Nedim je naš.Kakav plavi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Evo gledam upravo na TM-u, igrao je i za nas i za kone.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Pa moglo bi se ako naredne dvije 0 ostanuAngelDiMaria je napisao/la: ↑05 mar 2021, 17:56Ako ljoze izgubi, hocel ko reci da ne bi husrefa ne bi mi ove osvojili

- PeakyBlinders
- Kontakt:
Ponovo ti po svom i o trenutnoj sezoni iako te pitam za takmicenje jace od bh lige pa ce ti trebat i ekipa za ligu uz mix akademaca i klupe za kupSamozdravlje je napisao/la: ↑05 mar 2021, 16:59Denchi je napisao/la: ↑05 mar 2021, 16:51Hmmm, da li si vec uzeo u obzir da igramo prilicno sigurno u evropskim grupama na ljeto i moguce do zime? Dakle onda nemas vremena za uigravanje ekipe a treba ti veca sirina nego sad?Samozdravlje je napisao/la: ↑05 mar 2021, 16:02
Ako to bude slucaj onda prestaje svaka diskusija. Povjerenje Vinku je zasad neupitno. Razgovaramo o tome kakvo Sarajevo vidimo poslije 30.06."21 g.
Nek mi oproste ostali koji misle drugacije, ja ga vidim bez Krste,Ahmeta,Hebiba,Milanovica,D.Hodzica.. dali su FKS, ali i dobili od FKS.
Imam merhameta,ali za izbjeglice i one koji su u potrebi.
Ocito drugacije razmisljamo druze. Lahko je uklopiti 1-2 igraca kvaliteta TSS,Mesanovica, pa i Fanima. I bez gore 5-ce navedenih imamo 10 iz prvih 11.
Sa 2-3 kvalitetna umjesto ovih 5+ imali bi kvalitet vise. Na ovih +9 mali je doprinos ove 5-ce. Blagovremeno rjesiti pojacanja umjesto dobrih, ali nedovoljno dobrih za iskorak u Evropi FKS.
Ti bi da otjeramo 5 a dovedemo 2 i da onda trosimo manje igraca na 3 fronta gdje jedan nikad nismo igrali???
Floskula lahko je uklopit 2 evo i sad imamo 2 nova pa nije bas "lahko"...ne znam druze pokusavam shvatit ali nema mi logike da sa manje igraca igramo jos jedno najteze takmicenje, za nas novo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Na ljeto se treba rijesiti svih "pijavica" koji uzimaju novac a ne donose neke znacajne promjene na terenu i za te pare dovesti nekog igraca koji moze neku prevagu napraviti nema druge.Zahvaliti im se na svemu i raskinut ugovor.
Sarajevo je život nama a ne stanica prolazna!
-
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑05 mar 2021, 18:19Ponovo ti po svom i o trenutnoj sezoni iako te pitam za takmicenje jace od bh lige pa ce ti trebat i ekipa za ligu uz mix akademaca i klupe za kupSamozdravlje je napisao/la: ↑05 mar 2021, 16:59
Ocito drugacije razmisljamo druze. Lahko je uklopiti 1-2 igraca kvaliteta TSS,Mesanovica, pa i Fanima. I bez gore 5-ce navedenih imamo 10 iz prvih 11.
Sa 2-3 kvalitetna umjesto ovih 5+ imali bi kvalitet vise. Na ovih +9 mali je doprinos ove 5-ce. Blagovremeno rjesiti pojacanja umjesto dobrih, ali nedovoljno dobrih za iskorak u Evropi FKS.
Ti bi da otjeramo 5 a dovedemo 2 i da onda trosimo manje igraca na 3 fronta gdje jedan nikad nismo igrali???
Floskula lahko je uklopit 2 evo i sad imamo 2 nova pa nije bas "lahko"...ne znam druze pokusavam shvatit ali nema mi logike da sa manje igraca igramo jos jedno najteze takmicenje, za nas novo
Ja ti namjerno preskocim Handzeta, a ti ovako, e nece moci

Kakva fajda od Milanovica i D.Hodzica ? Hajd ovi drugi su igrali, ali trebat ce nam bolji za Evrope. Salcin,Zinedin,Dal, F.Hodzic, Ramic,Besic nece dati manje od Milicevica i sl. Ponovo ti po svom, a kako ces drugacije, neces valjda po mom

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Znaci po tebi otjerat 5 pa dovest 10 na ljetoSamozdravlje je napisao/la: ↑05 mar 2021, 18:49
Ja ti namjerno preskocim Handzeta, a ti ovako, e nece moci![]()
Kakva fajda od Milanovica i D.Hodzica ? Hajd ovi drugi su igrali, ali trebat ce nam bolji za Evrope. Salcin,Zinedin,Dal, F.Hodzic, Ramic,Besic nece dati manje od Milicevica i sl. Ponovo ti po svom, a kako ces drugacije, neces valjda po mom![]()
Ok
Ja mislim da nece tako ici
Bumo videl
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Krste je dobar kapiten i covjek sportista bez ijedne afere od kako je tu.Zaboravili smo da covjek jos samo nije na golu bio.Polusezonu sasvim korektno odradio na kojoj god.je poziciji bio. Manjak nekih stvari koje su ocite da ne ispadne branim ga nesto je nadoknadio zalaganjem.trudom i disciplinom.Sutra očekujem da neko iskoci.u prvi plan kao sto je to bio slucaj sa bivsim br32.
