Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Koji je ovaj Miranda dominator
Saul je novi Koke
Inace perfektno prvo poluvrijeme, Sevilla je bez ijednog udarca na gol, odlican gol Kokea, Saul rutinski iskoristio sjajan asist Mirande. 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije to slučaj samo ove godinePogba je napisao/la:Nevjerovatna igra iz prekida ove godine.

Banega se jos nije promjenio 
I Jimenez je ziv

I Jimenez je ziv

- Unknown Genius
- Kontakt:
Prvi put ove sezone da pobjeda nije minimalna, odnosno sa jednim golom razlike. Dapače, daleko od toga večeras. 

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Cestitke Atleticu na zasluzenoj pobjedi...
Miskim da je pobjeda za jedan gol previsoka, no sta je tu je. Steta zbog kiksa protiv Celte inace bi zajedno sa Barcelonom dijelili prvo mjesto.
Miskim da je pobjeda za jedan gol previsoka, no sta je tu je. Steta zbog kiksa protiv Celte inace bi zajedno sa Barcelonom dijelili prvo mjesto.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Vidi se odmah da je drugačije kad je Cholo kraj terena. 

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Večeras očekujem pobjedu Atletica koji je realno kvalitetnija ekipa,nadam se da će Mandžo utrpati neki. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kvalitetnija ekipa??? Ne bih se slozio ja sam ubijedjen da juve dobija vcrs ali svak ima svoje misljenje a moje je da ce juve daleko ove godine u LPSaurman je napisao/la:Večeras očekujem pobjedu Atletica koji je realno kvalitetnija ekipa,nadam se da će Mandžo utrpati neki.
Da, kvalitetnija, ne vidim cemu toliko cudjenje.
Atleti gazi buraniju veceras
Atleti gazi buraniju veceras

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ovo je dvoboj dvije velike ekipe, tesko je reci ko je kvalitetniji, Atleticova prednost je to sto se igra na Calderonu. Juve je ove sezone besprjekoran, bez primljenog gola tako da ocekujem veceras jaku i cvrstu utakmicu s malo golova, a Atleticu je pobjeda jako potrebna jer ce u slucaju poraza osmina finala doci u pitanje.
Rezultati sami govore za Atletic da i ne govorim da imaju sjajnog Chola na klupi.Juventus u CL baš i ne blista zadnjih godina prema tome ne može biti favorit na Vicente Calderonu.Ne kažem da ne može pobjediti al' to bi za mene i većinu bilo iznenađenje.ronaldo99 je napisao/la:Kvalitetnija ekipa??? Ne bih se slozio ja sam ubijedjen da juve dobija vcrs ali svak ima svoje misljenje a moje je da ce juve daleko ove godine u LPSaurman je napisao/la:Večeras očekujem pobjedu Atletica koji je realno kvalitetnija ekipa,nadam se da će Mandžo utrpati neki.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Vugdalic daje sebi za pravo da okrivi simeonea za poraz u finalu ls. Svasta!!! I volio bih da juve umrtvi utakmicu da ne bude puno prilika kako bi ova dva pavijana s obn-a sto manje vristali.
Mi nikada odustati necemo...
Ne vidim kako će oni digići izdržat ovakav tempo još 45 minuta.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Unknown Genius
- Kontakt:
Iznenađujuće solidan otpor slabašnog Juventusa, ali na kraju standardna pobjeda Atletica u koju niko i nije sumnjao.
Odlično suđenje i fantastični Cholo na klupi.

Cestitke Soe.
0-0 bi bio fer rezultat u ovoj rovovskoj taktickoj borbi u kojem jedna naizgled naivna situacija ipak odluci mec.
Kontrola igre na nasoj strani, ali prema naprijed Max nije imao hrabrosti.
Sudija uzasan.
0-0 bi bio fer rezultat u ovoj rovovskoj taktickoj borbi u kojem jedna naizgled naivna situacija ipak odluci mec.
Kontrola igre na nasoj strani, ali prema naprijed Max nije imao hrabrosti.
Sudija uzasan.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Sudjenje je bilo odlicno da.Unknown Genius je napisao/la:Iznenađujuće solidan otpor slabašnog Juventusa, ali na kraju standardna pobjeda Atletica u koju niko i nije sumnjao.

cestitam na pobjedi
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Unknown Genius
- Kontakt:
Niko vam nije kriv što ste prgavi i što se navikli na mesarsku ligu. 4-5 zasluženih žutih kartona u rasponu od 7-8 minuta, aferim. No dobro, malo ste pogubili živce usred nemoći protiv taktički savršene ekipe.
3 boda su najbitnija, Cholo je potpuno nadmudrio Allegrija
Vodila se bitka na terenu, Juve napadao ali bez ideje, a Atletico takticki odigrao kao i protiv svake velike ekipe tako i danas.
Sada ce biti puno lakse u nastavku takmicenja
Vodila se bitka na terenu, Juve napadao ali bez ideje, a Atletico takticki odigrao kao i protiv svake velike ekipe tako i danas.
Sada ce biti puno lakse u nastavku takmicenja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.