KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

ipsa
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la ipsa » 10 sep 2009, 15:10

brijeg široki je napisao/la:ama nebi vam pomogla ni dvorana velicine allianz arene
edit: i ti kao i fera?
I feel devotion!!

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 10 sep 2009, 15:43

ja bi se u svoju ruku kladio da imam veci mozak od tebe i kao organ i po upotrebi više ga upotrebljevam od tebe

a ovo za allianz arenu je bila sala ali odma fanatici skočili
sve me cudi sto kk bosna mi ovo nije pobrisao

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 sep 2009, 15:55

brijeg široki je napisao/la:ja bi se u svoju ruku kladio da imam veci mozak od tebe i kao organ i po upotrebi više ga upotrebljevam od tebe

a ovo za allianz arenu je bila sala ali odma fanatici skočili
ceka da se nakupi dovoljno dokaza pa da te banuje.
obicno te ljude koji hvale sami sebe (jer nema niko drugi da to uradi) kao što si ti i ne odlikuje baš visok kvocijent inteligencije kao što bi vi hrvati to rekli.
You are someone else I am still right here

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 10 sep 2009, 16:19

ipsa je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:
ipsa je napisao/la:@kk siroki,
sta gledat, moze se cak i navijat :)....imaces potpun ugodjaj kakav i prilici olimpijskim dvoranama.. ;)..
Ma "navijao" sam ja i u maloj ali u Zetri bi jedino ako bi me ti ili neki veliki fan tipa neno i sl. ugostili a inače nisam ti ja baš prehrabar 8-) da bi riskirao da mi djeca ostanu bez tate ili pola tate . A sad ozbiljno misliš li da bi to što igra u Zetri moglo biti dobro ili loše za Bosnu , jer kako vidim po slikama za sad izgleda malo hladno e sad kad se postave reklamni panoi i ostalo možda i bude malo ljepše . Vidim dobili ste Budućnost , kako su se uklopili novo pridošli igrači Zlaja,Matija,Bajić oće li konačno Zima eksplodirati ove sezone , daj koju info evo kao sivonja svaki dan listam po netu i o Bosni ni dvije riječi vv ih krije kao zmija noge .
ja sam te zvao i u prosloj sezoni da gledamo tekmu zajedno pa si rekao posto je mala dvorana da ipak to ostane za drugu priliku...evo opet te pozivam kad bude tekma da se vidimo na kafi i odemo zajedno pogledati...ja namjeravam opet doc u siroki svakako tako da ces imati priliku revansirati mi se :)...to za zetru ne znam, ja licno sam veliki fan zetre inace, al bez obzira mislim da ce u njoj biti i dobar ambijent (naravno ukoliko se navijaci vrate u dvoranu) i da ce se igrati dobra kosarka..usudicu se reci da mislim da je to mozda i bolje varijanta od skenderije...al opet to je moje misljenje...kako ce biti ostaje da se vidi...sto se tice sastava nisam imao priliku gledati bosnu tako da ti nista ne mogu reci...al mislim da vlada zna sta radi i u svakom slucaju cemo imati jedan respektabilan sastav ciji je cilj dupla kruna i uleb cup...vidim da je i siroki napravio dobru ekipu stoga nas ocekuje jos jedna zanimljiva sezona definitivno...smatram da bosni jos jedno pojacanje ne bi bilo na odmet..vjerovatno neno ima dosta informacija vezanih za sastav posto se on krece u tim krugovima bliskim kk bosni :)..nadam se da ce ih uskoro i podijeliti sa forumasima....
Ma iskreno bilo bi bezobrazno od mene da ovu slijedeću u NLB se barem ne nađemo na kavi , omjer da ću doći je 90-10 za dolazak (ako me žena pusti je ovo 10 %) ;) .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 10 sep 2009, 17:57

obicno ali ovaj put je nije ko obicno
dokaza da me banaju ako je ovo dokaz da me banuju onda ti nisi zdrav
veci je dokaz da me banaju ovo sto sam ti reko da nisi zdrav

vidim ti nesto ko sto bi hrvati spominjes ti to nesto imas protiv hrvata meni se cini da imas nesto protiv nas ako grijesim ispravi me nisam ni ja ne pogrijesiv
sta to sto sam ja malo ostriji odma treba banovat skresat u korijenu tako znaci ti razmisljas
ne znam još mi nije došlo upozorenja za ban pa tvoje strucno mišljenje oce li brzo doc :?:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 10 sep 2009, 18:44

ajmo ba ne svadjajte se, kakav ban za sirokog? ne vidim materijala za ban ikome.

