Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Principatus » 05 jan 2011, 01:09

Demba Ba izgleda u strajku, nije putovao zajedno sa ostalim na pripreme. Zeli preci u englesku ligu, no Hoffenheim nece da ga proda. Moglo bi cak doci do toga, da ga Hoffenheim otpusti i tuzi kod FIFA, time mu onemoguci igranje dok mu ne istekne ugovor sa njima. Kada su prodali Gustavo Hopp je rekao, kako je bilo bitno momku omoguciti da sebi ispuni san i da su ljudske odluke najbitnije. Izgleda da Ba sad ocekuje, da se i njegov san ispuni, jer valjda nije ljudski manje vrijedan od Gustavo. Svaka cast Hopp. :D
Prvo Eduardo, pa Gustavo, Rangnick, Ba...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 jan 2011, 01:15

Principatus je napisao/la: Prvo Eduardo, pa Gustavo, Rangnick, Ba...
Nastavi niz... Vedo, Sejo... :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 jan 2011, 01:21

Haha ma kamo srece. :D
Pricekaj ti, bit ce njima oni jos spasioci i "novo-otkrivene" legende ove polusezone. Kicker uvrstava Salihovica medju najbolje ofanzivne igrace na ljevoj strani u Bundesligi, a Hoffeheimovcima je uvjek los. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 05 jan 2011, 01:36

Možda će biti ko u prvom djelu sezonu 08/09. Svi su očekivali borbu za opstanak Hoffenheima ali 17 utakmica kasnije bila je to potpuno drugačija priča :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 jan 2011, 02:08

calcio je napisao/la:
seha je napisao/la:Nek idu ti momci kad su pametni, nasim kad spomenes da bi mogli gdje otic oni odma neka nas i ovdje nam je dobro. Kad se sjetim da je Salihovic prije 2 god odbio Bayern :evil:
Sad neka sjedi u svom selu i gleda Gustava kako igra ligu prvaka. Dobro shvatam pomalo zasto ih je odbio, tada su bili hit bundeslige, fino drustvo, dobar timski duh, na prvoj poziciji i sve to... Ali treba ponekad misliti i na svoju karijeru.
Bas zato sto je gledao svoju karijeru a bogami i citavu glavu.Nije mu ni padalo na pamet da ide u Baju.Malo povreda ili los mec.Ti si u Baji otprdio svoje.
Hoop nije stedio za njegov novi potpis i ugovor.
A poznajuci bracu Hoennesove nije ni budala da medju te mesare ide.Ovaj ga je jedan u herthi nagrdio trebao bi znaci i kod drugog da ga dokrajci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 jan 2011, 09:08

harishp je napisao/la:
calcio je napisao/la:
seha je napisao/la:Nek idu ti momci kad su pametni, nasim kad spomenes da bi mogli gdje otic oni odma neka nas i ovdje nam je dobro. Kad se sjetim da je Salihovic prije 2 god odbio Bayern :evil:
Sad neka sjedi u svom selu i gleda Gustava kako igra ligu prvaka. Dobro shvatam pomalo zasto ih je odbio, tada su bili hit bundeslige, fino drustvo, dobar timski duh, na prvoj poziciji i sve to... Ali treba ponekad misliti i na svoju karijeru.
Bas zato sto je gledao svoju karijeru a bogami i citavu glavu.Nije mu ni padalo na pamet da ide u Baju.Malo povreda ili los mec.Ti si u Baji otprdio svoje.
Hoop nije stedio za njegov novi potpis i ugovor.
A poznajuci bracu Hoennesove nije ni budala da medju te mesare ide.Ovaj ga je jedan u herthi nagrdio trebao bi znaci i kod drugog da ga dokrajci.
Nisam fan Bayerna, cak me pocesto nerviraju, ali ne bih bas rekao da je kod njih tako, da otprdis nakon jedne lose tekme ili povrede. Pa vidi na primjer Rib & Rob, vise su povrijedjeni nego sto igraju pa ih niko nije otpisao. Ovaj Bajin brat Hoeness mi izgleda kao pametniji i mudriji od onoga rumenka iz Herthe i Wolfsburga, crna ovca u familiji :D
A sto se tice karijere, pa Bayern je nedavno igrao finale Lige prvaka, a i ove sezone ce sigurno daleko dogurati. Sejo je trebao otici ako je imao ponudu, to je moje misljenje.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 jan 2011, 09:15

Rib-Roba ''trpe''prvo zbog cijena a drugo kad su u pogonu mogu smlaviti svaku ekipu koja im stane na put.
Ovaj Bajernov Rumenko je jos blesaviji ,samo sto je Bajo ipak velika korporacija,kompanija,tim,ekipa kako hoces da bi jedan kobasicar bio spreman da to ukenja.
Sejo se drzi one.''ko se na vruce mlijeko oprzi taj i u jogurt puse'.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 jan 2011, 09:26

Rib & Rob su samo jedan primjer, ima i drugih. Pranjic i Gomez, proglaseni za promasaj u prvoj polusezoni ali ipak su dobijali minutazu i evo sad redovno igraju. Sejo bi se dobro uklopio i postao bi standardan vrlo brzo da je otisao.

