RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjak » 24 jan 2020, 01:13

mozak je napisao/la:
23 jan 2020, 12:57
Feđi je posao uvelike olaksan.
On prakticno u ovom trenutku ima 5 igraca vise na koje moze potpuno racunati, dva se oporavila, 3 dosla..na berisu, markeza, samardzica i ostale nisi mogao ni racunati, igrali su silom prilika .Nemamo vise prekobrojnih stranaca, a cini mi se da i ovaj bihorac ima dvojno.
Nebi me oznenadilo ako dovedu nekog brazilca, sad imamo 3 stranca ako se nevaram.
ne zaboravi jednog bitnog manje igraca za polusezonu,Zeljkovica,i jos jednog solidnog igraca Urdinova,ali ipak mislim da smo u plusu sa igrackim kadrom,jos kad bi nabavili jjednog solidnog stopera bilo bi super za ovu polusezonu
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

VolimVelez
Kontakt:

Post Postao/la VolimVelez » 24 jan 2020, 01:58

samoOlimpick je napisao/la:
23 jan 2020, 07:08
Ljudi moji kakav romb, to je formacija koja je izumrla iz modernog fudbala ima decenija, najranjivija formacija koja postoji, uvijek si u manjku, napadas sa 3 na 5 a sve kroz sredinu, nazad imas 3 osigurača u principu koji smetaju jedan drugom
Niko ne prica o romb formaciji, nego romb sa sredinom terena-veznjacima. Ako si gledao sve utakmice, u najmanje 4-5 smo igrali romb, mogu se sjetiti jedne kad je Hasanovic bio povrijedjen, zadnji vezni bio Zeljkovic, centralni bili Cosic i Behram a ispred njih Vehabovic, a napad Fajic-Brandao, s tim da je Fajic bio istureniji. U toku utakmice je malo Brandao presao na lijevo krilo a Seid na desno. Valjda je tako to naredio Duda Ferguson
Mostar u srcu Velež do groba !

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 24 jan 2020, 02:30

VolimVelez je napisao/la:
24 jan 2020, 01:58
Ljudi moji kakav romb, to je formacija koja je izumrla iz modernog fudbala ima decenija, najranjivija formacija koja postoji, uvijek si u manjku, napadas sa 3 na 5 a sve kroz sredinu, nazad imas 3 osigurača u principu koji smetaju jedan drugom
Niko ne prica o romb formaciji, nego romb sa sredinom terena-veznjacima. Ako si gledao sve utakmice, u najmanje 4-5 smo igrali romb, mogu se sjetiti jedne kad je Hasanovic bio povrijedjen, zadnji vezni bio Zeljkovic, centralni bili Cosic i Behram a ispred njih Vehabovic, a napad Fajic-Brandao, s tim da je Fajic bio istureniji. U toku utakmice je malo Brandao presao na lijevo krilo a Seid na desno. Valjda je tako to naredio Duda Ferguson
Romb formacija u normalnoj postavci i standardnom pozicioniranju jeste izumrlo ali u modernom fudbalu se tom rombu dodalo malo šmeka i napravila se linija oblika dijamant, kao naprimjer: veznim igračima je data sloboda pomjeranjan u prevodu pozicije su fleksibilne, u kreiranju napada iz romba može proizaći spuštanja špica na krila te guranje jednog od veznjaka ofanzivnije na poziciju ofanzivnog desnog/lijevog veznjaka gdje kao osiguraci njima ali i potpomagaci su centralni vezni igraci.

Također u defanzivi ti vezni igrači omogućavaju gegenpress na sredini terena sa okomitim napadom, jer dok dođe do naše odbrane imaš tri dupla bloka koji čine npr
Brandao-Fajic prvi blok defanzivni
Behram - Vehabovic drugi blok - njihova tezista su prema strani
Zeljkovic - Hasanovic treci blok - defanzivno nastrojeni, jedan ima ulogu opstrukcije napada drugi ima ulogu box box igraca odnosno od 16 do 16 moze cisto oduzeit loptu.