upozorenje ipsi.

vratite se temi i sve ok.

bez vrijedjanja.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 10 sep 2009, 18:50

neznam valjda fera nesto bulazni

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 10 sep 2009, 23:24

brijeg široki je napisao/la:ja bi se u svoju ruku kladio da imam veci mozak od tebe i kao organ i po upotrebi više ga upotrebljevam od tebe a ovo za allianz arenu je bila sala ali odma fanatici skočili
pa ne znas ni pisat a kamoli nesto drugo..covjek se jednostavno sazalio kad je procitao napisano i nije izbrisao...to dovoljno pokazuje kako upotrebljavas taj tvoj navedeni organ...da sam na tvom mjestu ne bi se bas upustao u kladjenje....
posto pakasu nije izbrisan post ocekujem da ne bude ni meni...
I feel devotion!!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 10 sep 2009, 23:39

TaRgEt_ je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:kako se moze otic na probu u KK Bosni a da nemas stelu :D :D

Hahah :D pitaj nenu on ce ti najbolje to objasniti :D
Neno javi se, sredi mi probu u Bosni i pripazicu te dobro kad potpisem ugovor :D
Volim te Zeljo!!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 sep 2009, 00:06

zlatandr je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:kako se moze otic na probu u KK Bosni a da nemas stelu :D :D

Hahah :D pitaj nenu on ce ti najbolje to objasniti :D
Neno javi se, sredi mi probu u Bosni i pripazicu te dobro kad potpisem ugovor :D
jesi li ozbiljan ti za tu probu ? ako se ne glupiraš javi se meni na pp
i ako si mlađi od 18 godina...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 sep 2009, 15:13

Tema momci...ipsa i brijeg široke o tome preko pp
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 11 sep 2009, 15:17

eee jbg-a taman nas kk bosna malo pusti a ti naletis i pobrises postove :(
I feel devotion!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 14 sep 2009, 00:21

U Olimpijskoj dvorani Zetra uslovi su fantasticni,kao na Evropskom prvenstvu,definitivno jedna od najboljih dvorana u regionu,svojevremeno je to bila jedna od najboljih dvorana u Evropi! Lijepo sam se nasmijao kad je neko od vas rekao da je Zetra daleko,zavisi,onaj ko zivi na Ilidzi malo mu i jeste podaleko,a inace je desetak minuta pjesaka od zgrade Predsjednistva,a plus ima trola za Kosevo,znaci ko god zeli gledati Bosnu,dvorana Zetra ce mu pruziti odlicne uslove za to vrijeme! plus ima ogroman parking za sve koji dolaze autom..Po meni uprava je odlucno postupila jer nije dozvolila Dzindi i ostalim sarajevskim mafijasima da uslovljavaju bivseg evropskog prvaka,kluba koji je proslavio Skenderiju,a ne obratno kako to misli Dzindo i kompanija!..
-Medjutim,ako Bosna zeli u narednoj sezoni imati punu dvoranu tj cca 4000 gledalaca na utakmici,mora se pojacati sa jos jednim dobrim vanjskim igracem! znaci igracem koji ce biti istinsko pojacanje i biti nezamjenjiv u prvoj petorci,tako ce rezultati biti sigurno bolji,i vece ambicije,a to je jedini MAMAC za sarajevsku publiku,znaci kvalitet igraca i ambicije kluba! ako se to dvoje poklope,niko ne treba sumnjati da ce se za utakmice Bosne traziti karta vise!
Samo me zabrinjava sto tog pojacanja nema ni na vidiku!...
Budi Bosna!

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 14 sep 2009, 07:49

pa fino je receno da se ceka da odredjenim igracima padne cijena jer nema toliko para...a to za zetru se apsolutno slazem...
I feel devotion!!

yoda
Kontakt:

Post Postao/la yoda » 14 sep 2009, 08:12

jedini problem kod ovog premjestanja u zetru jeste to sto sad moram traziti svoje novo "Mjesto" :) u M.D. i u maloj dvorani sam imao svoje mjesto gdje uvijek sjednem sa jaranom :) hajd, vrijeme je za novu tradiciju.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 14 sep 2009, 13:44

Ma ko je mogao da dodje do Skenderije sigurno ce moci i do Zetre. To je u najgorem slucaju 15tak minuta vise vremena. :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 14 sep 2009, 14:34

storm_raider je napisao/la:Ma ko je mogao da dodje do Skenderije sigurno ce moci i do Zetre. To je u najgorem slucaju 15tak minuta vise vremena. :)
Normalno! Kako Sarajevo na Kosevu bez problema gleda nekih 6-7 hiljada ljudi po utakmici!? Samo da to najavljeno pojacanje bude kvalitetno,za publiku se ne treba brinuti,ona ce ambicije i kvalitet Bosne sigurno prepoznati!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 15 sep 2009, 14:44

