Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Gdje to, ovaj Husaric je bas **** od menadjera, nikog nije prod'o da valja.Chinaglia je napisao/la:Husara je napisao da bi Pirija nakon sezone u Sarajevu potpisao za Cardiffkaže da je Benko potpisao za Cardiff i došao na posudbu u Sarajevo
šta čovjek da kaže ..
daj link, ne mogu da nadjemChinaglia je napisao/la:ma privatni profil FK Sloboda Tuzla, tagovao njega i Piriju na sliku koju si ti ovdje postavio, a on tu razvezao priču s nekim navijačem Sarajevaidi na Husarin profil, vidjeti ćeš
uvijek sebe predstavlja kako je najbolji, pošten, te ima ove igrače, te one igrače, pljuje druge uprave i tako to .. a do jučer hvalio Azmira i Slobodu, kako se radi super
kaže žao mu Slobode, a odveo nam sve što valja i doveo sve što ne valja
De screenshot tih izvalaChinaglia je napisao/la:čuj Kelava nije bolji od Bandovićaovaj dobacio do Udina i treći je golman jer su ova dvojica (Karnezis i Scuffet) odlični golmani
a Bandović u Sarajevu kikseve pravi
Sumnjam da i on ima šta da izgubi, gledajući zainteresiranost Tuzlaka za Slobodu, ako ćemo realno. Mislim da ima puno ljudi koji bi ponovo glasali za faraona bez obzira na propast Slobode. Svako će prije primjetit šminkanje grada i jezera, nego Slobodu u borbi za Evropu (eventualno).sloboda72 je napisao/la:Pazi Coraco.Mi nemamo šta izgubiti. Predsjednik Husić nema šta izgubiti .Jedini koji može izgubiti i to puno je faraon.Coraco je napisao/la:Svakako da treba pokušati svim sredstvima uticati na ostanak predsjednika, uticati na faraona i promjenu statuta, mada sam mišljenja da smo možda malo zakasnili. Statut se sigurno neće promijeniti na sijednici u januaru, tad jedino možemo dobiti pozitivan pomak ka tome što bi nam i odgovaralo. Nama za izmjenu statuta treba ruku podići 26 od 39 članova, pa evo pregledajte sastav Skupštine i procijenite koliko je tu "naših" ljudi.
hajd ti vise ne s e r i,znas.....pun mi te je i tvog nekog mudrovanja...znas ti sta je uplacivano i koliko...do juce vam igracima struja iskljucivana i hrenovke 3 puta dnevno jeli.....morat cete vi jos pure pojest da postanete neko u Bosni a o evropi je smijesno i pricat...i ovog maksuma vam necemo dati jer ne zelimo da gledamo kako dijete siluju u nekom predkolu predkola EL...istraumirat ce se dijete a tek punoljetan....bolje mu je da kod nas spasioca nekog glumata....i ako ce vam on bit pojacanje u skladu sa ambicijama kluba jadna li vam majka...on moze na klupu i da se kali kod na slabijim tekmama i tek za 2,3 godine da postane nesto od njega...a husara i kardif....o majko moja milalafomamone je napisao/la:Hebote ne smijes se ni pobuniti sto ti se doprinosi ne uplacuju i kasni plata, mislim fakat
Tako je Staragarda. To je to.staragarda je napisao/la:hajd ti vise ne s e r i,znas.....pun mi te je i tvog nekog mudrovanja...znas ti sta je uplacivano i koliko...do juce vam igracima struja iskljucivana i hrenovke 3 puta dnevno jeli.....morat cete vi jos pure pojest da postanete neko u Bosni a o evropi je smijesno i pricat...i ovog maksuma vam necemo dati jer ne zelimo da gledamo kako dijete siluju u nekom predkolu predkola EL...istraumirat ce se dijete a tek punoljetan....bolje mu je da kod nas spasioca nekog glumata....i ako ce vam on bit pojacanje u skladu sa ambicijama kluba jadna li vam majka...on moze na klupu i da se kali kod na slabijim tekmama i tek za 2,3 godine da postane nesto od njega...a husara i kardif....o majko moja milalafomamone je napisao/la:Hebote ne smijes se ni pobuniti sto ti se doprinosi ne uplacuju i kasni plata, mislim fakat![]()
![]()
...ono ce nekog prodat u ligu petice....on kad u belgiju nekog tusne treba janje da okrene i sijelo napravi
Ja ga nebi puštao.Prvo je otišao u Gradinu bez naknade pa u Gent bez naknade. Kad nije išlo u Gentu hajd u Slobodu i potpiso 3. g. Ako ga je Deda ignoriso to više neće moći.Pirić je naš , ovdje će braniti i mi ćemo ga prodati.Prošla su vremena kad je Husara u Slobodi imao svoje igrače sa već fiksiranom cijenom u slučaju odlaska ,50 000km.lazar je napisao/la:Lepi i Husaric se paze. Ako dodje do raskida ugovora on je 100 % igrac Sarajeva.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.