel pridonosi igri ŽELJE
Svaka cast ovako i treba uraditi....mada ne znam zasto se maleni mjesaju sa nama ne trebaju nam..
JA NISAM ODAVLE!!!
Najbitnije je da Željo pobjeđuje, a ko će davati golove uopšte nije!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Samo ću ja tebe pitati jednu stvar. Jel mahala treba da određuje sastav ili trener.harinjo je napisao/la:samo ću te pitati jednu stvar,bez namjere da ulazimo u raspravu.........DALI JE POSAO CENTARFORA DA DAJE GOLOVE,i dali se na kraju sezone gleda učinak centarfora kroz golove i asistencijejuveboy je napisao/la:Eh tek sad ce se vidjeti uistinu koliko Lazar Popovic vrijedi za Zeljeznicar, samo me brine cinjenica da bez njega ne bude nekih vecih podbacaja pa da izgubimo i Kup i Titulu :S:S Niste svejesni koliko Lazar Popovic pridonosi igri Zeljeznicara, Amar to najbolje zna... Forza Zeljo, ima li tekma protiv Sirokog na TV-u ?lazar je centarfor pa pogledaj njegov učinak i prema tome napiši jel pridonosi igri ŽELJE
Ti se očito umislio da baš znaš o fudbalu. Lagano onda u Saobraćajac pa napravi respektabilu ekipu. Mani se Popovića. Ima vas koji ste se baš naklatili na navedenog. Popustite malo. Bolje bi vam bilo da idete po utakmicama nego što pričate GLUPOSTI preko neta.
Nas u Gradačcu bilo između 250 i 300 ; Niko Lazara nije prozivao. Vi pljuvači sa neta se ubiste. Zanimljivo, zar ne

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Jesul cistili jug išta, da ne budu stolice u subotu zaleđene da se slomim
p.s. 9-0 za Plavca

p.s. 9-0 za Plavca
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Mene ne raduje ta neka cinjenica da ce neki vidjeti kako izgleda nasa igra bez Laze manje vise znam kakve igrace imamo na toj poziciji ali bez obzira na to travnik ne bi trebao biti prepreka za nova tri boda.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
o ucinku nikolica, spahica ili baljica mezemo ozbiljno rezonovati u onom trenutku kada odigraju isto ili priblizan broj utakmica kao i popovic te uporediti njihov ucinak i kompletan dojam o igri mimo statistike (golovi, asistencije)...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.
E jeb.i ga pa imaju i treninzi i treneri na treninzima ili smo mi kompetentni ja bih iskreno volio da neko pokaze da moze ako nista ono radi te neke sirine u igri ali nisam optimistican s druge strane mislim da niko od ovih do kraja karijere nece odigrati broj utakmica koji je Lazo odigrao za Zelju tako da su ta poredjenja SFlemi_kitao je napisao/la:o ucinku nikolica, spahica ili baljica mezemo ozbiljno rezonovati u onom trenutku kada odigraju isto ili priblizan broj utakmica kao i popovic te uporediti njihov ucinak i kompletan dojam o igri mimo statistike (golovi, asistencije)...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
LAZO JE SA UPALOM PLUCA IGRAO U GRADAČCU, SAMO NIJE ZNAO. Naravno da ga ne smatram narodnim herojem zbog toga al ipak je pokazao da mu je stalo do Želje i plavog dresaSlicura je napisao/la:Samo da vas obavijestim da su pronadjeni oni sto su kamenovali kombi,sutra ide ekipa dati izjave kao svjedoci.
A u Gradaccu neki lik rece na tribini za Lazu " daBogda se razbolio " a evo lik se razboliiskreno drago mi je samo sto cemo sada vidjeti kakve napadace imamo i ako se ovi ne dokazu,konacno ce ovi seratori zacepiti gubicu
-
- Kontakt:
ja ne znam sta tebi nije jasno...fino sam rekao "mozemo ozbiljno rezonovati u onom trenutku...", jer ja ne gledam treninge niti razgovaram sa igracima i strucnim stozerom, ja pisem o onome sto vidim, a vidim igru na terenu i ucinak...ja niti sam rekao da ce igrati utakmica kao popovic ili priblizno sa 100% sigurnoscu, dok ti mislis da nijedan od njih nece odigrati koliko je popovic, kako?pile87 je napisao/la:E jeb.i ga pa imaju i treninzi i treneri na treninzima ili smo mi kompetentni ja bih iskreno volio da neko pokaze da moze ako nista ono radi te neke sirine u igri ali nisam optimistican s druge strane mislim da niko od ovih do kraja karijere nece odigrati broj utakmica koji je Lazo odigrao za Zelju tako da su ta poredjenja SFlemi_kitao je napisao/la:o ucinku nikolica, spahica ili baljica mezemo ozbiljno rezonovati u onom trenutku kada odigraju isto ili priblizan broj utakmica kao i popovic te uporediti njihov ucinak i kompletan dojam o igri mimo statistike (golovi, asistencije)...
ako nisi shvatio, ovaj prvi post sam napisao zbog izjava nekih kako necemo igrati ni priblizno ucinkovito kao sa popovicem ili ako oni koji ga budu mijenjali ne odigraju savreseno, svima ce nam zacepiti usta da nisu bolji od popovica i da ga bezveze napadamo...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.
Nakon 17. kola:ellaxaz je napisao/la: Nakon 16. kola:
1. FK. Borac 12
2. FK. Željezničar 7
3. FK. Sarajevo 4
4. NK. Široki Brijeg 1
5. FK. Sloboda 0
6. NK. Travnik -1
7. NK. Čelik -2
8. FK. Rudar P. -2
9. FK. Slavija -2
10. FK. Leotar -3
11. FK. Olimpic -3
12. NK. Zvijezda -4
13. FK. Drina Z. -7
14. FK. Budućnost -7
15. FK. Velež -8
16. HŠK. Zrinjski -8
Nastavljamo dalje.
1. FK. Borac 12
2. FK. Željezničar 8
3. FK. Sarajevo 4
4. NK. Široki Brijeg 1
5. FK. Sloboda 0
6. NK. Travnik -1
7. NK. Čelik -2
8. FK. Rudar P. -2
9. FK. Slavija -2
10. FK. Leotar -3
11. FK. Olimpic -3
12. FK. Velež -5
13. NK. Zvijezda -6
14. FK. Drina Z. -7
15. HŠK. Zrinjski -8
16. FK. Budućnost -10
Bez većih promjena.