Također ta formacija danas izgleda ponekada 3-5-2 u napadu ili čak 3-4-3;
Dok u defanzivi to izgleda 4-2-2-2 ili ponekada 4-3-1-2;

Tako to otprilike izgleda kod nas.
Ti si naša ljubav jedina!

Zalik
Kontakt:

Post Postao/la Zalik » 24 jan 2020, 07:05

fudbalfudbal je napisao/la:
24 jan 2020, 02:30
VolimVelez je napisao/la:
24 jan 2020, 01:58
Romb formacija u normalnoj postavci i standardnom pozicioniranju jeste izumrlo ali u modernom fudbalu se tom rombu dodalo malo šmeka i napravila se linija oblika dijamant, kao naprimjer: veznim igračima je data sloboda pomjeranjan u prevodu pozicije su fleksibilne, u kreiranju napada iz romba može proizaći spuštanja špica na krila te guranje jednog od veznjaka ofanzivnije na poziciju ofanzivnog desnog/lijevog veznjaka gdje kao osiguraci njima ali i potpomagaci su centralni vezni igraci.

Također u defanzivi ti vezni igrači omogućavaju gegenpress na sredini terena sa okomitim napadom, jer dok dođe do naše odbrane imaš tri dupla bloka koji čine npr
Brandao-Fajic prvi blok defanzivni
Behram - Vehabovic drugi blok - njihova tezista su prema strani
Zeljkovic - Hasanovic treci blok - defanzivno nastrojeni, jedan ima ulogu opstrukcije napada drugi ima ulogu box box igraca odnosno od 16 do 16 moze cisto oduzeit loptu.

Također ta formacija danas izgleda ponekada 3-5-2 u napadu ili čak 3-4-3;
Dok u defanzivi to izgleda 4-2-2-2 ili ponekada 4-3-1-2;

Tako to otprilike izgleda kod nas.
Odlično objašnjeno. Ta formacija daje puno slobode i jak vezni red. Lako se transformiše i u napadu i u odbranu
Dmc Dino
MC Pršeš i Radovac
Amc Vehabovic

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 24 jan 2020, 21:30

Petak evo prosao, zna li iko je li Bihorac ostaje?
Ima li vijesti za lijevog beka?

Blizi se odlazak u Antaliju..

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 24 jan 2020, 22:36

I MI GA VOLIMO
I MI GA VOLIMO
NAŠEG VELEŽA
ŠAMPIONA

Kako te volim dzuturume :ljepota:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 25 jan 2020, 00:14

24 jan 2020, 21:30

koliko znam nije zadovoljio
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

konstantinos
Kontakt:

Post Postao/la konstantinos » 25 jan 2020, 02:54

rodjak je napisao/la:
25 jan 2020, 00:14

Da li neko zna preko kog menadzera je Bihorac
dosao na probu?

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 25 jan 2020, 03:05

konstantinos je napisao/la:
25 jan 2020, 02:54
rodjak je napisao/la:

dosao na probu?

Ja ne znam to ali znam da je Feđa zakovao letvicu veoma visoko i da bas radi u korist kluba, nece dovesti nikoga ako je bar malo skeptican pa makar se cekalo do pocetka sezone.

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 25 jan 2020, 07:01

25 jan 2020, 03:05
konstantinos je napisao/la:
25 jan 2020, 02:54
rodjak je napisao/la:

dosao na probu?

