s tobom bih bez problema se potakmicio na IQ

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
U Engleskoj se prijelazni rok zavrsava veceras u ponoc.Gerrard je napisao/la:Prelazni rok je mislim za nas gotovo a to da je Silva vidjen je suplja , svaki treci dan je tu vidjen ili VDV ili neko treci ...
Ma nikad ne znas. Uostalom, vidjeces sta ce se sve izdesavati do veceras. Sigurno ce biti bar 3-4 transfera. Niko nije iskljucen bez obzira na price.Gerrard je napisao/la:Znam ali kazem za LFC da je gotovo , mislim da necemo vise nikoga dovoditi ... a i zasto bi ... dosta nam je polovnjakaTrasimaco je napisao/la:U Engleskoj se prijelazni rok zavrsava veceras u ponoc.Gerrard je napisao/la:Prelazni rok je mislim za nas gotovo a to da je Silva vidjen je suplja , svaki treci dan je tu vidjen ili VDV ili neko treci ...
oprosti, molim te, ali nemoj da budes tako bezobrazan i obracas se nasem ''manager No1'' sa tim rijecima ''nikad ne znas''Trasimaco je napisao/la:Ma nikad ne znas.
Drug, mene vase prepiske ne zanimaju, tako da cu te zamoliti da mene ne uvlacis u to. Pisem neke komentare zato sto ja tako mislim i svakog gledam podjednako.kecher II je napisao/la:oprosti, molim te, ali nemoj da budes tako bezobrazan i obracas se nasem ''manager No1'' sa tim rijecima ''nikad ne znas''Trasimaco je napisao/la:Ma nikad ne znas.
dosta nam je rafa ''polovanjaka'' doveo torres, mascherano, johnson..... agger(nisam bas provjerio na netu ali koliko se sjecam mislim da je i ovog ''polovanjaka'' on doveo, skrtel....... kuyt (i za njega k'o i za agger-a), aquillani ( koji ''glupan'' dovodi povrijdjenog igraca i to za 20 mil mog'o je dat jos 50-ak pa dovest zdravog i spremnog kaku ili ronalda ili ribery-a...),
stvarno dosta vise ''polovnjaka'' u LFC.
Danas u 5 je prelazni rok zavrsen.. Mozda je moguce da kupe Villu al da isplata bude kao za aquilanija =) nikad se nezna.. ako dodjdje to znaci da ide formacija 442 xO ako ne dodje jBg xDreds_forever je napisao/la:mislim da je za nas ovaj prelazni rok zavrsen,samo bi mi bil odrago da su itandjea poslali,imao je " divan gest" na godisnjicu hillsborougha![]()
![]()
![]()
![]()
iako se nesto spominje da bi voronin mogao u arsenal
al evo![]()
![]()
"I work for Clarks and have just been requested to send some size 10 shoes to our shop in Liverpool. As I'm sure you know, David Villa is a size 10 so I believe he will sign for Liverpool today.
![]()
![]()
![]()
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/8227622.stm
Ovo je BAS nidje veze...reds_forever je napisao/la:mislim da je za nas ovaj prelazni rok zavrsen,samo bi mi bil odrago da su itandjea poslali na izlazna vrata ,imao je " divan gest" na godisnjicu hillsborougha![]()
![]()
![]()
![]()
iako se nesto spominje da bi voronin mogao u arsenal
al evo![]()
![]()
"I work for Clarks and have just been requested to send some size 10 shoes to our shop in Liverpool. As I'm sure you know, David Villa is a size 10 so I believe he will sign for Liverpool today.
![]()
![]()
![]()
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/8227622.stm
A jesi li procitala nastavak ...reds_forever je napisao/la:BBC Sport's roving reporter Sam Lyon: Now, I have more digging to do to firm up what I've just been told by my high-profile man-in-the-know, but here's a teaser, to be taken with a pinch of salt for now: a big-money transfer will happen in the north-west today, with Everton and Liverpool, as well as Man City, ready to splash the cash;
zahuktava se ...
"My uncle who works at John Lennon Airport in Liverpool has just texted me saying he has seen David Trezeguet and his agent hurrying into a cab, probably on the way to Anfield.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja bi volio da dodje Cole
http://uk.eurosport.yahoo.com/01092009/ ... gress.html
[ Drago mi je sto je sve uredu sa Aquilanijem ]
..
..
..
BTW znate sta bi bilo pametno : dati Portsmouthu Dossenu , Lucasa , Voronina za jedno 50 miliona funti imaju love pristali biOnda dovesti 2-3 igraca u ovim zadnjim satim
![]()
![]()
pa nisu ni oni tolike budale da 50 miliona daju za igrace cija zajednicka vrijednost nije ni 20 milionaOTNYS_YNWA je napisao/la: BTW znate sta bi bilo pametno : dati Portsmouthu Dossenu , Lucasa , Voronina za jedno 50 miliona funti imaju love pristali biOnda dovesti 2-3 igraca u ovim zadnjim satim
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.