Izvesno je da Sa Pinto ostaje jer je dobio podrsku upravnog odbora , o ovome mozemo diskutovati ,ali sta je tu je . On je obznanio da u sledecoj sezoni nece racunati na Mudrinskog , a mi cemo (ako je verovati ovim novinarima) zamenu za njega potraziti u redovima Jagodine dovodjenjem Stojanovica kao i levog beka Libijca El Monira.
El Monir bi trebao da zameni Petkovica kao i Mladenovica ciji je odlazak vrlo verovatan da ne kazem siguran.
Sto se tice Darka Lazovica on putuje u Rim na operaciju i bice odsutan sa terena do kraja godine.
Profesionalni ugovor kako sam video , dobice i cetiri Zvezdina omladinca.
Tribalian je napisao/la:Izvesno je da Sa Pinto ostaje jer je dobio podrsku upravnog odbora , o ovome mozemo diskutovati ,ali sta je tu je . On je obznanio da u sledecoj sezoni nece racunati na Mudrinskog , a mi cemo (ako je verovati ovim novinarima) zamenu za njega potraziti u redovima Jagodine dovodjenjem Stojanovica kao i levog beka Libijca El Monira.
El Monir bi trebao da zameni Petkovica kao i Mladenovica ciji je odlazak vrlo verovatan da ne kazem siguran.
Sto se tice Darka Lazovica on putuje u Rim na operaciju i bice odsutan sa terena do kraja godine.
Profesionalni ugovor kako sam video , dobice i cetiri Zvezdina omladinca.
taj Munir ima strašno dobar centaršut, baš sam ga htio ovde spominjati par puta nakon što sam upratio tekme jagodine, po meni pravo dobar bek. Sa Pinto izgleda skontao ono što sam ja nakon 3 pregledane utakmice, da je Mudrinski jedna obicna prevara od igraca
To je potvrdio i potpredsednik Slaviša Kokeza koji je prilikom odlaska sa stadiona kratko novinarima rekao: "Imamo sportskog direktora". Na njega se nadovezao Nebojša Čović koji je samo istakao da je dug kluba oko 40 miliona evra.
strašno samo ne kontam kako su uspjeli nabiti ovoliki dug
nabralo se godinama unazad. promašeni transferi, prevelike plate igrača, menadžeri i svašta nešta još. uprave se mijenjale, a dugovi samo rasli. sad se svi peru.
uglavnom, bilo, ne ponovilo se.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
da, al nakon bubam duga od 10-15mil, ko im je davao pare i mogucnosti za još veca zaduženja. i baš me zanima kome se tacno to duguje, pa se nije moralo odma placati. npr dio sigurno ide državi gdje se ajmo reci može cekati, kome ostalo
dobro pitanje. uzme se kredit da se vrati neki kredit koji je podignut ranije i tako u krug. osim bankama, duguje se igračima, menadžerima, trenerima, klubovima... jedan dio toga je vraćen u unazad godinu-dvije, ali opet je veliki dio ostao.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
braoolyo je napisao/la:Đorđe Rakić? Je l' ovi nas zajebavaju?
Dobar,dobar dao je čak 2 gola u Al-Arabiju
Koliko ga se sjećam iz naše lige,bio je solidan u OFK-u,ali ništa više od toga...nekoliko dobrih mečeva za mladu reprezentaciju i onda se "izgubio" u inostranstvu....Nije to kalibar za Zvezdu,ako mislite nešto ozbiljnije.
alan_kardec je napisao/la:ooo gdje si @devile dosad? nema te 100 godina, da nisi bio kod nas na motorijadi pa se nisi javljao?
da nije taj drugi paraf Ninkovićev?
Na zalost nisam. Prva motorijada da sam je omasio u Lukavici i jos mi je krivlje kada znam da su Keltsi bili. Bio sam u Francuskoj,zavrsavao poslic. Sad cu ja da krenem da odvodim igrace iz Zvezde.
Travancic na probi u Zvezdi? Ne sumnjam da je DOSAO na probu ali garantujem da bi njegov angazman bio promasaj. U samom Celiku ima boljih igraca a tek u mladoj reprezentaciji.
Tribalian je napisao/la:Nemoj tako @ Rooney , pruzi sansu coveku
Pruzio bih ja njemu sansu kada bi me neko uvjerio kako istu nece popiti na nekom splavu. Salu na stranu brate, ima boljih igraca i u BH ligi za Zvezdu i u samom Celiku. Naravno, proba ne znaci da ce i ostati u Zvezdi ali ti garantujem da vam on nebi bio nikakvo pojacanje za iducu sezonu.