Ja ne znam to ali znam da je Feđa zakovao letvicu veoma visoko i da bas radi u korist kluba, nece dovesti nikoga ako je bar malo skeptican pa makar se cekalo do pocetka sezone.
Bihorac nije los defanziva solidna skok,brzina ok ali nekako djeluje nesiguran kada primi loptu ja imam osjecaj svaki put da ce se spetljat sa loptom mozda je bolje ne zurit najlakse je potpisat igraca pa onda za pola godene imas problem kao sa Berisom oko raskida

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 25 jan 2020, 16:03

https://www.radios.arajevo.ba/metromaha ... lez/365177

Za Velez se ne navija, za njega se zivi. Sta zna stoka sta Velez predstavlja :bih:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 jan 2020, 17:56

Naježi se kada ovo procita :tokralju: Ovo je samo razmisljanje normalne osobe koja je shvatila sta je Velez i mi sa njim prosli. Gospodine Mehmede neka vas dragi Allah nagradi dzenetom. Od kluba ocekujem da se minutom sutnje protiv Zvijezde oprostimo svi na stadionu od ovog plemenitog i velikog covjeka. Suze u ocima djece mi :tokralju:

Sinovi ispunili želju Mehmeda Đođića: Dio ušteđevine ostavio za FK Velež

Mehmed (Osmana) Đođić iz Prnjavora, otac direktora Al Jazeere Balkans Tarika Đođića i dr. Faruka Đođića, preselio je na Ahiret u utorak, 21. januara u 88 godini.

Otišao je tiho, kako je i živio, kako odlaze dobri i čestiti bosanski ljudi. Preminuo je nepunih godinu dana iza supruge Rabije. Sinovi su ostali da nose kao orden pošten, radišan i požrtvovan život oca koji "nikad nije gledao tuđa posla", koji "ako nije mogao pomoći, nikada nikom odmagao nije".

Nedostajat će nam
Posvjedočili smo tome i na mezarju Vlakovo u Sarajevu, gdje su ga ispratili rodbina, prijatelji, među njima reditelji, novinari, književnici, privrednici, radnici, zanatlije, ulema, znani i neznani, a s posebnim emocijama njegovi Prnjavorci. Oni su govorili o čovjeku koji nikada nije zaboravio svoj rodni kraj iz kojeg je tokom agresije i genocida bio protjeran.

"Nedostajat će nam", kazat će nad mezarom glavni imam Fikret ef. Čelenka.

I posljednje želje Mehmeda Đođića – a to je povod ovoga teksta - bile su vezane uz hajr, dobra djela. To je posebno ostavilo utisak na sve zaljubljenike u Fudbalkski klub Velež iz Mostara, koji je svoje najveće uspjehe ostvario daleko od Đođića kuće i Prnjavora. Evo i zašto...

Mehmeda je za života posebno pogodila sudbina slavnog kluba koji je "pod starost", također, protjeran sa svoga stadiona, iz svoga doma, stadiona Pod Bijelim Brijegom.

"Nezgodno je kad čovjeka pod starost protjeraju iz njegove kuće", reći će otprilike rahmetli Mehmed sinu Tariku.

Taj izraz saosjećanja, zapravo osjećaj sapatništva, bio je razlog što je Mehmed Đođić kazao da bi, "kad bi imao nekih para, dao svima, ali da bi najprije pomogao Veležu".

Tu svojevrsnu posljednju želju Mehmeda Đođića ispunili su njegovi sinovi, predajući dio ušteđevine voljenog oca predstavnicima kluba "za kojeg se ne navija, kojeg se voli".

Potvrdio je to svojom objavom na društvenim mrežama i Tarik Đođić, probudivši emocije hiljada ljudi, posebno Mostaraca i Hercegovaca.

"Moj rahmetli otac nikad nije gledao tuda posla. Nikad tuđe živote ni postupke nije komentarisao. Ako nije mogao pomoći , nikad i nikom odmogao nije. Gledao je sebe, svoju djecu i svoja posla. I nikad ni jedan, niti jedan, nezavršen ostavio nije.

