FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ellaxaz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ellaxaz » 08 mar 2011, 18:56

Renovirane svlačionice na pomoćnom terenu

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/re ... nom-terenu
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 08 mar 2011, 19:00

ellaxaz je napisao/la:Renovirane svlačionice na pomoćnom terenu

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/re ... nom-terenu
Odlicno bilo je ruzno gledati kako nasi moraju pjehe preko ceste :D eto sad imamo bolje uslove i za mladje kategorije...jel mi neko moze reci kako stojimo na tabeli juniori kadeti...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 08 mar 2011, 19:04

Grbavica moj zivot je napisao/la:U srijedu protiv sirokog ? U kolko sati ?
Stole iz Bora je napisao/la:Prve polufinalne utakmice Kupa BiH igrati će se 16. marta sa početkom u 15.00 sati, dok su uzvratni susreti na rasporedu 6. aprila u 16.00 sati.
;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 08 mar 2011, 19:25

AlemC85 je napisao/la:Pozdrav željovcima od jednog rođenog. Želim vam da uzmete titulu, jer ste zaslužili, a u subotu je početak toga. Ako nam savez suspenduju ovi koji su krivi treba ih automatski isjterati iz lige pa nek između sebe igraju. Uvijek ću cijeniti želju......................
A mi cemo uvijek cijeniti VELEZA!!! :D :D :D :D HVALA RODENI!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 08 mar 2011, 19:42

ellaxaz je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:U srijedu protiv sirokog ? U kolko sati ?
Stole iz Bora je napisao/la:Prve polufinalne utakmice Kupa BiH igrati će se 16. marta sa početkom u 15.00 sati, dok su uzvratni susreti na rasporedu 6. aprila u 16.00 sati.
;)
Ja termina u pm valjda moze zeljo to odgoditi na 19.00
svoj ti pos'o !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 mar 2011, 19:42

Nije tačna ova satnica da je tekma u 16 h, prije 17 h sigurno nije, prvenstveno radi većeg odziva publike a i mogućeg TV prenosa na BHT 1.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 08 mar 2011, 20:02

AlemC85 je napisao/la:Pozdrav željovcima od jednog rođenog. Želim vam da uzmete titulu, jer ste zaslužili, a u subotu je početak toga. Ako nam savez suspenduju ovi koji su krivi treba ih automatski isjterati iz lige pa nek između sebe igraju. Uvijek ću cijeniti želju......................

Hvala drug moj ! :D aBd da pobijedite u subotu i obezbijedite opstanak ove sezone a sljedece aBd sa nama u evropska takmicenja. I samo da kazem da mi je Velez pored Želje najdrazi klub u BiH a i šire, nezz sto al jednostavno su mi dragi.

Pozz drugg od TM
Razumijes ti mene burazere moj :)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 mar 2011, 20:32

Siroki nije imao srece...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 08 mar 2011, 21:50

Zajebano, po trenutnoj formi mozda bolje neg celik da smo izvukli, al mislim da moramo dobiti min 3:0 da bi bili sigurni finalisti.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 08 mar 2011, 21:55

alan ford 26 je napisao/la:Zajebano, po trenutnoj formi mozda bolje neg celik da smo izvukli, al mislim da moramo dobiti min 3:0 da bi bili sigurni finalisti.
jedini si jarane koji ne pocjenuje celik koji vas je realno nadigro na grbavici u prvom djelu igrom.....realno ...bar je tako izgledalo na tv hahahaha
samo celik ale samo celik ale

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 08 mar 2011, 21:57

alan ford 26 je napisao/la:Zajebano, po trenutnoj formi mozda bolje neg celik da smo izvukli, al mislim da moramo dobiti min 3:0 da bi bili sigurni finalisti.
Ma ja sam skoro 100 % siguran u prolaz.

Ne moramo ovdje dobiti 3:0 moze i npr 2:0 ili 3 : 1 (samo nek je 2 razlike :mrgreen: ) a dole se moze odigrait dobro, pa nece nam biti prvi put da dobijemo dole. Sad su u losoj formi 2 za redom poraza, i mislim da je vrlo realno da cemo ih proci.
Ali podsjecam nece biti lahko ! jer ipak oni imaju veoma jaku ekipu.

Ali ipak nadam se prolazu u finale Kupa i osvajanje istog, a U Ligi jos nije nista gotovo, ja se jos nadam duploj kruni.

