Ako imas namjeru spasiti klub od bankrota kao sto imas ovako dobar rjecnik, uspjet ces

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne moras se klanjati. Dovoljno će biti da pozdraviš ženski dio svoje obitelji .belosevic28 je napisao/la: ↑21 sep 2020, 21:12Moral, etika, poduzetnicki duh, elokventnost, i sta sve ne izbija iz novog gospodara familije. Spasioce zeljeznicara, klanjamo ti se![]()
Ovo je garant smislio sa poslovnim partnerima. Ne moze ovo pojedinac ovako dubokoumno osmisliti.ExBlueone je napisao/la: ↑21 sep 2020, 21:16Ne moras se klanjati. Dovoljno će biti da pozdraviš ženski dio svoje obitelji .belosevic28 je napisao/la: ↑21 sep 2020, 21:12Moral, etika, poduzetnicki duh, elokventnost, i sta sve ne izbija iz novog gospodara familije. Spasioce zeljeznicara, klanjamo ti se![]()
Poslije ćemo ti već skontati neke druge zadatke, vidim da si u skladu za doktrinom svojih gazda , dalekoistočnih pasojeda ponizan i poslušan.
Naporan si gmazu. 60% vremena na forumu provodiš na našoj temi. Mislim znam da vi svi potajno navijači najvećeg kluba u BiH, FK Željezničar, al ovo je već posebna vrsta opsesije koja traži klinički tretman.
To nije dobro nimalo. Imao je jaču kamatu od MisketaOsmaDolazi je napisao/la: ↑21 sep 2020, 21:20Ode Amar, sarme probao nije. Otjerase ga lobotomci sa **.ba foruma. Sutra zvanicno. Ipak su Misketovci jaci od Osimovaca. Znao sam.![]()
Ja i dalje ne vjerujem da su Misketovci ovako jaki da su uspjeli otjerati najboljeg trenera u historiji Zelje . Bruka sta se radi od kluba.Ado76 je napisao/la: ↑21 sep 2020, 21:22To nije dobro nimalo. Imao je jaču kamatu od MisketaOsmaDolazi je napisao/la: ↑21 sep 2020, 21:20Ode Amar, sarme probao nije. Otjerase ga lobotomci sa **.ba foruma. Sutra zvanicno. Ipak su Misketovci jaci od Osimovaca. Znao sam.![]()
![]()
![]()
Što bi Hanka rekla, moj Nedime šta nam radeOsmaDolazi je napisao/la: ↑21 sep 2020, 21:24Ja i dalje ne vjerujem da su Misketovci ovako jaki da su uspjeli otjerati najboljeg trenera u historiji Zelje . Bruka sta se radi od kluba.Ado76 je napisao/la: ↑21 sep 2020, 21:22To nije dobro nimalo. Imao je jaču kamatu od MisketaOsmaDolazi je napisao/la: ↑21 sep 2020, 21:20Ode Amar, sarme probao nije. Otjerase ga lobotomci sa **.ba foruma. Sutra zvanicno. Ipak su Misketovci jaci od Osimovaca. Znao sam.![]()
![]()
![]()
![]()
Dođi slobodno na Jug kad krene raja na tekme pa pusti glas, vidiš kako ti ide od ruke, đaba kad srce vuče na plavu boju, ne potiskj to u sebi. Ko zna možda se rodi još veća ljubav pa te pustimo na šipku. . .Zip je napisao/la: ↑21 sep 2020, 21:23Dunavom, brodovi plove..... Sanjaa![]()
Cekam da spasis klub sa svojim prijateljima od gašenja, pa skupa da odemo... I da poslušamo Sanju kao u neka dobra stara vremenaExBlueone je napisao/la: ↑21 sep 2020, 21:27
Dođi slobodno na Jug kad krene raja na tekme pa pusti glas, vidiš kako ti ide od ruke, đaba kad srce vuče na plavu boju, ne potiskj to u sebi. Ko zna možda se rodi još veća ljubav pa te pustimo na šipku. . .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.