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 05 jan 2011, 11:13

harishp je napisao/la:Bas zato sto je gledao svoju karijeru a bogami i citavu glavu.Nije mu ni padalo na pamet da ide u Baju.Malo povreda ili los mec.Ti si u Baji otprdio svoje.
daj ba hari, bezveze ti ovo.
prvo, bayern nikada nije otpisivao svoje igrace, a osim toga, ko je taj igrac koji bi istjerao salihovica iz prvih 11 :?:
robena i riberija ne racunaj, oni igraju u nekoj svojoj ligi u kojoj su jos mesi i ronaldo, petog nema.
nego, koji bi to igrac istjerao salihovica iz prvih 11? ...mozda bomel ili timoscuk...otl ili kros... :?:
grohotom se smijem, grohotom. al´ znam ja nas, yebo ti nas. ovdje ne mislim na srbe i hrvate jer oni itekako cijene i uzdizu svoje pa cak ako ti i nisu neka klasa, ovdje mislim na bosnje.
covjece, sta sve nisam procitao na temama o safetu i ibisevicu, fuj. eto, sad treba malo i salihovica
(znam da ti neces, ali i ti si krenuo sa nekim pravdanjima :D)
ok, mozda ga nece pljuvati i psovati, ali barem ce reci kako toboze nije ´kalibar´ za bayern.
znam da ti neces, ali i ti si krenuo sa nekim pravdanjima :D
sto se mene tice, salihovicem mozemo porediti i sa njihovom perjanicom svajnijem.
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 jan 2011, 14:59

torrenteS je napisao/la:
harishp je napisao/la:Bas zato sto je gledao svoju karijeru a bogami i citavu glavu.Nije mu ni padalo na pamet da ide u Baju.Malo povreda ili los mec.Ti si u Baji otprdio svoje.
daj ba hari, bezveze ti ovo.
prvo, bayern nikada nije otpisivao svoje igrace, a osim toga, ko je taj igrac koji bi istjerao salihovica iz prvih 11 :?:
robena i riberija ne racunaj, oni igraju u nekoj svojoj ligi u kojoj su jos mesi i ronaldo, petog nema.
nego, koji bi to igrac istjerao salihovica iz prvih 11? ...mozda bomel ili timoscuk...otl ili kros... :?:
grohotom se smijem, grohotom. al´ znam ja nas, yebo ti nas. ovdje ne mislim na srbe i hrvate jer oni itekako cijene i uzdizu svoje pa cak ako ti i nisu neka klasa, ovdje mislim na bosnje.
covjece, sta sve nisam procitao na temama o safetu i ibisevicu, fuj. eto, sad treba malo i salihovica
(znam da ti neces, ali i ti si krenuo sa nekim pravdanjima :D)
ok, mozda ga nece pljuvati i psovati, ali barem ce reci kako toboze nije ´kalibar´ za bayern.
znam da ti neces, ali i ti si krenuo sa nekim pravdanjima :D
sto se mene tice, salihovicem mozemo porediti i sa njihovom perjanicom svajnijem.
Prvo Seco moras skinuti te Bajine djozluke da osinemo tek onda po prici.Zato sto veze nema ono sto ti ti pises sa onim o cemu ja govorim.Salihaga je na jednom od prvih mjesta uz Bajru i jos par njih sto se reprezentativaca BIH i mene tice.Tako kako rekoh veze sa vezom ono sto si ti @seco prekon'to/
Igrac nebi istjerao Salihagu iz prve postave,ali kad dodze crvenpaprikica Hoenes koji i u su-pak voli staviti nosinu treneri drugu pjesmu moraju svirati.
Znaci sav problem,kuga,sida,bolestina,belaj su braca kobasicari.Sve ovo ostalo moze da fercera samo tako.
Sto znaci Salihovic je odhebao Baju a ne Bajo njega.Jel se mora nacrtati,kad pises o nekim pravdanjima.
Nece zbog rumenih Hoennesovih Babajica i bog te veselio, ha ja.Bajo bi prosao,kobasicari ne.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 05 jan 2011, 17:21

covjece, bayernove prvotimce je nemoguce kupiti. lam i barcelona, riberi i real, celzi ili mancester, svajni i real...
bayern itekako cijeni svoje igrace i ne pusta ih tako lako osim ako im istekne ugovor ili polude kao lusio.
sto se samog salihovica tice, vjerujem da bi nasoj publici bio jedan od najdrazih igraca, za razliku od hofinih poljoprivrednika koji su ´navijaci od jucer´ ;)
dalje, jesi li ti salihovicev intimus ili ti ponajbolji prijatelj p da znas zasto on nije presao u bayern? hm, ako cemo nagadjati onda cu i ja sebi uzeti za pravo i reci da uli nema veze s tim. u to vrijeme su u hofi cvjetale ruze a mladjahni salihovic nije mislio na buducnost ;) ili se pak prepao konkurencije.
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 jan 2011, 19:22