-
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑05 mar 2021, 18:54Znaci po tebi otjerat 5 pa dovest 10 na ljetoSamozdravlje je napisao/la: ↑05 mar 2021, 18:49
Kakva fajda od Milanovica i D.Hodzica ? Hajd ovi drugi su igrali, ali trebat ce nam bolji za Evrope. Salcin,Zinedin,Dal, F.Hodzic, Ramic,Besic nece dati manje od Milicevica i sl. Ponovo ti po svom, a kako ces drugacije, neces valjda po mom![]()
Ok
Bumo videl
Gdje to procita prijatelju. Samo 2-3 dobra da unaprijede igru u Evropi PL. Gore sest nabrojanih su pod ugovorom i mogu nositi utakmice PL, naravno ne svih 5 u jednoj utakmici(a mogu vala i to).
PS. jos su tu Jukic,adukor,Cmiljanic....
Govorimo o 10tak tekmi vise, jakih tekmi uz 40 standardnih kod nas u domacim takmicenjima, uporedo u rasporeduSamozdravlje je napisao/la: ↑05 mar 2021, 19:02Denchi je napisao/la: ↑05 mar 2021, 18:54Znaci po tebi otjerat 5 pa dovest 10 na ljetoSamozdravlje je napisao/la: ↑05 mar 2021, 18:49
Ok
Bumo videl
Gdje to procita prijatelju. Samo 2-3 dobra da unaprijede igru u Evropi PL. Gore sest nabrojanih su pod ugovorom i mogu nositi utakmice PL, naravno ne svih 5 u jednoj utakmici(a mogu vala i to).
Sa manjim kadrom nego sada to nece ici...
Meni nije jasno da neko moze gledat neki drugi interes prije kluba. Npr. Samir Radovac kad je djete palo psihicki povreda ledja i kad se posvadjo sa Hz odma je ok da se ne produzi da se istjera itd. Iako je momak nase djete i ako je sa 16 godina igrao bas dobro posle toga povrede pritisak i pao je. Sad igra bas dobar fudbal, al krste je podrzan i svemu je oprosteno jer je rekao da voli grad SARAJEVO, nikad on ni klub ni grad nemoze vise volit od SAMIRA.
Ponavljam ispostavilo se ispravno sto smo se rastali sa SAMIROM jer je covjek tek 4 godine po odlasku od nas poceo da igra, al takodje Krste 1.5 godinu igra sve manje i sve losije i nevidim razlog da mu se produzava igracki ugovor. Mozda 6 mjeseci pod uslovom da ga pozive selektor makedonije na evropsko prvenstvo..
Ista stvar sa Ahmetom cim covjeka izljecimo urucit dres sa brojem golova i poslat ga u tuzlu ili mu ponudit da bude neki pomcni trener ako ima pro licencu al da to radi za neku simbolicnu platu od 480km mjesecno
Haris isto..
Treneru i ss je u opisu posla pored svih ostali stvari i odrzavanje morala slaganja atmosvere u ekipi. Takodhe dovodjenje igraca koji nisu lendrici travancici vec milicevici ahmetovici itd. Pa necemo trosit 300 k km na igrace koji samo treniraju i bacaju posalice viceve i nekad se izgalame.. a na terenu ih pojede aluc iz mladosti suarez sa 15 kg skopacjama itd..
Fudbal je svjetski jezik i razumije samo kvalitet i ne kvalitet igraca..
Ja zelim samo kvalitet a doktor za budale je jeftin za rentat ga 2-3 sata sedmicno ako trener smatrada su igraci psihicki mentalno malo pulkli nestablni
Ponavljam ispostavilo se ispravno sto smo se rastali sa SAMIROM jer je covjek tek 4 godine po odlasku od nas poceo da igra, al takodje Krste 1.5 godinu igra sve manje i sve losije i nevidim razlog da mu se produzava igracki ugovor. Mozda 6 mjeseci pod uslovom da ga pozive selektor makedonije na evropsko prvenstvo..
Ista stvar sa Ahmetom cim covjeka izljecimo urucit dres sa brojem golova i poslat ga u tuzlu ili mu ponudit da bude neki pomcni trener ako ima pro licencu al da to radi za neku simbolicnu platu od 480km mjesecno
Haris isto..
