Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AlemC85
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la AlemC85 » 02 jan 2018, 20:54

svrakino1921 je napisao/la:Bravo AlemC85 samo mi jos reci kako postade Osim selektor nakon toga zbog strucnosti ili zbog toga sto je Tito umro
Nigdje Ivicu nisam spomenuo. Od mnogih ovdje sam pratio Ivicu, narocito u Austriji dok je vodio Sturm s kojim je harao.

Njegov uspon kao trenera krece 1978 kada je preuzeo Zeljeznicar od rahmetli Sule Repca koji je Zelju vratio u prvu ligu nakon ispadanja 1977.

Ivica je od 1978-1986 vodio plave s kojima je ostvario za ono vrijeme vrhunske rezultate. Prvo je 1981 igrao finale kupa, dok je 1985 dosao do 1/2 kupac Uefa. Vidis sad zasto je izabran za selektora bivse drzave - bio je medju najboljim trenerima tada. Toliko.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 02 jan 2018, 20:55

Amar Osim nije naš,stari mu Japanac.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 02 jan 2018, 20:57

AlemC85 je napisao/la:
svrakino1921 je napisao/la:Bravo AlemC85 samo mi jos reci kako postade Osim selektor nakon toga zbog strucnosti ili zbog toga sto je Tito umro
Nigdje Ivicu nisam spomenuo. Od mnogih ovdje sam pratio Ivicu, narocito u Austriji dok je vodio Sturm s kojim je harao.

Njegov uspon kao trenera krece 1978 kada je preuzeo Zeljeznicar od rahmetli Sule Repca koji je Zelju vratio u prvu ligu nakon ispadanja 1977.

Ivica je od 1978-1986 vodio plave s kojima je ostvario za ono vrijeme vrhunske rezultate. Prvo je 1981 igrao finale kupa, dok je 1985 dosao do 1/2 kupac Uefa. Vidis sad zasto je izabran za selektora bivse drzave - bio je medju najboljim trenerima tada. Toliko.
:thumbup: KRALJU

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 02 jan 2018, 20:58

:urnebes: :urnebes:
chily-rz je napisao/la:Amar Osim nije naš,stari mu Japanac.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 02 jan 2018, 21:02

Crnogorsac poziva Bosnje da budu uz polu Srbina polu Japanca zato sto je Prosinecki Hrvat koji dize tri prsta ovo je ludnica :rol: :rol: :rol: :lol:

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 02 jan 2018, 21:06

AjsKjub je napisao/la:Administracijo, postojiš li?
Admin foruma je inace autor onog teksta
DD

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 jan 2018, 21:09

samoposteno je napisao/la:Crnogorsac poziva Bosnje da budu uz polu Srbina polu Japanca zato sto je Prosinecki Hrvat koji dize tri prsta ovo je ludnica :rol: :rol: :rol: :lol:
e moj Bošnjo :D :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 02 jan 2018, 21:21

Nama ce u reprezentaciji igrati Irfan Jasarevic, Mahir Karic, Elvir Koljic, Nermin Crnkic i drugi, jer domace je najbolje. :bih:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 jan 2018, 21:29

“Midhat Sarajčić, moj prijatelj i bivši saigrač, mi je rekao kako će Prosinečki najvjerovatnije biti novi selektor. Drago mi je, jer je Robi vrhunski čovjek i dobar trener”
slika
slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 02 jan 2018, 21:30

Vucevich je napisao/la:Nama ce u reprezentaciji igrati Irfan Jasarevic, Mahir Karic, Elvir Koljic, Nermin Crnkic i drugi, jer domace je najbolje. :bih:
Veze ti nemas, pipremi tablete za smirenje u cetvrtak, bas mi te zao :wave:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Vedrana
Kontakt:

Post Postao/la Vedrana » 02 jan 2018, 21:36

DenchiNL je napisao/la:
Vedrana je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la: naravno da laže , Amar pregovarao u svojoj kafani sa ćaćom, i da osigura glasove ponovi da će pozvat igrače iz Krupe u repku ;) jasan signal
Miske predstavlja glasove igrača, dakle ako su oni protiv Amara, treba im vjerovati, žele ljudi igrati moderno i napadački, ne pomagati Amaru da tali igrače....
A gdje vam je ta Amarova kafana?
midden in Hrasno wijk :D "Tuborg" heet ie ;)
Ik ben er nooit geweest. :D
? $ - ? " $!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 02 jan 2018, 21:36

"Fudbalska sapunica zvana “Selektor (ne)možeš biti ti” došla je u samu završnicu.

