FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 22 dec 2014, 22:38

Husara je napisao da bi Pirija nakon sezone u Sarajevu potpisao za Cardiff :D kaže da je Benko potpisao za Cardiff i došao na posudbu u Sarajevo :D šta čovjek da kaže ..

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 dec 2014, 22:40

Chinaglia je napisao/la:Husara je napisao da bi Pirija nakon sezone u Sarajevu potpisao za Cardiff :D kaže da je Benko potpisao za Cardiff i došao na posudbu u Sarajevo :D šta čovjek da kaže ..
Gdje to, ovaj Husaric je bas **** od menadjera, nikog nije prod'o da valja.
1946

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 dec 2014, 22:42

ma privatni profil FK Sloboda Tuzla, tagovao njega i Piriju na sliku koju si ti ovdje postavio, a on tu razvezao priču s nekim navijačem Sarajeva :D idi na Husarin profil, vidjeti ćeš :D uvijek sebe predstavlja kako je najbolji, pošten, te ima ove igrače, te one igrače, pljuje druge uprave i tako to .. a do jučer hvalio Azmira i Slobodu, kako se radi super :lol: kaže žao mu Slobode, a odveo nam sve što valja i doveo sve što ne valja :roll:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 dec 2014, 22:45

Chinaglia je napisao/la:ma privatni profil FK Sloboda Tuzla, tagovao njega i Piriju na sliku koju si ti ovdje postavio, a on tu razvezao priču s nekim navijačem Sarajeva :D idi na Husarin profil, vidjeti ćeš :D uvijek sebe predstavlja kako je najbolji, pošten, te ima ove igrače, te one igrače, pljuje druge uprave i tako to .. a do jučer hvalio Azmira i Slobodu, kako se radi super :lol: kaže žao mu Slobode, a odveo nam sve što valja i doveo sve što ne valja :roll:
daj link, ne mogu da nadjem
1946

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 dec 2014, 22:48

ne znam ho'š moć' otvorit' :D

link

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 dec 2014, 22:49

Chinaglia je napisao/la:ne znam ho'š moć' otvorit' :D

link
:nene:
1946

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 22 dec 2014, 22:50

I vas ti menadzeri hebu kako hoce, sve mi se cini da taj Azmir i nema bas toliku podrsku u Tuzli kakva se cini sa strane

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 dec 2014, 22:51

čuj Kelava nije bolji od Bandovića :lol: ovaj dobacio do Udina i treći je golman jer su ova dvojica (Karnezis i Scuffet) odlični golmani :D a Bandović u Sarajevu kikseve pravi :facepalm:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 dec 2014, 22:55

Chinaglia je napisao/la:čuj Kelava nije bolji od Bandovića :lol: ovaj dobacio do Udina i treći je golman jer su ova dvojica (Karnezis i Scuffet) odlični golmani :D a Bandović u Sarajevu kikseve pravi :facepalm:
De screenshot tih izvala :urnebes:
1946

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 dec 2014, 23:02

Head
slika

slika

slika

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 22 dec 2014, 23:05

Al kako je to on sve isplanirao :mrgreen: ,arbitraza ,raskid ugovor pa u Sarajevo a onda iz Sarajeva u Cardiff .

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 dec 2014, 23:07

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cuj direktor Cardiffa gledo DVD Pirica. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
1946

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 dec 2014, 23:08

izlevatio bi on i Sarajevo, ako bi mogao

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 22 dec 2014, 23:45

Nakon poraza od Farmaceuta na domaćem terenu
Predsjednik Osijeka izvrijeđao Jamaka, Mešanovića i društvo
Piše: F. Zametica08.12.2014., 09:08
Osijek je jučer u okviru 18. kola hrvatskog HNL-a u Gradskom vrtu poražen od Slaven Belupa rezultatom 3:2.
Ostao je tako Osijek nakon novog poraza u opasnoj zoni, na devetoj poziciji, sa svega 15 osvojenih bodova nakon 18 odigranih kola. Bijesan je nakon utakmice bio predsjednik ekipe iz Osijeka. Za danas je sazvao sjednicu Izvršnog odbora i najavio ostavku na mjesto predsjednika.
"Da, rekao sam igračima da ću to učiniti. Sa p***ama ne mogu i ne želim raditi. Kakva je to igra bila, kako je moguće da se u tako važnoj utakmici tako ponašaju, kakvo je to nezalaganje bilo. Ne nema smisla da sa tim igračima nastavim saradnju," rekao je Slobodan Tolj za Sportske novosti.