Mada ce biti tesko uzeti duplu krunu, a ako ne uzememo ja necu biti ne zadovoljan nego cu se zadovoljiti plasmanom u Evropu, koja je bila nepoznat pojam za nas prije godinu i pol.
Razumijes ti mene burazere moj :)

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 08 mar 2011, 23:40

eto ostali smo 2 sedmice bez Laze( upala pluca), sad cemo vidjeti kako to izgleda bez njega. Sretno Bajri ili Nikolicu a Lazaru brz oporavak

the maniacs 87
Kontakt:

Post Postao/la the maniacs 87 » 09 mar 2011, 01:59

Luca.Toni je napisao/la:

Hvala drug moj ! :D aBd da pobijedite u subotu i obezbijedite opstanak ove sezone a sljedece aBd sa nama u evropska takmicenja. I samo da kazem da mi je Velez pored Želje najdrazi klub u BiH a i šire, nezz sto al jednostavno su mi dragi.

Pozz drugg od TM
Trenutno dosta ima Željovaca u Veležu: Goran Gančev i Damir Rovčanin na posudbi, te trener Odović legenda Želje. Rođeni držite se i izborite opstanak a sljedeće sezone ljoŽe i Velež će da haraju ligom.

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 09 mar 2011, 02:09

djale je napisao/la:eto ostali smo 2 sedmice bez Laze( upala pluca), sad cemo vidjeti kako to izgleda bez njega. Sretno Bajri ili Nikolicu a Lazaru brz oporavak
To je pojacanje za vas :lol:

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 09 mar 2011, 02:32

Ma CAO siroki.....sve treba rijesit u Srijedu na Grbavici 3-0
ZELJO ! ! !
BAS SVE TI DAJEMO.....

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 09 mar 2011, 07:25

djale je napisao/la:eto ostali smo 2 sedmice bez Laze( upala pluca), sad cemo vidjeti kako to izgleda bez njega. Sretno Bajri ili Nikolicu a Lazaru brz oporavak
Ako je to istina onda nista od finala kupa,a Travnik i Sloboda nam je maximalno bod i onda nema ni titule.J... ga :oops: :oops:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 09 mar 2011, 08:45

nick je napisao/la:
jubitubi je napisao/la:
nick je napisao/la: jedno je istina da smo vas ove godine izbacili iz kupa, s tim da ste na grbavici imali jedan sut prema golu negdje sa pola terena...
Jeste!I svaka vam cast na tome!Nema sta...Bili ste bolji,i okej.Ali to je bilo tada,a Borac je sad ipak malo drugacija ekipa.
po cemu? niste se bas naigrali kuci i pokazali neki kvalitet, drina je imala odlicnu priliku... u sirokom svi u 16 i cekaj kontru... nismo ni mi nista pokazali ali brate ni vi...
Ne znam jesi li gledao utakmicu,i ako jesi,jesmo li uopste gledali istu utakmicu,ali brate Borac je ubio Drinu.Posjed lopte je bio debelo na nasoj strani,odmah na pocetku Stakic sutira,ma milimetar iznad precke,zamalo gol,pa onda pokusaj loba Veljovica,precka je spasila Drinu,inace siguran gol,penal za Borac(iako po mom misljenju mogao je i da ne bude),Veljovic promasuje!Zatim precka Maletica,pa Veljovic ne uspjeva ugurati loptu sa 1 metra.Drina je imala tu jednu odlicnu priliku,i to je sve.

A sto se tice Sirokog,mozes ti pricati da je ono bio bunker,ali ono sine moj nije bilo ni "b" od bunkera.Ono je bila pametna taktika koja je donijela pregrst bodova sa gostovanja ove sezone.Zna Jagodic sta radi,ne boj se.

Sto se tice vas,vama je naslabija tacka u timu,taj napadac.Jednostavno nemate pravog centarfora,golgetera,kuburite s tim Lazarom,jedni ga vole,drugi ga ne vole,podjeljeno misljenje.Golove vecinom daju vezni igraci,krila,Zeba,Visca,nebitno.S druge strane Borac ima Nikolica,Stajica,Veljovica i Vidakovica.Sva cetvorica su strasni napadaci...Tu vidim nasu prednost.Ne znam,necu da podcjenjujem protivnika nikad,ali mislim da je Kup najvise sto moze Zeljeznicar ove sezone.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 09 mar 2011, 09:33