torrenteS je napisao/la:covjece, bayernove prvotimce je nemoguce kupiti. lam i barcelona, riberi i real, celzi ili mancester, svajni i real...
bayern itekako cijeni svoje igrace i ne pusta ih tako lako osim ako im istekne ugovor ili polude kao lusio.
sto se samog salihovica tice, vjerujem da bi nasoj publici bio jedan od najdrazih igraca, za razliku od hofinih poljoprivrednika koji su ´navijaci od jucer´ ;)
dalje, jesi li ti salihovicev intimus ili ti ponajbolji prijatelj p da znas zasto on nije presao u bayern? hm, ako cemo nagadjati onda cu i ja sebi uzeti za pravo i reci da uli nema veze s tim. u to vrijeme su u hofi cvjetale ruze a mladjahni salihovic nije mislio na buducnost ;) ili se pak prepao konkurencije.
Nista od toga navedenog.
Halal mu cufta sto je dao dvojku prdanerima ko' da je mene pitao.
Nece biti muftac,imat ce cevape i Hamdijinu bozu.
Uotalom jel mu sta fali.U BL,mirnom seocetu.U slobodno vrijeme moze turirati traktor po njivi.
A ako mu MTZ ejac dosadi mozda g El khalif Nagib-Hagib zovne da pije kahvu sa Dzekom.
ili u prevodu igra se fudbal i u drugim mjestima,ne samo u Minkenu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Analiticar=Ahmo
Kontakt:

Post Postao/la Analiticar=Ahmo » 05 jan 2011, 23:32

Ibisevic ko ibisevic :lol: :lol: :lol:

Uvijek je bio najbolji :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P VEDRAN PULJIC

Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 05 jan 2011, 23:58

Iako se slazem sa ovim sto upadicom o Ibisevicu hoce reci da se na krivoj temi diskutuje o Salihovicu i Bajernu, zelio bih ipak bas ovdje i ja neku reci jer na temi o Salihovicu to trenutno nije aktuelno. Mislim da je Salihovic nacinio kardinalnu gresku sto je odbio poziv Bajerna jer je igrac za veliki domete i ja sam cak ubijedjen da je imao naj veci potencijal od svih igraca sa prostora bivse Yugoslavije. U vrijeme kada je trebao preci Bajern je ostao bez ijednog ozbiljnijeg igraca na toj poziciji i Salihovic bi direktno bio ubacen u derbije i utakmice kakve su one protiv Barcelone, Celzija, Real Madrida...Igra se fudbal i po njivama, OK je to medjutim ne budimo naivni. Kako lijecnik zeli da radi u najprestiznijoj klinici, kako advokat zeli da bude clan najpoznatije advokatske komore, kako novinar zeli da pise za najvece agencije tako je normalno da i fudbaler, mislim fudbaler sa normalnom pomecu i ambicijama, treba da stremi da igra na naj vecim svjetskim stadionima, sa suigracima koje su svjetske zvjezde...Yebo traktor, moze se on turirati i kad dodje u penziju. Zbog cega Salihovic nije otisao? To kao sto neko rece, on zna naj bolje, mi mozemo nagadjati. Po meni, ponijela ga ta ukupna atmosfera u Hoffenhajmu, emocije koje ima prema tome kraju i tim ljudima sa kojima je prosao put od regionalne lige do haman pa jesenjeg sampiona bundes lige. Mozda je Hoffenhajm dao i nesto vise para. Ipak Bajern i Hofenhajm su kao nebo i zemlja Bajern je institucija koja je trajala,traje i trajace dugo, Hofenhajm je trenutni hir nekog bogatasa, i pitanje je kada ce se on zadovoljiti te igre i rastjerati po ledinama ove igrace da beru kukuruz i kopaju repu. Bez zezanja, ovaj potez sa trenerom i prodajom igraca bez njegove dozvole i u najmanju ruku znanja, potvrdjuju tvrdnje o onome sto sam gore govorio. Hofenhajm sigurno za Salihovicevog igrackog vakta (a mozda i nikada) nece biti nikakav respektabilan time, mozda tako u borbi za neku 5-9 poziciju i ako se tu Salihoviceve ambicije zavrsavaju onda mu je produzetak ugovora bio pametan potez. U stvari samo mi naklapamo, covjek je uradio kako je mislio da je bolje za njega.

PS - Malo i o temi: Pohvale ovome vlasniku za odnos prema Ibisevicu i produzetak ugovora kada se jos nije znalo da li ce se u kako Vedo vratiti. Kapa dole za to.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 06 jan 2011, 18:25

Najbolji :D

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 06 jan 2011, 20:48

Sad kad nema više Džeke u Bundesligi mislim da je vrijeme da i Vedo postigne malo više golova.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 09 jan 2011, 17:35

Twente - Hoffenheim 1:1
Ibisevic je strijelac gola iz penala u 73. Minuti.

80-minuta je u toku ..

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 09 jan 2011, 17:48

Ibisevic kralj!!! Samo tako nastavi... :) ;)
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 09 jan 2011, 19:01

Napokon je i ovaj "KLOC" dao gol. :lol:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 09 jan 2011, 19:26

Sejo promasio prvi penal za Hoffenheim u 20. minuti, te je onda Vedo sutao, i pogodio

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Google Adsense [Bot], kakarut i 26 gostiju.