Kako je smao tuzno gledati Bosnu,nekada je ovaj forum bio najposjeceniji u drzavi,a danas??? Definitivno Bosna je pala na jako niske grane,imaju dobru ekipu,ali za ligu 12! Ocito su nase ambicije nikakve,interes navijaca za ovaj nekada popularni kosarkaski klub skoro da i nema,sve ovo pokazuje i jedna cinjenica da se u pripremnim utakmicama biraju kojekakvi drugoligasi po Madjarskoj,dok aktuelni prvak drzave Siroki po Parizu razbija evropske velikane poput Dinama iz Moskve itd! Prvo se pricalo kako treba doci jos jedan pley( najvise se spominjao Bejli) ,pa sada se prica kako treba doci jedan kvalitetan vanjski igrac (umjesto Ikonica) ,ali ocito da su to sve same lazi,i da se uprava pomirila da bude jedan osrednji NLB ligas bez trunka ambicija,sto je porazno za sve ljubitelje kosarke u glavnom gradu! Ima Bosna vrhunske sponzore,u odnosu na Siroki mnogo jace,ali eto Siroki je sacuvao citavu ekipu iz sampionske generacije i sa jos kojim vrhunskim pojacanjem s pravom konkurise za najvisi plasman u NBL ligi,a u nasem prvenstvu da i ne govorim! Tuzno je biti navijac Bosne u ovim teskim vremenima po nekadasnjeg evropskog prvaka!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 sep 2009, 15:08

bosnas_ je napisao/la:Kako je smao tuzno gledati Bosnu,nekada je ovaj forum bio najposjeceniji u drzavi,a danas??? Definitivno Bosna je pala na jako niske grane,imaju dobru ekipu,ali za ligu 12! Ocito su nase ambicije nikakve,interes navijaca za ovaj nekada popularni kosarkaski klub skoro da i nema,sve ovo pokazuje i jedna cinjenica da se u pripremnim utakmicama biraju kojekakvi drugoligasi po Madjarskoj,dok aktuelni prvak drzave Siroki po Parizu razbija evropske velikane poput Dinama iz Moskve itd! Prvo se pricalo kako treba doci jos jedan pley( najvise se spominjao Bejli) ,pa sada se prica kako treba doci jedan kvalitetan vanjski igrac (umjesto Ikonica) ,ali ocito da su to sve same lazi,i da se uprava pomirila da bude jedan osrednji NLB ligas bez trunka ambicija,sto je porazno za sve ljubitelje kosarke u glavnom gradu! Ima Bosna vrhunske sponzore,u odnosu na Siroki mnogo jace,ali eto Siroki je sacuvao citavu ekipu iz sampionske generacije i sa jos kojim vrhunskim pojacanjem s pravom konkurise za najvisi plasman u NBL ligi,a u nasem prvenstvu da i ne govorim! Tuzno je biti navijac Bosne u ovim teskim vremenima po nekadasnjeg evropskog prvaka!
ti bas imas problema sa klikerima pa ne pisu ljudi ovdje jer se pise na forumu KK Bosne... ali vjerovatno bi i ti to skontao vremenom da ti ja nisam rekao.
ne bi ni ja isao na utakmice bosne iako zivim za taj klub kad bi ti sjedio pored mene na utakmici iako sumnjam da si ti ikad i otisao na utakmicu bosne. ti si kamuflirani navijac širokog brijega i igokee i jedino sto te smeta da se smijes slobodno deklarisati je to sto zivis negjde u okolini sarajeva

yoda
Kontakt:

Post Postao/la yoda » 15 sep 2009, 16:12

@bosnas, fera je u pravu, raja su na forumu bosne (pravom).
mada, imas djelomicno poentu, ali si pogrijesio krivca. naime, ako se sjecas, forum bosne na stranici kkbosna.com je bio izuzetno posjecen, medjutim iz nekog glupog razloga zvanicna stranica bosne nema forum kojim bi se sluziili navijaci i eventualno (kao sto je nekada bilo to zamisljeno) postavljala pitanja upravi. jos jednom bih se zahvalio momcima koji su pokrenuli http://www.kkbosna.info, svaka vam cast. kad klub nema sluha da pokrene dio za navijace, vi ste odradili super posao

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.