jubitubi je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la: Ti meni pricas koja ekipa ima daha a koja ne, pa covjece boziji vi ste vec u drugom kolu proljetnog dijela na terenu izgledali ko obicna kita protiv jedne Drine koju ste realno trebali demolirati. Na stranu da li se Drina pojacala i da li je usla u proljetni dio jaca ali vi sa onom igrom nemate sanse do kraja prvenstva da imate 20 bodova prednosti a ne 7 i 8 u odnosu na nas i sarajevo. Zivi bili pa vidjeli, ne popravite li onu igru Zeljo ce vas zgaziti na grbavici a Sarajevo u banjaluci rasturiti ko bugarsku skupstinu.
Vas dvojca vise provodite na temi Zeljeznicara nego na temi borca a prebrojte postove pa cete se sami uvjeriti. Za ovog mutanta koji me citira i kaze da sam za Siroki rekao da ce biti Zelji veci konkurent imam jasan odogovor i stojim iza toga, da je Siroki i dalje najkompletnija ekipa ali ne i najuigranija. Rekao sam da im treba utakmica i da su ekipa koja zna i moze uvezati niz pobjeda i kuci i na strani i samim tim se opet vratiti u borbu za sami vrh.
Pa sto je vi niste onda demolirali u generalnoj probi,nego "samo" 2:1?!?!Tvoji postovi me tacno odusevljavaju,poprave mi odmah raspolozenje.Pa ti covjece zivis u nekom svom svijetu,gdje niko ne valja,gdje su svi losi jedino je Zeljeznicar ta sila,setnja kroz ligu,i slicne stvari.Znas li ono pravilo nikad,ali NIKAD nemoj podcjenjivati protivnika,bez obzira na sve!Zapamticu ovaj tvoj post,znaci tema Zeljeznicar stranica 3147.Napisao si Zeljo ce vas zgaziti na Grbavici,a Sarajevo rasturiti u Banjaluci.Eto,zivi bili pa vidjeli.

I koliko si samo kontradiktoran dokazujes sa izjavama,prvo da je Siroki veci konkurent Zeljeznicaru za titulu,iako ima 14 bodova MANJE od Borca!A oba kluba su iza Borca na tabeli.Znaci ti u potpunosti izbacujes jesenjeg prvaka i prvoplasiranog na tabeli iz trke za titulu?Halo,gdje je mozak?I onda sad kad ste izvukli Siroki u Kupu,mjenjas plocu sa pricom da je Siroki los,i da ga lagano mozete uzeti?!Pa daj,ajd odluci se vise,tvoji postovi su za predskolski uzrast.

Izvinjavam se na offu,al stvarno me cudi ovaj momcic.
Na kraju ove sezone su moguca dva scenarija:
1.Borac ce uspjeti sacuvati bodovnu prednost ispred ZELJE,na sve moguce nacine i osvojiti titulu,a da li ce nasi klubovi igrati Evropu jos se ne zna
2.Borac nece sacuvati prednost i onog momenta kada budu svjesni toga napravice belaj i istupiti iz lige a za njima i svi klubovi iz PC-ja,naci ce Mile drzava nacin sigurno
Nekako sam u ovom momentu blizi ovom drugom scenariju koji ne naravno kao i sve reziran u Aleksandrovcu pored Laktasa,pored Banja Luke.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 09 mar 2011, 09:56

Ako zelimo osvojiti kup onda je generalno nebitno kojeg smo protivnika izvukli...vezano za prvenstvo i kup igramo tri utakmice zaredom na Grbavici i meni je drago sto je to tako...tri eventualna pozitivna rezultata mogu nas dignuti u samopouzdanju i napraviti neke odlicne stvari za nastavak sezone...vidjecemo,Siroki je jaka ekipa i ne vjerujem da ce biti odluceno u prvoj utakmici,dva bitna poluvremena,dvije utakmice i ako prodjemo,onda nas to moze zaista pogurati kao veliki motiv za dalje...nema kalkulacija i to mi se svidja,mi moramo napasti sve sto se napasti moze...moramo biti ambiciozni,pa sta bude...po meni smo u dobroj situaciji kada imamo ovakav presing i kada nema previse kalkulacija...ne sumnjam da je istina ovo sto @djale kaze,da smo u narednom periodu ostali i bez Laze zbog bolesti,prilika je to ovim mladim nasim napadacima da pokazu da su nepravedno zapostavljeni,strah me je njihovog neiskustva,ali mozda se sta dobro izrodi iz toga i mozda dobijemo vrijedan eksponat u svojim redovima...strah me je samo sto nije vrijeme za to,pa smo primorani u ovim vaznim utakmicama igrati sa napadacem koji nema puno minuta u nasem dresu,a sada je pod pritiskom da uradi velike stvari za nas...Lazi zelim brz oporavak i da se sto prije vrati,mladim napadacima zelim da se dobro nametnu i za buducnost,da znamo da mozemo racunati na njih...fali nam jedan kvalitetan,iskusan napadac,koji bi mogao biti prava zamjena u ovakvim situacijama,prema strucnom stabu imali smo samo Lazara,a drugi su bili zapostavljeni i u ova dva kola samo je Bajro dobio par minuta i to kao vezni igrac...nazalost,ja i dalje mislim da je trebalo kupiti jednog dobrog igraca i iskesirati neku lovu,bojim se da nam se ne obije o glavu nase neiskustvo,naravno,bio bih presretan kada bi jedan od ovih mladica sto cekaju priliku,eksplodirao i odmah poceo da zabija golove
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 09 mar 2011, 10:30

U koliko je sati tekma ako ko zna?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Orvel, Sarun i 55 gostiju.