Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Za ove sto zive u TK, pluju TZ treba rezervisati poseban krug pakla ..
Premijer liga BiH - općenito
Ko pljuje Tuzlu? Pravilo je lokalpatriota? Katastrofa je ako se na to spalo. Sad sam u München, pa moram za München, a ne smijem za Gladbach??tuzlak1987 je napisao/la:Za ove sto zive u TK, pluju TZ treba rezervisati poseban krug pakla ..
Edit: Za ove patriote sto zive u BiH, a yebu sve sto ima veze sa Sarajevom kao glavnim gradom, to nista? Glupa prica. Ne vidim zasto sam se uopste poceo raspravljat. Iskljucujem se definitivno, yebes ovo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: amorovski, dana/u 02 avg 2016, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa zato sam i napisao SARAJLIJICAChinaglia je napisao/la:taj ti je veliki navijac Sarajeva sa podrucja TK i to ako se ne varam blizeg Tuzlistaragarda je napisao/la:Amorovski, otac... Objasnio čovjek![]()
.... sarajlijica iz udžbenika
![]()
![]()
nemam vise sta dodat'
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne mora, neka navija ko za koga hoce ali se ne treba dokazivati Sarajlijama tako sto ce osipati paljbu na TZ koja nam je svima za svakodnevan zivot bitnija od glavnog grada ..I Sloboda je TK, a ne samo TZ. Odraz naseg sporta u sjevero-istocnoj Bosni i talenata koji se rode tu i zaigraju za Slobodu. Sve je tu blizu i svi su povezani tako da je neuspjeh i uspjeh Slobode uspjeh za citav TK, a ne samo Tuzlu i tako nas u drzavi gledaju. Jedini predstavljamo ovaj dio Bosne trenutno ..amorovski je napisao/la:Ko pljuje Tuzlu? Pravilo je lokalpatriota? Katastrofa je ako se na to spalo. Sad sam u München, pa moram za München, a ne smijem za Gladbach??tuzlak1987 je napisao/la:Za ove sto zive u TK, pluju TZ treba rezervisati poseban krug pakla ..
Ja nisam iz Ilijasa, Vogosce, Hadzica, Visokog, Ilidze pa pljujem Sarajevo. Takvih ljudi tamo nema, samo kod nas ljudi ciji su korijeni ovdje pljuju da bi se nesto dokazivali, a ovdje nam i korijeni u ovom dijelu Bosne i sve.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 02 avg 2016, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
- Evolve
- Kontakt:
Ma sve pet, zato i je forum da se pricamo. Odlaskom Mije, i ovo cisto isto govorim sa sportske strane,sigurno je doslo do odredjene destabilizacije kluba, al opet i prilike da se neke stvari mozda i pomalo i mjenjaju. Ostaje da vidimo kako ce se klupko rasplest, kako god bilo, pred nama navijacima Sirokog je burno razdoblje sljedecih mjesec dana.Rule_hz je napisao/la:
pa dobro ja sam rekao da vi najbolje znate kuda vodi ova vasa situacija, pa cak i odlazak vam onog mije,mada opet se stece dojam da vam njegovim odlaskom tj nefunkcionisanjem od prosle sezone(ta neka politicko drtzavna tuzba pojma nemam nit me zanima). Ocigledno da je povucena rucna sto se tvog kluba tice, nedostatak novca tj pojacanja za evropu(slucaj bikirina), mozda je taj nadovjestaj odlaska malog kozulja za kojeg ste milion hladno uzet vi ga raspalom hajduku dajete na rate nidje veze. ja kazem bar ono sto vidim vec ste poceli gubiti dah, iako znam da cete nas uzet kakvi god bili(nas kompleks na pecari kao i u zenici) vidim wagner otisao u godine dobro i mnogi drugi igraci poput brekala pandze sesara i slicnih vise nisu na tom nivou sto kako zasto ne znam, mislim da je dosao krah vase transfer politike, i sad cete biti primorani na regoinzaciju tj smjenu generacija, i sam kazes za pojacanja iz ekipa poput viteza idt a svinjski vam uzima onog pehara koji je po meni jako zahvalan igrac al eto kazem svoje vidjenje i misljenje.
NK Široki Brijeg

Milicevic stigao i u SvedskuNe smije vise suditi u ovoj godini - nakon ovoga
Igraci jedva da mogu vjerovati svojim ocima
Iskljucen 18 (!) utakmica