Moj je rahmetli otac volio fudbal. Volio je Želju, Sarajevo, Slobodu, Borac, Čelik, sve naše stare klubove, ali ni za jedan navijao nije. Ipak, najveću je emociju pokazivao prema Veležu. Ne u navijačkom, rezultatskom smislu, nego u smislu solidarnosti i empatije prema klubu protjeranom sa svoga. I sam je proživio sličnu sudbinu, sudbinu izbjeglice. Mnogo puta je rekao da bi, kad bi imao nekih para, dao svima, ali da bi najprije pomogao Veležu. Nije mu bila mrska Veležova zvijezda, ni Veležova crvena boja", napisao je Tarik Đođić, te dodao:

Šemso je samo šutio…
"Iza moga rahmetli babe ostalo je nešto para. Štedljiv je bio. Brat i ja smo se dogovorili da to što je iza njega ostalo u hajre podijelimo i neke želje koje je za života imao ispunimo. Jedna od njih je pomoći Veležu.

Ja poznajem Šemsu, predsjednika Veleža, čestitog i časnog čovjeka, koji svojim trudom, radom i čestitošću vraća Velež na staze stare slave. Zvao sam ga juče i rekao mu da imam novčani prilog za Velež od moga rahmetli babe. Nije puno, Šemso, ali od srca je. Šemso je samo šutio. Nikad ni jedan posao moj babo nezavršen ostavio nije. A mi ćemo se potruditi da, rahmet mu golemi, još neke njegove dunjalučke želje ostvarimo".

Odlaze tako s ovog svijeta umni i pošteni ljudi, dobri domaćini, radnici... Upravo takve Velež je okupljao tokom svoje duge, slavne, ali i bremenite prošlosti. Takva je na koncu i naša historija. Nama, eto, ostaje da učimo od njih.

Neka je rahmet dobrom Mehmedu Đođiću. Njegovi Rođeni igrat će za vječnost!
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Mostarskisjever
Kontakt:

Post Postao/la Mostarskisjever » 25 jan 2020, 18:16

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
25 jan 2020, 17:56
Naježi se kada ovo procita :tokralju: Ovo je samo razmisljanje normalne osobe koja je shvatila sta je Velez i mi sa njim prosli. Gospodine Mehmede neka vas dragi Allah nagradi dzenetom. Od kluba ocekujem da se minutom sutnje protiv Zvijezde oprostimo svi na stadionu od ovog plemenitog i velikog covjeka. Suze u ocima djece mi :tokralju:

Sinovi ispunili želju Mehmeda Đođića: Dio ušteđevine ostavio za FK Velež

Mehmed (Osmana) Đođić iz Prnjavora, otac direktora Al Jazeere Balkans Tarika Đođića i dr. Faruka Đođića, preselio je na Ahiret u utorak, 21. januara u 88 godini.

Otišao je tiho, kako je i živio, kako odlaze dobri i čestiti bosanski ljudi. Preminuo je nepunih godinu dana iza supruge Rabije. Sinovi su ostali da nose kao orden pošten, radišan i požrtvovan život oca koji "nikad nije gledao tuđa posla", koji "ako nije mogao pomoći, nikada nikom odmagao nije".

Nedostajat će nam
Posvjedočili smo tome i na mezarju Vlakovo u Sarajevu, gdje su ga ispratili rodbina, prijatelji, među njima reditelji, novinari, književnici, privrednici, radnici, zanatlije, ulema, znani i neznani, a s posebnim emocijama njegovi Prnjavorci. Oni su govorili o čovjeku koji nikada nije zaboravio svoj rodni kraj iz kojeg je tokom agresije i genocida bio protjeran.

"Nedostajat će nam", kazat će nad mezarom glavni imam Fikret ef. Čelenka.

I posljednje želje Mehmeda Đođića – a to je povod ovoga teksta - bile su vezane uz hajr, dobra djela. To je posebno ostavilo utisak na sve zaljubljenike u Fudbalkski klub Velež iz Mostara, koji je svoje najveće uspjehe ostvario daleko od Đođića kuće i Prnjavora. Evo i zašto...

Mehmeda je za života posebno pogodila sudbina slavnog kluba koji je "pod starost", također, protjeran sa svoga stadiona, iz svoga doma, stadiona Pod Bijelim Brijegom.