Zadnja izmjena: ellaxaz, dana/u 10 mar 2011, 08:08, ukupno mijenjano 1 put.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Postavljen je tekst iz danasnje stampe sa dramaticnim naslovom "PLAVI DESETKOVANI" i u njemu pise kako cemo igrati bez CAK sest (&) igraca. Od tamo nabrojane sestorice igraca koji nisu u kombinaciji SAMO dvojica su bili u pocetnim sastavim prva dva kola a i vecinu jesenjeg dijela. Znaci fakticki, nedostaju samo Beslija i Popovic iz prvog tima. Stanceski je upisao 10-tak minuta, Jamak poceo u Gradaccu a na Grbavici usao sa klupe, Nyema nije nikako igrao kao ni Bogicevic jos od one povrede.
U tim se vraca Markovic, umjesto Beslije moze igrati Visca, umjesto Lazara Spahic, Nikolic ili Baljic. Ja stvarno ne vidim nikakvih problema sto se izostanaka tice.
Ali nasi (kvazi)novinari poletili da napisu ekskluzivu o povredama i dramatican naslov!
U tim se vraca Markovic, umjesto Beslije moze igrati Visca, umjesto Lazara Spahic, Nikolic ili Baljic. Ja stvarno ne vidim nikakvih problema sto se izostanaka tice.
Ali nasi (kvazi)novinari poletili da napisu ekskluzivu o povredama i dramatican naslov!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Stole iz Bora je napisao/la:Postavljen je tekst iz danasnje stampe sa dramaticnim naslovom "PLAVI DESETKOVANI" i u njemu pise kako cemo igrati bez CAK sest (&) igraca. Od tamo nabrojane sestorice igraca koji nisu u kombinaciji SAMO dvojica su bili u pocetnim sastavim prva dva kola a i vecinu jesenjeg dijela. Znaci fakticki, nedostaju samo Beslija i Popovic iz prvog tima. Stanceski je upisao 10-tak minuta, Jamak poceo u Gradaccu a na Grbavici usao sa klupe, Nyema nije nikako igrao kao ni Bogicevic jos od one povrede.

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !