FK Željezničar (opšte diskusije)

X31987
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la X31987 » 26 nov 2015, 15:23

pratim :mrgreen:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 nov 2015, 15:25

Ko se bolan pali, postavio vam ime igrača??? Ako je paljenje oko supera i ova zajebancija na njegov račun tvoj klub, palimo se, samo sam zalijepio link igrača, kakvo je to paljenje...??? Nešto si ti tu pomiješao, nije to tako, pročitaj ponovo, klub ti je rijetko gdje spomenut.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 26 nov 2015, 15:35

Kad neko visi na temi "najmržeg kluba" onda je to paljenje na događaje u i oko tog kluba. Ja ne vidim ništa drugo. Klasično pitarsko izvrtanje teza, kad neko visi na njihovoj temi taj se pali, prati i bolestan je, a kad je obrnuto onda je sve cool, samo se malo provociramo.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 nov 2015, 15:37

Ja recimo vrbanjusa volim kad vi navratite. Pogotovo ako navratite sa istinom. To je meni više nego poželjno i dobro. Bujrum u svako doba dana i noći ako ćemo realno pričati.

Kome je željezničar najmrži klub, to te nisam shvatio dobro? Meni nije.

I ako možeš da pričaš direktno sa mnom, nisam ja iza 20 nikova, nego ovog jednog, pa fino meni reci šta imaš, nisam ja ostalih 444 čovjeka.

Naše opšte diskusije imaju pedesetak stranica više nego vaše, sve ukazuje da ste vi tamo više vremena. Da li to znači da se vi više palite ? Ili šta znači?
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 26 nov 2015, 15:45

jurisicduska je napisao/la:Ja recimo vrbanjusa volim kad vi navratite. Pogotovo ako navratite sa istinom. To je meni više nego poželjno i dobro. Bujrum u svako doba dana i noći ako ćemo realno pričati.

Kome je željezničar najmrži klub, to te nisam shvatio dobro? Meni nije.

I ako možeš da pričaš direktno sa mnom, nisam ja iza 20 nikova, nego ovog jednog, pa fino meni reci šta imaš, nisam ja ostalih 444 čovjeka.
Dobro, ti si se našao u ovom što sam rekao da se "palite" pa shvatam da pokušavaš dokazati da nije tako.
Ja recimo ne volim uopšte navraćati na vaše teme osim u slučaju da pogledam golove ili neki izvještaj ako kojim slučajem fulim BHT sport, bez obzira što nekad imam neke informacije vezane za vaš klub. Ne pada mi na pamet da vam "otvaram oči" ili da vas provociram itd, vaš klub, vaš problem. To je razlika u onima koji se "pale" i onima koje se "ne pale" na dešavanja u protivničkom taboru.
Također me ne možeš ubjediti da ti Željezničar (veliko Ž) nije najmrži klub, znam da jeste, svakom pitaru. Živim u takvom okruženju i jednostavno znam.
VAŽNO JE BITI ČLAN!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 nov 2015, 15:50

Ja nešto ne mirišem Čelik, Borac, Olimpic, Leotar, Zrinjski etc. A ubjedljivo mi je najmrži Široki Brijeg kao i svakom navijaču Sarajeva, hoćete na silu da ste prvi pa makar i u mržnji prema vama, nije to tako vrbanjuša, anketiraj, Široki Brijeg jednoglasno.

Što bi mrzio klub za koji mi navija puno prijatelja sa kojima sam svakodnevno u kontaktu. Nema logike. Jel s tvoje strane tako ?
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 26 nov 2015, 15:58

Sa moje strane je malo drugačije. Iskreno rečeno mrzim vas 180 minuta u godini dana (i svašta vam se nagovorim :D ), a sve ostala dane i minute nekako mi svejedno. Isto kao i prema Olimpicu, Čeliku, Slobodi itd.
Anketu ne moram praviti, znam. Družim se i sa vama.
VAŽNO JE BITI ČLAN!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 nov 2015, 16:03

Pa normalno da kad sjedneš sa nama da nećeš steći dojam da ste nam dragi ko i mi vama. Sjedni sa navijačem Borca pa ćeš shvatiti da te oni više mrze. To što smo u interakciji pa pričamo jedni s drugima ne znači da te više mrzimo od nekog za koga ne znaš mišljenje jer se ne družiš s njim. Logično je, iz istog smo grada, kad sjednemo suprostavimo stavove o nama, to se zove rivalitet, nikako mržnja.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 26 nov 2015, 16:07

Moja iskustva su malo drugačija. Ali poštujem to što ti kažeš.
VAŽNO JE BITI ČLAN!

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 26 nov 2015, 16:56

Ne mozes stavljati sve navijace u isti kos,nismo svi isti,i hvala Bogu da je tako,nego se kod nas uvijek sud donosi na osnovu pojedinacnih primjera,ima nas na obje strane svakakvih,slazem se,al u konacnici jedni bez drugih ne mozemo,to je bilo i bit ce od pamtivijeka do dana danasnjeg i u buducnosti,ne mrzim zelju,al fkt,sto kaze Duska svakom normalnom navijacu Sarajeva najomrazeniji klub je listica,a zeljo je tu da bi se mogli podjebavati medjusobno,pozzz za sve normalne navijace,s ove il s one strane svejedno
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 26 nov 2015, 18:00

Meni Sarajevo

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 26 nov 2015, 19:26

@duskajurisic

Jedno normalno pitanje za tebe. Obzirom da jako dobro poznajes nasa, nazovimo ih tako, pojacanja. Objasni mi biografiju vaseg fudbalera Cesara? Imao bi jos pitanja o Ikandeu, Berberovicu, vasen savjetniku, nezadovoljstvu Tanovog covjeka stvarima u kampu, neplacanju nekih stvari koje su trebale biti placene, oduzimanja akreditacija novinarima sto nisu pisali kako im je naredjeno...itd Samo mi odgovori na prvo pitanje...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 nov 2015, 19:39

tm8782 je napisao/la:@duskajurisic

Jedno normalno pitanje za tebe. Obzirom da jako dobro poznajes nasa, nazovimo ih tako, pojacanja. Objasni mi biografiju vaseg fudbalera Cesara? Imao bi jos pitanja o Ikandeu, Berberovicu, vasen savjetniku, nezadovoljstvu Tanovog covjeka stvarima u kampu, neplacanju nekih stvari koje su trebale biti placene, oduzimanja akreditacija novinarima sto nisu pisali kako im je naredjeno...itd Samo mi odgovori na prvo pitanje...
Cesarovu biografiju imaš na internetu, ne znam što bih ti je ja objašnjavao. Možeš to pogledati, ja nisam ni u jednom momentu rekao da on ima dobru biografiju. César nije anoniman našem šefu i ako on misli da će pomoći ja vjerujem mada sam skeptičan, svima nama oni su prinove u šta se možeš uvjeriti na našem pdfu. Niko ih nije najavio ko mega pojačanja.

http://****/clanak/33648/prin ... u-sarajevo članak pisao pitar i veliki navijač Sarajeva. Brzevijesti.

Tanov čovjek je nezadovoljan jer nije završeno na vrijeme, firma koja radi kamp, plaća penale fk Sarajevu jer tako stoji u ugovoru, to ti je javno dostupno na našoj službenoj stranici pa pročitaj kakav je dogovor postignut.

Za Berberovića šta god napisao ja ništa bolje ne mislim o njemu, čak šta više volio bih sutra da prestane igrati za moj klub.

Akreditacije nisu nikom oduzete nit Sarajevo može oduzeti akreditacije, imaš fino navijača željezničara koji je novinar bhf, pa pogledaj njegovo mišljenje o pristrasanosti tog lista i kojem klubu su pristrasni od pamtivijeka. Nema ništa loše u tom ako ti neko blati klub da prekineš sa njim saradnju, ne vidim tu problem.

Ikande i to, priupitaj, biću raspoložen da ti odgovorim.

Samo na našem pdfu, ovo je podforum željezničara
.. Hajd tamo...