“Ukućani”, odnosno članovi Izvršnog odbora NSBiH, po uzoru na balkanske farme, parove, dvorove, nominovali su Amara Osima i Roberta Prosinečkog. Javnost i struka su za Osima, dok je “turističko avanturistička” ekipa, predvođena Sejom Kajtazom i pojedinim članovima nogometne vlade za Prosinečkog. Navodno je presudio jak menadžerski lobi koji stoji iza “Žutoga”. Tako se priča u fudbalskim kuloarima.

Ako je suditi prema pouzdanim izvorima, bošnjački su članovi nogometne vlade sigurni u izbor Prosinečkog.

Za naš je portal Renato Marković, Travničanin, bivši napadač Orijenta, Rijeke, Zrinjskog, otkrio.

“Midhat Sarajčić, moj prijatelj i bivši saigrač, mi je rekao kako će Prosinečki najvjerovatnije biti novi selektor. Drago mi je, jer je Robi vrhunski čovjek i dobar trener”, izjavio je za **** Renato Marković.

Matematički gledano, uz bošnjačkih šest glasova za definitivan izbor Prosinečkog trebat će još toliko iz RS i među hrvatskom “komponentom”.

Tako će fudbalski rijaliti završiti voljom pojedinih fudbalskih anonimusa u Izvršnom odboru, koji imaju “zapažene” karijere po “šaban ligama”. Tragičnije od toga da se niko od aktuelnih reprezentativaca ne oglašava. Da li su se pomirili s činjenicom da, umjesto njih, o nogometnoj budućnosti odlučuju amateri, avanturisti, gutači putnih naloga, lovci na talente… Senad Lulić je poslao jasnu poruku. Ko je sljedeći?"

Sinan Sport :lol:

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 02 jan 2018, 21:38

Sto je najgore ovdje na forumu se uvjek oko svega ljudi zajebu, kad bi rekli da ce 15.og jula biti suncano snijeg bi slozio tako da bi se lahko moglo desit da Robi bude selektor, sacekajte ljudi cetvrtak pa onda zajeste osima jer svakako cete, izabrali ga ili ne
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 jan 2018, 21:44

jasan je napisao/la:Sto je najgore ovdje na forumu se uvjek oko svega ljudi zajebu, kad bi rekli da ce 15.og jula biti suncano snijeg bi slozio tako da bi se lahko moglo desit da Robi bude selektor, sacekajte ljudi cetvrtak pa onda zajeste osima jer svakako cete, izabrali ga ili ne
pa naplačite u tegle od danas pa otvorite u četvrtak :D :urnebes: :thumbup:

e jbg meni sad žao :D ma nek bude Amar šta ima veze :urnebes: :clap: :rol:
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 02 jan 2018, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 02 jan 2018, 21:45

Zukanovic je napisao/la:"Fudbalska sapunica zvana “Selektor (ne)možeš biti ti” došla je u samu završnicu.

“Ukućani”, odnosno članovi Izvršnog odbora NSBiH, po uzoru na balkanske farme, parove, dvorove, nominovali su Amara Osima i Roberta Prosinečkog. Javnost i struka su za Osima, dok je “turističko avanturistička” ekipa, predvođena Sejom Kajtazom i pojedinim članovima nogometne vlade za Prosinečkog. Navodno je presudio jak menadžerski lobi koji stoji iza “Žutoga”. Tako se priča u fudbalskim kuloarima.

