FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Strpljen spašen.Izdrzo je i Mujo 10 dana na moru i mi cemo ovo dok neriknemo.Posto je meni skoro pa 6 banki tesko da ću dozivjet bolje vremena.Mozda pozivim 8 banki ali kako tad na tekmu.Sve u svemu Neretvanac nam je test i to je to.Steta.
Cuj ovog punoglavca kobiljoglavca. K nozi mišu!!!MojaMalenkost je napisao/la: ↑15 jan 2024, 12:27Sta crnjacite? Samo pozitivu pucajte. Nemojte biti dusmani i torpedasi.
45 dana ima do početka lige ba. Idemo u dvije ture u Međugorje. Forma se tempira polako, da budeš optimalan na početku sezone, a ne na pola priprema. I pripreme uvijek počinju sa slabijim protivnicima, i kako se bliži početak sezone, pojačavaju se protivnici. Fakat vas ne kontam više. Jeste bilo bi lijepo da smo doveli šta smo trebali od igrača prije priprema, ali ne može mi nemamo pare koje razne tarabe traže. Pravih igrača trenutno nema u ponudi. I šta se očekuje, šta nije jasno. Kad smo uzimali titule uvijek je igrača na probi bilo. Pretežno iz manjih sredina i što je to sada problem?
-
- Kontakt:
Ovi igraci ne mogu tempirati nista, imali su pripreme pa evropu pa pola sezone i bili su sve gori i gori.
Sto se tice proba nema ko nije dolazio i zadnjih 5.6 godina ne znam jel ijedan igrac sa proba sakupio 20 nastupa a ne bio neka ozbiljna karika.
Sto se tice proba nema ko nije dolazio i zadnjih 5.6 godina ne znam jel ijedan igrac sa proba sakupio 20 nastupa a ne bio neka ozbiljna karika.
I ja sam ubjeden da ce Bruno podici spremu i kvalitet ovi igraca za 50 posto..a svakako da ne treba ni bacati pare sad na neke tarabe koje traze puno...mozda jedino na kvalitetnog veznjaka..
Nema kvaliteta za pare koje mi nudimo, kako ne shvatate? Uprave je obezbjedila neki budget, koji je nedovoljan za kvalitetne igrače koji nama trebaju na određenim pozicijama. I sada treba za igrače koji ne igraju po pola godine( primjer Ovčina, Ćosić, Boljević, Selimović) brojati neke cifre? Nisu stvari crno-bjele yebem mu miša..
Crnjak, jedan Višća je došo iz Banovića, Mešanović iz kafane, Miro Stevanović godinu nije igro prije nas....izvlačili smo mi tih igrača, ali i fulali. To je uvijek mačak u vreći. I mladi igrač iz nižih liga, ali i kvalitetan igrač sa dužom pauzom.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑15 jan 2024, 16:55Ovi igraci ne mogu tempirati nista, imali su pripreme pa evropu pa pola sezone i bili su sve gori i gori.
Ja vjerujem da ćemo na proljeće, koliko god lošu ekipu imali, biti fizički najspremnija ekipa u ligi. Bar ovi koji prežive pripreme. I da ćemo na fiziku napraviti i neki rezultat.
Pa sta rade tu onda tu ne mozes ih pomjeriti a samo kukaju i ocekuju da navijaci umjesto njih finansiraju kub iz godine u godinuVeteranSA je napisao/la: ↑15 jan 2024, 17:04Nema kvaliteta za pare koje mi nudimo, kako ne shvatate? Uprave je obezbjedila neki budget, koji je nedovoljan za kvalitetne igrače koji nama trebaju na određenim pozicijama. I sada treba za igrače koji ne igraju po pola godine( primjer Ovčina, Ćosić, Boljević, Selimović) brojati neke cifre? Nisu stvari crno-bjele yebem mu miša..
-
- Kontakt:
Doji ga debiluVeteranSA je napisao/la: ↑15 jan 2024, 16:43Cuj ovog punoglavca kobiljoglavca. K nozi mišu!!!MojaMalenkost je napisao/la: ↑15 jan 2024, 12:27Sta crnjacite? Samo pozitivu pucajte. Nemojte biti dusmani i torpedasi.

Pročepit će negdje.
To je glavno pitanje....Cuspajz je napisao/la: ↑15 jan 2024, 17:11Pa sta rade tu onda tu ne mozes ih pomjeriti a samo kukaju i ocekuju da navijaci umjesto njih finansiraju kub iz godine u godinuVeteranSA je napisao/la: ↑15 jan 2024, 17:04Nema kvaliteta za pare koje mi nudimo, kako ne shvatate? Uprave je obezbjedila neki budget, koji je nedovoljan za kvalitetne igrače koji nama trebaju na određenim pozicijama. I sada treba za igrače koji ne igraju po pola godine( primjer Ovčina, Ćosić, Boljević, Selimović) brojati neke cifre? Nisu stvari crno-bjele yebem mu miša..
Ja mislim da mi imamo dovoljno kvaliteta, ali da su igraci ubijeni u pojam sa različitim trenerima.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑15 jan 2024, 16:55Ovi igraci ne mogu tempirati nista, imali su pripreme pa evropu pa pola sezone i bili su sve gori i gori.
Bruno je za mene ozbiljan i nebi sebi dozvolio brukanje kakve smo i ali priliku gledati ranije…
- TMmanija2012
- Kontakt:
Vi zaboravili kako igraju nase balerine , bod na strani nisu osvojili , kao mogu dici formu
Ko pitari smo postali od polovnjaka pravimo igracine i lozimo se na clanske karte 

