Logicno.ComeOn je napisao/la:Odmah tu volis prirodu jer volis salatu, a po Mujinom (Calciovom) ne ispadas gay.SGD53 je napisao/la:
Možeš kupus kiseliti u akvarijumu

Logicno.ComeOn je napisao/la:Odmah tu volis prirodu jer volis salatu, a po Mujinom (Calciovom) ne ispadas gay.SGD53 je napisao/la:
Možeš kupus kiseliti u akvarijumu
Nema logike, jel tako?calcio je napisao/la:Mi ćemo naše ambicije morati smanjiti, prije nekoliko dana sam rekao kada bi mi neko ponudio bod u Izraelu da ne bi pristao, ali sada bi pristao. Nismo ekipa koja će se zatvoriti i mislim da možemo i tamo dati gol ili dva što može biti dovoljno za jedan rezultat.let3 je napisao/la:Većina Zmajeva stigla u bazu u Zenici: Selektor Sušić u Izraelu pristaje i na bod
http://www.klix.ba/sport/nogomet/vecina ... /141111142" onclick="window.open(this.href);return false;
kakve izjave, koji kralj![]()
![]()
vece ublehe ova država nije vidjela u zadnjih 20 godina
Pa nece najavljivati pobjedu kada smo desetkovani, ostali smo bez vaznih igraca. Bilo bi neozbiljno i podcjenjivacki.
Amarkony je napisao/la:Već 5 godina sami sebi uništavate želuce zbog ljubomore i sujete prema Safetu Sušiću. Dok Safet Sušić sa reprezentacijom pravi historijske rezultate sa repkom, što niko prije njega uspio nije, vi svoje vrijeme trošite na sujetu na forumima. I dok Safet zarađuje milione - vi ste zaokupljeni zavišću i komentarima o tim milionima. Potrošili ste dobrih 5 godina, a niste uradili ništa, a Safet, itekako jest (i finansijski i rezultatski)![]()
Uživanje je pratiti vaše frustracije.
gledaj ti o čemu on razmišlja... prska na zapetove milione, diči se njima kao da su njegoviPrincipatus je napisao/la:Vise je ona nasa maskota zmajic odvela reprezentaciju u Brazil nego tele.Head je napisao/la:Mi i ne zasluzujemo bolje. Porazavajuce kako se navijaci odnose prema selektoru koji nam je donio plasman u Brazil.
Oh millioner-troler djesi ba, pojede me ljubomora zbog finansija.Amarkony je napisao/la:I dok Safet zarađuje milione - vi ste zaokupljeni zavišću i komentarima o tim milionima. Potrošili ste dobrih 5 godina, a niste uradili ništa, a Safet, itekako jest (i finansijski i rezultatski)![]()
E moj trolerko ne zakljucivaj sa sebe na druge. Finansijski mag nas.
Da Safet Sušić ima imalo dostojanstva on bi dao otkaz ali pošto nema odatle i dolaze ove psovke... Kakve psovke ovo treba neku novu riječ uvesti jer kakva mašta je prisutna... Uostalom da se razumijemo tip je GLUP!Head je napisao/la:Mi i ne zasluzujemo bolje. Porazavajuce kako se navijaci odnose prema selektoru koji nam je donio plasman u Brazil.
Da se razumijemo i ja sam za ostavku al kakve se gadosti napisu na ovom forumu pa to je za nepovjerovati.
I ovaj se šprda sa nama, eto na šta smo spali.Imaju jako dobrog selektora, a koliko su dobri pokazuje da on nije pozvao zamjenu za Džeku", rekao je Guttman
Sušić je izvrstan trener
vedator je napisao/la:I ovaj se šprda sa nama, eto na šta smo spali.Imaju jako dobrog selektora, a koliko su dobri pokazuje da on nije pozvao zamjenu za Džeku", rekao je Guttman
vedator je napisao/la:I ovaj se šprda sa nama, eto na šta smo spali.Imaju jako dobrog selektora, a koliko su dobri pokazuje da on nije pozvao zamjenu za Džeku", rekao je Guttman
Je li to majke ti hoces reci da je izjava na mjestu?calcio je napisao/la: Pa nece najavljivati pobjedu kada smo desetkovani, ostali smo bez vaznih igraca. Bilo bi neozbiljno i podcjenjivacki.
Izraelci nam se smiju Reufe!voltron30 je napisao/la:Poslije Ben Haima, sad nas i njihov slektor Guttman trolla.![]()
http://sportsport.ba/ino_fudbal/guttman ... tim/145235" onclick="window.open(this.href);return false;
Sušić je izvrstan trener![]()
Normalno da neće, sve dok ova spodoba ne ode sa klupe svetinje.adriano_leite je napisao/la:Da li ce se pojedine gubice zacepiti u slucaju pobjede, ostaje da vidimo...
![]()
![]()
bvb je napisao/la:Je li to majke ti hoces reci da je izjava na mjestu?calcio je napisao/la: Pa nece najavljivati pobjedu kada smo desetkovani, ostali smo bez vaznih igraca. Bilo bi neozbiljno i podcjenjivacki.
Ne treba najavljivati pobjedu, ali ne treba ni nista drugo. Samo sebe ismijava, a moze jednostavno reci da cemo igrati najbolje sto mozemo ili nesto slicno. Ali problem je sto Safet ocigledno ne zna sta treba reci i, ako ima slobodnog vremena, dobro bi mu dosla ova knjiga koju tebi preporucise.
Da da, sve pobjede su zbog individualnog kvaliteta, ali porazi su na racun selektora. To je logicno, naravnoFaraonTM je napisao/la:Normalno da neće, sve dok ova spodoba ne ode sa klupe svetinje.adriano_leite je napisao/la:Da li ce se pojedine gubice zacepiti u slucaju pobjede, ostaje da vidimo...
![]()
![]()
![]()
A mi ne sumnjamo da će ovi momci što budu igrali na terenu ginuti za ovaj dres i da će nam donijeti pobjedu na individualni kvalitet ala ona akcija Pjanić-Džeko protiv Belgije
Došli smo do toga da Pape eventualnim pobjedama protiv Izraela zatvara usta hejterimaadriano_leite je napisao/la:Da li ce se pojedine gubice zacepiti u slucaju pobjede, ostaje da vidimo...
![]()
![]()
Ocigledno ne citas sta se ovdje pise.Donnie Darko je napisao/la:Došli smo do toga da Pape eventualnim pobjedama protiv Izraela zatvara usta hejterimaadriano_leite je napisao/la:Da li ce se pojedine gubice zacepiti u slucaju pobjede, ostaje da vidimo...
![]()
![]()
Izraela
![]()
Velesila
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.