Ako je suditi prema pouzdanim izvorima, bošnjački su članovi nogometne vlade sigurni u izbor Prosinečkog.

Za naš je portal Renato Marković, Travničanin, bivši napadač Orijenta, Rijeke, Zrinjskog, otkrio.

“Midhat Sarajčić, moj prijatelj i bivši saigrač, mi je rekao kako će Prosinečki najvjerovatnije biti novi selektor. Drago mi je, jer je Robi vrhunski čovjek i dobar trener”, izjavio je za **** Renato Marković.

Matematički gledano, uz bošnjačkih šest glasova za definitivan izbor Prosinečkog trebat će još toliko iz RS i među hrvatskom “komponentom”.

Tako će fudbalski rijaliti završiti voljom pojedinih fudbalskih anonimusa u Izvršnom odboru, koji imaju “zapažene” karijere po “šaban ligama”. Tragičnije od toga da se niko od aktuelnih reprezentativaca ne oglašava. Da li su se pomirili s činjenicom da, umjesto njih, o nogometnoj budućnosti odlučuju amateri, avanturisti, gutači putnih naloga, lovci na talente… Senad Lulić je poslao jasnu poruku. Ko je sljedeći?"

Sinan Sport :lol:
Inace je i Amar imao zapazenu karijeru po Japanu i Kataru.

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 02 jan 2018, 21:53

Burundi je napisao/la:
I onda se cuditi sto su se svakakva sranja uspjela napisati na ovoj temi, a lik koji je admin zapravo to sve aminuje. Mrak :clap:

Kaze najveci smo, najvise nas ima, niko nam ne treba :facepalm: Tako ce i biti. Prosjecna posjeta na Grbavici 4000 navijaca, u derbiju kola protiv Gruzije za cetvrto mjesto.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 02 jan 2018, 22:02

Sad mi nesto bas zao Amara uvali se frajer u dugove placajuci novinare i vecere po rs-u i ako nebude izabran bankrot pravda za Amara

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 02 jan 2018, 22:03

mire96 je napisao/la:
Burundi je napisao/la:
I onda se cuditi sto su se svakakva sranja uspjela napisati na ovoj temi, a lik koji je admin zapravo to sve aminuje. Mrak :clap:

Kaze najveci smo, najvise nas ima, niko nam ne treba :facepalm: Tako ce i biti. Prosjecna posjeta na Grbavici 4000 navijaca, u derbiju kola protiv Gruzije za cetvrto mjesto.
koga treba banovati?
hoćemol ove što su za prosinečkog, pa da nam niko ne ostane na forumu ili ćemo virtuala?

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 02 jan 2018, 22:05

Kad Bega neki dan kaze Dragan Jovic i Musemic bolji od Roberta. :lol: ipak ima Jovic vise titula 2x sampion Angole. + levski prosao i protiv zeta nema veze sta je bilo. :D
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 02 jan 2018, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 02 jan 2018, 22:05

Hirurg je napisao/la:Ne želim da ulazim u lična prepucavanja, ali ne mogu biti ravnodušan na komentare @Virtu4l-a
Nevjerovatno koliko je ovaj lik nisko pao...od jednog korektnog forumaša spao je na komentare pune mržnje.
Prvo prije dan-dva kaže za sve one koji nisu za Amara da su bez mozga. Jesi svjestan kakva je ovo uvreda?
Pa onda u priču uvlači pitare i monstruma sa Durmitora. Što ti to treba? -Hajcaš ljude protiv pitara na ovaj način,
smetamo vam u vašoj prljavoj kampanji. Pa sad udario po Spahiću i Misimoviću! Jadno jarane, jadno!
Pitam se dokle ste spremni ići samo da bi vaš kandidat postao selektor?! Šteta, jer nemate vremena, a baš bih volio da vidim
koga bi sve popljuvali zbog ličnog interesa. I onda se pitate zašto su ljudi protiv Amara.
Nije godina niti posla vec je kanta godine :mrgreen:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, General505, Google Adsense [Bot], HariTz, VolimBiH96, zikerrz21 i 38 gostiju.