Ko ti je ovdje kriv đilkošu srebrnički?
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 22 dec 2014, 23:53

Da je sreće Pirić bi dao otkaz menadžeru, pa zar ne vidi kako ga vucara.
Ja volim FK Tuzla City

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 23 dec 2014, 01:29

sloboda72 je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Svakako da treba pokušati svim sredstvima uticati na ostanak predsjednika, uticati na faraona i promjenu statuta, mada sam mišljenja da smo možda malo zakasnili. Statut se sigurno neće promijeniti na sijednici u januaru, tad jedino možemo dobiti pozitivan pomak ka tome što bi nam i odgovaralo. Nama za izmjenu statuta treba ruku podići 26 od 39 članova, pa evo pregledajte sastav Skupštine i procijenite koliko je tu "naših" ljudi.
Pazi Coraco.Mi nemamo šta izgubiti. Predsjednik Husić nema šta izgubiti .Jedini koji može izgubiti i to puno je faraon.
Sumnjam da i on ima šta da izgubi, gledajući zainteresiranost Tuzlaka za Slobodu, ako ćemo realno. Mislim da ima puno ljudi koji bi ponovo glasali za faraona bez obzira na propast Slobode. Svako će prije primjetit šminkanje grada i jezera, nego Slobodu u borbi za Evropu (eventualno).

Što se tiče ovog članka iz novina, odmah vidim da je Avazov pa uzimam s postotkom rezerve :D Husara vjerovatno pretpostavlja da Azmir neće ostati na kormilu tako da će iskoristit situaciju, mada hvala mu na ovome jer će ovim potezom otvorit oči Husiću da više ne treba sarađivati sa njim (ukoliko predsjednik ostane).
Što se tiče Kene, žao mi je momka ispade najgori on u ovoj situaciji

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 dec 2014, 02:21

lafomamone je napisao/la:Hebote ne smijes se ni pobuniti sto ti se doprinosi ne uplacuju i kasni plata, mislim fakat :plac:
hajd ti vise ne s e r i,znas.....pun mi te je i tvog nekog mudrovanja...znas ti sta je uplacivano i koliko...do juce vam igracima struja iskljucivana i hrenovke 3 puta dnevno jeli.....morat cete vi jos pure pojest da postanete neko u Bosni a o evropi je smijesno i pricat...i ovog maksuma vam necemo dati jer ne zelimo da gledamo kako dijete siluju u nekom predkolu predkola EL...istraumirat ce se dijete a tek punoljetan....bolje mu je da kod nas spasioca nekog glumata....i ako ce vam on bit pojacanje u skladu sa ambicijama kluba jadna li vam majka...on moze na klupu i da se kali kod na slabijim tekmama i tek za 2,3 godine da postane nesto od njega...a husara i kardif....o majko moja mila :facepalm: :facepalm: :facepalm: ...ono ce nekog prodat u ligu petice....on kad u belgiju nekog tusne treba janje da okrene i sijelo napravi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 23 dec 2014, 08:47

staragarda je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:Hebote ne smijes se ni pobuniti sto ti se doprinosi ne uplacuju i kasni plata, mislim fakat :plac:
hajd ti vise ne s e r i,znas.....pun mi te je i tvog nekog mudrovanja...znas ti sta je uplacivano i koliko...do juce vam igracima struja iskljucivana i hrenovke 3 puta dnevno jeli.....morat cete vi jos pure pojest da postanete neko u Bosni a o evropi je smijesno i pricat...i ovog maksuma vam necemo dati jer ne zelimo da gledamo kako dijete siluju u nekom predkolu predkola EL...istraumirat ce se dijete a tek punoljetan....bolje mu je da kod nas spasioca nekog glumata....i ako ce vam on bit pojacanje u skladu sa ambicijama kluba jadna li vam majka...on moze na klupu i da se kali kod na slabijim tekmama i tek za 2,3 godine da postane nesto od njega...a husara i kardif....o majko moja mila :facepalm: :facepalm: :facepalm: ...ono ce nekog prodat u ligu petice....on kad u belgiju nekog tusne treba janje da okrene i sijelo napravi
Tako je Staragarda. To je to.
Ja volim FK Tuzla City

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 23 dec 2014, 10:28

Lepi i Husaric se paze. Ako dodje do raskida ugovora on je 100 % igrac Sarajeva.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 23 dec 2014, 11:37

lazar je napisao/la:Lepi i Husaric se paze. Ako dodje do raskida ugovora on je 100 % igrac Sarajeva.
Ja ga nebi puštao.Prvo je otišao u Gradinu bez naknade pa u Gent bez naknade. Kad nije išlo u Gentu hajd u Slobodu i potpiso 3. g. Ako ga je Deda ignoriso to više neće moći.Pirić je naš , ovdje će braniti i mi ćemo ga prodati.Prošla su vremena kad je Husara u Slobodi imao svoje igrače sa već fiksiranom cijenom u slučaju odlaska ,50 000km.
Ja volim FK Tuzla City

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.