"Nezgodno je kad čovjeka pod starost protjeraju iz njegove kuće", reći će otprilike rahmetli Mehmed sinu Tariku.

Taj izraz saosjećanja, zapravo osjećaj sapatništva, bio je razlog što je Mehmed Đođić kazao da bi, "kad bi imao nekih para, dao svima, ali da bi najprije pomogao Veležu".

Tu svojevrsnu posljednju želju Mehmeda Đođića ispunili su njegovi sinovi, predajući dio ušteđevine voljenog oca predstavnicima kluba "za kojeg se ne navija, kojeg se voli".

Potvrdio je to svojom objavom na društvenim mrežama i Tarik Đođić, probudivši emocije hiljada ljudi, posebno Mostaraca i Hercegovaca.

"Moj rahmetli otac nikad nije gledao tuda posla. Nikad tuđe živote ni postupke nije komentarisao. Ako nije mogao pomoći , nikad i nikom odmogao nije. Gledao je sebe, svoju djecu i svoja posla. I nikad ni jedan, niti jedan, nezavršen ostavio nije.

Moj je rahmetli otac volio fudbal. Volio je Želju, Sarajevo, Slobodu, Borac, Čelik, sve naše stare klubove, ali ni za jedan navijao nije. Ipak, najveću je emociju pokazivao prema Veležu. Ne u navijačkom, rezultatskom smislu, nego u smislu solidarnosti i empatije prema klubu protjeranom sa svoga. I sam je proživio sličnu sudbinu, sudbinu izbjeglice. Mnogo puta je rekao da bi, kad bi imao nekih para, dao svima, ali da bi najprije pomogao Veležu. Nije mu bila mrska Veležova zvijezda, ni Veležova crvena boja", napisao je Tarik Đođić, te dodao:

Šemso je samo šutio…
"Iza moga rahmetli babe ostalo je nešto para. Štedljiv je bio. Brat i ja smo se dogovorili da to što je iza njega ostalo u hajre podijelimo i neke želje koje je za života imao ispunimo. Jedna od njih je pomoći Veležu.

Ja poznajem Šemsu, predsjednika Veleža, čestitog i časnog čovjeka, koji svojim trudom, radom i čestitošću vraća Velež na staze stare slave. Zvao sam ga juče i rekao mu da imam novčani prilog za Velež od moga rahmetli babe. Nije puno, Šemso, ali od srca je. Šemso je samo šutio. Nikad ni jedan posao moj babo nezavršen ostavio nije. A mi ćemo se potruditi da, rahmet mu golemi, još neke njegove dunjalučke želje ostvarimo".

Odlaze tako s ovog svijeta umni i pošteni ljudi, dobri domaćini, radnici... Upravo takve Velež je okupljao tokom svoje duge, slavne, ali i bremenite prošlosti. Takva je na koncu i naša historija. Nama, eto, ostaje da učimo od njih.

Neka je rahmet dobrom Mehmedu Đođiću. Njegovi Rođeni igrat će za vječnost!
Normalan covjek nemoze ostati na ovo hladan. Nije bitno za koji klub navija. Neznam da li ce biti minut sutnje ali su predsjedniku juce suze bile u ocima kad je o tome govorio. Sad dal minut sutnje ili RA ili UGMR ali ovo nesmije ostati nespomenuto na prvoj utakmici poslije pauze.
Rahmet mu dusi.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 jan 2020, 18:24

Sjever brato ko ce bola na ovo ostati ravnodusan. Ovo je primjer obicnog covjeka iz naseg naroda. Plemenitost razum i realno razlucivanje. I kada ti neki smijesni skutor ili neko drugi poslje ovoga napise livada protjerani vrapcicani shvatis koliko je moralno minijaturan :tokralju:

Raduje i ovaj dio tj njegovog sina o predsjedniku
Ja poznajem Šemsu, predsjednika Veleža, čestitog i časnog čovjeka, koji svojim trudom, radom i čestitošću vraća Velež na staze stare slave. Zvao sam ga juče i rekao mu da imam novčani prilog za Velež od moga rahmetli babe. Nije puno, Šemso, ali od srca je. Šemso je samo šutio.
Vazda kroz istoriju bili primjer casti i ponosa. Veliki mostarski Velez :ljepota:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

SaMoVelez
Kontakt:

Post Postao/la SaMoVelez » 25 jan 2020, 18:30

Bezbroj je primjera kako ljudi vole Velež, jedan od njih je i ovaj današnji s ovim rahmetli dedom i njegovim uzornim sinovima koji i nakon njegove smrti provode njegove želje koje je imao za života. U ovakvoj državi, gdje su hilhade problema i gdje ima hiljadu mjesta na koje možeš usmjeriti pomoć, dedo o Veležu razmišljao. Još je rođen daleko od Mostara u Prnjavoru, ali đaba sve kad je o Veležu riječ.
Definitivno još jedan dokaz da je Velež više od kluba, a da njagova harizma prevazilazi sve granice i jednostavno je užitak biti Rođeni.
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo

Mostarskisjever
Kontakt:

Post Postao/la Mostarskisjever » 25 jan 2020, 18:53

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
25 jan 2020, 18:24
Sjever brato ko ce bola na ovo ostati ravnodusan. Ovo je primjer obicnog covjeka iz naseg naroda. Plemenitost razum i realno razlucivanje. I kada ti neki smijesni skutor ili neko drugi poslje ovoga napise livada protjerani vrapcicani shvatis koliko je moralno minijaturan :tokralju:

Raduje i ovaj dio tj njegovog sina o predsjedniku
Ja poznajem Šemsu, predsjednika Veleža, čestitog i časnog čovjeka, koji svojim trudom, radom i čestitošću vraća Velež na staze stare slave. Zvao sam ga juče i rekao mu da imam novčani prilog za Velež od moga rahmetli babe. Nije puno, Šemso, ali od srca je. Šemso je samo šutio.
Vazda kroz istoriju bili primjer casti i ponosa. Veliki mostarski Velez :ljepota:
Objasnjavati ljudima ko je Sudo i sto ga zovemo tako netreba jer reklama tom covjeku nije zaista potrebna. Ko je zadnjih dana bio na stadionu mogao je vidjeti sta taj covjek radi. Ko nije bio a poznaje ga mogao je vidjeti sta on radi na slikama sto je RAja objavljivala.
Pobrisao sam brato sto sam dalje pisao da ga neureknemo.
Ziv mi bi brato i ako si ribar bistro, a dusmani nek se..

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 25 jan 2020, 20:09

Mehmede neka ti je laka naša Bosanska zemlja,i neka ti dragi Allah podari Džennet. A zbog ovakvih ljudi se shvata veličina našeg Veleža.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 26 jan 2020, 00:30

E da nam je onog Milana Knezevica sto je igro za nas msm sezona 2011/2012 kad nas je Varesanovic vodio, celo brz ko munja, desni bek
Po meni jedan od najboljih desnih bekova sto smo imali poslije rata

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 26 jan 2020, 00:35

Mostarwolf1981 je napisao/la:
26 jan 2020, 00:30
E da nam je onog Milana Knezevica sto je igro za nas msm sezona 2011/2012 kad nas je Varesanovic vodio, celo brz ko munja, desni bek
Po meni jedan od najboljih desnih bekova sto smo imali poslije rata
Ali to je davno bilo,ko zna u kakvom je sad stanju,njega su i godine stigle :D
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 26 jan 2020, 00:40

Evo bas sam ga sad trazio, 32 godine ima od sexone 17/18 mu se gubi svaki trag hahah mozda je i on pokreno vlastiti biznis ko urdinov
Ali kad ga se sjetim uhh .. paklen igrac bio

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.