Prvo Eduardo, pa Gustavo, Rangnick, Ba...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nastavi niz... Vedo, Sejo...Principatus je napisao/la: Prvo Eduardo, pa Gustavo, Rangnick, Ba...
Bas zato sto je gledao svoju karijeru a bogami i citavu glavu.Nije mu ni padalo na pamet da ide u Baju.Malo povreda ili los mec.Ti si u Baji otprdio svoje.calcio je napisao/la:Sad neka sjedi u svom selu i gleda Gustava kako igra ligu prvaka. Dobro shvatam pomalo zasto ih je odbio, tada su bili hit bundeslige, fino drustvo, dobar timski duh, na prvoj poziciji i sve to... Ali treba ponekad misliti i na svoju karijeru.seha je napisao/la:Nek idu ti momci kad su pametni, nasim kad spomenes da bi mogli gdje otic oni odma neka nas i ovdje nam je dobro. Kad se sjetim da je Salihovic prije 2 god odbio Bayern
Nisam fan Bayerna, cak me pocesto nerviraju, ali ne bih bas rekao da je kod njih tako, da otprdis nakon jedne lose tekme ili povrede. Pa vidi na primjer Rib & Rob, vise su povrijedjeni nego sto igraju pa ih niko nije otpisao. Ovaj Bajin brat Hoeness mi izgleda kao pametniji i mudriji od onoga rumenka iz Herthe i Wolfsburga, crna ovca u familijiharishp je napisao/la:Bas zato sto je gledao svoju karijeru a bogami i citavu glavu.Nije mu ni padalo na pamet da ide u Baju.Malo povreda ili los mec.Ti si u Baji otprdio svoje.calcio je napisao/la:Sad neka sjedi u svom selu i gleda Gustava kako igra ligu prvaka. Dobro shvatam pomalo zasto ih je odbio, tada su bili hit bundeslige, fino drustvo, dobar timski duh, na prvoj poziciji i sve to... Ali treba ponekad misliti i na svoju karijeru.seha je napisao/la:Nek idu ti momci kad su pametni, nasim kad spomenes da bi mogli gdje otic oni odma neka nas i ovdje nam je dobro. Kad se sjetim da je Salihovic prije 2 god odbio Bayern
Hoop nije stedio za njegov novi potpis i ugovor.
A poznajuci bracu Hoennesove nije ni budala da medju te mesare ide.Ovaj ga je jedan u herthi nagrdio trebao bi znaci i kod drugog da ga dokrajci.
daj ba hari, bezveze ti ovo.harishp je napisao/la:Bas zato sto je gledao svoju karijeru a bogami i citavu glavu.Nije mu ni padalo na pamet da ide u Baju.Malo povreda ili los mec.Ti si u Baji otprdio svoje.
Prvo Seco moras skinuti te Bajine djozluke da osinemo tek onda po prici.Zato sto veze nema ono sto ti ti pises sa onim o cemu ja govorim.Salihaga je na jednom od prvih mjesta uz Bajru i jos par njih sto se reprezentativaca BIH i mene tice.Tako kako rekoh veze sa vezom ono sto si ti @seco prekon'to/torrenteS je napisao/la:daj ba hari, bezveze ti ovo.harishp je napisao/la:Bas zato sto je gledao svoju karijeru a bogami i citavu glavu.Nije mu ni padalo na pamet da ide u Baju.Malo povreda ili los mec.Ti si u Baji otprdio svoje.
prvo, bayern nikada nije otpisivao svoje igrace, a osim toga, ko je taj igrac koji bi istjerao salihovica iz prvih 11![]()
robena i riberija ne racunaj, oni igraju u nekoj svojoj ligi u kojoj su jos mesi i ronaldo, petog nema.
nego, koji bi to igrac istjerao salihovica iz prvih 11? ...mozda bomel ili timoscuk...otl ili kros...![]()
grohotom se smijem, grohotom. al´ znam ja nas, yebo ti nas. ovdje ne mislim na srbe i hrvate jer oni itekako cijene i uzdizu svoje pa cak ako ti i nisu neka klasa, ovdje mislim na bosnje.
covjece, sta sve nisam procitao na temama o safetu i ibisevicu, fuj. eto, sad treba malo i salihovica
(znam da ti neces, ali i ti si krenuo sa nekim pravdanjima)
ok, mozda ga nece pljuvati i psovati, ali barem ce reci kako toboze nije ´kalibar´ za bayern.
znam da ti neces, ali i ti si krenuo sa nekim pravdanjima![]()
sto se mene tice, salihovicem mozemo porediti i sa njihovom perjanicom svajnijem.
Nista od toga navedenog.torrenteS je napisao/la:covjece, bayernove prvotimce je nemoguce kupiti. lam i barcelona, riberi i real, celzi ili mancester, svajni i real...
bayern itekako cijeni svoje igrace i ne pusta ih tako lako osim ako im istekne ugovor ili polude kao lusio.
sto se samog salihovica tice, vjerujem da bi nasoj publici bio jedan od najdrazih igraca, za razliku od hofinih poljoprivrednika koji su ´navijaci od jucer´![]()
dalje, jesi li ti salihovicev intimus ili ti ponajbolji prijatelj p da znas zasto on nije presao u bayern? hm, ako cemo nagadjati onda cu i ja sebi uzeti za pravo i reci da uli nema veze s tim. u to vrijeme su u hofi cvjetale ruze a mladjahni salihovic nije mislio na buducnostili se pak prepao konkurencije.