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje neće...KRALJINA.... Gledao sam utakmicu i plakaosajo10 je napisao/la:
Iskljucen 18 (!) utakmica![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Imaš pp.tuzlak1987 je napisao/la:Ne mora, neka navija ko za koga hoce ali se ne treba dokazivati Sarajlijama tako sto ce osipati paljbu na TZ koja nam je svima za svakodnevan zivot bitnija od glavnog grada ..I Sloboda je TK, a ne samo TZ. Odraz naseg sporta u sjevero-istocnoj Bosni i talenata koji se rode tu i zaigraju za Slobodu. Sve je tu blizu i svi su povezani tako da je neuspjeh i uspjeh Slobode uspjeh za citav TK, a ne samo Tuzlu i tako nas u drzavi gledaju. Jedini predstavljamo ovaj dio Bosne trenutno ..amorovski je napisao/la:Ko pljuje Tuzlu? Pravilo je lokalpatriota? Katastrofa je ako se na to spalo. Sad sam u München, pa moram za München, a ne smijem za Gladbach??tuzlak1987 je napisao/la:Za ove sto zive u TK, pluju TZ treba rezervisati poseban krug pakla ..
Ja nisam iz Ilijasa, Vogosce, Hadzica, Visokog, Ilidze pa pljujem Sarajevo. Takvih ljudi tamo nema, samo kod nas ljudi ciji su korijeni ovdje pljuju da bi se nesto dokazivali, a ovdje nam i korijeni u ovom dijelu Bosne i sve.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Nek' se ostavi on zastavice za sva vremena, ono je bilo Bože sačuvaj stvarno, pa ni prije 10 godina se nisu svirali ovakvi ofsajdi u našoj ligisajo10 je napisao/la:
Iskljucen 18 (!) utakmica![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Gotovi. Nema nam pomoci. Ipak i jos jedno slovooo. Istina...Rule_hz je napisao/la:listica krenula putem posuslja i brotnja sve mi se cini, svako ko ima razuman mozak to vidi realno...samo je pitanje dana njihovog kraha u bh fudbalu slicno kao i u kosarci, puno su nacionalno politicki orjentisani odlazak kljucnih ljudi i vlasti slijedi takav scenario da ce do utakmice sa nama dozivjet fijasko i sta ce bit kako ce biti to samo oni znaju, ocito je da su se okrenuli svinjskom i to je to...
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Centralna banka BiH objavila je spisak blokiranih računa pravnih subjekata zaključno sa augustom tekuće godine.
FK Džaja Banjaluka, FK BSK Banjaluka, FK Leotar Trebinje, FK Borac Banjaluka, FK Sinđelić Banjaluka, FK Naprijed Banjaluka, FK Laktaši, FK Sloga Srbac, FK Libertas, Udruženje FK Olimpic Sarajevo, UG FK Olimpik Sarajevo Juniori, UG FK Famos Hrasnica, Udruženje FK Partizan, FK Sloboda Tuzla, FK Radnički Lukavac, FK Rudar Breza, FK Turbina, FK Velež Mostar, FK Bugojno, FK Krajina Cazin, FK Teslić, FK Polet, FK Modriča Maxima, FK Rudar Ugljevik.
FK Džaja Banjaluka, FK BSK Banjaluka, FK Leotar Trebinje, FK Borac Banjaluka, FK Sinđelić Banjaluka, FK Naprijed Banjaluka, FK Laktaši, FK Sloga Srbac, FK Libertas, Udruženje FK Olimpic Sarajevo, UG FK Olimpik Sarajevo Juniori, UG FK Famos Hrasnica, Udruženje FK Partizan, FK Sloboda Tuzla, FK Radnički Lukavac, FK Rudar Breza, FK Turbina, FK Velež Mostar, FK Bugojno, FK Krajina Cazin, FK Teslić, FK Polet, FK Modriča Maxima, FK Rudar Ugljevik.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@amorovski
noKe kad dolazis doma ?
noKe kad dolazis doma ?
Our hearts, our souls, are shallow empty holes
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
- FrancescoTotti
- Kontakt:
iznenadjujce mnogo klubova iz rs-a...MortemHz je napisao/la:Centralna banka BiH objavila je spisak blokiranih računa pravnih subjekata zaključno sa augustom tekuće godine.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- tuzlak1987
- Kontakt:
I mi
A kontamo pola godine to gotova prica, mislim da smo vise iznenadjeni od ovih iz RS

A kontamo pola godine to gotova prica, mislim da smo vise iznenadjeni od ovih iz RS

- Beduin
- Kontakt:
Naguzi se pa da vidis kako trpamo.amorovski je napisao/la:Slabi ste vi yebaci kad vas neke Gabele izbace iz lige, pa primate od Bratstva i Radnickog kitu u usta jednu godinu, sve dok vam se Husic nije pojavio u klubu. Filijala cete postat Slogi iz Siminog Hana, samo ako nastavi najlosija navijacka grupa u BiH(Fukare) ovako bahato se ponasat prema gospodinu Husicu. Pozz yebacima sto ne mogu proc ni prvo pretkolo EL. I niste za boljeg.Beduin je napisao/la: Mi znamo koga mi j3bemo.![]()
Nego, u kojem kolu Karacic daje/dobija otkaz i ko dolazi, Musa? Mislim da bi ovo bila zanimljiva ponuda i nasim kladionicama, hhh.
Ili pitaj komsinice po mahali koje trenutno rade u DZ Tuzla i drugim pozicijama.

Nego, pametnije ti je iz Münchena posalji donaciju za FK Gradinu bolan, umjesto sto glumis Hordu zla.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Racuni budu odblokirani tek kad isplatite zadnju ratu .tuzlak1987 je napisao/la:I mi![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nema Čelika a Olimpic tu (koji i nema toliko duga?) 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čelik vrati onih 10M+ ko iz sale, za dan. Sad ce nas rastaviti u Zenici.
kuknjava

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:Čelik vrati onih 10M+ ko iz sale, za dan. Sad ce nas rastaviti u Zenici.kuknjava
nisu dzabe stavili grad zenica:D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.