Dok ovdje vidimo da vi predstavljate pojačanja kao vrhunska slika

slika

slika
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 26 nov 2015, 20:09

jurisicduska je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:@duskajurisic

Cesarovu biografiju imaš na internetu, ne znam što bih ti je ja objašnjavao. Možeš to pogledati, ja nisam ni u jednom momentu rekao da on ima dobru biografiju. César nije anoniman našem šefu i ako on misli da će pomoći ja vjerujem mada sam skeptičan, svima nama oni su prinove u šta se možeš uvjeriti na našem pdfu. Niko ih nije najavio ko mega pojačanja.

http://****/clanak/33648/prinove-na-kosevu-brazilci-stigli-u-sarajevo članak pisao pitar i veliki navijač Sarajeva. Brzevijesti.

Tanov čovjek je nezadovoljan jer nije završeno na vrijeme, firma koja radi kamp, plaća penale fk Sarajevu jer tako stoji u ugovoru, to ti je javno dostupno na našoj službenoj stranici pa pročitaj kakav je dogovor postignut.

Za Berberovića šta god napisao ja ništa bolje ne mislim o njemu, čak šta više volio bih sutra da prestane igrati za moj klub.

Akreditacije nisu nikom oduzete nit Sarajevo može oduzeti akreditacije, imaš fino navijača željezničara koji je novinar bhf, pa pogledaj njegovo mišljenje o pristrasanosti tog lista i kojem klubu su pristrasni od pamtivijeka. Nema ništa loše u tom ako ti neko blati klub da prekineš sa njim saradnju, ne vidim tu problem.

Ikande i to, priupitaj, biću raspoložen da ti odgovorim.

Samo na našem pdfu, ovo je podforum željezničara
.. Hajd tamo...

Dok ovdje vidimo da vi predstavljate pojačanja kao vrhunska slika
Ma nisam se mislio dopisivati o stanju u tvom klubu, nego ti htjedoh reci da prosvjetlis svoje na svom pdf o vasim pojacanjima ...

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 nov 2015, 20:15

slika

Ovako ste govorili o Benkari, prvom strijelcu hnla a sad dovodite anonimusa i pišete *pogledati postove iznad. I mi pogodismo, osvojimo je. Eto, pozdrav. Dobrodošao si da pitaš šta hoćeš uvijek sam spreman za dijalog.

Evo i lista strijelaca...
http://www.nfsbih.ba/bih/strijelci.php?sub_menu=bh_tel

Žao mi samo što se povrijedi pa sve ne odigra.

Velkoski i Benkara dali ko Željezničarov cijeli roster.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 26 nov 2015, 22:08

jurisicduska je napisao/la:slika

Ovako ste govorili o Benkari, prvom strijelcu hnla a sad dovodite anonimusa i pišete *pogledati postove iznad. I mi pogodismo, osvojimo je. Eto, pozdrav. Dobrodošao si da pitaš šta hoćeš uvijek sam spreman za dijalog.

Evo i lista strijelaca...
http://www.nfsbih.ba/bih/strijelci.php?sub_menu=bh_tel

Žao mi samo što se povrijedi pa sve ne odigra.

Velkoski i Benkara dali ko Željezničarov cijeli roster.
Sacekaj prijatelju do kraja pa ces vidjeti nase anonimuse i ribare gdje ce biti na listi strjelaca

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 nov 2015, 22:11

Nije brate Andrej Kramarić pa da ga vidim , a ko je ribar ?Što da sačekamo ? Ovo sad nije vjerodostojno?
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 nov 2015, 13:08

jurisicduska je napisao/la:Dok ovdje vidimo da vi predstavljate pojačanja kao vrhunska
Ma to lupaju da bi njihova insajderska dobila na težini.

Isto tako bi ti trebao da pišeš u jednini, jer ovo je pisao jedan forumaš a ne mi ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 nov 2015, 17:00

savez naapolje!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 29 nov 2015, 18:06

Gdje su sada saopštenja protiv "Pitarskog" saveza sa Salemom na čelu? :zviz:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 31 gost.