Premijer liga BiH - aktuelno

Zeko87
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Zeko87 » 29 okt 2022, 12:23

Demi je napisao/la:
28 okt 2022, 16:43
Slijedi novo kolo, ali umjesto svojim klubovima najvecu paznju se posvcuje Velikanu iz Platonove FK BORCU (koga odrednene ljubomorne duse nazivaju pogrdno i bojac).

Trn u oku!🟥🟦
Niste vi nikome trn u oku nego kriminogena banda koja uživa sistemsku podršku saveza na 101 način, zbog kojih bi u iole ozbiljnoj državi već bila hapšenja i prdekane.

I ranije je bilo poguranaca, Zrinjskom u Bijeljini, Želji kad su izgubili naštimanu titulu itd. ali je to bilo po 1-2 odluke na utakmici i to je to.

Nezapamćeno je da je jedan te isti sudija skoro pa dio rostera ekipe, da se klubovi kartoniraju prije susreta sa Velikanima iz Platonove, da protivnici imaju po 25 prekršaja više protiv Borca, da se svira po 10 faula u zoni šuta i centaršuta...da ne nabrajam dalje.

Moj klub da ima takvo suđenje digao bih ruke od njega i rekao ne hvala, to nije sport idem pratiti ribolov.

Prošle godine je Zrinjski osvojio poštenu titulu, svako normalan je rekao ovo je kvalitet više i svaka čast, bez ikakvih nacionalističkih tendencija.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 29 okt 2022, 12:26

Kakav je ovo debilizam opet?
Sto Sloga-Posusje nije u prijenosu na MY TV ako vec ne moze na Arenu?
Sto su stavili SB-Zrinjski isti termin kao Sarajevo-Igman?

Koliko su ljudi unistili ligu to nije normalno vise
Yebo ih i Sibenik i Belupo i Istra i Jelen ping pong liga usta
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 okt 2022, 12:44

Sta je sa tim Radovcem,jutros citam najavljuje da ce igrat danas .Vidim sad nema ga u sastavu a i vidim pišu da je raskinuo? Nešto se preko noci desili ili?

slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 29 okt 2022, 12:49

miky_hz je napisao/la:
29 okt 2022, 12:44
Sta je sa tim Radovcem,jutros citam najavljuje da ce igrat danas .Vidim sad nema ga u sastavu a i vidim pišu da je raskinuo? Nešto se preko noci desili ili?

slika
Opcepoznato je da ga Amar ne mirise nimalo. Nisu kliknuli od pocetka, od Hamruna i to je to. Vjerovatno ide na pauzi, uz Cosica.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Demi
Kontakt:

Post Postao/la Demi » 29 okt 2022, 12:50

Zeko87 je napisao/la:
29 okt 2022, 12:23
Demi je napisao/la:
Slijedi novo kolo, ali umjesto svojim klubovima najvecu paznju se posvcuje Velikanu iz Platonove FK BORCU (koga odrednene ljubomorne duse nazivaju pogrdno i bojac).

Trn u oku!🟥🟦
Niste vi nikome trn u oku nego kriminogena banda koja uživa sistemsku podršku saveza na 101 način, zbog kojih bi u iole ozbiljnoj državi već bila hapšenja i prdekane.

I ranije je bilo poguranaca, Zrinjskom u Bijeljini, Želji kad su izgubili naštimanu titulu itd. ali je to bilo po 1-2 odluke na utakmici i to je to.

Nezapamćeno je da je jedan te isti sudija skoro pa dio rostera ekipe, da se klubovi kartoniraju prije susreta sa Velikanima iz Platonove, da protivnici imaju po 25 prekršaja više protiv Borca, da se svira po 10 faula u zoni šuta i centaršuta...da ne nabrajam dalje.

Moj klub da ima takvo suđenje digao bih ruke od njega i rekao ne hvala, to nije sport idem pratiti ribolov.

Prošle godine je Zrinjski osvojio poštenu titulu, svako normalan je rekao ovo je kvalitet više i svaka čast, bez ikakvih nacionalističkih tendencija.
20 godina Borac je imao sudjenje slicno kakvo si naveo u svom postu, samo sa druge strane... Kralo ga se, zakidalo. To ocito nikom tada nije smetalo.

Nije problem, ti to zoves kriminogena banda koja uživa sistemsku podršku saveza na 101 način, zbog kojih bi u iole ozbiljnoj državi već bila hapšenja i prdekane. , a ja kazem trn u oku. U sustini, slazemo se samo sto si ti malo subjektivan i kivan. Razumijem :thumbup:
" "!
1926

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 29 okt 2022, 13:12

Demi je napisao/la:
29 okt 2022, 12:50
Zeko87 je napisao/la:
29 okt 2022, 12:23
Demi je napisao/la:

Trn u oku!🟥🟦

20 godina Borac je imao sudjenje slicno kakvo si naveo u svom postu, samo sa druge strane... Kralo ga se, zakidalo. To ocito nikom tada nije smetalo.