- MocMahale444
Ako sta vidis a sutis o tom sranju
jeste, to je znak odobravanja. A klub kulturno, lagano ali sigurno propada.
A nase balerine su fakat levati, oni nemaju sekundu sramote jarane. Orilo gorilo libo ih.
Drljo promasi ali osmijeh mu na licu.
Gasal vela havle ali nasmije se poslije greske.
Suljo ratuje sam sa sobom. Trci ko muha bez glave.
Mekic ko neka mlada iz novog sada.
Biber pa njega strah dodati **** loptu prvom do sebe.
Amoah umisljena, sebicna stoka.
Galic je za komedije.
Turanjanin se smotan rodio.
Dubackic je spretan ali nije sretan pa mu se greske desavaju.
Drina jbga desava se.
Made by Bekrija. Kad usitni i pocne ponavljati ovaj.
A nase balerine su fakat levati, oni nemaju sekundu sramote jarane. Orilo gorilo libo ih.
Drljo promasi ali osmijeh mu na licu.
Gasal vela havle ali nasmije se poslije greske.
Suljo ratuje sam sa sobom. Trci ko muha bez glave.
Mekic ko neka mlada iz novog sada.
Biber pa njega strah dodati **** loptu prvom do sebe.
Amoah umisljena, sebicna stoka.
Galic je za komedije.
Turanjanin se smotan rodio.
Dubackic je spretan ali nije sretan pa mu se greske desavaju.

Drina jbga desava se.
Made by Bekrija. Kad usitni i pocne ponavljati ovaj.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Ne lozimo se na clanske nego guramo klub sa parama da dovedu igrace, jer nam postojeci igraju za kikiriki, a rezultat gledamo. Krampe. Na zalost.TMmanija2012 je napisao/la: ↑15 jan 2024, 21:16Vi zaboravili kako igraju nase balerine , bod na strani nisu osvojili , kao mogu dici formuKo pitari smo postali od polovnjaka pravimo igracine i lozimo se na clanske karte
![]()
Necu da vjerujem da si toliko ogranicen da takve stvari ne razumijes. Od kmecanja nema nista. A vecina sto kmece NEMA clanske. Da imamo 20k clanova upumpali bi u klub 200k koje nam trebaju za opstanak. Ovi iz kluba debili, bas nesposobni. Ostali su navijaci. Sta ces sada, da ponavljas to do iznemoglosti kako smo losi, kako su ovi iz kluba debili i kako imamo levate of igraca.
Ja, i ?
Sta si postigao s tim, nista
- TMmanija2012
- Kontakt:
Nista ,onda cu sam sebe lagati kako imamo sjajnu bajnu sposobnu uptavu , igrace imamo najbolje u ligi , hajcamo ljude da se uclane mozda naguramo na 20 000. Skolski primjer jednog pitara 

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Opušteno, sad će pojačanja iz Panate i Dinama.
Još malo sabura
Još malo sabura

- MocMahale444
-
- Kontakt:
Ko pise da imamo sposobnu upravu ? Nadji mi jednog forumasa da to pise. Jednog. Nije tesko, zar ne ?TMmanija2012 je napisao/la: ↑15 jan 2024, 22:10Nista ,onda cu sam sebe lagati kako imamo sjajnu bajnu sposobnu uptavu , igrace imamo najbolje u ligi , hajcamo ljude da se uclane mozda naguramo na 20 000. Skolski primjer jednog pitara![]()
Inace, ako budes kmecao 50 puta na forumu kako smo krampe, kako nam je uprava puna debila i kako se borimo za opstanak ( sto je tacno i niko to ne spori ) dobices zlatnu ribicu kojq ce ti ispuniti jednu zelju. Blizu si. Samo jako

Jos jednom da ponovim da vecina kriticara NEMA clansku, a koliko vidim niko me do sada nije demantovao ( od onoga sto mu je Zeljeznicar identitet al ceka skupstinu

Mene neko da proglasi supljakom demantovao bih ga

- MocMahale444
Proziva vas pošteni forumas @Ratoborni.
Vi sutite, maca pojela jezik.
Vi sutite, maca pojela jezik.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Trebamo dici svi kredite da bi pojacanja doveli. Cak i da to uradimo dali bi Kvesicu 12k platu..
Klub najvece prihode ima od navijaca i to dovoljno govori o omjeru doprinosa uprave i navijaca. Niko u BiH nema priblizno toliko sredstava na "lijepe oci", ali **** to..
Klub najvece prihode ima od navijaca i to dovoljno govori o omjeru doprinosa uprave i navijaca. Niko u BiH nema priblizno toliko sredstava na "lijepe oci", ali **** to..