Treneru i ss je u opisu posla pored svih ostali stvari i odrzavanje morala slaganja atmosvere u ekipi. Takodhe dovodjenje igraca koji nisu lendrici travancici vec milicevici ahmetovici itd. Pa necemo trosit 300 k km na igrace koji samo treniraju i bacaju posalice viceve i nekad se izgalame.. a na terenu ih pojede aluc iz mladosti suarez sa 15 kg skopacjama itd..
Ja zelim samo kvalitet a doktor za budale je jeftin za rentat ga 2-3 sata sedmicno ako trener smatrada su igraci psihicki mentalno malo pulkli nestablni
Ma ne mora ni to cak, samo ovde tog doktora za budale registrovat i da vas lijeci vazdan, a da struka i uprava samo piche ko i dosad da ne bi neki preskolovavali ljude koji uzimaju trecu titulu u nizu jbg....
-
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑05 mar 2021, 19:13Govorimo o 10tak tekmi vise, jakih tekmi uz 40 standardnih kod nas u domacim takmicenjima, uporedo u rasporeduSamozdravlje je napisao/la: ↑05 mar 2021, 19:02
To znaci da si ti za produzenje ugovora Ahmetu,Krsti,Hebibu,Milanovicu,Hodzicu,Dzaficu....da bi imali siri roster. Na 2 god.mozda ? Aferim.

Pitar6785 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 19:14Meni nije jasno da neko moze gledat neki drugi interes prije kluba. Npr. Samir Radovac kad je djete palo psihicki povreda ledja i kad se posvadjo sa Hz odma je ok da se ne produzi da se istjera itd. Iako je momak nase djete i ako je sa 16 godina igrao bas dobro posle toga povrede pritisak i pao je. Sad igra bas dobar fudbal, al krste je podrzan i svemu je oprosteno jer je rekao da voli grad SARAJEVO, nikad on ni klub ni grad nemoze vise volit od SAMIRA.
Haris isto..
Odavno vec to ne pije vode, jel igrac iz Sarajeva ili je sa strane. Jednostavno neki kliknu kao da su odavde, a neki su bolikurci, a rođeni i zive kod trolejbuske okretaljke. Nazalost svi danasnji igrači njih 99,9 % gleda samo pare, pare i samo pare bili iz Sarajeva ili iz Pripizdine donje. Ovo se ne odnosi na Krleta i Samira već uopšteno ti odgovaram.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Vecini da, na sezonu, to svakako radimo tako sa Ahmetom, sad jos Krstu i Hebiba,Hodzica,HandzicaSamozdravlje je napisao/la: ↑05 mar 2021, 19:29Denchi je napisao/la: ↑05 mar 2021, 19:13Govorimo o 10tak tekmi vise, jakih tekmi uz 40 standardnih kod nas u domacim takmicenjima, uporedo u rasporeduSamozdravlje je napisao/la: ↑05 mar 2021, 19:02
To znaci da si ti za produzenje ugovora Ahmetu,Krsti,Hebibu,Milanovicu,Hodzicu,Dzaficu....da bi imali siri roster. Na 2 god.mozda ? Aferim.![]()
Dzafic i Milanovic nisu trazeni nivo imali su bezbroj prilika a ne doprinose nista....njima bi dao raskid....onda traziti nekih 4-5 novih od kojih 3 za prvih 11, a jos 2 mladja ili za klupe/rotacije
Sutra trebamo pobijediti kako bilo. Jednostavno se moraju početi golovi postizati. Sudija nam neće biti naklonjen nimalo.
Slazem se al samo kazem, covjek koji je rodjen u ovom gradu i koji je citavu mladist proveo u klubu cija je famelija od prvig svjetskog rata pa ovamo ginula branila grad nemoze neku makedonac volit taj grad vise od tog djeteta .. a to da su pare kupile ljubav to stojiLik je napisao/la: ↑05 mar 2021, 19:32Pitar6785 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 19:14Meni nije jasno da neko moze gledat neki drugi interes prije kluba. Npr. Samir Radovac kad je djete palo psihicki povreda ledja i kad se posvadjo sa Hz odma je ok da se ne produzi da se istjera itd. Iako je momak nase djete i ako je sa 16 godina igrao bas dobro posle toga povrede pritisak i pao je. Sad igra bas dobar fudbal, al krste je podrzan i svemu je oprosteno jer je rekao da voli grad SARAJEVO, nikad on ni klub ni grad nemoze vise volit od SAMIRA.
Haris isto..
Odavno vec to ne pije vode, jel igrac iz Sarajeva ili je sa strane. Jednostavno neki kliknu kao da su odavde, a neki su bolikurci, a rođeni i zive kod trolejbuske okretaljke. Nazalost svi danasnji igrači njih 99,9 % gleda samo pare, pare i samo pare bili iz Sarajeva ili iz Pripizdine donje. Ovo se ne odnosi na Krleta i Samira već uopšteno ti odgovaram.
-
- Kontakt:
Ako pobijedimo Zrinjski ubit cemo moral svim konkurentima za titulu i tesko da ce ko osim nas vise spomenuti titulu ove sezone