TINO SUTA LOPTENKMramor je napisao/la:![]()
![]()
(Open in new tab)

TINO SUTA LOPTENKMramor je napisao/la:![]()
![]()
(Open in new tab)
znao on to, teleći hemoroidići su zadovoljni i bodom, danas teletinho izjavioKaunas je napisao/la:Calcio mijenjaj potpis, otpao ti Avdija
Ja napisao ovo:calcio je napisao/la:
Šeta Mujo parkom i vidi čovjeka kako čita knjigu logika.
- Šta ti je to logika? – pita ga Mujo
- Pa vidiš, imaš li ti akvarij?
- Imam.
- Evo logično je ako imaš akvarij da voliš životinje,
ako voliš životinje voliš i ljude, ako voliš ljude voliš i žene i onda je logično da
nisi p.eder!!!
- Ide Mujo dalje i sretne Hasu pa ga pita:
- Znaš li ti što je logika?
- Ne znam!
- Evo vidiš, imaš li ti akvarij?
- Nemam.
- Mrš pe.derčino jedna!!!!
Ti procitao pa zakljucio ovo:U vrijeme selektora Fuada Muzurovica covjek rodom iz Bijeljine, dosao je da poprica sa ljudima iz nogometnog saveza, kako bi njegovo dijete zaigralo za domovinu gdje mu je otac rodjen. Dosao je da poprica i ponudi dijete nasoj reprezentaciji jer je mislio da bi njegovo dijete mogao da bude jedan odlican nogometas.
Dobio je odgovor: de ba, imamo mi takvih koliko hoces. I vrata su se zatvorila.
Od tada, taj momak je redom igrao za Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Milan i danas PSG.
Juce je taj momak dobio osmi puta za redom titulu najboljeg igraca Svedske.
Radi nekih nadobudnih budala i ljudi bez muda, casti i bez obraza, Bosna i Hercegovina je izgubila masinu.
Nazalost nije jedini odbijen macehinskim odnosom nogometnog saveza BiH, u kojem sjede polupismeni ljudi i krivicno gonjeni.
Takvi isti sjede i sada, samo bolje zamaskirani. Predvodjeni teletom po imenu Safet Susic, dok mi radi gov.neta gubimo igrace koje druge reprezentacije jednostavno prigrle ko da su im rod rodjeni.
Zalim slucaj, ispao si Mujo.calcio je napisao/la:Dokle ide ova propaganda. Isprali ste totalno mozak nestabilnim osobama koji sada sve sto je negativno na neki nacin povezuju sa Susicem. Susic otjerao Ibrahimovica, kako da ne. A onda zakuhao sukob u Ukrajini, pustio virus ebole u Africi, srusio MH370, uzrokovao finansijsku krizu, itd.
Svaka zduha umislila da je fudbalski mag koji ima sve tajne ovog sporta u malom prstu. A Pape, pa on sigurno i ne zna koliko igraca treba imati ekipa...
Imas li ti ribice? Akvarijum imati, ne znaci nuzno imati i ribice u njemu. Moze sluziti za ukras.calcio je napisao/la:@ComeOn
Imas li ti akvarijum?
@Kaunas, nadam se ipak nekom cudu, da ce Avdija ozdraviti, stisnuti zube i rjesiti utakmicu.
Možeš kupus kiseliti u akvarijumuComeOn je napisao/la:Imas li ti ribice? Akvarijum imati, ne znaci nuzno imati i ribice u njemu. Moze sluziti za ukras.calcio je napisao/la:@ComeOn
Imas li ti akvarijum?
@Kaunas, nadam se ipak nekom cudu, da ce Avdija ozdraviti, stisnuti zube i rjesiti utakmicu.
Mi ćemo naše ambicije morati smanjiti, prije nekoliko dana sam rekao kada bi mi neko ponudio bod u Izraelu da ne bi pristao, ali sada bi pristao. Nismo ekipa koja će se zatvoriti i mislim da možemo i tamo dati gol ili dva što može biti dovoljno za jedan rezultat.let3 je napisao/la:Većina Zmajeva stigla u bazu u Zenici: Selektor Sušić u Izraelu pristaje i na bod
http://www.klix.ba/sport/nogomet/vecina ... /141111142" onclick="window.open(this.href);return false;
kakve izjave, koji kralj![]()
![]()
vece ublehe ova država nije vidjela u zadnjih 20 godina
Odmah tu volis prirodu jer volis salatu, a po Mujinom (Calciovom) ne ispadas gay.SGD53 je napisao/la:Možeš kupus kiseliti u akvarijumuComeOn je napisao/la:Imas li ti ribice? Akvarijum imati, ne znaci nuzno imati i ribice u njemu. Moze sluziti za ukras.calcio je napisao/la:@ComeOn
Imas li ti akvarijum?
Vise je ona nasa maskota zmajic odvela reprezentaciju u Brazil nego tele.Head je napisao/la:Mi i ne zasluzujemo bolje. Porazavajuce kako se navijaci odnose prema selektoru koji nam je donio plasman u Brazil.
Oh millioner-troler djesi ba, pojede me ljubomora zbog finansija.Amarkony je napisao/la:I dok Safet zarađuje milione - vi ste zaokupljeni zavišću i komentarima o tim milionima. Potrošili ste dobrih 5 godina, a niste uradili ništa, a Safet, itekako jest (i finansijski i rezultatski)![]()
NOVINARIRusilac je napisao/la:Ali "novinari"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.