Nije problem, ti to zoves kriminogena banda koja uživa sistemsku podršku saveza na 101 način, zbog kojih bi u iole ozbiljnoj državi već bila hapšenja i prdekane. , a ja kazem trn u oku. U sustini, slazemo se samo sto si ti malo subjektivan i kivan. Razumijem :thumbup:
Pa ko da ste jedini koje su zakidali od pocetka lige pa dosad. Toga je bilo kod nas i biti ce uvijek nazalost. Kao sto kazes zakidali vas 20 godina, zato vam u ove 2,3 godine sve to nadoknadjuju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 29 okt 2022, 13:58

FK VeležFK Leotar
45'
Antipropaganda fudbala. Ništa - ništa. Usudili bismo se reći, najlošijih 45 minuta u sezonu i prava je šteta što recimo prilikom bodovanja nema oduzimanja bodova. Obje ekipe su zaslužile da im se oduzme po bod za prikazano u prvom poluvremenu.

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 29 okt 2022, 14:14

svrakino1921 je napisao/la:
29 okt 2022, 13:58
FK VeležFK Leotar
45'
Antipropaganda fudbala. Ništa - ništa. Usudili bismo se reći, najlošijih 45 minuta u sezonu i prava je šteta što recimo prilikom bodovanja nema oduzimanja bodova. Obje ekipe su zaslužile da im se oduzme po bod za prikazano u prvom poluvremenu.

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 29 okt 2022, 14:15

Kamatar se nastavlja blamirati.
@igrajlopte 🐦

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 29 okt 2022, 14:16

Prevelika ocekivanja od 20 momaka na tamo nekoj njivi u supku svijeta.
A imas izbor samo par kanala iznad je Leicester City.

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 29 okt 2022, 14:28

Velež igra u skladu mogućnosti. Ni manje ni više.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 29 okt 2022, 14:31

svrakino1921 je napisao/la:
29 okt 2022, 13:58
FK VeležFK Leotar
45'

FK VeležFK Leotar
16'
Nema se šta napisati. Kao da igraju klubovi iz sedmog ranga neke zemlje gdje je fudbal sport. Ovo što gledamo u gabeli, nije sport. Bar trenutno.

:rol:

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 29 okt 2022, 15:21

Sta se ovi Velezovci zale kad Velez malo malo pa uzme tri boda. Mi sanjamo tri boda evo 10 kola…

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 29 okt 2022, 15:50

LeonProfessional je napisao/la:
29 okt 2022, 14:28
Realno, da se ovo ijednom drugom klubu dogadja, druge bi pjesme i portali pisali. Kao sto sam rekao, od 100 posljednjuh takmicarskih domacih, Velez je s publikom i na svom stadionu odigrao njih 9.

19.10.2019. je recimo zadnji derbi pred domacom publikom i na svom stadionu. Tri godine yebene.

Al jos se cupamo, i ovo peto mjesto je plod dobrog rada UO gdje klub i kad fakticki nema nikog u upravi, ima jasan plan i ima sredstva da iznese sezonu bez turbulencija. Iako se na zalaganju osjeti da nema niko iznad njih trenutno osim Husnica.

Skupstina ce odrediti u kojem pravcu idemo, ima pomaka i moglo bi se opet, sto kaze Joe Fraizer s klupe komsiluka, zalaufat, i to jace nego ikad :)
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 29 okt 2022, 15:59

killafrommanilla je napisao/la:
29 okt 2022, 15:50
LeonProfessional je napisao/la:
29 okt 2022, 14:28
Realno, da se ovo ijednom drugom klubu dogadja, druge bi pjesme i portali pisali. Kao sto sam rekao, od 100 posljednjuh takmicarskih domacih, Velez je s publikom i na svom stadionu odigrao njih 9.
Realno u koroni su svi igrali bez publike, sad 7 klubova igra van svog grada zbog radova na stadionima. Ne znam cemu kmecanje, kako svima, tako i vama.
Imali ste i zasluzenu kaznu za ulazak u teren i ganjanje sudija i to je to.

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 29 okt 2022, 16:46

Amar osim i pored otezavjucih okolnosti sto igra svaku u gostima i pored losijeg kadra veleza od prosle sezone ima vise bodova nego sto je FEDJA MOCNI PREMOCNI imao u isto vrijeme prosle sezone...

...narativ: Amar karna, fedja pep
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

Avanti1926
Kontakt:

Post Postao/la Avanti1926 » 29 okt 2022, 17:05

Sloboda bez Vranješa u Banja Luci :rol:

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 29 okt 2022, 17:15

Koristim priliku da se virtualno izaserem u usta novinaru koji je radio tekstualni prenos utakmice Velež-Leotar. Ko da inače u našoj ligi igraju Napoli i Liverpool pa se čudi kvalitetu utakmice. Maloumnik.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 29 okt 2022, 17:19

slika

Sanse da Sloboda koja je u problemima svakako, pobjedi ovaj srpski tandem su nikakve...
Pametno sto su ovi nasi odlucili postedit Vranjesa i ove malo bolje igrace jer ovdje nemamo sta traziti . Taman da Lewandowski igra za slobodu.. Vico i sudije su ucinili svoje.. :clap:
Dok mi sutimo ( svi klubovi u PL ) neka ovako nam i treba....
Umjesto da se sastanu navijačke grupe i protesti ispred saveza..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 29 okt 2022, 17:20

Pa dobro yebo ga ja morel borcu iko sudit osim gigovica
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Zigazaga i 31 gost.